
آیا حوادث 88 از نگاه شما قابل پیش بینی بود؟
از نظر تحلیلی معتقد بودم که پس از فتنه 78 و شکست آن، مسلما عوامل استکبار آمریکایی- انگلیسی که از آن شکست عصبانی بودند عکس العمل نشان خواهند داد اما اینکه این واکنش اینگونه و با مدیریت میرحسین موسوی و کروبی باشد چندان برایم مشخص نبود. اما از چند روز قبل از رای گیری احساسم و اطلاعاتی که داشتم نشان می داد که حرکتی شبکه ای و سازمان یافته صورت خواهد گرفت.
آیا وقایع 88 به نظر شما برنامه ریزی شده بود و یا آنکه بعد از آنکه اتفاق افتاد دشمن تلاش کرد آن را مدیریت کند؟
بله؛ کاملا برنامه ریزی شده بود. امکان ندارد که چنین فتنه ای بدون طراحی قبلی و هماهنگی ها و تجهیز افراد اغتشاشگر انجام شود. شخصا در حمله ای که همین عناصر در پل کریمخان به خود بنده انجام دادند شاهد کار تشکیلاتی و کارگردانی یک زن و مرد و تعدادی ماشین سواری بودم که شیشه های مغازه ها و منازل را می شکستند و سطل های زباله را آتش می زدند و به اتومبیل بنده نیز حمله کردند.
یکی از مهمترین بحث هایی که این روزها از سوی برخی مطرح می شود بحث رفع حصر آقایان موسوی و کروبی است. موضع موتلفه در این باره چیست و پیش نیازهای رفع حصر از نگاه شما چیست؟
عنوان حصر را برای آنها قبول ندارم. آنها به عنوان کارگردان های فتنه که سران فتنه آمریکا و انگلیس و صهیونیسم هستند. از نگاه من آنها مرتکب خیانت و مباشرت در قتل، مدیون در آسیب به مردم و اموال عمومی هستند. دادگاه اگر آنها را محاکمه کند به چندبار اعدام محکوم هستند. تامین خسارت و خون بهای کشته ها نیز از اموال آنها باید بشود. این نظر بنده است و حکم قضایی به قوه قضائیه مربوط می شود. حفاظت و مراقبت آنها برای این است که آنها را مثل قتل های زنجیره ای نکشندو پای نظام جمهوری اسلامی بگذارند. لذا عنوان حصر صحیح نیست و عنوان درست «مراقبت از آنها» است. رفع مراقبت از آنها بدون محاکمه آنها و همدستانشان امکان ندارد. اگر محاکمه شدند آنگاه نظر قضایی هرچه باشد لازم الاجراست.
موسوی و کروبی «تحت مراقبت» هستند/ محاکمه شوند به چندبار اعدام محکوم می شوند
اگر خاطره ای از دوران حوادث سال 88 دارید بفرمایید
روز قدس من داشتم همراه محافظانم برای معاینه ای به بیمارستان می رفتم. حوالی پل کریمخان متوجه شدم که عده ای کمتر از صدنفر ناگهان به صورت سازمان یافته جمع شدند. زن بدحجابی با یک جوان با لباس خاصی آنها را کارگردانی می کردند و 10-15 ماشین سواری هم پشت سر هم به آنجا آمدند و عده از آنها پیاده شدتد. آن خانم سوت زد و حمله به منازل مردم و مغازه ها شروع شد. سطل زباله ها را آوردند آتش زدند. بعد که متوجه شدند بنده در یکی از اتومبیل ها هستم حمله کردند تا مرا پیاده کرده و مورد ضرب و شتم قرار دهند که پاسداران همراهم اتومبیل را حرکت دادند. آنها با سنگ به اتومبیل حمله کرده و همه شیشه های آن را شکستند و صدمات زیادی زدند ولی نتوانستند به هدف خود برسند.
منبع:8صبح