
تهدید اصلاح طلبان به حساب کشی از روحانی
سخنان عبدالله نوری، فعال سیاسی اصلاحطلب در جمع دانشجویان و تأکید او بر مطالبهگری دانشجویان از رئیسجمهور روز گذشته بازتاب پررنگی در روزنامههای اصلاحطلب داشت. گویا همه آنقدر از رئیسجمهور دلشان پر است که این تشویق به مطالبهگری را حرف دل خود دانستند. عبدالله نوری گرچه به سیاق همه حامیان روحانی، معتقد است که دولت روحانی با مشکلات بسیاری مواجه است، اما در عین حال میگوید سوال کنید که وعدههای انتخاباتی چه شد: «جامعه باید مطالبات خود و وعدههای ریاست محترم جمهور را پیگیری کند و شما دانشجویان میتوانید با تشکیل کمیتههایی، یک فهرست از وعدهها و برنامههای انتخاباتی رئیسجمهوری و همچنین برنامههایی را که وزرا با ارائه آنها از مجلس رأی اعتماد گرفتند، تهیه و بررسی کنید که هریک از این وعدهها و برنامهها در چه وضعیتی قرار دارد و به صورت مستمر، این انتظارات را مشفقانه به دولت گوشزد کنید». او با تأکید بر اینکه دانشگاه باید با پویایی خود، جامعه را به سمت رشد و تعالی به حرکت دربیاورد، گفت: «شما باید پیوسته سؤال کنید که تحقق حقوق مردم در قانون اساسی به کجا رسید؟ وعدههای انتخاباتی درباره زنان و جوانان و اقلیتها چه شد؟» زمزمههای اصلاحطلبان بلند شده که دولت به وعدههای انتخاباتی بی اعتنا شده و چون دیگر خود را نیازمند به رأی نمیبیند، تلاشی برای تحقق وعدههای انتخاباتیاش نمیکند.
اصغرزاده: پرونده دولت در مبارزه با فساد خالی است
ابراهیم اصغرزاده، فعال سیاسی اصلاحطلب در گفت و گویی با روزنامه آفتاب یزد گفته که «دولت روحانی نتوانسته یا نخواسته است قدمی موثر در راه از میان برداشتن فساد «شوق غارت»، «مال خودسازی»، «خویشاوندسالاری» و انحصارطلبی خواص و نورچشمیها بردارد. مگر چقدر زمان داریم». سایت مشرق نوشته که بر اساس نظرسنجی مرکز پژوهشهای مجلس از ۲۶۱ تشکل اقتصادی، شاخص فساد اقتصادی در سال ۱۳۹۵ به اوج خود رسید. آمارهای فوق به خوبی نشان میدهد که دولت یازدهم بر خلاف شعارهای فسادستیزانه، در مهار مفاسد اقتصادی توفیقی نداشته و سوءمدیریتهای چهار سال اخیر سبب بدتر شدن اوضاع هم شده است. غارت ۱۲هزار میلیاردی برخی وابستگان به طیف اصلاحطلب از صندوق ذخیره فرهنگیان، تنها بخشی از فساد در دولت یازدهم است.
اگر سخنان عبدالحمید را دیگران گفته بودند
سخنانی که مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان در مورد علت وقوع زلزله عنوان کرده، باعث دلخوری مردمی شده که در زمانهای مختلف در شهرشان زلزلهای آمده است. او در خطبههای نمازجمعه اخیر عامل زلزله سرپل ذهاب یا بم را گناهان مردم دانسته و گفته که اگر در زلزلههای قبلی به جای بحث بر سر گسلها و علل دنیایی، مردم را دعوت به توبه کرده بودیم، این زلزله جدید اتفاق نمیافتاد. طبیعتاً بیان خام مسائل دینی یا گنهکار دانستن مردم یک منطقه به طور عام راه خوبی برای نصیحت و موعظه مردم نیست و فقط به توهین به مردم و دلخوری از آنها میانجامد. اما نکته جالب آنکه که رسانههای اصلاحطلب که همواره سخنان مولوی عبدالحمید را با فونت درشت! منعکس میکنند، دیروز به طور هماهنگ این سخنان را سانسور کردند! دوگانگی دیگر اصلاحطلبان این است که اگر هر کدام دیگر از ائمه جمعه چنین سخنانی را گفته بودند، امروز و روزهای آینده، صفحه یک روزنامهها و سایتهای اصلاحطلب صحنه حمله کلامی و تخریب شخصیتی آنها بود، ولی حالا سکوت کردند و گذشتند.
پیشبینی سه فتنه
سردار سیدمسعود جزایری، سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح درباره شکست داعش در غرب آسیا و احتمال روی دادن فتنههای جدید در منطقه به دست کشورهای فرامنطقهای اظهار داشت: ما سه فتنه را با ابعاد و طراحیهای مشخص در این زمینه پیشبینی میکنیم که دو مورد از این سناریوها مربوط به مباحث منطقهای و یکی از آنها مربوط به داخل کشور است. وی افزود: برای مقابله با این سناریوها تمهیدات لازم اتخاذ شده است و برای این فتنهها آمادگی کامل داریم.
تهاتر گاز و برق بین ایران و ارمنستان
سعید توکلی، مدیرعامل شرکت انتقال گاز درباره صادرات گاز به ارمنستان گفت: بر اساس قرارداد امضا شده بین دو کشور، ایران گاز خود را از طریق مرز «نوردوز» با یک خط لوله اختصاصی ۳۰ اینچ به طول ۱۱۰ کیلومتر در تبریز به ارمنستان صادر و در مقابل آن برق دریافت میکند. وی درباره حجم گاز صادراتی به این کشور گفت: در سال ۹۵ طبق قرارداد، ۳۶۵ میلیون متر مکعب و در نیمه نخست امسال ۲۵۰ میلیون متر مکعب گاز از این خط لوله به ارمنستان صادر شده، البته ظرفیت سالیانه خط لوله صادراتی حدود دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب است. ایران در ازای یک متر مکعب گاز، سه کیلو وات ساعت برق از ارمنستان در مرز تحویل میگرفت که این میزان هم اکنون به 2/3 کیلو وات ساعت برق افزایش یافته است. به گفته مسئولان وزارت نیرو و شرکت توانیر، در تابستان امسال ۳۰۰ مگاوات برق از ارمنستان و ۱۵۰ مگاوات برق از جمهوری آذربایجان وارد کشور شده است.
همه گروههای افراطگرا ساخته آمریکا هستند
«سومریهنیوز» نوشت: «جبار المعموری» از فرماندهان حشدالشعبی عراق اعلام کرده است: نیروهای آمریکایی «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروهک تروریستی داعش را بازداشت کردهاند. این مسئول عراقی گفت: اگر آمریکاییها نیاز داشته باشند که هدف خاصی را محقق کنند یا سرکرده داعش دیگر برای آنها فایدهای نداشته باشد، او را اعدام خواهند کرد و ماجرای مرگش را هم مانند یک فیلم هالیوودی کارگردانی میکنند تا جهان روایت آمریکا از سرنوشت البغدادی را باور کند. وی تأکید کرد: «جهان به این نتیجه رسیده است که همه گروههای افراطگرا را که در چند دهه گذشته ظهور پیدا کرده و ادعای پیروی از اسلام را داشتهاند، سازمان اطلاعات آمریکا ایجاد کرده است و متأسفانه با نقش چشمگیر و حمایت مالی کشورهای عربی پدید آمدهاند.»
آمریکا ادعای سعودیها را تأیید کرد!
کاخ سفید با انتشار بیانیهای با تأکید بر اینکه سپاه پاسداران در حمله موشکی به عربستان سعودی دخالت داشته، مدعی شد: موشکهایی که عربستان سعودی را هدف قرار دادند، در یمن وجود نداشتند و این موشکها متعلق به ایران است. در بخش دیگری از بیانیه کاخ سفید آمده است: همکاری جامعه جهانی برای اجبار به بازخواست ایران درباره نقضهای متعدد و سوءاستفاده سپاه پاسداران برای آرمانهای منطقهایاش الزامی است. گفتنی است، این بیانیه در حالی منتشر میشود که در روزهای اخیر شورای امنیت سازمان ملل پس از بررسی ابعاد مختلف ماجرا، اعلام کرده بود هیچ مدرک و دلیلی وجود ندارد که ادعاهای عربستان سعودی را مبنی بر اینکه ایران مسئول حمله اخیر موشکی انصارالله به ریاض است، ثابت کند.
کمکهایی که هرگز به مقصد نرسید!
خبرگزاری «تابناک» در گزارشی با توجه به جمعآوری کمک برای مردم زلزلهزده کرمانشاه از سوی سلبریتیها در حادثه زلزله غرب کشور اقدامات این افراد در اتفاقات مشابه پیشین را بررسی کرده و مدعی شده است: ورود چهرههای سرشناس برای کمک به زلزلهزدگان کرمانشاه و کمک بینظیر مردم برخی زخمهای کهنه را هم باز کرده است و موجب این نگرانی شده که این کمکها به مقصد نرسد. شاید در نگاه اول، این نوع نگرش به نظر بسیار بدبینانه باشد؛ ولی با مرور اتفاقات گذشته، به نمونههای بسیاری از این موارد برخواهیم خورد؛ از جمعآوری کمک برای ساخت هنرستان موسیقی در بم تا ساخت فرهنگسرا در مناطق زلزلهزده ورزقان که با وجود کمکهای فراوان مردم، هرگز به نتیجه مشخصی نرسیدند!
پشت پرده سازش صهیونیستها و اعراب
«بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی که در چهلوچهارمین سالروز مرگ «دیوید بن گوریون» مؤسس رژیم صهیونیستی سخن میگفت، ضمن تمجید از همکاری میان تلآویو و کشورهای عربی، اعتراف کرد: «همکاری پربار ما با کشورهای عربی در حال حاضر به صورت مخفیانه صورت میگیرد؛ اما اطمینان دارم که روابط با آنها پختهتر خواهد شد و این امر به ما اجازه میدهد، دایره صلح را توسعه دهیم.» نتانیاهو تصریح کرد: «میان اسرائیل و کشورهای عربی در نهایت سازش خواهد شد؛ چرا که بسیاری از امور مدتهاست در پشت پرده جریان دارد.»
حوثیها تنها یکی از طرفداران پرتعداد ایران در منطقه هستند
اندیشکده شورای «آتلانتیک» با بررسی اتهامات محور غربیـ عربی به ایران مبنی بر دخالت کشورمان در جنگ یمن نوشت: «شکی نیست که میتوان حوثیها را بخشی از مجموعه گسترده نیروهای طرفدار ایران در غرب آسیا (خاورمیانه) دانست. شعار حوثیها، یعنی «اللهاکبر، الموت لإمریکا، الموت لإسرائیل» و تصاویر آیتالله خمینی، آیتالله خامنهای و سیدحسن نصرالله، رهبر حزبالله در دستان جمعیت در تظاهراتهای حوثیها، همگی شباهتهای زیادی را میان حوثیها و ایران نشان میدهد؛ اما این نفرت مشترک از آمریکا و اسرائیل و علاقه حوثیها به رهبران شیعه، به معنای آن نیست که حوثیها نیروی نیابتی ایران هستند. علاوه بر این، طی شش دوره جنگ میان حوثیها و دولت یمن بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰، سند و مدرکی برای اثبات ادعای دولت یمن مبنی بر کمک ایران به حوثیها وجود نداشت و حتی تلگرافهای سفارت آمریکا در یمن نیز نشان میداد، کارکنان سفارت هیچ مدرکی درباره ارتباط میان آنها و ایران پیدا نکردهاند.»
روایت اشپیگل از اتحاد آلسعود و صهیونیستها
نشریه آلمانی «اشپیگل» در گزارشی با تشریح عمق همکاریهای اطلاعاتی ریاض و تلآویو نوشت: «عربستان و اسرائیل دیگر همکاری خود علیه ایران را پنهان نمیکنند.» در این گزارش آمده است: «گادی آیزنکوت» ژنرال اسرائیلی به ندرت مصاحبه میکند؛ وی از زمان تصدی قدرت در سال 2015 تاکنون با هیچ خبرنگار خارجی صحبت نکرده است که البته این موضوع به سیاستهای اسرائیل مربوط میشود، نه ارتش این کشور. با این حال این ژنرال 57 ساله در ماه جاری با پایگاه خبری ایلاف که متعلق به عربستان سعودی است، گفتوگویی داشته است. چنین اقدامی در شرایطی صورت میگیرد که حکومت وهابی عربستان و دولت یهودی اسرائیل هیچ گونه روابط دیپلماتیکی با هم ندارند. وی در این گفتوگو میگوید، اسرائیل آمادگی دارد اطلاعات محرمانه را با عربستان سعودی مبادله کند. آیزنکوت به بیان روشن تصریح میکند که آنها از ترس تقویت قدرت ایران در کنار هم هستند.
واردات شتر از انگلستان،ایتالیا و المان
طبق آمار گمرک فقط در شهریور ماه امسال محمولههای قابل توجهی شتر از سه کشور انگلستان، ایتالیا و آلمان وارد کشور شد.
وقتی فراکسیون امید دولت را تهدید میکند
«محمدعلی وکیلی» عضو فراکسیون امید مجلس در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «واعظی مدیون اصلاحطلبان» نوشت: «محمود واعظی در جایگاه رئیس دفتر رئیسجمهوری اجازه ندارد گرایشهای حزبی خود را دخالت دهد... انتظار داریم آقای واعظی متوجه باشد که جایگاهی که در دولت به او رسیده، مدیون و محصول هزینه دادن کدام جریان سیاسی و فعالان سیاسی است. قطعاً آقای واعظی با هوش و ذکاوتی که دارد متوجه این موضوع هست که جایگاه کنونیاش را مدیون جریان اصلاحطلبی است. ایشان حتماً به خاطر دارد، تنها جریانی که در مجلس در جریان انتخابات ۹۶ بیپیرایه و با تمام وجود و خالصانه آقای رئیسجمهور را همراهی کرد، فراکسیون امید بود. هم در دعوت از رئیسجمهوری و هم حمایت از دولت، این فراکسیون امید بود که سینهچاک پشت دولت ایستاد. خدا نکند که این فراکسیون از دولت روحانی مأیوس شود و با دولت زاویه پیدا کند.»
محکومیت شدید بیانیه اتحادیه عرب از سوی تونس
نمایندگان پارلمان تونس با امضای طوماری بیانیه اخیر اتحادیه عرب علیه ایران و حزبالله لبنان را به شدت محکوم کردند و از وزارت خارجه تونس خواستند با این بیانیه مخالفت کرده و موافقت خود با آن را پس بگیرد. گفتنی است، در هفته اخیر وزرای خارجه اتحادیه عرب به درخواست عربستان سعودی برای بررسی آنچه ریاض آن را مداخلات ایران در امور کشورهای عربی میخواند، در مصر تشکیل جلسه داد که این نشست با صدور بیانیه پایانی با متهم کردن ایران به دخالت در امور کشورهای عربی و «تروریستی خواندن حزبالله لبنان» به پایان رسید.
دستور دولت درباره مشارکت شهروندان در مدیریت بحران
بر اساس ابلاغیه یک مسئول ارشد اجرایی به رحمانی فضلی، وزارت کشور موظف شده، با همکاری شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور، سازمان برنامه و بودجه و شهرداری ها، برای تهیه آیین نامه نحوه سامان دهی مشارکت شهروندان در امور مدیریت بحران شهری، تعیین نقش و مسئولیت آن ها در قالب سلسله مراتب و نیز فرایند مدیریت بحران با رویکردهای پادیارسازی، آموزش، رسته بندی و تجهیز آن ها، ظرف یک سال پس از ابلاغ این مصوبه اقدام کند.
تحویل خودروهای صفر کیلومتر به اعضای شورای شهر تهران
با شروع به کار شورای شهر تهران در دور پنجم، اعضای شورای شهر تهران تصمیم گرفتند تا تغییری در خودروهای سازمانی خود انجام دهند و در نهایت با موافقت محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران خرید 21 دستگاه پژو پارس و همچنین 21 عدد تبلت در دستور کاری معاونت امور مالی و اجرایی شورای شهر تهران قرار گرفت. بعد از رسانهای شدن خرید این اقلام، واکنشهای بسیاری در این زمینه صورت گرفت که البته این واکنش به مذاق اعضای شورای شهر تهران خوش نیامد و برخی از آنها نسبت به واکنشها موضع گرفتند و اعلام کردند که خودروهایی که از دوره قبل به آنها رسیده مستهلک هستند و باید تغییر کنند. البته در این بین هم برخی از اعضای شورای شهر تهران اعلام کردند که از خودروهای جدید استفاده نخواهند کرد و اعلام کردند که از ماشینهای که در اختیار اعضا سابق بوده استفاده خواهند کرد که این موضوع نیز مورد حمایت شهروندان قرار گرفت. با فروکش کردن انتقادات نسبت به تصمیم اتخاذ شده از سوی اعضای شورای شهر تهران و واکنش شهروندان به خرید یک میلیارد تومانی 21 دستگاه پژو پارس و 21 تبلت، در روزهای گذشته خودروهای جدید تحویل اعضای شورا شهر تهران شد
داروی حیاتی بیماران پوکی استخوان از لیست بیمه ها حذف شد
احمدرضا جمشیدی، رئیس انجمن روماتولوژی ایران درباره حذف داروی تریپاراتاید از لیست بیمه ها گفت: داروی تریپاراتاید از تحت پوشش بیمه خارج شده است و علت آن مشخص نیست.وی ادامه داد: داروی تری پاراتاید یک داروی منحصر به فرد است. زمانی که بیماری استئوپروز یا پوکی استخوان خیلی شدید دارند و به خصوص دچار شکستگیهای مهره میشوند تنها دارویی که برای درمان وی مفید است؛ همین تریپاراتاید است و ما ابزار دیگری برای درمان این بیماران نداریم.رئیس انجمن روماتولوژی با اشاره به اینکه سازمان های بیمه گر دیگر این دارو را تحت پوشش خود قرار نمیدهند، گفت: متأسفانه معلوم نیست به کدام دلیل غیرعلمی سازمان های بیمه گر تصمیم گرفتند؛ این دارو را از لیست بیمه خارج کنند.
بعضی سلبریتیها بدهکارند، به آنها پول ندهید!
یکی از نزدیکان آقای «ن» از سلبریتیهایی که این روزها در مناطق زلزلهزده به سر میبرد و برای کمک به زلزلهزدگان شماره حساب اعلام کرده است گفت: او در تهران کار ساخت و ساز می کند و ورشکست شده است. این فرد میگوید: من میدانم که او میلیاردها تومان بدهکار است و هر پولی که به حسابش واریز شود به صورت خودکار توسط بانک بجای بدهیهایش برداشت خواهد شد! منابع خبری رسمی بارها به مردم اعلام کردهاند که کمکهای خود را از طریق نهادهای رسمی و یا افراد معتبر به نیازمندان برسانند.
ذره بین جدید روی خریدهای آبی مراکز دولتی و نظامی
بر اساس تصمیم دولت که به اعضای کابینه نیز ابلاغ شده، از این پس، تمامی کاربران آب در بخش های دولتی، نظامی، انتظامی، نهادها و موسسات غیردولتی مکلف اند با توجه به الزامات قانون توسعه و بهینه سازی آب شرب مصوب سال 1394، تجهیزات و ماشین آلات مصرف کننده آب خود را بر اساس استانداردهای جدید ابلاغی دولت خریداری کنند و ذی حساب های هر کدام از نهادهای یاد شده، مکلف اند این دستور دولت را در پرداختی های مربوط، مد نظر قرار دهند.
اخبار روزانه:
* حامد سعیدی، دبیر کارگروه پهپادهای غیر نظامی گفت: هماکنون 11 هزار و 500 تیم پهپادی غیرنظامی در کشور فعالیت میکنند که هفت هزار تیم از این فناوری به مثابه شغل بهره میبرند. وی اظهار داشت: در زلزله کرمانشاه 9 تیم پهپادی به عنوان یگانهای پهپاد واکنش سریع و یگان مشترک با هلال احمر فعالیت خود را در منطقه آغاز کردند. این پرندهها کار نقشهبرداری، فیلمبرداری سهبعدی، عکسبرداری و مدلسازی منطقهای را در کوتاهترین زمان انجام میدهند که کمک بزرگی به مدیریت بحران در هر منطقه است.
* اسکوبار روزنامهنگار برزیلی پایگاه روسی «راشا اینسایدر» حشدالشعبی، نیروی مردمی عراقی را تحلیل کرده و نوشته است: «حشدالشعبی اکنون ستون اصلی نیروهای امنیتی این کشور است و به عامل ثباتبخش در عراق تبدیل شده است و مهمتر از همه سطحی از بازدهی را در عراق به نمایش گذاشته است که در سه دهه گذشته در عراق بسیار ناآشنا بوده است. این نوعی از جهش مکانیزمهای دولتی است که از اخلاق مقاومت سرچشمه گرفته است.»
* حریرچی، قائممقام وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر حدود 60 درصد بیمارستانها فرسودهاند، اظهار داشت: با مطالعاتی که انجام شده، بازسازی بیشتر بیمارستانهای فرسوده مقرون به صرفه نیست؛ زیرا بازسازی آنها بیش از هزینه ساخت یک تخت جدید است. وی یکی از موانع بزرگ برای بیمارستانسازی یا ساخت مراکز بهداشتی و درمانی ما در شهرهای بزرگ را تأمین زمین مناسب دانست.
* عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن طی سخنانی اقدام رژیم سعودی در اجازه دادن به ورود یکی از صهیونیستها به مسجد شریف نبوی(ص) را بهشدت محکوم کرد. وی افزود: وارد کردن یکی از صهیونیستها به مسجد نبوی و اظهار تمایل و دوستی رژیم سعودی برای صهیونیستها، جنایتی شنیع علیه پیامبر اکرم(ص) است.
* فخرالسادات محتشمیپور از چهرههای اصلاحطلب گفت: عجیب بود که روحانی یک زن را برای وزارت انتخاب نکرد. انتظار میرفت پس از این قضیه زنان فعال سیاسی و اجتماعی اعتراضهایی داشته باشند و حضور نداشتن وزیر زن در کابینه دوازدهم را پیگیری کنند.
* تحلیلگران مؤسسه «کاپیتال اکونومیکس» تأکید کردند، ریاستجمهوری ترامپ در آمریکا موجب تشدید تنشهای سیاسی در عرصه بینالمللی شده و این مسئله افزایش قیمت جهانی دو کالای راهبردی، یعنی نفت و طلا را در پی داشته است. بر اساس گزارش این مؤسسه، پیشبینی میشود تنشهای سیاسی در دوره ریاستجمهوری ترامپ بیش از پیش تشدید شود و این مسئله همچنان موجب تقویت تقاضا و قیمت طلا و نفت خواهد شد.
* نورانی، رئیس اتحادیه صادرکنندگان محصولات کشاورزی با اشاره به پروتکلهای یکجانبه پاکستان و افغانستان با هند با تعرفه صفر درصد گفت: ما تعرفه واردات برنج از هند را از 90 درصد به 25 درصد کاهش دادهایم؛ اما هندیها 50 درصد برای واردات سیب از ایران تعرفه تعیین کردهاند که به اضافه ارزشافزوده، این رقم به 70 درصد میرسد و همین مسئله سبب شده است صادرات سیب ایران به هندوستان متوقف شود.
* محمد مرسی، رئیسجمهور مخلوع مصر در جلسه محاکمهاش در پرونده موسوم به «یورش به زندانها» خواهان انجام معاینات پزشکی ویژه شد. وی در این باره گفت: وضعیت جسمانیاش وخیم است و از حق خود برای معاینه پزشکی با هزینه شخصی تحت نظارت پزشکان متخصص کوتاه نخواهد آمد.
* رؤسای جمهور روسیه، ایران و ترکیه با ارسال نامه مشترک به آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد و ارسال متن بیانیه مشترک رؤسایجمهور سه کشور درباره آینده سیاسی سوریه که در سوچی به تصویب رسید، درخواست کردند این متن به عنوان سند شورای امنیت منتشر شود.
* «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه درباره نتایج نشست مشترک خود با روحانی و پوتین به خبرنگاران گفت: با ایران و روسیه توافق کردهایم از سوریهای جدید و متحد با یک قانون اساسی جدید که در آن انتخابات آزاد و شفاف تحت نظارت سازمان ملل برگزار شود، حمایت کنیم.
* بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه ایران به ولیعهد ماجراجوی سعودی توصیه کرد: اکنون که به فکر الگوبرداری از مشی و رفتار دیکتاتورهای معروف منطقه افتاده، اندکی تأمل و تفکر کرده و قدری هم به سرنوشت محتوم آنها در سالهای اخیر بیندیشد.