
دولت ریشه مشکلات را نمیشناسد
روزنامه اصلاحطلب «جهان صنعت» در گزارشی با عنوان «یأس هواداران؛ رشد فقر و بیکاری» نوشت: «با گذشت ۱۰۰ روز از روی کارآمدن دولت دوازدهم این ضعف در عملکرد دولت وجود دارد که ریشه مشکلات در جامعه ایران را نمیتواند پیدا کند و درک درستی از شناسایی و ارائه راه حل برای آنها ندارد. بنابراین به نظر میرسد، تردید درباره تشخیص ریشههای مشکلات در ایران سبب شده است سیاستهایی دنبال شود که سنخیتی با وضعیت کنونی جامعه ندارد. در واقع دولت به جای اینکه رکود تورمی را بررسی کند، این بحث را تنها در تورم خلاصه کرده و روی آن مانور میدهد.»
جهانگیری باید از دولت جدا شود!
محمدعلی ابطحی، معاون پارلمانی دولت اصلاحات گفت: «شرایط زمان نزدیک به انتخابات ریاستجمهوری مؤلفههای خاصی دارد که نمیتوان از الآن پیشبینی و قضاوت خاصی کرد، اما حمایت دکتر روحانی برای انتخابات ریاستجمهوری تعیینکننده نیست.» وی همچنین تأکید کرد: «با توجه به شرایط آینده، شخصی باید کاندیدا شود که بتواند رأی مردم را به سمت خود جذب کند و در چنین شرایطی عملکرد فرد بسیار تعیینکننده خواهد بود و بر همین اساس اگر آقای جهانگیری خودش را از دولت فعلی کنار بکشد، آن زمان است که میتواند تنها پاسخگوی کارهای خودش باشد.»
روحانی انگیزه هایش را از دست داده است
محمد تقی فاضل میبدی» فعال سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه آرمان گفته که «روحانی انگیزههای خود را از دست داده است و از انتظاراتی که در کارزار انتخاباتی برای مردم ایجاد کرد امروز تا حدودی فاصله گرفته است... اگر به پای درددل مردم در کوچه و بازار بنشینیم در مییابیم که جامعه چندان از وضعیت اقتصادی رضایت خاطر ندارد. بنابراین اگر قرار بر این باشد که روحانی در آینده به همین صورت حرکت کند، مردم چندان از او راضی نخواهند بود.»
وقتی فاضل میبدی از بی انگیزگی روحانی در زمانی میگوید که تازه دولت دومش شکل گرفته و در ادامه از کارزار انتخاباتی میگوید، این ذهنیت را به وجود میآورد که انگیزه روحانی برای به وجود آوردن آن انتظارات و دادن آن وعدهها صرفاً انتخاباتی بوده است، وگرنه چرا باید بهجای تازه نفسی در آغاز دولت دومش بی انگیزه باشد؟ از سویی دولت روحانی همه پتانسیل خود را خرج برجام کرد و همه امیدش هم به برجام بود؛ حالا با بی ثمری برجام باید چه کند؟ و از سویی اگر برجام پرثمر هم بود، دیگر تقریباً تاکید بر ثمرهایش زیاده تکراری شده و مردم نیاز به اتفاق جدید دارند؛ چیزی که دست دولت بی برجام از آن خالی است.
ادعاهای تازه رژیم صهیونیستی علیه ایران
به گزارش رادیو النور، «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد: اسرائیل اجازه تأسیس پایگاههای نظامی ایران در سوریه را نمیدهد. وی همچنین اعلام کرد: برخی از مشاوران و کارشناسان ایرانی در سوریه حضور دارند؛ اما نیروهای نظامی ایرانی در اراضی سوریه بر عکس آنچه در این باره گفته میشود، حضور ندارند و برخی از گروههایی را که در کنار نظام سوریه میجنگند، مورد حمایت قرار میدهند. لیبرمن مدعی شد: ایران راهبرد مشخصی دارد و آن، ایجاد وکلایش در هر مکان است. برای نمونه آنها در لبنان حضور فیزیکی ندارند؛ اما از طریق حزبالله حضور دارند. آنها در یمن حضور ندارند؛ اما از طریق حوثیها حضور دارند. در سوریه نیز همین خطمشی دنبال میشود و آنها گروههایی از شیعیان عراقی، افغانستانی و پاکستانی را حمایت میکنند. وی اذعان کرد: مأموریت رژیم صهیونیستی ممانعت از حضور ایران در نزدیکی مرزهای فلسطین اشغالی است.
طرح رئیسجمهور روسیه برای سوریه
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نوشت: منابع آگاه میگویند، مسکو در حال برنامهریزی برای ارائه فرمولی است که به موجب آن، هیچ کشور خارجی مجاز به تبدیل سوریه به یک پلتفرم برای حمله به کشورهای همسایه نباشد. اگر چنین فرمولی اجرایی شود، از ایجاد پایگاههای نظامی در غرب سوریه جلوگیری خواهد شد. بنیامین نتانیاهو ممکن است چنین فرمولی از سوی روسها را نپذیرد؛ ولی بعید است انتخابهای زیادی داشته باشد. آندره کورتونوف، مدیر کل شورای امور بینالملل روسیهـ مؤسسهای با نفوذ در مسکوـ که شش سال پیش دفتر رئیسجمهور آن را تأسیس کرد، در این باره میگوید: «پوتین نمیخواهد ایران یا اسرائیل را از دست بدهد.» این روزنامه صهیونیستی در ادامه تأکید کرد: پوتین هم اکنون معتقد است میتواند توافقی را میان ایران و اسرائیل در سوریه به وجود آورد تا از درگیری میان آنها جلوگیری کند.
سلاح مقاومت، خط قرمز ماست
خلیل حیه، معاون رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در نشست خبری در غزه گفت: سلاح مقاومت خط قرمز است و قابل مذاکره نیست. این سلاح برای درهم کوبیدن اشغالگران به کرانه باختری منتقل خواهد شد و این حق ماست تا پایان اشغالگری در برابر اشغالگران مقاومت کنیم. وی افزود: سلاح مقاومت شرف و عزت ماست و نه آمریکا و نه هیچ کس دیگری قادر به خلع سلاح مقاومت نیست. معاون رئیس حماس از همه طرفهای سیاسی خواست از هر گونه اظهار نظر درباره سلاح مقاومت پرهیز کنند. پیشتر ماجد فرج، رئیس دستگاه اطلاعات فلسطین در دیدار با رهبران حماس گفته بود: حماس هرگز خلع سلاح نخواهد شد. گفتنی است، جنبشهای فتح و حماس در قاهره 21 مهر ماه سال جاری توافق آشتی ملی را امضا کردند.
کشورهای عمده صادرکننده کالا به ایران
عمدهترین خریداران کالاهای ایرانی در هشت ماه امسال به ترتیب شامل چین به ارزش پنج میلیارد و 748 میلیون دلار، عراق با چهار میلیارد و 351 میلیون دلار، امارات متحده عربی با سه میلیارد و 893 میلیون دلار، جمهوری کره با دو میلیارد و 747 میلیون دلار و افغانستان با یک میلیارد و 849 میلیون دلار بوده است. همچنین کشورهای عمده صادرکننده کالا به ایران در مدت یادشده به ترتیب شامل کشورهای چین با هفت میلیارد و 951 میلیون دلار، امارات متحده عربی با پنج میلیارد و 749 میلیون دلار، ترکیه با دو میلیارد و 221 میلیون دلار، جمهوری کره با یک میلیارد و 844 میلیون دلار و آلمان با یک میلیارد و 792 میلیون دلار بوده است.
گرای «تحریم مجدد» به دشمن!
در روزهای اخیر به صورت جسته گریخته شخصیتهای سیاسی وابسته به جریان غربگرا تلاش کردهاند در لابهلای مطالب چاپ شده در روزنامهها، نظام را متهم به غائلهسازی در منطقه به واسطه تواناییهای موجود دفاعی – نظامی کنند و همانند روزهای نخست روی کارآمدن دولت یازدهم در تابستان 92 از ضرورت تعدیل مواضع انقلابی در مقابل غرب با هدف «کاهش فشارهای بینالمللی در قالب تحریم و تهدید» سخن به میان بیاورند. به طوری که روزنامه «جامعه فردا» یکی دیگر از حلقههای رسانهای روزنامههای زنجیرهای؛ در شماره روز گذشته تیتر یک خود را به تیتری با عنوان «چرا باید برای موشکها مذاکره کرد» برجسته کرده است و با اعلام نگرانی راجع به موفقیت خط مقاومت در مقابل تروریستهای وابسته به امریکا، از حاکمیت اسلامی میخواهد برای تحقق مطالبات عمومی! حاضر به مذاکرت موشکی با غرب شود. رویهای که قطعاً با مؤلفههای مهمی مانند منافع ملی و امنیت کشور همخوانی ندارد و ضرورت برخورد مراجع ذیصلاح از جمله شورای عالی امنیت ملی را با خطدهی انحرافی این دست از روزنامهها را متذکر میشود. نویسنده این مطلب در ابتدای مطلب با پیشگویی(!) از جدایی قریبالوقوع عراق از ایران سخن به میان آورده است: «عراق متحد استراتژیک همیشگی ایران نخواهد بود و در دوران پس از داعش دردسرهای زیادی برای ایران ایجاد خواهد کرد» و همانند مقامات ارشد امریکایی و اروپایی از مقامات ارشد نظامیان درخواست میکند تا پرونده موشکی را نیز به دیپلماتهای وزارت خارجه واگذار کنند. این درخواست در شرایطی است که هزینههای دامنه دار برجام یکی پس از دیگری کشور را در محدودیتهای جدیدی فرو برده است.
آفتاب یزد: واعظی بدیل مشایی است!
اعتراض اصلاحطلبان به آنچه دخالتهای واعظی در دولت و انفعال روحانی مینامند، ادامه دارد. روزنامه آفتاب یزد نیز پس از روزنامه اعتماد شدیداً به این موضوع اعتراض کرده و جالب اینکه در این اعتراض، واعظی اصولگرا هم نامیده شده است! آفتاب یزد از کمرنگ شدن نقش جهانگیری در دولت مینویسد: «سفر جهانگیری معاون اول رئیسجمهوری به بولیوی از این منظر قابل توجه فعالان رسانههای مجازی قرار گرفت که تقریباً هیچ مقام رسمی برای بدرقه او حضور نیافت و جهانگیری تقریباً تنها و فقط در معیت رئیس دفترش عازم بولیوی شد. این شاید یکی از دهها موردی است که خبر از کمرنگ شدن عمدی نقش جهانگیری در دولت دوازدهم میدهد...» و «کم کم این نگرانی ایجاد میشود که شاید واعظی با الگوبرداری از مشایی و بقایی میکوشد نقش و حضوری فراتر از یک رئیس دفتر برعهده بگیرد.»عبدالله ناصری در همین زمینه به آفتاب یزد میگوید: «رئیس دفتر رئیسجمهور که حکم حاجب قدیمی را دارد و در بسیاری از تصمیم گیریها هماهنگکننده است، در دو سه ماه اخیر حتی بالاتر از معاون اول ظاهر شده و تأثیرگذاری کرده و متأسفانه روحانی نیز کاملاً منفعل برخورد کرده است، یعنی هیچ وقت چنین پدیدهای سراغ نداشتیم.» ناصری در ادامه میگوید: «رئیس دفتری پرستیژی و پروتکل و تعریفی دارد. گاهی واعظی نقش وزیر خارجه و معاون اول و نقش وزارت کشور را ایفا میکند. اطلاعات موثق داریم که برخی از وزرا که منطقاً در دولتها، معاونین با اطلاع رئیسجمهور انتخاب میکردند واعظی اجازه نمیدهد این تصمیمگیری به روحانی برسد تا تصمیم نهایی را بگیرد و خودش امر و نهی میکند.» و بعد از دلخوریهای جهانگیری میگوید: «من براساس شنیدههای موثقی که دارم این دلخوری یا بهتر بگویم این دغدغه را از آقای جهانگیری شنیدهام.» و بعد ادامه میدهد که تلاشهای واعظی «برای کمرنگ کردن نقشآفرینی جهانگیری که سرمایهای است که با توانمندیهایش قابل مقایسه با واعظی نیست قابل توجه میباشد.»گفتنی است آفتاب یزد در تأیید توهم اصولگرا بودن واعظی به بازتاب اعتراض روزنامه اعتماد به واعظی در روزنامههای جوان و کیهان میپردازد و به دروغ مینویسد این دو روزنامه این اعتراضات را برنتافتهاند! این در حالی است که روزنامه جوان حسب رسالت خبری صرفاً به انعکاس این اختلاف نظر پرداخته و قضاوتی در مورد طرفین بحث نداشته و ندارد.
مفسد اقتصادی در فکر خرید مریخ
در آستانه محاکمه رضا ضراب که اکنون در امریکا در یک محل نامعلوم بسر میبرد، مذاکره وی برای همکاری با مقامات امریکایی، موضوع گزارش روزنامه نیویورک تایمز شده است. این روزنامه آمریکائی نوشت: رضا ضراب، سالها با انتقال گاز و نفت از ایران به ترکیه، طرح طلا در مقابل نفت ایران را اجرا میکرد که موجب رشد وی در ترکیه و ثروت افسانهای او از نفت ایران شد. بنابه گزارش این روزنامه، همسر مطلقه رضا ضراب که خواننده پاپ است و «ابرو گوندش» نام دارد گفته است رضا ضراب به او قول داده است کره مریخ را برایش بخرد. یعنی قرار بود با پول بیت المال و مردم ایران "ابرو گوندش" مالک کره مریخ شود.
یک ماده سمی، عامل بحران سیاسی!
تصمیم فردی وزیر کشاورزی آلمان در موافقت با تمدید مجوز پخش علفکش گلایفوزیت به مانعی بر سر راه ائتلاف بزرگ برای تشکیل دولت بدل شده است. سوسیال دموکراتها از سلب اعتماد شدید نسبت به دولت آنگلا مرکل سخن میگویند.گلایفوزیت یک سم شیمیایی برای کشتن علفهای هرز در مزارع و باغهاست. طرفداران محیط زیست، گمان زیانبار بودن این ماده سمی برای انسان و طبیعت را دارند.باربارا هندریکس، وزیر کنونی محیط زیست آلمان از حزب سوسیال دمکرات با انتقاد شدید از کریستیان اشمیت، وزیر کشاورزی از حزب سوسیال مسیحی را متهم کرده که به توافق ائتلافی متعهد نمانده است.حزب سوسیال دموکرات، مخالف استفاده از این ماده علفکش است اما وزیر کشاورزی بدون توافق با وزارت محیط زیست، در کمیسیون اتحادیه اروپا رای به تمدید مجوز پخش گلایفوزیت داده است.وزیر کشاورزی در دفاع از رای خود میگوید که با موافقت آلمان گامی مهم در راستای حفاظت از گیاهان و جانوران برداشته شده است. او معتقد است که حتی بدون موافقت آلمان هم تمدید مجوز پخش این ماده علفکش به تصویب میرسید.
ابلاغیه مهم برای شروع دور جدید مبارزه با پول شویی
بر اساس بخشنامه روزهای اخیر یک مقام مسئول به تعدادی از سازمان ها و نهادهای انتظامی و نظارتی، اعلام شده است با توجه به شروع دور جدید برنامه های اجرایی مبارزه با پول شویی و منابع مالی تروریسم، مخاطبان مربوط باید ضمن ثبت و ضبط هرگونه خرید و فروش یا ارائه خدمت با رقم های بالاتر از 15 میلیون تومان، اطلاعات اشخاص حقیقی و حقوقی خریدار یا فروشنده را دریافت و به مدت پنج سال، اسناد و مدارک هرگونه معاملات را به گونه ای نگهداری کنند که در دسترس ماموران نظارتی باشد.
جاسوسی با ساعت!
بر اساس گزارشها، ارتباط دریاصفهانی با 2 سرویس اطلاعاتی غربی (انگلیس و کانادا) محرز شده بود. حالا سخنگوی قوهقضائیه درباره محتوای فیلم منتشر شده و جاسوسی دریاصفهانی از طریق ساعت مچی میگوید یکی از اقدامات دریاصفهانی، ضبط جلسات مذاکره با 1+5 بوده است. اظهارات سخنگوی قوهقضائیه ثابت میکند موضوع ضبط جلسات مذاکره ایران و 1+5 توسط این عضو تیم مذاکرهکننده هستهای درست بوده است. به غیر از ضبط جلسات مذاکره، اتهامات دیگری درباره دریاصفهانی مطرح شده بود که مهمترین آنها نحوه ارتباط وی با سرویس اطلاعاتی انگلیس بوده است. حجتالاسلام محسنیاژهای در این نشست در پاسخ به این سوال که آیا برادر جهانگیری آزاد شده است یا خیر، گفت: برادر جهانگیری همچنان بازداشت است. سخنگوی قوهقضائیه گفت: درباره انتخابات در تهران در رابطه با مسؤولان 5 حکم صادر شده؛ 3 استاندار و یک فرماندار و یک کارمند وزارت کشور و یک نفر دیگر که به یاد ندارم اما احکام قطعی نیست. در آنجا با توجه به نوع جرم باید قاضی تبدیل کند. یعنی نمیتواند حبس بدهد و باید تبدیل کند.
نحوه رسیدگی خارج از نوبت به تخلفات کارمندان مشخص شد
طبق بخشنامه روزهای اخیر یک نهاد مسئول در دولت به همه سازمان ها و ادارات دولتی، تاکید شده است با توجه به اختیارات قانونی که مجلس در سال 1393 برای سازمان بازرسی کل کشور مصوب کرده، کلیه درخواست های سازمان بازرسی برای تجدیدنظر خواهی در خصوص آرای صادر شده توسط هیئت های رسیدگی به تخلفات اداری، ابتدا برای نماینده وزیر سپس بسته به نوع رأی صادر شده، به هیئت عالی نظارت یا دیگر هیئت های ذی صلاح ارسال خواهد شد. ضمنا این رسیدگی خارج از نوبت محسوب می شود.
طلب ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی بانکها از بدهکاران بزرگ
محمدی، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: میزان معوقات بدهکاران بزرگ بانکی به بانکها نزدیک به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است. تا کنون گزارشهای پرونده معوقات بانکی در کمیسیون اصل نود تهیه شده است و کمتر از یک ماه آینده برای قرائت در صحن علنی مجلس به هیأت رئیسه تقدیم خواهد شد.
دختر ترامپ با ادعای توانمندی زنان در هند به دنبال چیست؟
دختر رئیس جمهور آمریکا، وارد «حیدرآباد» هند شد تا به زعم خود پیام ضرورت توانمند سازی زنان را به جهان و به ویژه جامعه هند ابلاغ کند. حالی که ایوانکا و مقامات آمریکا در سه خودروی متعلق به دولت آمریکا بودند، کاروانی از 17 دستگاه خودرو هم آن ها را مشایعت می کردند.ایوانکا ترامپ که در قامت مشاور رئیس جمهور و نه دختر رئیس جمهور در اجلاس کارآفرینی جهانی شرکت می کند تلاش زیادی کرده است تا توجه رسانه ها را به این سفر جلب کند. هدف نهایی وی از این تلاش ها، نه جلب توجه جهانی به مقوله زنان و فقر آنان در سراسر جهان، بلکه مانند آن چه در جریان سفر ایوانکا به چین اتفاق افتاد جلب نظر تاجران هندی به نفع فعالیت های اقتصادی وپر کردن جیب اوست. جالب ترین نکته درباره سفر ایوانکا به حیدرآباد نیزنه ترتیبات امنیتی در سطح رئیس جمهور، برچیدن گدایان از شهر، سخنرانی افتتاحیه مشترک ناندرا مودی نخست وزیر هند با وی و نه مهمانی شامی است که قرار است به افتخار وی در بزرگ ترین سالن غذاخوری جهان ترتیب داده شود، آن چه سفر وی به هند را برای بسیاری از فعالان عرصه زنان به ویژه در مسائل کارگری پر اهمیت می کند یقینا مسئله زنانی است که در فقر و محرومیت کامل در خط تولید لباس های شرکت طراحی مد متعلق به ایوانکا ترامپ در هند کار می کنند. به گفته اتحادیه های کارگری و کارشناسان صنعتی هند بسیاری از کارگران صنعت پوشاک این کشور با درآمد ماهانه 100 دلار، ساعت های طولانی کار و رفتارهای تبعیض آمیز را تحمل می کنند.بسیاری از آن ها منتظرند ببینند دختر ترامپ در سخنرانی های خود مسئله معیشت و وضعیت اشتغال آنان را نیز به میان خواهد آورد یا نه؟
مناطق آزاد به آفت بزرگ اقتصاد تبدیل شدهاند
نایب رئیسکمیسیون اقتصادی مجلس معتقد است، در حال حاضر نه تنها تولید و صادرات قابل قبولی در مناطق آزاد نداریم، بلکه این مناطق به مکانی برای واردات تبدیل شده است.علی اکبر کریمی درباره بررسی عملکرد مناطق آزاد گفت: فلسفه تاسیس مناطق آزاد، ایجاد مناطقی با برخورداری از یک سری معافیتهای حقوقی و مالیاتی برای توسعه تولید و صادرات بوده است، اما در حال حاضر نه تنها تولید و صادرات قابل قبولی در این مناطق نداریم، بلکه حتی به مکانی برای واردات تبدیل شدهاند.وی افزود: مناطق آزاد بستری برای تسهیل رشد اقتصادی در نظام تجاری و در سطح منطقهای و جهانی هستند.نایبرئیسکمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: در قالب برنامه توسعه در سال 70 و 71 و 72 مناطق آزاد قشم، کیش و چابهار و ماکو در سال 89 تاسیس شد و سرمایهگذاران خارجی توانستند، بدون قید و بند سرمایهگذاری تولیدات خود را صادر کنند و با کسب تسهیلات قانونی و نیروی کار، عملکرد چند دههای در این مناطق آزاد نشان دهند.کریمی ادامه داد: مناطق آزاد به یک آفت بزرگ تبدیل شدهاند و به جای تامین زیر ساختها یک زمین بکر را مصوب کرده و در اختیار این مناطق آزاد قرار دادهایم. آفت این منطقهاین است که از ابتدا سنگ بنای آنها از طریق تامین عوارض گذاشته شده است و همواره واردات بر صادرات میچربد.
خواننده رپ معروف با رضایت دختر جوان نجات یافت
خواننده رپ معروف که به اتهام آزار و اذیت دختر دانش آموز تحت تعقیب پلیس قرار گرفته بود، با معرفی خود به کلانتری، مسیر پرونده را تغییر داد. او اتهام آزار و اذیت را رد کرد و گفت: «وقتی نازنین با من تماس گرفت، گفتم فقط با مردها کار می کنم. او اصرار زیادی داشت، اما قبول نکردم. روزی هم که به خانه ام آمد، مردی همراهش بود. من عذرش را خواستم و تست خوانندگی از او نگرفتم. هیچ اتفاقی هم نیفتاد و نازنین خانه ام را ترک کرد. نمی دانم چرا مساله آزار و اذیت را مطرح کرده، اما من بی گناهم و کاری انجام نداده ام. »سپس نازنین با بیان این که به خاطر مسائل شخصی از شکایتش صرف نظر می کند، رضایت داد. قضات نیز به دلیل نبود مدارک کافی، قرار منع تعقیب رپر مشهور را صادر کردند.
توسعه حرم سامرا به ایران واگذار شد
به دنبال توسعه حرمهای کربلا و نجف، دیوان وقف شیعی عراق این بار طرح توسعه حرم عسکرین در سامرا را مصوب کرد. اجرای این طرح نیز به ستاد بازسازی عتبات عالیات در ایران واگذار شده است. حسن پلارک، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اعلام خبر موافقت دیوان وقف شیعی عراق با واگذاری طرح توسعه حرم مطهر عسکریین (ع) به ایران، گفت: با عنایت اهل بیت (ع) و به برکت خون شهدای مدافع حرم و ریشهکن شدن شجره خبیثه داعش، دیوان وقف شیعی عراق با پیشنهاد ایران برای توسعه حرم مطهر امامین عسکریین (ع) موافقت کرد و این طرح در شورای سیاستگذاری ستاد بازسازی عتبات تصویب شد
اخبار روزانه:
* امیرهوشنگ بیرشک، دبیر انجمن روغن نباتی ایران گفت: در هفت ماهه نخست سال شاهد کاهش چهار درصدی تولید و توزیع بودهایم. وی با اشاره به اینکه گردش مالی سالیانه صنعت روغن نباتی بیش از 11 هزار میلیارد تومان است، یادآور شد: صنعت روغن نباتی یکی از بزرگترین صنایع ملی کشور به شمار میآید که متعهد به حمایت از بخش کشاورزی و تولیدات داخلی است و همواره از مسئولان تقاضا دارد که در جهت حمایت از بخش کشاورزی، این صنعت را از عوارض متعددی که سبب افزایش قیمت تمام شده محصول است، معاف کنند.
* مایک پنس، معاون رئیسجمهوری آمریکا گفت: دونالد ترامپ فعالانه در حال بررسی راههای انتقال سفارت واشنگتن از تلآویو به بیتالمقدس است. گفتنی است، انتقال سفارت واشنگتن از تلآویو به بیتالمقدس از وعدههای انتخاباتی ترامپ است که رژیم صهیونیستی به شدت از آن استقبال کرده؛ اما با مخالفت فلسطینیها و جامعه جهانی مواجه است.
* در پی ادعای یکی از مسئولان دولت دهم مبنی بر اهدای سکه به افراد حاضر در یک جلسه، از جمله سرلشکر محمدعلی جعفری، دفتر فرماندهی کل سپاه اعلام کرد: ادعای مطرح شده مضحک و کاملاً کذب است و معاونت حقوقی سپاه با طرح شکایت رسمی، این تهمت و اقدام خلاف اخلاق را دنبال خواهد کرد.
* مرتضی لطفی، مدیرعامل شستا با ردّ هرگونه خرید املاک جدید برای این هلدینگ، با اعلام ادغام برخی شرکتها گفت: برای اینکه بدهیهای بانکی بابت ۱۶۰۰ میلیارد تومان وامی که دریافت کردهایم را بپردازیم، در حال فروش املاک مازاد خود هستیم.
* نماینده مردم سرپل ذهاب در مجلس شورای اسلامی از حضور نمایشی برخی از وزرا در نقاط زلزلهزده گلایه و تأکید کرد: در این حادثه تلخ این نیروهای سپاه و ارتش بودند که سنگ تمام گذاشتند.