گفته می‌شود که...

چرایی اصرار آمریکا بر حضور ترکیه در نبرد موصل /محمد هاشمی: تغییرات کابینه بی‌تدبیری بود/پزشکیان: برکناری ۳ وزیر کمکی به حل مشکلات نمی‌کند/خطای پزشکی عامل فوت خبرنگار فرهنگی بود؟/درخواست غرامت یک امریکایی آزاد شده از ایران/بازداشت ۳۵ نفر از شیعیان مالزی در حین برگزاری مراسم دعای کمیل/قهر‌ نوبخت با نمایندگان مجلس و ...

چرایی اصرار آمریکا بر حضور ترکیه در نبرد موصل
همزمان با عملیات موصل و بالا گرفتن اختلافات ترکیه با عراق، وزیر دفاع آمریکا از آنکارا وارد عراق شد تا برای ترکیه بازار گرمی کند که در نبرد موصل حاضر باشد. به نظر می‌رسد، در ازای بده‌بستان سیاسی ـ امنیتی ترکیه و آمریکا، کارتر در سفر به بغداد، ضمن به نمایش گذاشتن اینکه آمریکا در حال هدایت عملیات علیه داعش در موصل است، می‌کوشد حضور ترکیه در نبرد موصل را به اجبار به بغداد تحمیل کند؛ چرا که وی مدعی شده است، ترکیه و عراق بر سر این مسئله به توافق رسیده‌اند تا بغداد را در عمل انجام شده قرار بدهند؛ اما «سعد الحدیثی» سخنگوی دولت عراق این خبر را تکذیب کرد. ناظران بر این باورند، براساس زد و بندهای ترکیه و آمریکا بر سر موصل، این شهر سرانجام در اختیار خاندان نُجیفی‌ها که سرسپرده ترکیه و عربستان هستند، قرار خواهد گرفت تا این خاندان با کمک برخی طرف‌ها در اربیل (مرکز کردستان)، در شمال عراق یکه‌تازی کنند که در این صورت با توجه به رابطه نزدیک برخی طر‌ف‌ها در اربیل با رژیم صهیونیستی،‌ بیم آن وجود دارد که برخی کُردهایی که به فلسطین اشغالی کوچ کرده بودند، به شمال عراق بازگردانده شوند و ضمن ایجاد بافتی جدید در برخی مناطق، جایگزین شیعیان، ترکمن‌ها، ایزدی‌ها و مسیحیانی شوند که خانه و کاشانه‌شان را از ترس داعش تکفیری رها کردند و رفتند.
چشم‌بسته به وزرای پیشنهادی رأی نمی‌دهیم
یک عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم رایزنی دولت با مجلس برای معرفی گزینه‌های پیشنهادی سه وزارتخانه «فرهنگ و ارشاد اسلامی»، «ورزش و جوانان» و «آموزش و پرورش»، گفت: نمایندگان در جریان رأی اعتماد به وزرا مستقل عمل خواهند کرد و تنها به سوابق و تجربیات آنها توجه می‌کنند. علی‌اصغر یوسف‌نژاد در این‌باره اظهار داشت: تغییر در کابینه از اختیارات دولت است، اما به نظر می‌رسد تغییر باید به بهبود و حمایت از برنامه‌های دولت منجر شود و انجام آن به نفع مردم و مصالح عمومی باشد. وی در ادامه افزود: خوب است آقای رئیس‌جمهور برای معرفی وزرا با مجلس، کمیسیون‌های تخصصی و گروه‌های سیاسی، به ویژه گروه‌های سیاسی نزدیک به دولت رایزنی کند و در این‌باره استمزاجی داشته باشد و فکر نکند که نمایندگان فهرست امید چشم‌بسته به هر کسی که رئیس دولت تدبیر و امید معرفی می‌کند، رأی خواهند داد.
«
قادمون یا نینوا» یعنی حلب و یمن ما داریم می‌آییم
نوری مالکی، معاون رئیس‌جمهور عراق ضمن قدردانی از جمهوری اسلامی ایران و حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، گفت: معنای عملیات آزادسازی موصل با رمز «قادمون یا نینوا» این است که به زودی حلب و یمن را آزاد خواهیم کرد. مالکی در جریان برگزاری نهمین اجلاس شورای عالی مجمع بیداری اسلامی که در بغداد برگزار می‌شود، با استقبال از برگزاری اجلاس بیداری اسلامی در کشورش بیان داشت: من به جمهوری اسلامی ایران و امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) برای اینکه شناخت کامل از توطئه‌های جهان اسلام دارند، تبریک می‌گویم. وی همچنین در ادامه تصریح کرد: سازمان‌های مرتبط با پروژه‌های بیگانگان در عراق با هدف تخریب چهره اسلام فعالیت گسترده‌ای دارند؛ اما با هوشیاری مردم و مسئولان عراقی ان‌شاءالله تلاش‌شان نقش بر آب خواهد شد.
در هم شکسته شدن سریع خطوط دفاعی داعش در موصل
بنا به گزارش‌های رسیده، در سایه حملات شدید ارتش عراق و نیروهای داوطلب مردمی به سمت شهر موصل در استان نینوا در شمال عراق، خطوط دفاعی داعش در این استان، به ویژه در ساحل چپ موصل به سرعت فرو پاشیده است. ستاد تبلیغات جنگ ارتش عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد، در جریان عملیات آزادسازی استان نینوا طی روز شنبه ۱۲۰ داعشی به هلاکت رسیدند که هشت نفر از آنها عامل انتحاری بودند. موصل بزرگ‌ترین شهری است که گروه تروریستی داعش، آن را در اشغال خود دارد و این شهر که حدود یک و نیم تا دو میلیون نفر جمعیت دارد، آخرین پایگاه اصلی این گروه تروریستی در عراق به شمار می‌رود.
دلخوش‌ها و دلواپس‌ها کنار هم شاهد بدعهدی آمریکا هستند
مشاور عالی رهبر معظم انقلاب با اشاره به موضوع برجام، گفت: امروز هم دلخوش‌ها و هم دلواپس‌های دیروز در یک طرف ایستاده‌اند و شاهد بدعهدی غربی‌ها و آمریکایی‌ها هستند. غلامعلی حدادعادل در گفت‌وگو با شبکه «المیادین» لبنان اظهار داشت: در موضوع برجام از گفت‌وگو با آمریکا چه نتیجه‌ای حاصل شد؟ آنها امروز نقض عهد کرده‌اند و نشان داده‌اند، ملت ایران حق داشت که حاضر به گفت‌وگو نبود و به آنها بدبین بود. رئیس هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود:‌ موضوع ما امروز محکوم کردن تیم مذاکره‌کننده نیست؛ بلکه بدعهدی طرف مذاکره است. وی همچنین خاطرنشان کرد: چشم‌انداز آینده ایران به تلاش ما بستگی دارد؛ از جمله تلاش ما در حوزه جنگ نرم و فرهنگی که باید پا به پای مقاومت در برابر خطرهای نظامی پیش رود.

محمد هاشمی: تغییرات کابینه بی‌تدبیری بود
محمد هاشمی رئیس دفتر هاشمی رفسنجانی به عصر ایران گفت: با توجه به زمان باقی‌مانده تا پایان عمر دولت یازدهم، تغییر در دولت بی‌تدبیری بود.وی خاطرنشان کرد: تا وزیر معرفی شود و از مجلس رای بگیرد و معاونین خود را معرفی کند تقریبا عمر دولت به پایان رسیده است و او دیگر فرصت ارائه برنامه‌های خود را ندارد و مجبور است برنامه‌های گذشته که توسط وزیر قبلی تبیین شده است را ادامه دهد.وی گفت: اگر وزیر جدید دست به تغییر در وزارتخانه بزند، آن نهاد دچار تزلزل می‌شود و کارها پیش نمی‌رود.محمد هاشمی افزود: من برای تغییرات دولت در این زمان توجیهی ندارم. یک زمانی مجلس استیضاح می‌کند و دولت مجبور است وزیر خود را تغییر دهد اما وقتی مجلس کاری ندارد و دولت دست به تغییر می‌زند تمام مسئولیت برعهده دولت است و کسی در این زمینه کوتاهی نکرده است. محمد هاشمی خاطرنشان کرد: باید هرچه زودتر وزیر معرفی شود. من نمی‌دانم در این زمان کسی مسئولیت را قبول می‌کند یا خیر؟ واقعا در این فرصت کوتاه زمان برای کار و ارائه برنامه‌ها مناسب نیست.

پزشکیان: برکناری ۳ وزیر کمکی به حل مشکلات نمی‌کند
مسعود پزشکیان در گفت‌وگو با ایلنا، ضمن تأکید بر این که استعفای همزمان سه وزیر کابینه تدبیر و امید در مقطع فعلی کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، گفت: مشکلات با تغییر و جابجایی افراد حل نمی‌شوند؛ ممکن است بخشی از مشکلات بخاطر نحوه مدیریت باشد اما مشکل اساسی در ساختار، قوانین و همچنین منابع مالی و بسیاری دیگر از مسائل است.او گفت: با توجه به زمان اندک باقی مانده تا پایان کار دولت، زمان مناسبی برای ترمیم کابینه نبود؛ دولت باید از همان ابتدا در مورد این که با چه کسی کار می‌کند، تصمیم بگیرد و هنگامی که قرار شد با فلان وزیر همکاری کند، تا پایان کار از آن وزیر و برنامه‌هایش حمایت کند. نایب‌رئیس مجلس دهم خاطرنشان کرد: هنگامی که با کسی پیمان همکاری می‌بندیم، درست نیست در میانه راه یکدیگر را رها کنیم؛ چرا که این شیوه مغایر با اصول مردانگی و صداقت است، مگر این که یکی از طرفین به تعهد خود عمل نکند.

دستور جدید دولت درباره واردات روغن پالم

طبق ابلاغیه جدید یک مسئول اقتصادی در دولت به تعدادی از نهادهای مربوط در کار واردات کالا، تاکید شده است حسب تصمیم جدید اتخاذ شده، با توجه به این که روغن های پالم وارداتی به کشور به صورت فله ای بوده و پس از گذراندن فرایندهای مختلف تصفیه، تبدیل به محصول نهایی در کشور می شود پس باید تعرفه و کدهای اعمالی برای واردات آن ها با عنوان خام یا نیمه ساخته در نظر گرفته شود و از ترخیص آن ها ذیل تعرفه های محصول نهایی خودداری شود.

پیگیری اعمال معافیت های خاص برای خودروساز مشهور

بر اساس درخواست رسمی مسئولان یکی از وزارتخانه های اقتصادی از برخی مدیران مهم دولتی، پیشنهاد شده یکی از خودروسازان مهم کشور بتواند از تسهیلات ماده ۱۱۹ قانون امور گمرکی که موارد و مصادیقی از معافیت برخی اشخاص حقیقی و حقوقی را از پرداخت حقوق ورودی کالاهای خود تعیین می کند، برای واردات برخی اقلام و قطعات خود بهره ببرد که فعلا با موافقت گیرندگان نامه همراه نشده است.

پرونده دکل‌های گمشده در کمیسیون اصل ۹۰

به گفته سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، پرونده دو دکل نفتی گمشده در این کمیسیون باز است. بهرام پارسایی با اشاره به دکل موسوم به «فورچونا» که معامله صوری و به ارزش ۷۸ میلیون دلار بوده بدون اینکه خبری از دکل باشد، گفت:علاوه بر این در سال ۲۰۰۷ دولت وقت یک دکل منهدم شده در طوفان کاترینای مکزیک را خریداری و برای نگهداری و ترمیم به سواحل شارجه منتقل کرد تاکنون بالغ بر ۷ میلیون دلار هزینه نگهداری این دکل شده است و اخیراً شرکت نگهدارنده در مکاتبه با مقامات کشور اظهار داشته که دکل در حال نابودی است و اگر انتقال نیابد، قطعاً غرق می‌شود.به گفته وی، کارشناسان برای دکلی که ۳۷ میلیون دلار خریداری شده و ۷ میلیون دلار هزینه نگهداری آن شده است، حدود ۴ تا ۵ میلیون دلار قیمت گذاری کرده‌اند. پارسایی با بیان اینکه پرونده این دکل نیز در کمیسیون اصل ۹۰ باز است، گفت: اگر دیده شود که رسیدگی به پرونده‌های کلان فساد اقتصادی بویژه دو دکل نفتی دچار گذشت زمان شده است، کمیسیون اصل ۹۰ از وزارت نفت گزارش می‌خواهد و اسامی این افراد را منتشر می‌کند.

روزنامه «قانون» رفع توقیف شد

روزنامه قانون پس از ۱۲۳ روز توقیف، روز گذشته با حکم شعبه ۶ دادگاه کیفری یک تهران رفع توقیف شد. سایت این روزنامه نوشت: در نامه صادره از سوی این دادگاه خطاب به رئیس هیأت نظارت بر مطبوعات آمده است: «قرار رفع توقیف روزنامه قانون صادر گردیده است، در اجرای ماده ۴۴ قانون مطبوعات رفع توقیف به عمل آمده و فعالیت مجدد آن از نظر این دادگاه بلامانع است

کلید دولت در قفل شکسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در خصوص عملکرد دولت گفت: کلید ایشان قفل را باز نکرد، کلید قفلی که بخواهد با کمک آمریکایی‌ها، سازمان ملل و مذاکره با دنیا بچرخد، بازنشدنی است، چهره استکبار را تحمل نمی‌کنیم، ما می‌خواهیم سر به تن ظالم و ستمگر نباشد، انسان باید از قید هر حاکمیت غیر الهی رها باشد. دشمنان در مقابل آنها نیز توحید را سد راه خود می‌دانند دعوای ما با استکبار بر سر توحید، شرک، ایمان، کفر و مبانی است، این قفل با قدرت باز می‌شود و کاش دولت روحانی با اقتدار و قدرت در برابر دشمن وارد می‌شد. رهبر معظم انقلاب صریح در زمینه اعتماد به خدا، تکیه به مردم و بی‌اعتمادی به دشمن نصایحی را بیان کردند. با ابراز تأسف باید بگویم این کلید را فکر کردیم باید دیگران بچرخانند یا با کمک آنها بچرخانیم، در حالی که این کلید در قفل شکسته شد و کار را خراب کرد

درخواست یک سناتور امریکایی برای توضیح درباره‌ پرداخت بدهی واشنگتن به تهران

یک سناتور زن جمهوریخواه از سازمان اطلاعات ملی امریکا خواست تا درباره‌ پرداخت بدهی ۷/۱ میلیارد دلاری واشنگتن به تهران توضیح دهد. به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری واشنگتن اگزمینر، «کلی آیوت» در نامه‌ای خطاب به جیمز کلاپر رئیس سازمان اطلاعات ملی امریکا، با ادعای اینکه موشک‌های شلیک شده به سمت ناوهای این کشور در نزدیکی سواحل یمن متعلق به ایران بوده که توسط حوثی‌ها پرتاب شده است، نوشت: من نگران هستم که ایران این موشک‌ها را فراهم کرده یا اینکه ۷/۱ میلیارد دلار پول نقد پرداخت شده به دولت ایران این امکان را داده که به طور مستقیم یا غیرمستقیم حملات علیه کشتی‌های امریکایی را تسهیل یا از آن حمایت ملی کند. خبرگزاری رویترز اماگزارش داده بعید است ایران پشت این ماجرا باشد. به نوشته این رسانه، تهران و واشنگتن از هرگونه درگیری در جنگ یمن پرهیز کرده‌اند. بنابراین، نباید اجازه داده شود که حملات موشکی انجام شده به تشدید تنش‌ها منجر شود، چرا که هیچ یک از این دو کشور خواهان مداخله نیستند.

خطای پزشکی عامل فوت خبرنگار فرهنگی بود؟
در پی فوت رضا رستمی، خبرنگار حوزه فرهنگ رسانه‌ها، اخبار و شایعاتی در خصوص قصور پزشکی و تاثیر ان بر علت مرگ این خبرنگار در فضای مجازی پیچید که منجر به صدور بیانیه‌ای از سوی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی شد. در این بیانیه ضمن تشریح نوع بیماری رستمی و اقدامات پزشکی صورت گرفته برای درمان او امده است: تیم پزشکی و جراحی بیمارستان شهدای تجریش تمام تلاش خود را کردند تا بیمار علی‌رغم داشتن تومور پیشرفته، خونریزی مغزی پیش از عمل و اختلال در رگ‌های مغز بتواند به حیات خود ادامه دهد، اما برای درمان این عارضه وقت زیادی از دست رفته بود و تلاش­‌های پزشکان نتیجه نداد. بدیهی است فقدان چنین شخصیت فرهنگی برای همگان و به خصوص خانواده ایشان بسیار سخت است، اما در چنین شرایطی باید از اظهار نظرهای غیر کارشناسانه پرهیز کرد. پرونده پزشکی وی و دلیل مرگ بسیار روشن است. بازگشت به زندگی برای بیماری که با حالت اورژانسی و به دلیل تومور مغزی و خونریزی مغزی و اختلالات عروقی که قبل از ورود به بیمارستان به وجود آمده، کار آسانی نیست

درخواست غرامت یک امریکایی آزاد شده از ایران

یکی از ۴ زندانی‌ آزاد شده در جریان تبادل زندانیان میان تهران- واشنگتن، از ایران شکایت کرده و خواستار دریافت غرامت ۴۰ میلیون دلاری شده است. به گزارش فارس، فرزاد خسروی که به نام نصرت‌الله خسروی شناخته می‌شود، دوشنبه گذشته در دادگاهی در واشنگتن از دولت ایران شکایت کرده است.

بهنوش بختیاری بستری شد
بهنوش بختیاری ضمن انتشار عکسی از خود روی تخت بیمارستان در صفحه اینستاگرامش نوشت: «بلایی که در عرض چند ساعت... تحت فشارهای عصبی شدید آدما می‌تونن سر هم بیارن... شاید یه عذرخواهی همه چیز رو درست کنه... کسانی که به عنوان همکار بهشون نگاه می‌کنی و بعد به خاطر غرور و تحکیم موقعیت، کارهایی ازشون می‌بینی که روح و جسمت کم میاره و نمی‌تونه حجم این همه نامردی و بی‌اخلاقی رو یک جا تحمل کنه...» او که مرداد سال جاری برای نخستین بار با نمایش «سه خواهر و دیگران» به نویسندگی و کارگردانی حمید امجد روی صحنه تئاتر رفت در این متن که جملات آن جابه‌جا با سه نقطه‌هایی از یکدیگر جدا شده‌اند افزوده است: «شاید مرگ به اون سختی هم که ما فکر می‌کنیم نباشه...کافیه تصمیم بگیریم با رفتارمون کاری کنیم که هر آدمی رو تا مرز سکته و شاید هم مرگ ببریم...»

رئیس‌جمهور خانه‌تکانی را به تیم رسانه‌ای هم برساند

مسیح مهاجری، مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی در بخشی از سرمقاله امروز این روزنامه با عنوان «ترمیم ناقص» نوشت: یکی از اساسی‌ترین ضعف‌های دولت شما جناب آقای رئیس جمهور، فعال نبودن بخش رسانه‌ای آن و همینطور مجموعه دفتر ریاست جمهوری است. در این زمینه مطالب زیادی وجود دارد که شاید انتشار عمومی آن به صلاح نباشد ولی درباره اینکه لازم است شما در این بخش‌ها تجدیدنظر اساسی نمائید میان دلسوزان دولت یازدهم و دوستان شما و صاحب نظران اتفاق نظر وجود دارد. اکنون که تصمیم به خانه تکانی گرفته اید، این بخش‌ها را، که نزدیک‌ترین بخش‌ها به خودتان و از مؤثرترین بخش‌ها هستند، نیز مشمول این خانه تکانی قرار دهید.


اولین مصاحبه گودرزی پس از استعفا
وزیر مستعفی ورزش و جوانان ضمن رد کلیه اظهارنظرهایی که در طی روزهای گذشته به نقل از او در رسانه‌های مختلف منتشر شده تاکید کرد که از هیچ‌کس گلایه‌ای ندارد و از تغییرات ایجادشده نیز استقبال کرده است.محمود گودرزی اظهار کرد: از روز پس از استعفا، بعضا نقل قول‌هایی عجیب از زبان من در رسانه‌های مختلف مطرح و بازنشر شده که بر این اساس ضمن رد کلیه این اظهارنظرها، تاکید می‌کنم که هیچ گفت‌وگویی با هیچ رسانه‌ای نداشته‌ام و کلیه نقل قول‌های مطرح‌شده مردود است.وی همچنین درباره استعفایش از وزارت ورزش و جوانان گفت: شخصا از تغییرات در دولت استقبال کرده‌ام و در این موضوع هیچ گلایه‌ای از هیچ‌کس وجود ندارد.

توضیحات آشنا درباره نظرسنجی‌اش
حسام‌الدین آشنا در حساب توئیترش نوشت: برخی عزیزان در داخل و خارج دولت از نظرخواهی مطرح شده در فضای مجازی ناخرسند بوده‌اند. برخی می‌گویند چه فایده و برخی می‌گویند چه پرافاده! من این کار را ازهمان ابتدای شکل گیری کابینه درسال ۱۳۹۲ دنبال کرده ام. پیشنهادها و ملاحظات عزیزان همواره حاوی تذکرات ارزشمندی برای دولت است.

روایت فاطمه هاشمی از استعفای سه وزیر

فاطمه هاشمی رفسنجانی عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه گفت:استعفای وزرای ورزش و جوانان، آموزش و پرورش و ارشاد با یکدیگر فرق دارند و هر سه آن‌ها به خاطر یک موضوع استعفا نداد‌ه‌اند.

بازداشت ۳۵ نفر از شیعیان مالزی در حین برگزاری مراسم دعای کمیل

اداره امور اسلامی «ایالت جوهور» مالزی شب جمعه گذشته ۳۵ نفر از شیعیان را که برای عزاداری و دعا در مرکز دارالعلوم المصطفی(ص) جمع شده بودند در این ایالت دستگیر کرد. در واکنش به این اقدام، «عبدالهادی آوانگ» رئیس حزب اسلامی مالزی (پاس) به بازداشت شیعیان در ایالت جوهور را محکوم کرد و گفت: شیعیان هم مسلمان هستند و باید شیعه و سنی با هم متحد باشند. در حالی که طی روزهای گذشته فشار به شیعیان مالزی افزایش یافته است، گروهی از فعالان مالزیایی موسوم به «جی ۲۵» از رهبران این کشور خواستند به شیعیان اجازه داده شود مناسک مذهبی خود را آزادانه و طبق قانون اساسی فدرال و یک بیانیه بین‌المللی که سال ۱۳۸۳ رهبران مالزی از جمله «عبدالله احمد بداوی» نخست‌وزیر سابق این کشور آن را امضاء کردند، انجام دهند. گروه جی ۲۵ هفته گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد: سرکوب شیعیان مالزی بر خلاف آزادی مذهب انجام شده و سازمان اسلامی سلانگور باید اقدام خود را با هدف ممانعت از منازعات فرقه‌ای در مالزی همانند مواردی که در خاورمیانه وجود دارد، براساس «منشور امّان (اردن)» انجام دهد.

ظریف از جان کری خواست مصر در نشست لوزان باشد

روزنامه «گاردین» روز پنج‌شنبه مدعی شد به متن ایمیل‌هایی دست یافته که نشان می‌دهد وزیر خارجه ایران شخصاً از همتای آمریکایی‌ خود خواسته است مصر به مذاکرات لوزان در مورد سوریه دعوت شود. بنا بر این گزارش، این ایمیل‌ها نشان می‌دهند که پس از آنکه «جان کری» وزیر خارجه آمریکا به «محمدجواد ظریف» پیشنهاد مذاکرات ۶ جانبه در مورد سوریه را داد و نوشت: «ببینم که آیا عقلانیت می‌تواند خودی نشان دهد»، ظریف پاسخ داده: «چرا مصر هم نباشد؟» به نوشته گاردین، ایران تنها زمانی حضور در مذاکرات لوزان را پذیرفته که با شرکت مصر و عراق که هر دو از دولت سوریه حمایت می‌کنند، موافقت شده است. تهران تلاش کرد تعداد کشورهای حامی دمشق با کشورهای حامی معارضین یعنی عربستان، قطر، ترکیه و آمریکا برابری کند.

قهر‌ نوبخت با نمایندگان مجلس

قاضی‌پور عضو کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه می‌گوید:رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چند روزی است که با حالت قهر جلسات کمیسیون تلفیق را تحریم کرده و در این جلسات شرکت نمی‌کند.پس از مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر پرداخت بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی تا پایان اجرای برنامه ششم آقای نوبخت همراه سایر نمایندگان دولت جلسه کمیسیون را ترک کردند و از آن زمان تاکنون در جلسات کمیسیون شرکت نمی‌کنند.بنا نیست که مجلس به ساز دولت برقصد و باید دانست که مجلس در راس امور است.

اخبار روزانه:

* جلسه شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در حالی ۲۶ مهر سال جاری به ریاست محمدرضا عارف برگزار شده که وی در این جلسه پیشنهاد کناره‌گیری خود از ریاست این شورا را داده است. یک منبع آگاه در شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در این‌باره گفت: برخی از اعضای شورای سیاست‌گذاری با این پیشنهاد مخالفت کرده و تأکید داشته‌اند، در شرایط فعلی نباید انشقاقی بین اصلاح‌طلبان ایجاد شود. این منبع همچنین افزود: البته برخی از احزاب اصلاح‌طلب فعالیت شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان را در مجموع پایان‌یافته می‌دانند.
* پس از حذف درس «رهبران کوچک» از کتاب هدیه‌های آسمانی پایه ششم که به معرفی «شهید حسین فهمیده» می‌پرداخت؛ وزارت آموزش و پرورش دولت تدبیر و امید به بهانه تغییر در مفاد درسی پایه تحصیلی چهارم ابتدایی، درسی به نام «مساجد مسلمانان» را از کتاب‌ها حذف کرد. این درس نامه‌نگاری یک دانش‌آموز ایرانی به یک دانش‌آموز فلسطینی بود که در آن جریان اشغال سرزمین فلسطین و مسجدالاقصی از سوی رژیم صهیونیستی بازخوانی می‌شد.
* جنبش اسلامی فلسطین (حماس) از طرح ۱۰ ماده‌ای که «رمضان عبدالله شلح» دبیرکل جهاد اسلامی ارائه داده است، استقبال کرد. بر اساس گزارش وب‌گاه رسمی حماس، این جنبش طرح جهاد اسلامی را طرحی کامل برای سامان دادن به اوضاع فلسطین خوانده و از همه طرف‌ها خواسته است که از آن حمایت کنند.

https://www.shoma-weekly.ir/iwYp0r