ورزش

دست سیاست بالای تور والیبال!

با توجه به ناکامی‌های فوتبال تنها دلخوشی ورزش مردم کشورمان والیبال است و باید مراقب این رشته باشیم. البته انتظار هم داشته و داریم که وزارت ورزش و جوانان هم در کنار فدراسیون والیبال قرار می‌گرفت. وزارتخانه نباید خود را کنار بکشد و همین الان هم می‌تواند به فدراسیون داورزنی کمک کند. این مشکل سیاسی – ورزشی قابل رفع است و می‌توان با کمی تدبیر جلوی اتفاقات ناگوار بعدی را گرفت و امیدواریم دوستان هم دست بجنبانند!

مهدی یکتا- دکتر «آرمی گراسا» رئیس فدراسیون جهانی والیبال با ارسال نامهای به محمد رضا داورزنی، میزبانی مسابقات نوجوانان جهان را از ایران پس گرفت و به آرژانتین اعطا کرد! پیش از این نیز دوستان در سی و هشتمین جلسه کنگره فدراسیون جهانی که در ایتالیا برگزار شد، والیبال ایران را تهدید به محرومیتهای سنگین کردند. این اتفاقات به همراه نامه رئیس فدراسیون جهانی مسئولین والیبال ایران و مردم علاقمند کشورمان را غافلگیر کرد. بر همین اساس بد ندیدیم این اتفاق صددرصد سیاسی را از دو منظر بررسی کنیم؛

۱- وقتی این اخبار را خواندیم اصلاً تعجب نکردیم. ناراحت نشدیم اما شگفتزده شدیم زیرا از قبل هم قابل
پیش
بینی بود که والیبال رو به رشد ایران خار چشم دشمنان شود. چه دلیلی دارد که به یکباره مسئولین فدراسیون جهانی به دلایلی غیرورزشی والیبال ما را تهدید به محرومیت کنند؟ چرا باید میزبانی مسابقات جهانی نوجوانان که برای والیبال ما بسیار حائز اهمیت است پس گرفت شود؟

در روز بازی ایران و ایتالیا و بیرون ورزشگاه آزادی تهران، مأموران نیروی انتظامی یک دختر ایرانیالاصل تابع انگلیس که تابعیتی دو گانه را دارد دستگیر کردهاند. این چه ارتباطی با فدراسیون والیبال دارد؟ آیا این مسئله سیاسی باید دستاویزی برای فدراسیون جهانی والیبال شود که برخوردی غیرورزشی با ورزش ما داشته باشد؟ در ورزشی که همین دوستان به ظاهر متمدن همواره شعار سرمیدهند که سیاست نباید وارد ورزش شود میبینیم دست سیاست و صهیونیستها بالای تور والیبال رسیده است میدانید چرا؟

واضح و مبرهن است که والیبال غول کش ایران سر به آسمان دنیا سائیده و موفقیتهای این رشته تیمی به تبلیغات خوبی برای نظام جمهوری اسلامی تبدیل شده است. در زمین هم که حریف ما نمیشوند پس راحتترین کار انداختن توپ به زمینهای دیگر و تهدید و محروم کردن است که ما به شدت آن را محکوم میکنیم.

۲- در اینکه رد پای سیاست در تصمیم اخیر فدراسیون جهانی دیده میشود هیچ جای شک و تردیدی وجود ندارد اما افسوس میخوریم که چرا مسئولان فدراسیون والیبال ایران و از آن بالاتر وزارت ورزش و جوانان هشدارهای ما را جدی نگرفتند. والیبال یک رشته خانوادگی است و میشد از‌‌ همان اول جایگاه اختصاصی برای بانوان در نظر میگرفتیم تا بهانه دست بیگانگان ندهیم.

بارها نوشتیم و یادآور شدیم که با توجه به ناکامیهای فوتبال تنها دلخوشی ورزش مردم کشورمان والیبال است و باید مراقب این رشته باشیم. البته انتظار هم داشته و داریم که وزارت ورزش و جوانان هم در کنار فدراسیون والیبال قرار میگرفت. وزارتخانه نباید خود را کنار بکشد و همین الان هم میتواند به فدراسیون داورزنی کمک کند. این مشکل سیاسی – ورزشی قابل رفع است و میتوان با کمی تدبیر جلوی اتفاقات ناگوار بعدی را گرفت و امیدواریم دوستان هم دست بجنبانند!

https://www.shoma-weekly.ir/zw5yRi