گفته می‌شود که...

پیام محرمانه آیت الله مهدوی کنی به یکی از سران فتنه/ سوتی عجیب گوگل در مورد علی دایی!/عیادت هاشمی از فعالین فتنه/ نبیه بری: رد کردن کمک نظامی ایران، دیوانگی است/ سخنگوی داعش یک نوجوان استرالیایی است/ هواپیمایی که راهی لبنان بود از صفحه رادار حذف شد و ...

پیام محرمانه آیت الله مهدوی کنی به یکی از سران فتنه

معاون سابق فرهنگی سپاه گفت: آیت الله مهدوی کنی به موسوی گفته بود که اگر کاندید شود برای خودش و نظام ضرر خواهد داشت چراکه وی به ولایت فقیه اعتقادی ندارد.

حمیدرضا مقدم فر معاون سابق فرهنگی و اجتماعی سپاه در حاشیه مراسم تدفین پیکر آیت الله مهدوی کنی در سخنانی در مورد تشریح مواضع آیت الله مهدوی کنی در فتنه 88 گفت: مواضع وی در مقاطع مختلف تاریخی برجسته و درخشان بود و یکی از صحنه ‌های درخشان بصیرت ایشان در فتنه سال 88 بود.

وی افزود: بنده قبل و پس از انتخابات ریاست جمهوری خدمت ایشان رسیدم؛ در یکی از دیدارهایم با ایشان که قبل از انتخابات ریاست جمهوری 88 بود، ایشان از حضور موسوی در انتخابات نگران بود و می‌گفت که به وی(موسوی) پیغام داده‌ام که کاندیدا نشود چراکه که اگر کاندید شوی برای خودت و نظام ضرر خواهد داشت.

معاون سابق فرهنگی سپاه در همین زمینه تأکید کرد: وقتی علت را از آیت‌الله مهدوی‌کنی جویا شدم به بنده گفتند که من به آن واسطه‌ای که در خواست داشت از موسوی در انتخابات حمایت کنم نیز گفتم که موسوی نه در زمان امام و نه در زمان فعلی به ولایت فقیه اعتقاد نداشته و ندارد و اگر کاندید شود فتنه‌ای در کشور رخ خواهد داد که این امر به چند ماه پیش از انتخابات مربوط می‌شود که بیانگر بصیرت وی است؛ البته بعدها دیدیم که این اتفاق افتاد و پیش بینی وی درست بود.

حمایت رهبر گروهک تروریستی جیش‌الظلم از سران فتنه!

«صلاح‌الدین فاروقی» رهبر گروهک تروریستی «جیش‌الظلم»، از گروه‌های منشعب‌شده از گروهک عبدالمالک ریگی، در گفت‌وگوی تبلیغاتی با شبکه العربیه به بیان دیدگاه‌های این گروه و علل اقدامات تروریستی خود پرداخت. وی در گفت‌وگو با شبکه العربیه که سال‌هاست به تریبون گروه‌های تروریستی شرق کشور تبدیل شده است، مدعی شد که به‌دنبال تبدیل شدن نظام ایران به یک نظام فدرالی است. سرکرده این گروه که از زمان تأسیس جیش‌الظلم تاکنون شهروندان زیادی را به شهادت رسانده، در ادعایی خنده‌دار گفت که تعرض به حقوق بی‌گناهان را حرام می‌داند؛ ولی «فعالیت مسلحانه را بهترین و مؤثرترین راه» برای مبارزه با جمهوری اسلامی می‌داند. سرکرده تروریست این گروهک در سخنانی قابل تأمل به حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ اشاره و اعتراف کرد که با گروه‌های سیاسی و احزاب و تشکل‌های ایرانی مخالف جمهوری اسلامی ارتباط نزدیکی دارد! فاروقی در ادامه در اظهاراتی قابل تأمل، شورش‌های خیابانی فتنه‌گران را در سال ۸۸ «فعالیت مدنی» نامید و حصر سران فتنه را نشانه نبود آزادی سیاسی در ایران عنوان داشت و تأکید ‌کرد که به همین دلیل، بهترین روش مبارزه با جمهوری اسلامی، مبارزه مسلحانه است و مسئله حصر، نشانه درستی اقدام مسلحانه است. گفتنی است در حوادث سال ۸۸ و به‌ویژه پس از هتک حرمت امام حسین(ع) در روز عاشورای آن سال، ریگی معدوم با صدور بیانیه‌ای از فتنه سبز و اقداماتشان اعلام حمایت کرد و تأکید کرد حاضر است به اعضای فتنه سبز برای عملیات خرابکاری در ایران آموزش تروریستی و بمب‌گذاری بدهد.

یک بازداشت مرتبط با پرونده اسیدپاشی‌ها

در حالی که تلاش مسئولان انتظامی، امنیتی و قضایی برای دستگیری عوامل جنایت اسیدپاشی به‌ صورت چند زن در اصفهان ادامه دارد، طی روزهای اخیر به بهانه اعتراض به این ماجرا، برخی افراد و جریان‌ها در شبکه‌های اجتماعی، فضای مجازی و نیز محیط عمومی سعی کردند با جهت‌دهی خاص، مردم را به اعتراض علیه دستگاه‌های مسئول تحریک کنند. بنا بر این گزارش، در همین زمینه یک نهاد امنیتی، مردی را بازداشت کرده که با آرایش و لباس زنانه قصد تحریک مردم به تجمع و اعتراض علیه نهادهای کشور را داشت. از این مرد زن‌نما که بازجویی از وی در این نهاد امنیتی ادامه دارد، برخی ادوات ارتباطی و جاسوسی نیز کشف شده است.

تبلیغ شبکه های ماهواره ای برای قمه زنی

پس از تبلیغات پرحجم شبکه‌های ماهواره‌ای نزدیک به جریان صادق شیرازی که تلاش آشکار آنان برای ایجاد تفرقه در میان مذاهب اسلامی بر کسی پنهان نیست، سخنرانی این شخص در جمع مبلغان و روحانیان حامی وی، به‌صورت زنده و از طریق تجهیزات غیرقانونی و گران‌قیمت ارسال تصاویر ماهواره‌ای پخش شد. شیرازی در بخشی از سخنانش با اشاره به نوعی عزاداری به نام «عزاداری خون»! که وی آن را «مقدس» خواند، آن را از عزاداری‌هایی دانست که روزبه‌روز گسترش می‌یابد. اشاره وی به قمه‌زنی و راه رفتن بر روی خار و سایر اعمالی بود که به حکم اکثر علما، مایه وهن عزاداری حسینی و شیعه در جهان است.

دروغ شاخدار بنزین آلوده و تحمیل هزینه هنگفت به کشور

درحالی در سال‌های گذشته رسانه‌های ضدانقلاب و برخی از داخل، همچون معصومه ابتکار و بیژن نامدار زنگنه به بنزین تولید داخل و تأثیر آن در آلودگی هوای تهران هجمه وارد کردند که نتیجه آن به واردات گسترده بنزین خارجی توسط دولت و تحمیل هزینه هنگفت به بیت‌المال منجر شد؛ اما اخبار دریافتی نشان می‌دهد وضعیت آلودگی هوا در شهر تهران باز هم به مرز هشدار رسیده است. این در حالی‌است که کمیسیون تحقیقات مجلس پس از انجام آزمایش‌های لازم، اعلام کرد بنزین تولید داخل استانداردهای لازم را دارد.

ریحانه جباری اعدام شد

دادستانی تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که حکم قصاص ریحانه جباری سحرگاه امروز شنبه اجرا شده است. او متهم به قتل پزشکی به نام "مرتضی عبدالعلی سربندی " بود. صدور حکم اعدام ریحانه جباری از مدتها پیش با جنجالهای خبری و رسانه ای بویژه از سوی رسانه های بیگانه همراه شده بود.

عیادت هاشمی از فعالین فتنه

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ازیوسف صانعی عیادت و در جریان مداوای ایشان قرار گرفت.

به گزارش ایلنا، در پی بستری شدن یوسف صانعی در یکی ازبیمارستانهای تهران،صبح امروز رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در بیمارستان از ایشان عیادت کرد در این ملاقات آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن سلام و احوالپرسی، از نزدیک در جریان مداوای آیت الله صانعی قرار گرفت و از درگاه خداوند برای ایشان آرزوی تندرستی و سلامت کامل کرد.

هواپیمایی که راهی لبنان بود از صفحه رادار حذف شد

روزنامه لبنانی الدیار نوشت: «یک فروند هواپیمای قبرسی از نوع دیمبو ویژه آموزش خلبانان با سه سرنشین از قبرس راهی لبنان بود ولی قبل از آنکه وارد آسمان لبنان شود از صفحه رادارها حذف شد.

این هواپیما دو دقیقه قبل از حذف شدن از صفحه رادار و در 26 مایلی آسمان لبنان با برج مراقبت ارتباط گرفته و از خلل فنی خبر داده بود. بعد از قطع این ارتباط همه وسایل ارتباطی با این هواپیما قادر نشدند تا از وضعیت آن مطلع شوند.

مراقبت ها از طریق نیروی هوایی، دریایی و زمینی از سوی ارتش لبنان تاکنون به نتیجه نرسیده است.»

جلسه مهم نصرالله با فرماندهان نظامی

برخی منابع خبری مدعی شدند که در جلسه‌ای که اخیراً «سید حسن نصرالله» و فرماندهان نظامی مقاومت در ضاحیه جنوبی بیروت برگزار کردند، تصمیماتی درباره تغییر برخی فرماندهان و تاکتیک‌های نظامی اتخاذ شد.روزنامه کویتی «السیاسه» در گزارشی به بازخوانی مواضع اخیر «سید حسن نصر الله» دبیر کل حزب الله لبنان پرداخته و مدعی شد که سید نصر الله وقتی تحولات بریتال را «اشتباهی که به آن رسیدگی شد» می‌خواند، منظور وی اطمینان دادن به اعضا و هوادارانش نیست بلکه سخن از تغییرات گسترده‌ای در رویارویی‌های جاری بین حزبش و افراد مسلح در منطقه القلمون سوریه سخن می‌گفت.
بر اساس این گزارش، پس از بروز تحولات امنیتی «بریتال» واقع در شرق لبنان، دبیر کل حزب الله لبنان فرماندهای عالیرتبه نظامی را به نشست مرکزی در ضاحیه جنوبی بیروت فراخوانده و در جلسه‌ای که با حضور یک افسر بلندپایه سوری برگزار شد، تحولات، نبردهای اخیر و اقدامات لازم به منظور پیشگیری از تکرار چنین حوادثی مورد بحث و بررسی قرار داده شد.

پرونده مشترک آیت الله مهدوی کنی و هاشمی رفسنجانی

آیت الله مهدوی کنی در کتاب خاطرات خود که درسال 1385 از طرف مرکز اسناد انقلاب منتشر شده، اشاراتی به آیت اله هاشمی رفسنجانی دارد.

در بخشی از ین خاطرات آمده است:

در سال 1353 تا مدتی من نمی دانستم که آیت الله طالقانی بازداشت شده اند، چون زندانی بودم و از بیرون زندان خبر نداشتم. همان شبی که مرا گرفتند آقایان هاشمی، طالقانی و لاهوتی را هم گرفته بودند. ما چهار نفر پرونده مان از یک نظر مشترک بود و در ارتباط با مجاهدین خلق بود. می گفتند شما به اینها کمک های مالی کرده اید و با آنها ارتباط دارید. البته مسئله ی اسلحه را هم می گفتند گرچه از من مسئله ی سلاح را نمی پرسیدند و بیشتر روی جنبه مالی تکیه می کردند.مدتی در کمیته ی مشترک در سلولی تنها بودم، تا شبی دیدم صدای آقای هاشمی می آید. آقای هاشمی با پاسبان و نگهبان که آنجا بودند صحبت می کرد.

دیدم صدا آشناست. خوب گوش کردم دیدم صدای آقای هاشمی است. بعد نگهبان آمد، من پرسیدم مثل اینکه این آقای هاشمی بود؟ گفت: آقای هاشمی رفسنجانی است که ایشان هم زندانی است، همان شبی که شما را گرفتند ایشان را هم گرفتند.بیشتر سوالات هم درباره ی ارتباط با مجاهدین و کمک به زندانی ها و خانواده هایشان و همچنین درباره ی زندانی های مخالفین دستگاه بود. شکنجه ها از همان روز اول شروع شد.صبح ها وقتی آقای هاشمی نماز می خواندند مقید بودند که هر روز قرآن بخوانند. نمی گویم صدای آقای هاشمی خیلی بد بود، ولی هیچ خوب نبود. آقای لاهوتی خیلی شوخی می کرد، می گفت: آقای هاشمی! بخوان که من دارم کیف می کنم! آقای هاشمی هم مقید بود که قرآن را با صوت بخواند. واقعاً هم صدایش خوب نبود. ایشان یک مدتی قبل از صبحانه بعد از اینکه قرآن می خواندند به مطالعه ی آیات می پرداختند.

آقای هاشمی در این جهت خیلی پرکار بود. همان کاری را که الان بخشی از آن چاپ و منتشر شده، می نوشتند. ایشان از اول قرآن شروع کردند و یک قسمت از وقت شان درباره ی قرآن می گذشت. یک قسمت دیگر وقت شان به خواندن زبان فرانسه نزد آقای دکتر شیبانی می گذشت. یک مقداری هم سابقاً انگلیسی خوانده بودند که در آن موقع تمرین زبان داشتند. نمی دانم الان بلدند یا نه، ولی در آن زمان صبح ها این کار را انجام می دادند.در تقسیم کار قبل از اینکه آقایان دیگر بیایند، جارو کشیدن و تی کشیدن و حتی شستن توالت ها و ظرف ها تقسیم شده بود و ما انجام می دادیم؛ مثلاً یک روز نوبت من و آقای هاشمی بود که این کارها را می کردیم. نوبت من همیشه با آقای هاشمی می افتاد. شیلنگ می گرفتیم و توالت ها را می شستیم، «تاید» می ریختیم و تمیز می کردیم. دستشویی ها و محل وضو را می شستیم، اتاق را جارو می کردیم. راهروها را تی می کشیدیم و ظرف ها را می شستیم.

فرمانده خستگی ناپذیر

اخیراً دو عکس جدید از سردار قاسم سلیمانی در کنار مدافعان عراق در مبارزه با داعش منتشر شده است. این بار تصویر این فرمانده خستگی ناپذیر در کنار «جمال جعفر محمد البصری» ملقب به ابو مهدی المهندس یکی از فرماند هان ارشد عراقی مدافع حرم، منتشر شده است. همچنین، تصویر دیگر نشاندهنده حضور سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عراق و ملاقات با «شبل الزیدی» فرمانده گردانهای امام علی(ع) است.

ماجرای اسب 3 میلیون دلاری حاکم دبی

این روزها ماجرای اسب 3 میلیون دلاری حاکم دبی به موضوع روز محافل عربی تبدیل شده است. درحالی که بسیاری از ملت ها در کشورهای عربی با خطر تروریست های داعش دست و پنجه نرم می کنند، رسانه ها گزارش می دهند: محمد بن راشد، حاکم دبی با پرداخت سه میلیون دلار یک رأس کره اسب ماده انگلیسی به اسم "شمردل" که تنها سه ماه دارد خریداری کرده تا به تعداد کره اسب های ماده اش که در اصطبل های انگلیس به سر می برند اضافه شود. بسیاری از مردم امارات به دلیل اعتراض به ولخرجی ها و ریخت و پاش های خاندان حاکم به شیخ نشین ها در زندان بسر می برند و عده ای نیز تحت تعقیب هستند.

نگرانی امریکایی از اسیدپاشی!

"سامانتا پاور" سفیر امریکا درسازمان ملل متحد در واکنش به اسیدپاشی اصفهان، ضمن غیرانسانی توصیف کردن اقدام عوامل اسید پاش دراصفهان گفت: «امریکا کاملاً این حملات غیرانسانی علیه زنان درایران را، که گفته می‌شود به خاطرنداشتن حجاب بوده، محکوم می‌کند.»

خانم پاور در"توئیتر" (Twitter) خود نوشت: «ایالات متحده از دولت ایران می‌خواهد مجرمان را پیدا و آن‌ها را محاکمه نماید.»نماینده امریکا در سازمان ملل همچنین با اشاره به تظاهرات روز چهارشنبه ایرانیان معترض در تهران و اصفهان به اسیدپاشی‌ها، نوشت: «گزارش تظاهرات ۱۰۰۰ نفر از ایرانیان که خواستار اقدام [مقامات] در این باره شده اند، نمایش چمشگیر همبستگی با زنان ایران است.»

یادآور می شویم که این سخنان سفیر امریکا در مقر سازمان ملل، بیانیه رسمی دولت امریکا نبوده و صرفا پیامی در توئیتر شخصی خانم پاور می‌باشد.

بازتاب سخنان روحانی درباره طرح مجلس
سخنان رئیس جمهوری در زنجان درباره فریضه امر به معروف و نهی از منکر و پذیرش توبه توبه‌کاران با واکنش‌های گسترده در شبکه‌های مجازی و رسانه‌ها مواجه شده است.

کاربران فیس بوک و سایر شبکه‌های اجتماعی با برجسته ساختن انتقادات تلویحی روحانی بخش‌های مختلف از اظهارات او را بازتاب داده و درباره آن به بحث پرداختند. اما رسانه‌های تندرو که چندان موافق مواضع رئیس جمهوری نبودند از روحانی به خاطر طرح این اظهارات انتقاد کردند. روحانی در زنجان ضمن تحذیر از اینکه دروغ، تهمت، رشوه خواری و بورسیه‌های تقلبی منکر پنداشته نشود تأکید کرد تحت لوای شعار زیبای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نا امنی آغاز نشود.

کارشکنی مخفیانه در مذاکرات

آنگونه که "پل آل پیلار" تحلیلگر سابق سیا توضیح می دهد، نومحافظه کاران کنگره امریکا مصممند مذاکراتی که برنامه هسته ای ایران را خاتمه نمی دهد، با محدودیت و شکست مواجه سازند. به نظر آنان بهتر است ایران، بمباران شود و این موضوع در دستور کار اصلیشان قرار دارد. نومحافظه کاران، اقدامات خرابکارانه خود را به خاطر مسائلی که مربوط به قانون اساسی می شود، پنهان می کنند.

درخواست های متعدد آمریکا از ایران درباره عراق

سعید ساعدی، کارشناس صدای آمریکا، درباره نفوذ ایران در عراق گفت: «آقای عبادی مشخصا با فشار و تاثیر ایران نخست وزیری را گرفتند و آقای مالکی را عوض کردند. یعنی اینکه ایران به تمامی در عراق عرب حضور دارد؛ این را همگان می دانند و آمریکا هم می داند و حتی آمریکا در ماه های اخیر پیام های متعددی را مستقیم و غیر مستقیم فرستادند تا ایران به استقرار عراق کمک کند چرا که آنها این تاثیر را به خوبی می دانند.»

این روزنامه نگار کُرد که از مخالفان تندرو جمهوری اسلامی است، با چشم پوشی از روابط بسیار خوب ایران و اقلیم کردستان عراق گفت: «این تاثیر در اقلیم کردستان عراق خیلی کم است. ایران خیلی تلاش می کند تا در این اقلیم حوزه نفوذ جدی را باز کند تا بتواند با این رویکرد، تاثیر منفی بگذارد بر جنبشی که در کردستان ایران[گروه ک های تروریستی همچون پژاک] وجود دارد. اما هنوز نتوانسته در این حوزه موفق شود.»

ساعدی درباره احتمال حمله زمینی ارتش آمریکا به عراق نیز گفت: «من فکر نمی کنم مجددا ارتش زمینی آمریکا به این منطقه برگردد. بازگشت ارتش زمینی آمریکا به این منطقه را می توان به عنوان نقطه اوج جنگ جهانی سوم قلمداد کرد.»

تخلف ارزی 16 شرکت قلابی

شرکت  های قلابی که در سال‌های 90 تا 92 ارز مرجع دریافت می‌کردند شناسایی شدند.

به گزارش ایسکانیوز و به گفته«محمدرضا خباز» معاون تقنینی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری از 60 شرکتی که از بانک مرکزی ارز مرجع دریافت می‌کردند 16 شرکت اصلاً وجود خارجی نداشته‌اند.

رونمایی صدای آمریکا از پست جدید سردار اشتری!

شبکه صدای آمریکا که پیش از این در اقدامی فریب کارانه جهت سیاه نمایی وضعیت داخلی کشور اقدام به انتشار تصویر کودکان پاکستانی به عنوان کودکان فقیر در ایران نموده بود، در گافی جدید جانشین فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان " یکی از مسئولان وزارت کشور " معرفی کرد!

در برنامه روی خط این شبکه که با موضوع اسیدپاشی به روی آنتن رفته بود، گزارشگر این شبکه "سردار اشتری" جانشین فرماندهی نیروی انتظامی را به عنوان " یکی از مسئولان وزارت کشور " به ببیندگان معرفی کرد!

گفتنی است شبکه صدای آمریکا که مدعی صداقت در خبررسانی است، بارها در راستای سیاه نمایی و دروغ پردازی بر علیه جمهوری اسلامی، به تقلب و حیله متوسل شده است.

کمک 2 میلیاردی دولت برای امنیت سفارت ایران در بغداد

بر اساس پیشنهاد وزارت خارجه و تصویب هیئت دولت، مقرر شده مبلغ 2 میلیارد و 660 میلیون ریال به صورت تملک دارایی های سرمایه ای از محل اعتبارات جزء ۲ ردیف ۵۱۰۰۰۰ تحت عنوان هزینه های پیش بینی نشده سرمایه ای مصوب قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور، بابت تأمین امنیت سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد در اختیار وزارت امور خارجه قرار بگیرد تا برابر قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.

آغاز تمدید اشتغال به کار بازنشستگان در قوه مجریه

بر اساس بررسی های کارشناسان یک نهاد نظارتی مشخص شده است که پس از پایان مجوز یک ساله دولت به حدود 110 نفر از بازنشستگان جهت تداوم فعالیت در قوه مجریه، طی هفته های اخیر مجوز فعالیت حدود 30 بازنشسته شاغل در دستگاهها و ادارات مختلف، توسط وزیران عضو کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک تمدید شده است که اکثر آنها همان افرادی هستند که سال گذشته نیز مشمول مصوبه دولت شده بودند

ایالت آمریکا هم به جنگ ایران آمد

با وجود آنکه طبق توافق ژنو دولت آمریکا ملزم شده است تحریم جدید علیه ایران وضع نکند اما هر از گاهی این تعهد به بهانه های مختلف نقض می شود.

این بار نوبت به ایالت پنسیلوانیای آمریکا رسید که مستقلا ایران را تحریم کند. این ایالت قانونی تصویب کرده که بر اساس آن شرکت ها و افرادی که بیش از 20 میلیون دلار در بخش انرژی ایران سرمایه گذاری کنند از قراردادهای دولتی که بیش از یک میلیون دلار ارزش دارد، محروم خواهند شد.

شبکه بی بی سی فارسی با اعلام این خبر گفت: «در یکسال گذشته کاخ سفید جلوی کنگره را برای وضع تحریم های بیشتر علیه ایران گرفته تا مبادا مذاکرات هسته ای لطمه بخورد.»

مجری بی بی سی از خبرنگار این شبکه در واشینگتن پرسید: «روشن است در پنسیلوانیا چه خبر است؟ چرا آن ها به طور مجزا علیه ایران تحریم در نظر گرفته اند؟»

صرفاً جهت اطلاع نوچه‌های ملی‌گرایان!
عضو متواری گروهک ملی- مذهبی مدعی شد 98 درصد مردم به قانون اساسی رأی نداده‌اند.
«
مرتضی-ک» ضمن مقاله مشترکی در وبسایت ملی- مذهبی و روز آن‌لاین ادعا کرد پشتوانه رأی 98 درصدی برای قانون اساسی جمهوری در رفراندوم سال 58 فاقد سند است.

این ادعا در حالی است که اولاً برخی از متولیان امر رفراندوم عناصر کاملاً نزدیک به گروهک‌هایی نظیر نهضت آزادی بوده‌اند و ثانیاً باید به این عنصر ورشکسته به تقصیر اظهارات کریم سنجابی سرکرده جبهه ملی - ولی‌نعمت گروهک‌های ملی مذهبی- را یادآوری کرد. سایت ضد انقلابی گویانیوز 19 بهمن 90 نوشت: «پس از پیروزی انقلاب و استقرار نظام کنونی، گروهی از سیاسیون به کریم سنجانی گله‌مند بودند که چرا با به راه‌انداختن تظاهرات حزبی، از خمینی حمایت کرده بود؟ سنجابی در جواب این سؤال با پوزخندی جواب می‌دهد که «ما نه تنها در بهترین شرایط هرگز قادر به کشاندن مردم به خیابان‌ها آن هم کمتر از 50 نفر نبودیم و همیشه در حسرت راهپیمایی میلیونی بودیم که خارج از بضاعت ما بود بلکه این نفوذ شخصیت و کاریزمای آیت‌الله خمینی بود که ما را هم به دنبال خود کشاند... این اگرچه واقعیتی است تلخ اما باید قبول داشت که مهمترین شاخص اعتنا به تأثیرگذاری یک گروه سیاسی، داشتن حمایت مردمی است. بی‌تعارف، هیچ یک از گروه‌های اپوزیسیون تاکنون دارای چنین کاریزمایی نبودند آنقدر که حتی در تجمیع طرفداران خود در خارج از کشور لنگ می‌زنند».

استعفای خبرنگار زن لبنانی از شبکه الجزیره

روزنامه القدس العربی نوشت: "کاتیا ناصر" خبرنگار زن شبکه الجزیره که گزارش های وی از مناطق بحران زده میان مخاطبین این شبکه خبری مشهور است، از پایگاه خبری که در آن مستقر است استعفا داد.

این روزنامه در ادامه نوشت: این خبرنگار که ملقب به "کاتیوشا" است، بسیاری از مسائل مربوط به بحران ها و جنگ های چند سال اخیر را در قلب معرکه ها پوشش می داد. وی به خاطر مسائل خانوادگی استعفای خود را به مسئولان شبکه الجزیره ارائه داد.

این خبرنگار لبنانی با بیان اینکه فلسطین مسئله اول و آخر جهان اسلام و آزادی خواهان است، استعفای خود را از خبرنگاری به تمامی دنبال کنندگان وی در فضای مجازی اعلام کرد.

سوتی عجیب گوگل در مورد علی دایی!

موتور مترجم گوگل درباره علی دایی دچار اشتباه بزرگی شده است.

مدت هاست که هنگام استفاده از مترجم گوگل با تایپ اسم اشکان دژاگه به فارسی، سیستم به شما اسم علی دایی را به انگلیسی می‌دهد! ظاهرا قرار نیست این اشتباه عجیب گوگل به این زودی‌ها اصلاح شود.

انتقاد از وزارت خارجه آمریکا به دلیل نفوذ ایران در آمریکای لاتین

«دیوان محاسبات آمریکا» که یک سازمان تحقیقاتی، ارزیابی و حسابرسی وابسته به کنگره آمریکاست دولت این کشور را به قصور برای مقابله با نفوذ ایران در آمریکای لاتین متهم و از وزارت خارجه این کشور انتقاد کرد.

بر اساس این گزارش، پیش از این قانونگذاران آمریکایی از ضعف های راهبردی متشکل از چند نهاد دولتی این کشور برای مقابله با گسترش حضور و فعالیت ایران در نیمکره غربی انتقاد کرده و دامنه تاثیر آن را محدود ارزیابی کرده بودند.

پس از آن بود که «دیوان محاسبات آمریکا» تحقیقات از فعالیت های وزارت خارجه را برای مقابله با آنچه تهدیدهای ایران در این منطقه نامیده بود، آغاز کرد.

در این گزارش 30 صفحه ای مقامات وزارت خارجه به تدوین راهبردی متهم شده اند که فاقد استانداردهای لازم تصریح شده در «قانون مقابله با ایران در نیمکره غربی»، مصوبه سال 2012 است.

اوباما در دسامبر سال 2012 این قانون را امضا کرده بود. قانون مورد نظر وزارت خارجه را ملزم کرده بود پیش از تدوین هر گونه راهبرد برای اقدام طبق مفاد این قانون، با روسای وزارتخانه های دفاع، امنیت داخلی، دادگستری و خزانه داری مشورت کند.

سخنگوی داعش یک نوجوان استرالیایی است

روزنامه الدیار نوشت: رهبران داعش یک نوجوان استرالیایی را به عنوان سخنگوی خود قرار داده اند. این نوجوان در کلیپ ها و فیلم های کوتاهی که داعش بر شبکه های اجتماعی منتشر می نماید، نظرات رهبران داعش را بازگو می کند.

این روزنامه لبنانی در ادامه نوشت: هفته گذشته رهبران داعش در یک کلیپ 90 ثانیه ای از زبان این نوجوان از برافراشته کردن پرچم داعش بر فراز کاخ سفید و کاخ باکینگهام لندن خبر داده بودند.

این نوجوان 17 ساله "عبدالله الامیر" نام دارد و از سیدنی به گروهک داعش ملحق شده است. او همچنین در قالب یک کلیپ خود را ابوخالد معرفی کرد و به تهدید نخست وزیر استرالیا و رئیس جمهور آمریکا پرداخت.

مادر این نوجوان در مصاحبه با روزنامه نگاران از شستشوی مغزی فرزندش توسط رهبران فکری داعش سخن به میان آورد. سخنگوی نخست وزیر استرالیا این کلیپ منتشر شده را علامتی برای تهدید جهان از سوی تروریست های داعش توصیف کرد.

تکذیب ادعای درگیری در مرز ایران و پاکستان

به دنبال ادعای برخی رسانه ها و سایت های پاکستانی و غربی، مبنی بر درگیری بین نیروهای مرزبانی ایران و پاکستان و تبادل آتش در مناطق مرزی جنوب شرقی کشورمان، سردار رهامبخش حبیبی، فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با فارس هر گونه درگیری در مرز ایران و پاکستان را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، سایت شبکه سماء پاکستان، مدعی شده بود نیروهای پاکستانی و ایرانی دیروز در مرز مشترک میان دو کشور تبادل آتش کردند.

این شبکه پاکستانی به نقل از نیروهای امنیتی این کشور مدعی شد که نیروهای ایرانی پنج خمپاره به مرز شهر مشخیل در استان بلوچستان شلیک کرده اند و در پاسخ به این آتش، نیروهای امنیتی پاکستان نیز دو خمپاره شلیک کرده اند.

این شبکه ادعا کرده بود که یکی از پرسنل نیروهای پاکستان بر اثر این حمله کشته شده است.

استان بلوچستان پاکستان در جنوب غربی این کشور قرار دارد که 800 کیلومتر مرز مشترک با ایران دارد.

اسلحه های قاچاق چینی در دست شورشیان سوری

العربیه نوشت: «نیروهای ارتش آزاد سوریه از طریق شبکه های قاچاق اسلحه آفریقایی توانسته اند از چین موشک های ضد هوایی خریداری کنند.

به گزارش العربیه، ناامید شدن از حمایت "کشورهای دوست" شورشیان سبب اصلی خرید اسلحه های قاچاق بوده است.

برای اولین بار یکی از روزنامه های انگلیسی تصاویری از وصول این اسلحه های قاچاق به دست شورشیان را منتشر کرد.

پس از اشتباه مرگبار آمریکایی ها در روزهای گذشته که تجهیزات امدادی و نظامی خود را به جای کرد ها، در مقر تروریست ها تخلیه کردند، این دومین دسترسی شورشیان به تجهیزات نظامی محسوب می شود.

نبیه بری: رد کردن کمک نظامی ایران، دیوانگی است

رییس مجلس نمایندگان لبنان با تاکید بر نیاز کشورش به کمک نظامی بلاعوض ایران تاکید کرد که رد کردن این کمک در شرایطی که به آن نیاز داریم، دیوانگی است.

به گزارش تسنیم و به نقل از دیلی استار لبنان، نبیه بری همچنین در سخنانی تلویزیونی از تاخیر در دریافت کمک نظامی بلاعوض عربستان به لبنان و بی فایده بودن آن در صورت تاخیر بیشتر، گفت: با وجود نیاز ضروری به کمک نظامی بلاعوض عربستان به لبنان، درباره تاخیر دریافت این کمک یا اساسا عدم دریافت آن، نگرانی وجود دارد. تاخیر در این امر اساسا هدف از آن را از بین می برد.

نبیه بری در عین حال بعید دانست که عربستان از اعطای این کمک نظامی بلاعوض به لبنان صرف نظر کرده باشد.

دستور روحانی برای اسیدپاشی
رئیس‌جمهور به وزارتخانه‌های اطلاعات، کشور و دادگستری دستور داد در شناسایی عاملان اسیدپاشی در اصفهان تسریع کنند. به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس‌جمهور پس از استماع گزارش دستگاه‌های مسؤول درباره موضوع اسیدپاشی در اصفهان، با ابراز تاسف شدید از وقوع این اعمال غیرانسانی و ابراز همدردی با مصدومان و مردم شریف، متدین و غیور اصفهان، خواهان تسریع در پیگیری ماموریت محوله به 3 وزارتخانه کشور، اطلاعات و دادگستری در این زمینه شد. وی پیش از این در دستورالعملی 3 وزارتخانه کشور، اطلاعات و دادگستری را برای پیگیری مجدانه موضوع اسیدپاشی در اصفهان و شناسایی عامل یا عاملان و تامین امنیت شهروندان به عنوان مهم‌ترین نیاز جامعه، مامور کرده بود. رئیس‌جمهور همچنین هیأت وزیران را مامور کرد در جلسه یکشنبه بررسی گزارش دستگاه‌های مسؤول را در دستور کار خود قرار دهد.

تهیه فیلم دردسرساز از حاشیه جدید بازیکن استقلال

در جریان بازی استقلال در مقابل تیم مشهدی حواشی بسیار زیادی اتفاق افتاد و اعلام شده است که درگیری تیموریان با ماموران انتظامی برای وی دردسر ساز می شود.

هافبک تیم استقلال با شرایطی خاص در ترکیب تیمش قرار گرفت اما در جریان بازی با مشکلاتی مواجه شد تا در پایان برای وی دردسر ایجاد شود.

گفتنی است تیموریان با ماموران نیروی انتظامی درگیر شد و عنوان شده است که فیلمی از رفتار وی تهیه شده که می تواند دردسر بزرگی را برای وی همراه داشته باشد.

اعلام شده است که امکان جریمه سنگین و یا محرومیت از همراهی استقلال برای این بازیکن وجود دارد.

اولین معامله بوئینگ با ایران در 35 سال اخیر

شرکت هواپیمایی بوئینگ روز چهارشنبه برای اولین بار پس از تسخیر لانه جاسوسی، اعلام کرد اقلامی مربوط به هواپیما را به یک شرکت ایرانی فروخته است.

به گزارش فارس و به نقل از رویترز، شرکت آمریکایی بوئینگ اعلام کرد، فروش این اقلام در سه ماهه سوم سال جاری میلادی انجام شده و شامل اقلامی چون دستورالعمل، نقشه، چارت های راهنما و اطلاعات هواپیمایی است که به شرکت ایران ایر فروخته شده است.

این شرکت هدف از فروش این اقلام را ارتقای امنیت پروازی صنعت هوایی ایران اعلام کرده است. در معامله اخیر، قطعات یدکی هواپیما به ایران فروخته نشده است.

با این حال بوئینگ بدون اشاره به جزئیات بیشتر، اعلام کرده است که احتمال فروش قطعات در آینده وجود دارد. معامله اخیر بوئینگ با ایران 120 هزار دلار ارزش داشته است.

عذرخواهی مجیدی از جهانبخش در اینستاگرام!

مجیدی لحظاتی پیش با انتشار عکس جهانبخش در اینستاگرام، ضمن عذر خواهی از لژیونر تیم ملی برای او آرزوی موفقیت کرد.

فرهاد مجیدی بازیکن سابق استقلال تهران که در مصاحبه دیشب با برنامه 90 در مواجه با پرسش عادل فردوسی پور راجع به علیرضا جهانبخش پاسخ داد چنین فردی را نمی شناسد. لحظاتی پیش با انتشار عکس جهانبخش در اینستاگرامش ضمن عذر خواهی از بازیکن لژیونر تیم ملی برای او آرزوی موفقیت کرد. فرهاد مجیدی در اینستاگرامش نوشت:" علیرضا جهانبخش عذر خواهی من را بابت برنامه نود دیشب بپذیر، در حقیقت در آن لحظه حضور ذهن نداشتم. برایت در عرصه باشگاهی و ملی آرزوی موفقیت دارم."

ایرانی ها نباید توانمندی بومی غنی سازی اورانیوم داشته باشند

درحالی که خبرها و اظهارنظرهای طرفین مذاکره ایران و 1+5 حکایت از روند مثبت آن دارد، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مصاحبه با یک رسانه آمریکایی درباره برنامه هسته ای ایران، گفت: ایرانی ها نباید توانمندی بومی غنی سازی اورانیوم داشته باشند. موشه یعلون در مصاحبه با رادیو ملی آمریکا که روز پنجشنبه منتشر شد، گفت: "آنچه اکنون در مذاکرات هسته ای 1+5 و ایران درحال گفتگو است، تعداد سانتریفیوژها است اما چرا باید آنها اصلاً توانمندی بومی برای غنی سازی اورانیوم داشته باشند؟". هفته گذشته نیز چند تن از مقامات رژیم صهیونیستی عصبانیت خود را از نزدیک شدن مذاکرات ایران و 1+5 به توافق با موضعگیری های ضد ایرانی و تهمت نخ نما شده رفتن ایران به سوی ساختن سلاح اتمی نشان دادند.

اخبار روزانه:

* به‌دنبال اعلام نتیجه بررسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره وضعیت دانشجویان بورسیه‌شده طی سال‌های ۸۸ تا ۹۲، کمیته هماهنگی دانشجویان بورسیه که از چند ماه پیش برای پیگیری تضییع حقوق این دانشجویان توسط مسئولان وزارت علوم تشکیل شده، در اطلاعیه‌ای تصریح کرد: پس از گذشت بیش از یک سال از جنجال‌آفرینی برخی مسئولان وزارت علوم و تعدادی رسانه‌های معلوم‌الحال درباره پرونده سه هزار بورسیه غیرقانونی، اطلاعیه روز جمعه 2/8/93 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشان داد از تعداد ۳۷۷۲ نفر بورسیه‌شده بین سال‌های ۸۸ تا ۹۲، تنها بورسیه ۵۰۸ نفر لغو شده که با پرداخت هزینه مجاز به ادامه تحصیل هستند و فقط از تحصیل ۳۶ نفر جلوگیری می‌شود.

* بر اساس گزارش‌های رسیده، نیروهای امنیتی رژیم آل‌خلیفه در برخی از مناطق این کشور، نمادها و شعائر عاشورایی را تخریب کردند، حال آنکه به گفته شهروندان بحرینی، دستوری درباره ممانعت از برگزاری مراسم عاشورا و مقابله با نمادهای عاشورایی به آن‌ها داده نشده و این مراسم در سال‌های گذشته برگزار می‌شده است. مزدوران رژیم آل‌خلیفه در ادامه مقابله با برپایی مراسم عزاداری ماه محرم به مناطق سلم‌آباد، ستره، رأس رمان و الجفیر و چند منطقه دیگر یورش برده، نمادهای عاشورا را تخریب کردند.

* بر اساس گزارش‌های دریافتی، یک هواپیمای نظامی آمریکا از نوع «341» سه محموله برای داعش از هوا پرتاب کرده است. به‌تازگی ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی مجازی منتشر شده که نشان می‌دهد هواپیماهای آمریکایی بر فراز شهر کوبانی در شمال سوریه، محموله‌های سلاح و مهمات و تجهیزات امدادرسانی برای داعش فرستاده‌اند که آمریکایی‌ها مدعی شدند این اتفاق، اشتباهی صورت پذیرفته است!

* حجت الاسلام والمسلمین شیخ غلامرضا حسنی، مجاهد نستوه آذربایجان و امام جمعه سابق ارومیه در بیمارستان بستری شد. حجت الاسلام والمسلمین شیخ غلامرضا حسنی متولد سال ۱۳۰۶ بوده و چند وقتی است به علت کهولت سن از بیماری رنج می‌برد.

*ابراهیم آقامحمدی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دیپلماسی کشور باید با دولت پاکستان برخورد کرده و سفیرش را احضار کند. دولت پاکستان مقصر اصلی ترورهای اخیر شرق کشور است، چرا که این دولت تروریست را پرورش میدهد و برای این ادعای خود سند و دلیل داریم.

* خبرها حاکی است که با توجه به شیوع بیماری ابولا در آمریکا که چهارمین مورد آن بتازگی مشاهده شده است، تورهای گردشگری از اعزام مسافر به این کشور خودداری می‌کنند. مدیران این تورها می‌گویند که به دلیل شیوع ابولا در کشورهای آمریکایی واروپایی، بسیاری از مسافران نیز در سراسر جهان از سفر به این کشورها منصرف شده اند.

*خبرها حاکی است که با توجه به تخریب خانه «حسن حلی ساز» در بافت تاریخی شیراز، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز بر اساس وظیفه قانونی خود پیگیری‌های حقوقی و قضایی را در خصوص تخریب این خانه ارزشمند تاریخی و برخورد با عاملان این حادثه در دستور کار قرار داده است.

*روزنامه جونگ آنگ ایلبو، چاپ کره جنوبی، مدعی شد که 6تن از مقامهای دولت کره‌شمالی از جمله افسر فرماندهی نیروی هوایی این کشور، وزیر پست و تلگراف و یک مقام کلیدی در برنامه‌های ورزشی این کشور در یک سری حوادث مهم طی ماه‌های اخیر در این کشور دیده نشده‌اند.

* اکبر توکلی رئیس سازمان بهشت زهرا(س) گفت: مقبره‌هایی برای شرایط بحرانی در نظر گرفته شده است. این قبور که به صورت چهارطبقه ساخته شده، در قالب بلوکهای سیمانی ساخته شده است و در حال حاضر پنج هزار عدد از این قبور آماده شده است که در صورت وقوع بلایای طبیعی می‌توان به سرعت جنازه متوفیان را در این قبور به خاک سپرد تا از ماندن جنازه روی زمین و تبعات ناشی از آن جلوگیری شود که ضمن حفظ حرمت متوفیان، از شیوع بیماری‌های ناشی از آن جلوگیری می‌کند.

* خبرها حاکی است که یکی از نمایندگی‌های خودرو در مشهد از بازگرداندن پول ثبت نامها به مشتریان ومتقاضیان این خودروها خودداری کرده است. شنیده ها حاکی است که شرکتهای ایران خودرو وتویوتا نیز از این نمایندگی به دلیل ضربه زدن به حیثیت آنها شکایت کرده اند.

لعالم: وزارت کشورعربستان به بانوان این کشور درباره «جنبش ۲۶ اکتبر» با هدف به چالش کشیدن ممنوعیت رانندگی زنان هشدار داد.

*محمدباقر نوبخت، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، با بیان اینکه تابستان امسال ۴۰۰ هزار شغل جدید در کشور ایجاد شد، گفت: دو میلیون و ۲۰۰ هزار بیکار در کشور وجود دارد.

* علی خلیل‌آبادی، معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه قدس جنوب‌شرق کشور گفت: آغاز مانور عملیاتی پرنده‌های نیروهای نظامی کشور در منطقه سیستان و بلوچستان هشداری برای اشرار و گروه‌های خود فروخته است.

* روزنامه یو اس ای تودی گزارش داده است که یک ایرانی که از سوی مقامهای آمریکایی به تلاش برای فروش تجهیزات بیمارستانی به ایران متهم شده، در صورت اثبات اتهام ممکن به حبس تا ۲۰ سال محکوم شود. محمد ناظم‌زاده متهم است که در سال ۲۰۱۱ قصد فروش یک سیم‌پیچ دستگاه ام‌آر‌آی را به بیمارستانی در ایران داشته است.

* محمد سلیمانی نماینده مردم تهران در مجلس گفت: زمانی که بسیاری از خانواده‌ها از محل پس‌اندازهای قبلی خود مصرف می‌کنند و زمانی که درآمد بسیاری از خانواده‌ها کاهش یافته، چگونه می‌توان رشد اقتصادی را 8/4درصد بیان کردو اعلام کرد که رکود تمام شد.وی افزود: مردم، جامعه، کارشناسان و نخبگان هیچ‌کدام این آمارها و ادعاها را قبول ندارند.


https://www.shoma-weekly.ir/vEWlsZ