مجلس

گفتمان انقلاب اسلامی پاسخگوی عطش فرهنگی مردم دنیاست

گفتمان ما درمقابل دنیای امروز که با سیاست غوغاسالاری حرف خود را پیش می‌‌برد، مورد توجه مردم قرار گرفته است. بنابراین الگوهای بین‌المللی که در عمل کاربردی نیستند و حرف جدیدی هم ندارند؛ نمی‌توانند پاسخ گوی عطش جهان باشند.
لاله افتخاری عضو کمیسیون فرهنگی با اشاره به ضرورت توجه به الگوهای بومی - مذهبی در جامعه به خبرنگار «شما» اظهار داشت: با توجه به بنیه فرهنگی غنی ایران اسلامی، بسیار ارزشمند و حق است که مردم و مسئولین ما به سرمایههای بومی و مذهبی که وجود دارد توجه و دقت کافی داشته باشند و به آنها اهتمام ورزند. گفتمان جمهوری اسلامی یک گفتگوی مترقی است که مردم جهان به سمت آن گرایش دارند. بنابراین برای انتقال هرچه بهتر این مقوله با اتکا به بن مایههای فرهنگی بهتر است شیوه‌‌‌های نوین بومی را برای انتقال محتوا اتخاذ کنیم.

وی افزود: طبیعی است که گفتمان ما درمقابل دنیای امروز که با سیاست غوغاسالاری حرف خود را پیش می‌‌برد، مورد توجه مردم قرار گرفته است. بنابراین الگوهای بینالمللی که در عمل کاربردی نیستند و حرف جدیدی هم ندارند؛ نمیتوانند پاسخ گوی عطش جهان باشند.

افتخاری تأکید کرد: بنابراین تأسی ما به الگوهای بینالمللی در مباحثی مثل مبارزه با خشونت، حقوق بشر، عدالت در خانواده، حقوق زنان، نگاه کریمانه به بشر و توجه به کودکان و جوانان امری نامعقول است؛ زیرا در منابع مختلف اسلامی اعم از روایات و احادیث و سایر منابع مکتوب و منقول این موضوعات به شکل کاملاً مبسوطی وجود دارد، ضمن آنکه بارها در کلام امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری این مسائل موکداً مورد تأکید قرار گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: گاهی به شکل عمدی یا سهوی این مسائل نادیده گرفته میشود و عدهای از افراد تلاش میکنند تا خود را اسیر الگوهای وارداتی کنند، خصوصاً در مسائل زنان و رفع تبعیض علیه زنان و خشونت علیه زنان و... این درحالی است که ما میتوانیم با اتکا به الگوهای بومی ایرانی – اسلامی خود به جهان بخش اعظمی از عطش دنیا را پاسخ بدهیم.

افتخاری در پایان یادآور شد: متأسفانه مسئولین ما در این زمینه کمتر توجه میکنند؛ انتظار میرود همه اندیشمندان و فرهیختگان و مسئولین برای تأثیرگذاری بیشتر برنامهریزی نمایند و اقدامات لازم را برای هدایت و جهت دهی در راستای الگوسازی اتخاذ کنند.
https://www.shoma-weekly.ir/hgugaY