نگاه

ورود حزب موتلفه به رقابت‌های انتخاباتی حزب‌بازی نیست

حبیبی گفت: اگر حزبی بدون فهم خواست‌های عمومی مردم و فقط در اتاق‌های دربسته خود برای اداره کشور برنامه‌ریزی کند و کاری به کار متخصصان و صاحب‌نظران نداشته باشد کلمه حزب‌بازی در موردش درست است ولی در مورد ما درست نیست.
به گزارش روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، محمد نبی حبیبی عصر شنبه (۹ اردیبهشت) در همایش انتخاباتی سید مصطفی میرسلیم که در موسسه فرهنگی رفاه برگزار شد، اظهار داشت: یک اشکالی که در بیانات شخصیتهای معتبر شنیده میشود این است که آمدن حزب موتلفه اسلامی به رقابتهای سیاسی را حزببازی تلقی میکنند.

وی افزود: اگر حزبی بدون فهم خواستهای عمومی مردم و فقط در اتاقهای دربسته خود برای اداره کشور برنامهریزی کند و کاری به کار متخصصان و صاحبنظران نداشته باشد کلمه حزببازی در موردش درست است ولی در مورد ما درست نیست.

حبیبی ادامه داد: حزب موتلفه اسلامی با سه پشتوانه متقن وارد انتخاباتی ریاست جمهوری شده است که اولین آن مرامنامه و اساسنامهای بر اساس موازین اسلامی است که ویرایش نهایی حزب موتلفه اسلامی را مرحوم شهید بهشتی در سال ۴۲ انجام دادند.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به برنامه حزب موتلفه اسلامی برای ورود به رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری بهعنوان یکی از سه پشتوانه متقن حزب ادامه داد: ۵۴ سال است این حزب تشکیلشده و بدون ذرهای انحراف از ارزشهای اولیه کار خود را انجام داده است.

وی افزود: حزب موتلفه اسلامی با اطمینان کامل به میدان آمده و با پشتوانه برنامه و مدیران واجد شرایط آمدهایم که این پشتوانه را خیلیها ندارند.

حبیبی تأکید کرد: از ۱۵ سال پیش حزب، کار کارگروههای تخصصی را شروع کرده است و با داشتن بانک کامل از افراد با توجه به توانمندیهای آنها وارد عرصه رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری شده است.

https://www.shoma-weekly.ir/s8sFC8