گفته می‌شود که...

چه کسی برای خودروسازان حاشیه امن درست کرده است؟/استدلال جالب دایی درباره طلبش از پرسپولیس/سرنوشت کالاهای احتکاری کشف شده چه می‌شود؟/بازگویی خاطره «هرگز یک ایرانی را تهدید نکنید» از زبان «جان کری»/رحیم‌پور ازغدی: حرف‌هایم درباره حوزه حرف‌های امام است/تکذیب شایعات درباره زائران عراقی در مشهد و ...

صدای آژیر قرمز در تل‌آویو شنیده خواهد شد؟
روزنامه «الثبات» لبنان درباره حمله احتمالی آمریکا و واکنش سوریه به نقل از یک دیپلمات غربی در عُمان نوشت: اگر آمریکا و هم‌پیمانانش در حملات به ادلب خط قرمز‌ها را زیر پا بگذارند، بعید نیست پدافند هوایی سوریه این بار جنگنده‌های آمریکا و متحدانش از جمله رژیم صهیونیستی را هدف قرار دهد. این منبع دپیلماتیک بر اساس برآورد‌هایی که از محافل نزدیک به سفیر «اسرائیل» در مسکو گرفته، فاش کرد: تل‌آویو نشانه‌هایی از تصمیمی بی‌سابقه دریافت کرده که در تماس تلفنی یا دیدار مستقیم میان «بشار اسد» با «سید حسن نصرالله» طی روز‌های اخیر گرفته شده و در صورت حمله به سوریه و زیر پا گذاشته شدن خطوط قرمز محور مقاومت، تصمیم مذکور وارد مرحله اجرایی خواهد شد. بعید نیست این تصمیم شامل اقدامی نظامی خارج از محاسبات همه باشد؛ به گونه‌ای که تل‌آویو یا یکی از پایتخت‌های کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس را که در آن اتاق عملیات مشترک با افسران صهیونیستی درباره جنگ یمن وجود دارد، تکان دهد.
ترکیب‌های متناقض

‌لیبرالیسم اسلامی ترکیب متناقضی به شمار می‌رود. لیبرالیسم نمی‌تواند با اسلامی که از قضا نقیضش به شمار می‌رود، جمع شود. اما حزب کارگزاران سازندگی و محمد قوچانی سردبیر روزنامه این حزب توانسته با ارائه قرائت‌های جدید، «لیبرالیسم اسلامی» هم بسازد. یکی از تیتر‌های اصلی صفحه یک دیروز روزنامه سازندگی «حمله به لیبرالیسم اسلامی» بود با روتیتر: «بازتاب‌های بیانیه کارگزاران سازندگی ایران». این جمع البته اول بار نیست که جعل مفاهیم می‌کنند و به عبارت‌های ساختگی معانی دلخواه می‌دهند؛ دیکتاتوری صالحان، اومانیسم اسلامی و استبداد دینی از جمله این عبارت‌های متناقضی هستند که همفکران این جریان سال‌ها برای جا انداختن‌شان تئوری ساختند. قبلاً هم سران کارگزاران بر لیبرال بودن خود اصرار کرده‌اند و سروش هم به لیبرال شدن کارگزاران سازندگی افتخار کرده است.

سختگیرانه‌تر از هر توافق‌نامه هسته‌ای در جهان
جان کری، وزیر خارجه اسبق آمریکا که با شبکه «سی‌بی‌اس» صحبت می‌کرد، در پاسخ به پرسشی درباره اینکه ترامپ برجام را «بدترین توافق» توصیف کرده، گفت: «بله، اما گفتن این حرف باعث نمی‌شود که واقعاً این‌طور باشد. این توافق‌نامه از منظر بازرسی‌ها، پاسخگویی و آنچه ایران باید انجام می‌داد، سختگیرانه‌ترین توافق بود و برای مدتی طولانی‌تر از هر توافق‌نامه هسته‌ای روی کره زمین، بیشترین شفافیت را ایجاد می‌کرد.» کری افزود: «با کنار رفتن [آمریکا]، روسیه، چین، فرانسه، آلمان و بریتانیا همگی دارند تلاش می‌کنند این توافق‌نامه را حفظ کنند. واقعیت این است که این توافق دارد کار می‌کند و بدون ایالات متحده هم کارش را می‌کند، تنها دونالد ترامپی کنار رفت که حتی وزیر دفاع او و وزیر خارجه‌ای که او از شرش خلاص شد و آدم‌های اطلاعاتی او همه معتقد بودند باید این توافق حفظ می‌شد و واقعاً مایه تأسف است که رئیس‌جمهور آمریکا در بیشتر اوقات نمی‌داند چه می‌گوید
قانون: مردم هیچ اقدام ویژه‌ای از شهردار اصلاح‌طلب ندیدند

کار‌های عمرانی در شهرداری تهران خوابیده و این اتفاقی نیست که از چشم مردم تهران پنهان بماند. حال روزنامه قانون ضمن پرداختن به موضوع رفتن شهردار تهران به این موضوع هم اشاره می‌کند که «هرگزینه‌ای که قرار است بعد از افشانی سر کار بیاید باید بداند که یک سال از دوره شهرداری تهران در زمان ریاست اصلاح‌طلبان بر شورای شهر تهران گذشته است و مردم هیچ اقدام ویژه‌ای از این تیم مشاهده نکرده‌اند و اگر قرار است در ادامه نیز وضعیت به همین شکل پیش برود در آینده برای انتخاب دوباره در انتخابات با مشکل روبه‌رو خواهند شد».

قانون البته از بحران بی شهردار بودن تهران در صورت الزام افشانی به خداحافظی از شهر هم نوشته: «همان‌گونه که مشخص است و نمایندگان اصرار دارند محمدعلی‌افشانی باید از شهرداری تهران برود و این می‌تواند به معضلی جدید برای شورای شهر مبدل شود؛ بحرانی که در زمان انتخاب شهردار بعد از نجفی نیز دچار آن شدند و مدت‌ها پایتخت بدون شهردار صبح را شب می‌کرد»؛ و البته محسن هاشمی را هم از گزند طعنه‌ها بی نصیب نگذاشته است: «هاشمی نباید تصور کند که اگر افشانی رفت می‌تواند جایگاه شهرداری تهران را تصرف کند زیرا این اقدام وی توهین به رأی مردم و زیر سؤال بردن اعتماد ملت ایران است».

آمارهایی که فقط روی کاغذ خوب هستند
مؤسسه تحقیقاتی «Urban Institute» واشنگتن در گزارشی اعلام کرد، آمارهای ارائه شده از سوی دولت آمریکا نسبت به رشد اقتصادی در این کشور تنها روی کاغذ خوب است و درباره زندگی واقعی مردم در آمریکا صدق نمی‌کنند. این مؤسسه در گزارش خود می‌نویسد: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده، در حال حاضر بیش از 40 میلیون نفر از مردم آمریکا، به منزله ثروتمندترین کشور جهان، زیر خط فقر زندگی می‌کنند و نکته بسیار مهم این است که نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، نه تنها ده‌ها میلیون نفر فقیر در آمریکا در تأمین مایحتاج خود مشکل دارند؛ بلکه قشر متوسط آمریکا با سرانه درآمد خانوار 39 تا 118 هزار دلار در سال هم با مشکل در تأمین نیازهای خود مواجه هستند. این مؤسسه اضافه می‌کند: اکنون در آمریکا بالغ بر 55 میلیون نفر حتی توانایی تأمین 1000 دلار برای شرایط اضطراری را ندارند.

فعال اصلاح‌طلب: حصر رنجی نیست که بخواهند به هر قیمتی نباشد

علی شکوری‌راد، دبیر کل حزب اتحاد ملت در بخشی از مصاحبه‌اش با سایت جماران گفته که «اگر محدودیت‌های آقای خاتمی برداشته شده و از محصورین رفع حصر صورت گیرد، اما وضعیت مانند سابق بماند، این نه برای آقای خاتمی و نه برای محصورین نمی‌تواند مطلوب باشد. در واقع این‌گونه نیست که حصر برای محصورین رنج و مشقتی باشد که آن‌ها را وادار سازد تا به هر قیمتی از آن بیرون بیایند. اگر تغییر رویکردی وجود نداشته باشد، محصورین می‌گویند چه در حصر باشیم یا نباشیم، یا آقای خاتمی می‌گوید چه محدود باشم چه نباشم، اهمیتی ندارد. همه این رنج‌ها برای رسیدن به هدف والایی است که بدون محقق شدن آن، محصورین و آقای خاتمی به دنبال چیزی نیستند.» در واقع شکوری راد در ضمن تأکید بر اینکه تغییر رویکرد‌ها برایشان مهم‌تر از رفع حصر است، اذعان می‌کند که حصر مشقت و سختی هم نیست. او البته در ادامه، طعنه‌ای هم به برخی حامیان رفع حصر می‌زند که یعنی به دنبال سوءاستفاده از محصورین هستند: «بنابراین، اگر بعضی‌ها قصد دارند تا از در کنار هم قرار گرفتن سرمایه‌های نمادین یا نماد‌های ملی، عکس یادگاری بگیرند، این موضوع هیچ چیزی را تغییر نمی‌دهد.» این کنایه گویا قبل از هر کسی به دولت می‌خورد...
چشم تل‌آویو به نشست تهران

زهیر أندراوس، تحلیلگر سیاسی به روزنامه انگلیسی «رأی‌الیوم» گفت: «اسرائیل به خوبی می‌داند که تمام محاسباتش در سوریه، تهدیدات، حملات هوایی و اقدامات دیپلماتیک آن، شکست سختی خورده است و اکنون با دقت در حال پیگیری نشست سه‌جانبه در ایران است. در نظر اسرائیلی‌ها، این نشست اهمیت زیادی دارد، چرا که سرنوشت ادلب در آن مشخص می‌شود.» وی با اشاره به دشمنی اردوغان با رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: «امکان تکیه بر ترکیه وجود ندارد. در این شرایط، اسرائیل چاره‌ای جز پناه بردن به روس‌ها ندارد؛ اما پوتین بیش از هر چیز به تثبیت جایگاه خود در سوریه، حفظ روابط استراتژیک و استوار خود با تهران و ایجاد محور تازه‌ای متشکل از مسکو‌ـ آنکارا و تهران، اهمیت می‌دهد.» وی همچنین اضافه کرد: «اسرائیل همه چیز را در سوریه از دست داده است و اکنون در تأمین هدف حداقلی خود یعنی خروج ایران از سوریه نیز در آستانه شکست کامل قرار دارد؛ چرا که با وجود تلاش مقامات تل‌آویو، روسیه در هیچ یک از نشست‌هایی که با مسئولان اسرائیلی داشته، تعهدی درباره خروج نیروهای ایرانی از سوریه نداده است

اعلام همراهی فرانسه با آمریکا و رژیم صهیونیستی در مقابله با ایران
«
هلن لوگال» سفیر فرانسه در فلسطین اشغالی در نشست «مرکز مطالعات امنیت داخلی»، وابسته به دانشگاه تل‌آویو بار دیگر هم‌آوازی فرانسه با آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره برنامه موشکی ایران را یادآوری کرد. وی گفت: «ما درباره نیاز برای حل مسئله موشک‌های بالستیک ایران با ایالات متحده و اسرائیل[رژیم صهیونیستی] موافقیم، اما درباره روش آن اختلاف داریم.» او با وجود این مدعی شد پس از تصمیم آمریکا به خروج از توافق هسته‌ای برجام همکاری میان کشورهای اروپایی و آمریکایی دشوارتر شده است. دیپلمات فرانسوی در ادامه برای توجیه ضرورت رسیدن به توافق هسته‌ای با ایران مدعی شد، ایران دروغ می‌گفت و به همین دلیل ما به برجام نیاز داشتیم. ۲۰ سال پیش ما می‌دانستیم آنها برنامه تسلیحات هسته‌ای داشتند. ما برای مقابله با این روند، از طریق قطعنامه‌های شورای امنیت و برجام، زرادخانه‌ای تشکیل دادیم.

فشار امارات و سعودی بر عمان برای قطع رابطه با ایران
مؤسسه تحقیقاتی استراتفور آمریکا در گزارشی نوشت: امارات و عربستان سعودی بر پادشاهی عمان فشار می‌آورند تا مواضع خود در قبال برخی مسائل منطقه‌ای را تغییر دهد. پس از هدف قرار گرفتن ایران با تحریم‌های اقتصادی آمریکا، عربستان و امارات از این ناحیه بر عمان فشار می‌آورند و این کشور را به قطع روابط با ایران دعوت می‌کنند. استراتفور در این مطلب یادآور شد، عربستان و امارات هرگز نمی‌توانند سناریوی قطر را درباره عمان تکرار کنند. ریاض و ابوظبی تلاش می‌کنند به مسقط فشار وارد کنند تا در برابر مسائل منطقه‌ای نرمش بیشتری نسبت به سیاست‌های آنها نشان داده و تجارت خود با ایران را متوقف کند و باب ارتباط با حوثی‌ها را ببندد و به دولت‌های محاصره‌کننده قطر بپیوندد؛ اما عمان هزینه بی‌طرفی خود را می‌پردازد و نمی‌خواهد جزئی از منظومه سیاسی باشد که موجب خروج آن از راه بی‌طرفی می‌شود.

چرا شما صدای ملت را نمی‌شنوید؟
یکی از پایگاه‌‌های نزدیک به رئیس مجلس نوشت: «بدون تعارف پس از دیدن این فیلم‌ـ برخورد زشت علی مطهری با یک شهروند‌ـ اولین نکته‌ای که به ذهن رسید ضرورت عذرخواهی علی مطهری و برخورد شدید با روحانی مذکور بود. اینکه جوان مورد نظر با چه نیت و هدفی در این شرایط پر استرس اقتصادی، مطهری را مورد عتاب قرار داده، مهم نیست؛ مهم این است که علی مطهری در کسوت نمایندگی ملت باید خود را در معرض افکار عمومی قرار دهد و با سعه صدر صدای ملت را بشنود و پاسخگو باشد...» این پایگاه افزود: «یکی از نقدهای همیشگی علی مطهری به بخش‌هایی از حاکمیت همواره این بوده که صدای ملت را نمی‌شنوند. پس چرا وی در مواجهه با اعتراض یکی از همین ملت چنین برآشفته می‌شود و به جای عذرخواهی و خاک پاشیدن بر دهان متملقین راه توجیه را برمی‌گزیند؟»

حریم نفت ایران و افزایش بهای قیمت بنزین در آمریکا
به گزارش شبکه آمریکایی سی‌ان‌بی‌سی، «جان کیلداف» متخصص و تحلیلگر انرژی، تحریم‌های ایران را مهم‌ترین دلیل افزایش قیمت نفت تگزاس می‌داند و می‌گوید این تحریم‌ها می‌تواند تا زمستان 30 درصد قیمت‌ها را افزایش دهد و سبب شود قیمت بنزین به گالنی 4 دلار در پمپ بنزین‌های آمریکا برسد. در حال حاضر، قیمت هر گالن بنزین در آمریکا حدود 2/83 دلار است. شبکه سی‌ان‌بی‌سی در ادامه به نقل از تحلیلگران گزارش داد، بازار جهانی نفت در تنگنا قرار دارد و این تنگنا ممکن است شدیدتر هم شود.

سخنی از جنس سخنان امام خمینی(ره)
منوچهر محمدی معتقد است رویکرد توافق با «کدخدا» ادامه همان نگاه مادی‌گرایانه‌ای است که از ابتدای پیروزی انقلاب تا امروز تحت پوشش «عمل‌گرایی» و «واقع‌گرایی» در برابر نگاه انقلابی «نظام» در بدنه مدیریتی و نیز برخی مقامات کشور وجود داشته است. وی درباره سخنان رهبری در زمینه مذاکرات گفت: اشتباهی که رهبری از آن سخن می‌گویند، از نوع همان اشتباهی است که امام درباره انتخاب دولت موقت و انقلابی عمل نکردن در برخی مقاطع از آن سخن می‌گفتند. ایشان گفتند من با انتخاب بازرگان موافق نبودم، اما به حرف دوستان در این زمینه گوش دادم، همچنین با انتخاب آقای منتظری به قائم‌مقامی رهبری موافق نبودم. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای هم پس از فشارهایی که از طرف آقای هاشمی و دیگران به ایشان آمد، گفتند با آنکه هنوز به آمریکا اعتماد ندارم، ولی با شرایطی با مذاکره موافقم.

آقای نماینده! دری اصفهانی به جرم جاسوسی محکوم شده است

یکی از نمایندگان مجلس روز یک‌شنبه و در جریان طرح سؤال نمایندگان از وزیر خارجه فیلمی از اعترافات دری اصفهانی، عضو تیم مذاکرات هسته‌ای کشورمان در مجلس پخش کرد که مورد اعتراض برخی نمایندگان حامی دولت قرار گرفت. از جمله جعفرزاده ایمن آبادی گفته که «اگر کسی جاسوس است، تشخیص این مسئله در صلاحیت بنده و ایشان نیست. البته نقش یک نماینده مجلس هم افشاگری نیست... اگر کسی اسنادی دارد به قوه قضائیه تحویل دهد...»

شاید برای جعفرزاده جالب باشد بداند که مدارک و اسناد قبل از این تحویل قوه قضائیه داده شده و دری اصفهانی هم اکنون به دلیل محکومیت در اتهام جاسوسی مشغول گذراندن دوران مجازات حبس خود در زندان است. بنابراین گرچه حرف درستی است تشخیص جاسوسی افراد در صلاحیت نمایندگان مجلس نیست، اما در صلاحیت دادگاه هست و تأکید بر جاسوس بودن دری اصفهانی هم به استناد حکم دادگاه است.

تکذیب شایعات درباره زائران عراقی در مشهد
علی‌اصغر مونسیان، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان ‌میراث فرهنگی در مراسم افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته مشهد در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی اظهارات درباره زائران عراقی در مشهد مقدس اظهار داشت: هر زمان رشد گردشگر داشتیم، افرادی قصد برهم زدن این اتفاق را داشتند. منشأ این قضایا یک مصاحبه بود که همان شخص مصاحبه‌شونده منکر این قضیه شد. وی با بیان اینکه هم سازمان میراث فرهنگی و هم استانداران کشور به این مسئله اهتمام ویژه‌ای‌ دارند، گفت: امکان ندارد اجازه دهیم این قضایا در کشور اتفاق بیفتد. وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه در آستانه اربعین هستیم، دروغ‌ها و شایعاتی مشابه در کشور عراق نیز مطرح شده است.

مرعشی: روحانی ۲۵ میلیون رأی را سوزاند!

گفت‌وگوی روز گذشته حسین مرعشی با خبرگزاری ایلنا، نکات جالب توجهی دارد. یکی از نکات بامزه‌اش این است که او به عنوان سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی دیروز گفته که «انتخابات ۹۶ از جهت کاندیداتوری جهانگیری ضربه بزرگی به اصلاحات بود و ضرر‌هایی را متوجه خود جهانگیری و جریان اصلاحات کرد. کاندیداتوری او تصمیم روحانی بود و همگان شاهد بودیم که به نفع روحانی هم تمام شد.»، اما همین مرعشی یک سال پیش و در مرداد ۹۶ گفته بود روحانی با کاندیداتوری جهانگیری مخالف بود و با اصرار اصلاح‌طلبان پذیرفت: «صبح آخرین روز ثبت‌نام، من به همراه آقایان موسوی لاری و کمالی به نمایندگی از اصلاح‌طلبان به دیدار آقای روحانی رفتیم و استدلال‌های خود را در خصوص لزوم ثبت‌نام یک کاندیدای دیگر با ایشان در میان گذاشتیم. آقای روحانی در انتهای بحث گفت که به رغم مخالفت با موضوع، به دلیل اصرار و تأکید رئیس دولت اصلاحات می‌پذیرد.»مرعشی در مورد کم شدن نقش جهانگیری در دولت هم روحانی را مقصر می‌داند و می‌گوید: «معاون اول اصالتاً نقش مستقیم و قانونی بر عهده ندارد جز اختیارات و تصمیماتی که رئیس‌جمهور به او محول کند، بنابراین تا روحانی نخواهد جهانگیری نمی‌تواند نقش کارسازی در دولت ایفا کند. روحانی هم در شکل‌گیری دوره دوم دولت و یک سال اخیر اداره کشور علاقه‌مند بود جهانگیری نقش کمتری را در دولت داشته باشد. جهانگیری هر جا کار به او محول شده انجام داده است، اما به هرحال دوستان باید تجربه می‌کردند که در عرض یک سال ۲۵ میلیون رأی را بسوزانند.»گلایه‌های مرعشی از روحانی فقط همین‌ها نیست، گرچه همان‌که گفته «در عرض یک سال ۲۵ میلیون رأی را سوزانده» همه حرف را زده، اما او گلایه‌های دیگری هم دارد: «این سؤال از رئیس‌جمهور وجود دارد که چرا دعوت مجلس برای جلسات خصوصی را نپذیرفته؟ مجلس مطرح کرده بیش از پنج ماه است از روحانی خواسته در جلسه‌ای خصوصی شرکت کند، اما روحانی نپذیرفته است. در چنین شرایط سختی چرا باید این فاصله بین مجلس و دولت و درمجموع قوا باشد؟»او در ادامه اعتراض می‌کند که چرا دولت سناریویی برای خروج امریکا از برجام نداشته است: «در شورای عالی امنیت ملی مطلقاً در خصوص تعامل نسبت به خروج امریکا بحث نشده و گزارشی برای رهبری نرفته و نظر ایشان پرسیده نشده است. این مسائل دردسر‌های بزرگی برای کشور درست کرده است. چرا روحانی عبای خود را بر دوش نینداخت و برای صحبت با نمایندگان به مجلس نرفت؟ چه ایرادی دارد؟ چه دلیل برای سؤال علنی وجود دارد؟» البته شاید یک سال بعد، در مورد همین حرف‌ها هم نقیضش را بگوید؛ کسی چه می‌داند فردا باد از کدام جهت خواهد وزید!
چه کسی برای خودروسازان حاشیه امن درست کرده است؟

با آنکه ارز٤/٢٠٠ تومانی در اختیار خودروسازان داخلی قرار گرفته ولی آنها ترجیح داده‌اند از نوسانات ارز آزاد هم بهره‌ها ببرند و قیمت محصولات خود را طوری افزایش دهند که صدای مصرف کنندگان را به اوج برسانند ولی اشکال کار این است که برای شنیدن فریاد مصرف کنندگان، معمولاً گوش شنوائی وجود ندارد. سکوت و مماشات نهادهای نظارتی و نظام قضائی با چنین اجحافات محرز و پردامنه ای، جامعه را نسبت به نهادهای قدرت به شدت بدبین می‌کند و این شبهه را دامن می‌زند که خودروسازان فرصت طلب در حاشیه امن قرار دارند و هرگز به خاطر خطاهای محرز و پرتکرار خود موآخذه نخواهند شد.

سرنوشت کالاهای احتکاری کشف شده چه می‌شود؟

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: کالاهای احتکار شده، پنج یا 6 روز پس از کشف در شبکه توزیع قرار گرفته و از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های مناطق کم برخوردار توزیع می شود./

استدلال جالب دایی درباره طلبش از پرسپولیس

علی دایی در واکنش به سوالی در خصوص پیگیری طلبش از پرسپولیس و عدم گذشت از آن گفت: این مسئله چه ربطی به تعصب دارد، پس الان بازیکنان پرسپولیس که تعصب دارند نباید پول بگیرند. این حرف‌ها خنده‌دار است. وقتی قراردادی امضا شده باید حق و حقوقم را بدهند. در تمام این سال‌ها آقایان همه جا محکوم شدند. همان اول می‌توانستند مصالحه کنند اما می‌خواستند با این کارها من را اذیت کنند. این رفتارها به غیر از اذیت کردن من چه دلیلی می‌تواند داشته باشد؟ ارزش پول از چهار سال پیش تا الان یک دهم شده، همه اینها را بگذارید کنار هم ببینید چه خبر است.

بازگویی خاطره «هرگز یک ایرانی را تهدید نکنید» از زبان «جان کری»

«جان کری» گزینه‌ای از کتاب خاطراتش را که قرار است سه‌شنبه منتشر شود در اختیار رسانه‌ها قرار داده است. او در بخشی از این کتاب درباره «ظریف» نوشت: «او در حالی که از روی صندلی‌اش بلند می‌شد و آماده خروج از اتاق بود فریاد زد: این توهین است! شما دارید من را تهدید می‌کنید. هرگز یک ایرانی را تهدید نکنید.» در ادامه کتاب «کری» گفته شد: «این اتفاق با سکوت مختصری همراه شد و سپس «سرگئی لاوروف» گفت که یک روس را هم تهدید نکنید

سه مقام آمریکایی داعش را بوجود آوردند

«کلی وارد» نامزد انتخابات میان دوره‌ای سنا از ایالت آریزونای آمریکا گفت :جان مک‌کین، باراک اوباما و هیلاری کلینتون در به وجود آوردن و تسلیح داعش به طور مشترک نقش داشته‌اند. در سال 2011 جان مک‌کین یکی اعضای سنا بود که خواهان تسلیح شبه نظامیان لیبی برای سرنگونی قذافی شد. مک‌کین حتی در ماه آوریل همان سال به بنغازی سفر کرد و این شبه نظامیان را قهرمان خطاب کرد.

رحیم‌پور ازغدی: حرف‌هایم درباره حوزه حرف‌های امام است

رحیم‌پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سکولاریسم در حوزه را رهبری دو یا سه بار مطرح می‌کنند. اصلا مخاطب بنده آیات نوری همدانی، مکارم و اینها نبودند، کسان دیگری بودند، ولی یک عده با شیطنت خود و انتقال نادرست مطالب به آقایان طوری رفتار کردند که انگار ما به اینها داریم می‌گوییم. حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره معرفت رضوی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع دانشجویان، در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه، «شما گفتید ریشه سکولاریسم در حوزه است، آیا با مواضع برخی مراجع نظر شما تغییر کرده است؟» گفت: سخنی که از آقایان نقل شد با آنچه من گفتم منافاتی نداشت. یعنی مربوط به یک مطلب نبود. وی ادامه داد: من احتمال قوی می‌دهم تمام سخنانی که بنده در مدرسه فیضیه داشتم مطالعه نشده و تمام فیلم سخنرانی را ندیدند. چون آنچه به عنوان پاسخ داده شد، اصلا چیزهایی نبود که ربطی به آنچه که من گفتم داشته باشد. رحیم‌پور ازغدی تصریح کرد: من اصلا معتقدم آنچه که گفتم و به آن معتقدم مبنای انقلاب اسلامی بوده و حرف‌های صریح و تعابیری است که امام(ره) در سخنرانی‌های مختلف و حتی در وصیت‌‌نامه خود گفته و سخنانی که امام در این باره داشته یکی دو تا نیست. وی گفت: امام حرف‌هایی را زده که من اصلا جرأت نمی‌کنم بگویم! امام می‌گوید افعی‌های خوش خط و خال حوزه! چه کسی جرأت می‌کند این حرف‌ها را بزند؟ خوب شد من این حرف را نزدم، وگرنه می‌گفتند فلانی گفته در حوزه افعی داریم. این استاد حوزه تصریح کرد: خیلی جالب است، اینها حرف‌های امام است و ما جرأت نمی‌کنیم آنها را بگوییم! برخی از انتقادهایی که شهید بهشتی و شهید مطهری کرده را ما جرأت نمی‌کنیم بگوییم، ممکن است بگویند اینها توهین به حوزه، روحانیت و مراجع است.


اخبار روزانه:
* سردار عابدین خرم، فرمانده سپاه عاشورای استان آذربایجان شرقی درباره علت تغییر مکان جلسه سران سه کشور روسیه‌، ایران و ترکیه از تبریز به تهران گفت: تبریز یک شهر امن در دنیا و کشور است و به صراحت می‌توانم بگویم که دلیل این تغییر امنیتی نبوده است و یک تصمیم دیپلماتیک بود که در حیطه اظهار نظر من نیست.
* فرمانده کل سپاه در پیامی اعطای نشان «نصر» از سوی فرمانده معظم کل قوا به امیر سرتیپ خلبان شاه‌صفی را به فرمانده کل ارتش تبریک گفت. در بخشی از پیام سردار جعفری آمده است: «الحمدلله امروز ارتش پرصلابت جمهوری اسلامی به عنوان ارتشی کم‌نظیر در شایستگی‌های رزمی، با تکیه بر روحیه معنوی و انقلابی بیش از هر زمانی توانسته به عنوان یکی از اضلاع مهم و تأثیرگذار هندسه قدرت نظامی و دفاعی نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش خود را در اقتدار و عزت جمهوری اسلامی برجسته نماید و این مهم، جز با مجاهدت‌های خالصانه و بی‌دریغ فرماندهانی انقلابی، مؤمن، ولایت‌مدار و کارآمد میسور نگردیده و تأییدات فرمانده معظم کل قوا گواه این ادعاست
* پس از آنکه «ذبیح‌الله خدائیان» معاون حقوقی قوه قضائیه گفت که سؤال از دکتر روحانی اگر تخلف یا استنکاف از اجرای قانون باشد، به این قوه ارسال می‌شود، در غیر این صورت طبیعتاً پرونده سؤال از رئیس‌جمهوری به قوه قضائیه ارجاع نمی‌شود، «بهروز نعمتی» سخنگوی هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد: بر اساس نظر هیئت‌رئیسه موضوع سؤال از رئیس‌جمهور استنکاف از قانون نبوده است و سؤال‌کنندگان هم این موضوع را در سؤالات‌شان قید نکرده‌اند و بر اساس این ارجاع سؤال به قوه قضائیه موضوعیت ندارد.
* حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ۷۴ درصد سپرده‌های بانکی در اختیار یک درصد افراد جامعه است که این شکاف فقر و غنا را نشان می‌دهد. وی افزود: ۶۰ درصد این نقدینگی صرف امور غیر مولد می‌شود.
* حسینعلی حاجی‌دلیگانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه درباره استیضاح وزیر صنعت گفت: تعداد امضاهای استیضاح آقای شریعتمداری به ۷۰ نفر رسیده است، اما اگر امروز وزیر بگوید امور را اصلاح می‌کند، این استیضاح را پس می‌گیریم.

https://www.shoma-weekly.ir/zQdunU