
وارداتی که 260 هزار شغل را نابود میکند
فعالان صنعت پوشاک کشور با بیان اینکه واردات پوشاک قاچاق 260 هزار شغل را از بین برده است، اعلام کردند، این صنعت با 30 درصد ظرفیت کار میکند و اگر جلوی جریان سازمانیافته قاچاق پوشاک گرفته نشود، این رقم به 10 درصد کاهش مییابد. گفتنی است، گردش مالی صنعت نساجی حدود 12 میلیارد دلار است و میزان واردات پوشاک قاچاق حدود 2/6 میلیارد دلار است که این روزها مدلهای دیگری از قاچاق، یعنی واردات پارچه قاچاق هم به آن اضافه شده است. از همه مهمتر اختلاف اساسی در میزان نیاز و حجم این صنعت است که سازمان تجارت جهانی حجم بازار پوشاک جمهوری اسلامی ایران را 14 تا 15 میلیارد دلار اعلام میکند، در صورتی که ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز حجم این بازار را 8/1 میلیارد دلار عنوان میکند و هر دوی این نهادها حجم تولید پوشاک داخلی را 5/5 میلیارد دلار بیان میکنند. افزون بر این، مشکل دیگر این صنعت در زنجیره تولید نیاز به مواد اولیه است. کشور سالیانه به حدود 150 هزار تن پنبه نیاز دارد، در حالی که فقط 30 تا 40 هزار تن پنبه در کشور تولید میشود و مابقی نیاز کشور باید از طریق واردات تأمین شود. گفتنی است، این آمارها از ظرفیت بالای صنعت پوشاک برای ایجاد اشتغال خبر میدهد.
فاصله میان ذهنیتها و واقعیتها
به تازگی روزنامه اصلاحطلب «شرق» در گزارشی با اشاره به انجام یک نظرسنجی در سازمان بهزیستی و گفتههای تقی رستموندی، رئیس سازمان بهزیستی مینویسد: «5۰ درصد از مخاطبان گفته بودند که فساد اقتصادی زیاد یا خیلی زیاد است؛ اما وقتی به مصادیق فساد توجه کردیم، برای مثال، روی موضوع رشوه، بیش از ۷۰ تا ۷۵ درصد گفته بودند که نه رشوه دادهاند و نه رشوه گرفتهاند. این نشان میدهد بین چیزی که در واقعیت است، با آنچه در ذهن مردم نسبت به فساد اقتصادی شکل گرفته، فاصله معناداری وجود دارد.» شرق در ادامه میآورد: «از نظر جامعهشناسی، جامعه ایران یک «جامعه در حال فروریزی» نیست، مگر جامعه کاهگل است که فرو بریزد؟! براساس مجموعهای از شاخصها، ایران در مقایسه با دیگر جوامع یک جامعه متوسط و مطالباتی است.»
«تکرار میکنم» دیگر تکرار نمیشود
محمدرضا تاجیک، فعال اصلاحطلب در پاسخ به این پرسش که «آیا هنوز مردم به صحبتهای شخصیتی مانند محمد خاتمی اعتنا میکنند؟» گفته است: «آقای خاتمی هنوز شخصیتی مقبول میان مردم است. اگرچه جریان اصلاحات ریزشهایی داشته، اما شخصیت آقای خاتمی فرای اصلاحطلبی مرسوم است(!) اما به خود ایشان هم گفتم که به صلاح نیست در انتخابات آینده «تکرار میکنم» را تکرار کنید، زیرا فضای سیاسی متفاوت شده است و مردم انتظار دارند وعدهها از حالت شعار به عمل درآید.» گفتنی است، پیش از تاجیک، موسویلاری هم در سخنانی تأکید کرده بود اصلاحطلبان در انتخابات آینده به طور قطعی دیگر تکرار نخواهند کرد.
لهستان اجازه اقدام ضد ایرانی را نمیدهد
«میسلاو لانگ» معاون وزیر خارجه لهستان در دیدار با عراقچی، همتای ایرانی خود در ارتباط با نشست بهاصطلاح صلح و امنیت خاورمیانه (ورشو) اظهار داشت: «در این نشست پیشبرد صلح و امنیت در خاورمیانه در کلّیت خود مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت و به هیچ وجه علیه هیچ کشوری از جمله جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود.» وی تأکید کرد: «لهستان معتقد است ایران به منزله یکی از بازیگران مهم خاورمیانه نقش مؤثری در شکلگیری تحولات منطقه دارد. لهستان به عنوان دوست ایران اجازه نخواهد داد علیه ایران اقدامی صورت گیرد.»
برکناری حاکم مکه به دلیل افشاگری
مجتهد، افشاگر سعودی در پست توئیتری خود نوشت: به نظر میرسد دو اقدام «خالد فیصل» امیر منطقه مکه سبب عصبانیت محمدبنسلمان، ولیعهد عربستان شده و به همین دلیل وی دوره حاکمیت فیصل را تمدید نکرده است. وی افزود: فیصل طی یک اقدام احمقانه اخبار مربوط به ترور جمال خاشقجی را به اطلاع پادشاه عربستان میرساند؛ چرا که فکر میکرد او شخصاً وارد عمل میشود اما پادشاه پس از چند دقیقه موضوع را فراموش کرد و بنسلمان این رفتار خالد فیصل را به عنوان سوء نیت وی از یاد نبرد. وی افزود: اقدام دوم نیز سخنان خالد فیصل در برابر دوربینها درباره اوضاع نامناسب اقتصادی کشور و خروج سرمایه از عربستان بود که نشان میداد اقدامات و سیاستهای بنسلمان در زمینه سرمایهگذاری شکست خورده است.
فروش نفت در اتاق تاریک!
با وجود دو عرضه موفق نفت خام در بورس انرژی در آبان ماه و تأیید موفقیت بخش خصوصی در صادرات محمولههای نفتی خریداری شده از بورس از سوی وزیر نفت، به نظر میرسد همچنان مدیران این وزارتخانه روی خوشی به این سازوکار ضد تحریمی نشان نمیدهند. سیدعلی حسینی، مدیرعامل بورس انرژی درباره اینکه تلاش وزارت نفت برای فروش نفت در اتاق تاریک در کنار عرضه نفت در بورس انرژی چه پیامدهایی خواهد داشت، گفت: «این موضوع یکی از آفتهایی است که بورس انرژی نیز نسبت به آن معترض است. اصولاً هر اقدامی که باعث شود کنار بازار شفاف عرضه کالا، مسیر دیگری بازگشایی شود، به طور حتم کار غلطی است.» در همین راستا، به تازگی مسئولان وزارت نفت با اخذ مجوز از شورای عالی هماهنگی اقتصادی، نفت خام را با شرایطی جذابتر و قیمتی پایینتر از بازار بورس به فروش میرسانند. گفتنی است، این اقدام که از طریق مذاکره با خریداران در فضای غیرشفاف و غیر رقابتی اتاق تاریک صورت میگیرد، طبیعتاً موجب تضعیف و کساد شدن بازار بورس خواهد شد.
اختیارات معاون اول محدود شده است؟
محمد عطریانفر، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی درباره نقش معاون اول رئیسجمهور در دولت روحانی اظهار داشت: باور من این است که آقای جهانگیری در دوره اول حجم مناسبی از اختیارات را از ناحیه رئیسجمهور در اختیار داشت؛ ولی در برههای رئیسجمهور تا حدودی توجه کافی را به مشورتهایی که از ناحیه معاون اول داده میشد، مبذول نداشت. وی افزود: در حال حاضر، وضعیت به صورت اول برگشته و نقش آقای جهانگیری تقریباً مشابه دوره اول است. گفتنی است، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور قصد دارد نشان دهد در دولت دوم روحانی محدود شده و مانند دولت اول اختیارات لازم را ندارد!
توهین روزنامه جمهوری اسلامی به منتقدان برجام
روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی با عنوان «صداهای دشمن شادکن» نوشت: «اخیراً برخی افراد به دلیل دریافت اطلاعات ناقص و مخدوش درباره برجام دچار نگرانی شده و اعتراض میکنند که چرا ایران پس از اقدام ترامپ برای خروج از برجام، این توافق را آتش نزد و به آن وفادار ماند...». این روزنامه در ادامه مدعی شد که اگر برجام نبود، سیاست «نفت در برابر غذا» یعنی همان شرایط سالهای پایانی حاکمیت صدام در عراق، در انتظار ما هم بود! روزنامه جمهوری اسلامی در ادامه با ادبیاتی توهینآمیز مدعی شده است، منتقدان برجام، لگدپراکنی را وظیفه خود میدانند!
اصلاحات سه تیکه شد!
محمد قوچانی در مطلب اصلی روزنامه سازندگی، ارگان حزب کارگزاران سازندگی طی یادداشتی طولانی اصلاحطلبان را به سه گروه تقسیم میکند؛ اول جناح راست اصلاحات، ترکیب مغلوطی که قوچانی آنها را فرصتطلبانی توصیف میکند که «زوال برجام، تهدیدات امریکا، بحران کارآمدی در دولت و ضعف تحولخواهی در مجلس را فرصتی برای عبور از روحانی تلقی میکنند...» قوچانی معتقد است این دسته در انتخابات مجلس سال ۹۸ ضربه خواهد خورد و به انتخابات ۱۴۰۰ نمیرسد. دوم جناح چپ اسلامی. قوچانی آنان را اصلاحطلبانی میداند که «بحرانهای سیاسی و اقتصادی و اجتماعی موجود را در فاصله گرفتن جبهه اصلاحات از گفتمان عدالت اجتماعی میدانند و شورشهای دی ماه ۹۶ را شورش علیه نئولیبرالیسم میشمارند.» قوچانی معتقد است این قسم از اصلاحطلبان جریان مهمی میداند که از زیردست بودن در ائتلافی بر محور هاشمی – خاتمی ناراضی هستند و با فوت هاشمی درخواست مرزبندی با روحانی و تصفیهحساب با میراث هاشمی و تقویت جایگاه موسوی خوئینیها شدهاند؛ و در نهایت، سومین گروه اصلاحطلبان که قوچانی آنان را «جناح میانه اصلاحات» مینامد. جریانی است که «معتقد است نه هاشمی رفسنجانی قدیس بوده و نه حسن روحانی معصوم است. هاشمی متأخر چهره محبوب این جریان است که به قول روحانی هاشمی زمانه ماست.» قوچانی تعادل جبهه اصلاحات را در معرض تهدید دو جریان راست و چپ اصلاحات میداند.به نظر میرسد هاشمی و روحانی که محور وحدت جریان متشتت اصلاحطلبان شده بودند و حتی عارف را به خاطر آنان کنار زدند، حالا دقیقاً محور اختلاف شدهاند و اصلاحطلبان این تشتت را تئوریزه می کنند!
اخلاقی که در هیجان استادیوم بر باد میرود
فیلمی از پارک ائل گلی تبریز در یکی از روزهای اخیر پخش شد که نشان میداد تعدادی از جوانان حاضر در پارک به منظور برفبازی، مزاحم دو دختر شده و فضای تفریح و ورزش درون پارک را به محیطی ناامن برای خانوادهها تبدیل میکنند.آنچه از سقوط اخلاق در این فیلم دیده میشود، نمایش عریان حضور هیجانی در محیطی است که کسی خود را ملزم به رعایت اخلاق نمیداند. هیجان کاذبی که شعارهای توهینآمیز فوتبالی در دفاع از یک تیم و علیه تیمی پس زمینه صوتی تصاویر مشمئزکننده آن است. گرچه پلیس اعلام کرد که تعدادی از آن جمع پرتعداد را که مزاحم نوامیس مردم شدهاند، دستگیر کرده است، اما انتشار این فیلم، برای بسیاری افراد این جرقه را ایجاد کرد اگر حضور کمتر از ۱۰۰ نفره چند جوان فوتبالی در یک فضای عمومی و غیراستادیومی میتواند منجر به سردادن شعارهای نامناسب و بعد ایجاد مزاحمت برای دختران مردم شود، اگر دختران در استادیوم فوتبال آقایان حاضر شوند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟! آیا میشود همزمان شعار آزادی بی حد و حصر داد و همزمان هم مدعی تأمین امنیت دخترانی شد که آزادی بی حد برای آنان مزاحمت میآفریند؟
اذعان اصلاحطلبانه به کاهش سرمایه اجتماعی روحانی
علی صوفی، وزیر تعاون دولت خاتمی در گفتوگویی با روزنامه آرمان به بررسی وضعیت سرمایه اجتماعی دولتهای مختلف پرداخته است. سخنان او در مورد دولتهای مختلف دچار تناقض است. به عنوان مثال دولت هاشمی را موجب نارضایتی مردم میداند، اما در عین حال وقتی انتخاب خاتمی را در سال ۷۶ یک حماسه مینامد، هاشمی رفسنجانی را حامی خاتمی در انتخابات دوم خرداد ذکر میکند و معلوم نیست مردمی که از هاشمی ناراضی بودند، چطور میتوانند حمایت او از خاتمی را ببینند و به خاتمی رأی بدهند! یا مثلاً رأی به روحانی و خاتمی را حماسه حضور مردم میداند، اما در مورد رأی سال ۸۴ به احمدینژاد سکوت میکند! با این همه، اذعان او به کاهش سرمایه اجتماعی روحانی پس از انتخابات پیروز ۹۶ جالب توجه است: «با توجه به شرایط عملکردی که دولت آقای روحانی داشت متأسفانه میتوان گفت که آقای روحانی از پایینترین سطح سرمایه اجتماعی در میان رؤسای جمهور گذشته برخوردار است و دوباره شاهد اعتراضات اجتماعی خیابانی مردم در سال گذشته بودیم و هم اینکه بالاخره اوضاع بینالمللی به هم خورد و چشماندازی که در حال حاضر شاهد آن هستیم چشمانداز روشنی نیست.»
روش جالب دور زدن قانون برای 2 شغله ها
یک نهاد مسئول در گزارش اخیر خود به تعدادی از مدیران دولتی متذکر شده به رغم آن که به موجب اصل ۱۴۱ قانون اساسی و تبصره ۴ ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل، ریاست یا مدیریت عامل انواع شرکت های خصوصی برای کارکنان دولت ممنوع شده است اما به علت عدم صراحت قانون، مدیرعاملی کارکنان دولت در موسسات خصوصی اعم از انتفاعی یا غیرانتفاعی که به صورت شرکت ثبت نشده باشند، بلامانع دانسته می شود که این موضوع قابل تامل است.
چند دانشجوی ایرانی در امریکا و کانادا تحصیل میکنند؟
در نود و چهارمین جلسه کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی که به بررسی پیشنویس «سند مهاجرت دانشجویان و دانش آموختگان کشور» اختصاص داشت، گزارش تدوین شده در این زمینه ارائه شد. به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش سازمان علمی و فرهنگی ملل متحد «یونسکو» در سال ۱۳۹۶ (۲۰۱۷ ) مجموع دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در خارج از کشور ۵۰ هزار و ۳۹۲ نفر است. در ادامه جلسه نیز اشاره شد که بیشترین تعداد دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در خارج در کشور امریکا با تعداد ۱۲ هزار و ۶۴۳ نفر هستند و از این نظر دانشجویان ایرانی دارای رتبه یازدهم در میان دانشجویان سایر کشورهای شاغل به تحصیل در امریکا هستند. در بخش دیگری از این آمار همچنین اشاره شد که تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در کانادا نیز ۷ هزار و ۴۱۵ نفر هستند و از این نظر دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در کانادا نیز دارای رتبه یازدهم در میان دانشجویان سایر کشورها هستند.
برلین به دنبال اعمال تحریمهای جدید علیه ایران
دویچه وله مدعی شد که دولت آلمان به دنبال وضع تحریمهای جدیدی علیه ایران است. به گزارش ایلنا، در گزارش ادعایی این رسانه آمده است: برلین به دلیل تشکیک در رابطه سازمانهای اطلاعاتی ایران با حملات تروریستی در اروپا، پرواز هواپیمایی ماهان به آلمان را متوقف خواهد کرد. بر اساس گزارش رسانههای آلمانی، قرار است اداره فدرال خطوط هوایی این کشور در روزهای آتی اجازه پرواز ماهان ایر در آسمان آلمان را لغو کند. وزارت امور خارجه آلمان حاضر نشده است درباره این تصمیم اطلاعاتی منتشر کند. این در حالی است که سالها است مقامات ایالات متحده ماهان ایر را متهم کردهاند که از پروازهای خود برای موارد نظامی استفاده میکند. این رسانه مدعی شد که روابط تنگاتنگ ماهانایر با نهادهای نظامی ایران باعث شده که دولت آلمان به دنبال اعمال تحریمهای جدید علیه این شرکت هواپیمایی باشد.
کاهش بودجه دفاعی امنیت کشور را به مخاطره میاندازد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از کاهش 25 هزار میلیارد تومانی بودجه دفاعی کشور در سال 98 خبر داد و گفت: هیچ کشوری با بودجه نظامی خود شوخی نمیکند.ابوالفضل حسنبیگی در گفتوگو با رسا، با ابراز تاسف از مقدار بودجه در نظر گرفته شده بخش دفاعی اعم از نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، سپاه، ارتش، حفاظت از مرزها و وزارت دفاع، ابراز کرد: با توجه به ارقامی که وجود دارد معتقدیم بخش دفاعی کشور بالغ بر 25 هزار میلیارد تومان کسری بودجه دارد که باید از طریقی تامین شود. وی با بیان اینکه هیچ کشوری با بودجه نظامی خود شوخی نمیکند و اعتبارات آن را کاهش نمیدهد، عنوان کرد: کم کردن بودجه نظامی، امنیت کشور را به مخاطره میاندازد، همچنان که سال گذشته اعتبارات نیروهای نظامی ما کم بود و ما شاهد بسیاری از نواقص بودیم.
مقامات دولت توجیهگر SPV اروپاییها نباشند
نماینده مردم بیرجند در مجلس با بیان اینکه متأسفانه برخی مقامات دولتی توجیهگر تعهدات اروپاییها برای راهاندازی SPV هستند، گفت: به دلیل همین توجیهگریها، اروپاییها هماکنون به جای پاسخگویی متوقع شدهاند. به گزارش فارس، حجتالاسلام سیدمحمدباقر عبادی در تذکر شفاهی خود در صحن علنی مجلس گفت: بهتر است دولت مسائل کشور را معطل وعدههای اروپاییها نکند، چرا که آنها در حال سوءاستفاده از این وضعیت بوده و به دنبال برقراری برجام و پایبندی ایران به صورت 100 درصد به آن هستند. وی گفت: به نظر میرسد اروپاییها به دنبال پرداخت هزینهای بابت برجام به ایران نیستند و آنها با وعدههای واهی درباره راهاندازی SPV به تعهدات خود جامه عمل نمیپوشانند. عبادی تصریح کرد: اگر به بهانههای واهی اروپاییها برای راهاندازی SPV نگاه کنیم متوجه این اقدامات خواهیم شد، ضمن اینکه به نظر میرسد برخی دولتمردان نسبت به تأخیر اروپاییان برای راهاندازیSPV توجیهگر اقدامات آنها هستند و اگر آنها این کار را انجام نمیدادند هماکنون اروپاییها طلبکار نبودند. لذا بهتر است دولت و دولتمردان از طریق تریبونهای خود توجیهگر تعهدات اروپاییها درباره SPV نباشند. نماینده مردم بیرجند در مجلس گفت: باید از اروپاییها مطالبهگر باشیم نه اینکه توجیهگر اقدامات آنها باشیم.
اخبار روزانه:
* هادی موسوینیک، کارشناس اقتصادی با اشاره به اختصاص ۱۴ میلیارد دلار ارز دولتی با نرخ ۴۲۰۰ تومان برای تأمین کالاهای اساسی، گفت: این موضوع به معنای تخصیص بیش از 95 هزار میلیارد تومان رانت به واردات این کالاها در مقایسه با ارز 11 هزار تومانی و بیش از ۵۳ هزار میلیارد تومان در مقایسه با تخصیص ارز با نرخ نیمایی در حدود ۸۰۰۰ تومان است؛ در حالی که سازوکاری برای کنترل و اطمینان از قیمتگذاری آنها متناسب با ارز 4200 تومانی نداریم.
* «ویلمر جی لئون» مدرس علوم سیاسی در دانشگاه «هاوارد» واشنگتن گفت: ایالات متحده در حالی مرضیه هاشمی را بازداشت کرده که خود را سنگری برای دموکراسی میخواند. وی این رفتار دولت آمریکا را «ریاکارانه» خواند و گفت: هاشمی به هیچ وجه نباید بازداشت میشد و حتی اگر به شهادت وی در دادگاه نیاز بود، این امکان وجود داشت با روشهای دیگری از جمله ضبط گذرنامه، از خارج نشدن وی از کشور اطمینان یافت.
* یک وبگاه که به رتبهبندی توان ارتش کشورها اقدام میکند، در تازهترین ردهبندی ایران را بالاتر از رژیم صهیونیستی قرار داده است. در تازهترین رتبهبندی وبگاه «گلوبال فایرپاور» ارتش رژیم صهیونیستی پایینتر از برزیل و اندونزی در جایگاه شانزدهم و نیروهای مسلح ایران در جایگاه سیزدهم قرار گرفتهاند. این رتبهبندی میان ۱۳۶ کشور و رژیم صهیونیستی انجام شده است.
* بر اساس آخرین گزارش صندوق بینالمللی پول (IMF)، به نظر میرسد رشد اقتصادی جهان با روندی نزولی در سالهای اخیر روبهرو است. کاهش رشد اقتصادی اقتصادهای بزرگ، همچون چین و حجم بدهیها که بهطور معناداری نسبت به بحران جهانی ۲۰۰۸ بیشتر شده و به حدود ۲۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی جهانی رسیده، عامل مهمی در کاهش رشد اقتصادی است.
* عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی اعلام کرد: پس از کشورهای چین، کرهجنوبی، هند و ترکیه امروز ژاپن عملیات واردات نفت از ایران را آغاز کرد و به تدریج درآمدهای جدید نفتی در کنار دهها میلیارد دلار منابع فعال بانک مرکزی در نزد بانکهای خارجی که پشتیبان قوی و مطمئن کشورمان است، به چرخه تجاری وارد میشود.
* حسین مرعشی، طی سخنانی درباره برنامه اصلاحطلبان برای انتخاباتهای آینده گفت: اگر قرار است اصلاحطلبان در مجلس و انتخابات حضور داشته باشند، باید بزرگان وارد عرصه شوند؛ ولو اینکه رد صلاحیت شوند. وی ادامه داد: ما اصلاحطلبان باید اشتباهات خود را بپذیریم. در انتخابات ۹۲ دکتر روحانی را به عنوان فردی که نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای امنیت ملی بوده است، انتخاب کردیم تا بتوانیم در جهت اصلاح امور کشور گام برداریم.[!]
* مطابق با اطلاعات اخذ شده از سازمان خصوصیسازی، از ابتدای سال 1397 تا پایان آذر ماه سال جاری، 51 مورد واگذاری انجام شده که ارزش این واگذاریها حدود 3 هزار و 900 میلیارد تومان است. 21 مورد از واگذاریهای صورت گرفته مربوط به واگذاری شرکتهای دولتی بوده و 30 مورد بعدی واگذاری مایملک دولتی اعم از زمین، عرصه و اعیان، جایگاههای سوخت، انبار، سیلو و سردخانه است.
* گودرزی، عضو کمیسیون تلفیق درباره پیشبینی بندی در لایحه بودجه ۹۸ مبنی بر مکلف شدن پزشکان در استفاده از دستگاههای کارتخوان به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی و وجود برخی فشارها برای حذف این بند گفت: آنچه درباره مالیات بر درآمد پزشکان گفته میشود، رقمی حدود هفت هزار میلیارد تومان است که متأسفانه رقمی بسیار کمتر بابت مالیات سالیانه از این بخش پرداخت میشود.
* سازنده مستند روحانی در سال ۹۲ از حکم چهار ماه حبس قطعی خود به دلیل شکایت دولت خبر داد و گفت: اگر میدانستم دولت فعلی تا این حد بیجنبه است، نطق روحانی را نمینوشتم و از این بابت پشیمانم. وی گفت: شکایت وزیر بهداشت بابت یادداشتی بود که از من در برخی پایگاهها منتشر شده بود و من پیشنهاد میکنم آن متن بار دیگر منتشر شود تا مخاطب ببیند در این ماجرا مجرمیتی احساس میکند.
* یک منبع آگاه اعلام کرد، رئیس، معاون و چهار نفر از مرتبطان شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد به دست سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر شدند. شنیدهها حاکی از آن است که علت دستگیری افراد فوق، ارتشا، مشارکت در قاچاق، فروش و توزیع ۱۰ میلیون لیتر سوخت خارج از شبکه و به صورت باندی در حد کلان بوده است.