ورزش

هواداران سرخابی در انتظار تصمیم Afc

هفته گذشته دفاعیه دو باشگاه ایرانی منضم به مدارک و مستندات درخواستی به Afcارسال شد. حالا باید منتظر تصمیم این ‌نهاد ماند. یقینا حذف دو نماینده ما آسیب جدی به فوتبال ایران وارد خواهد کردو فوتبال آسیا را هم‌تحت الشعاع قرار می دهد.
احمد میرزائیان- فوتبال ایرانروزهای دشوار و سرنوشت سازی پیش رو دارد.

بحث فراهمنمودن شرایط اولیه برای فوتبال حرفه ای در باشگاههای ایران و سختگیریهای فیفا و ای اف سی حرف جدیدی نیست.

از دیرباز ما باید در مسیر حرفه ای گام بر می داشتیم.

لیگ برتر باشگاهی را به غلط حرفه ای خواندیم،اما همگان می دانیم که اغلب تیمهای حاضر فاقد شروط اولیه و مولفه های اصلی فوتبال حرفه ای هستند .

در گذشتهبارها شاهد بودیم که حسابرسی ها و ارسال مدارک و مستندات به فیفا و ای اف سی فاقد وجاهت بود.در واقع با سرهم بندی و جمع و جور کردنمدارک غیر واقعی در پی اخذ رضایت از ای اف سی بودیم.

جالب اینکه نفراتی که امروز در کمیته استیناف سمتی دارند و نظرات سفت و سختی را ارائهمی نمایند ،در سنوات گذشته پست های کلیدی در فوتبال ایران و دو باشگاه پرسپولیس و استقلال داشتند.

داریوش مصطفوی هم رئیس فدراسیون بود و در مقطعی در پست مدیر عاملی پرسپولیس انجام وظیفه می کرد.

اولیایی هم سالها مدیر عامل استقلال بود وعجیب آنکه حالا تمام قصور و کوتاهی را متوجه دیگران می کند و...

به هر حال هفته گذشته دفاعیه دو باشگاه ایرانی منضم به مدارک و مستندات درخواستی به Afcارسال شد.

حالا باید منتظر تصمیم این نهاد ماند.

یقینا حذف دو نماینده ما آسیب جدی به فوتبال ایران وارد خواهد کردو فوتبال آسیا را همتحت الشعاع قرار می دهد.

شاید نیاز امروز فوتبال ما رایزنی دائمی نمایندگان کشورمان با دست اندرکاران فیفا و ای اف سی است،تا به هر شکل ممکن از محرومیت تیمهای ایران جلوگیری شود.

پسندیده نیست تیمملی ایران به عنوان قطب اول آسیا و تیمی که در یک قدمی حضور در جام جهانی قطر قرار دارد،با حذف نمایندگان باشگاهی اش مواجه شود و زیان جدی ببیند.

قرعه کشی تیمهای حاضر در لیگباشگاههای آسیا اواخر این ماه در مالزی برگزار می شود. گفته می شود آرا Afc طی چند روز آینده در باره پرسپولیس و استقلال اعلام خواهد شد. امیدواریم این بار از این خطر رهایی پیدا کنیم و در فرصت های بعدی در رفع نواقص باشگاهی کوشا باشیم.

https://www.shoma-weekly.ir/4e5kpR