ورزش

بی سر وصدا

واقعا فکر می‌کنی هفته گذشته خبر از این مهم‌تر هم در عرصه ورزش داشتیم؟! «علی کریمی، مربی تیم ملی به زودی در کلاس C تهران شرکت خواهد کرد تا در پایان این دوره موفق به اخذ مدرک شود.» می‌گویند کریمی به دلیل سال‌ها سابقه بازی در تیم ملی مدرک D را بصورت افتخاری از فدراسیون فوتبال دریافت می‌کند، اما برای دریافت دیگر مدارک مربیگری باید در کلاس‌ها شرکت کند چون این مدارک از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا صادر خواهد شد. باز هم می‌گویند علی کریمی در چند روز از این کلاس به دلیل تمرینات تیم ملی غایب خواهد بود.
فردوس عادلیپور

وزیر شاکی و مدارک متشاکی

آقای وزیر به دلیل نشر اکاذیب از علی دایی و رحیمی شکایت کرده! من نمیدونم عبرت کجای زندگی انسانها جای میگیرد. واقعا از سر نوشت دیگران نباید عبرت گرفت؟! حالا شما وزیری که باش! ندیدی با قبلی چه کار کرد؟ مایلی کهن رو میگم! همون که باید بره زندان و حالا شاگردانش در حال امضای تومار هستن. ندیدی؟ حالا شمای وزیر هم رفتی شکایت کردی؟ بیخود نیست متشاکی شما گفته: «برای تمام صحبتهایم مدرک ارائه میکنم و شک نکنید که به ایشان ثابت میکنم که حق با من است.»

آقای وزیر دست بردار به کار خودت برس!

خبر بسیار مهم واقعا فکر میکنی هفته گذشته خبر از این مهمتر هم در عرصه ورزش داشتیم؟! «علی کریمی، مربی تیم ملی به زودی در کلاس C تهران شرکت خواهد کرد تا در پایان این دوره موفق به اخذ مدرک شود.» میگویند کریمی به دلیل سالها سابقه بازی در تیم ملی مدرک D را بصورت افتخاری از فدراسیون فوتبال دریافت میکند، اما برای دریافت دیگر مدارک مربیگری باید در کلاسها شرکت کند چون این مدارک از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا صادر خواهد شد. باز هم میگویند علی کریمی در چند روز از این کلاس به دلیل تمرینات تیم ملی غایب خواهد بود.

رسانه ملی محبوبتر میشود

پس از دعواهایی که بر سر حق پخش تلویزیونی فوتبال شد، حالا رسانه وابسته به رسانه ملی، خبر داده: «حق پخش لیگ جهانی سال ۲۰۱۴ تاکنون از سوی صدا و سیما به فدراسیون بین المللی پرداخت نشده و اگر این روند ادامه یابد، حضور ایران در لیگ جهانی سال ۲۰۱۵ نیز با مشکل جدی روبرو خواهد شد.» تازه در ادامه این خبر هم اومده: «پاداش ملی پوشان والیبال ایران از سوی فدراسیون بین المللی این رشته به دلیل پرداخت نشدن حق پخش ۳۵۰هزار دلاری لیگ جهانی از سوی صدا و سیما، بلوکه شده است.» آقای رسانه ملی بابت همه چیز ممنونیم!

https://www.shoma-weekly.ir/V9wXNZ