
57 درصد آمریکایی ها مخالف توافقند
فارس نوشت: تایج نظر سنجیهای جیدید حکایت از مخالفت بیش از نیمی از مردم آمریکا با توافق هستهای ایران دارد.به نوشته وبگاه «واشنگتن اگزمینر» نتایج نظرسنجی موسسه گالپ نشان داد برخلاف تداوم نظر مساعد اوباما رییس جمهور آمریکا بهتوافق هستهای با ایران، اهالی این کشور به شدت مخالف چنین موردی هستند.بر این اساس، نتایج این نظرسنجی که امروز (چهارشنبه) انتشار یافت نشان دادند تنها 30درصد آمریکاییها موافق توافق با ایران به هدف مهار تلاشهای هستهای این کشور هستند. در نقطه مقابل، 57 درصد پاسخ دهندگان مخالف توافق هستهای با ایران هستند.همچنین در این نظر سنجی مشخص شد که تنها 9درصد جمهوریخواهان موافق توافق با ایران بوده و 51 درصد دموکراتها نیز حامی اقدامهای جدید در این زمینه هستند.این گزارش حاکیست، تنها 14درصد آمریکاییها دیدگاه مناسبی به ایران دارند که البته بالاتر از میزان 11درصدی چنین جهتگیری در 27 سال گذشته است.
طعنه انتخاباتی عباس عبدی به اصلاح طلبان
عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت: چهار سال پیش در این روزها و ماههای پیش از آن چالشی اساسی میان اصلاحطلبان درگرفت و یک گروه طرفدار مشارکت در انتخابات مجلس نهم بودند.
آنان طرفدار معرفی نامزد و رای دادن به آنان بودند. یک گروه دیگر با ادعای اینکه این برخلاف هویت اصلاحطلبی است و با ادعای اینکه نامزدهای ما را تایید نمیکنند، شرکت نکردند. این چالش کمتر به عرصه عمومی کشیده شد و بیشتر در سطح جلسات خصوصی بود. کسانی که صدای بلندتری داشتند، طرفدار عدم مشارکت بودند، ولی تردیدی نیست که در آن روز اگر شرکت و بر این ذهنیت ناقص غلبه میکردند، تعداد تایید صلاحیتهای آنان بیشتر از امروز بود.گو اینکه میترسیدند به دلیل شرکت پایین رای نیاورند. ولی وظیفه نیروی سیاسی بسیج مردم و غلبه بر این موانع است و نه ساکت نشستن. در هر حال گذشت. ولی اگر در مرحله نهایی شرکت میکردند، به راحتی میتوانستند حداقل ٢٠ تا ٣٠ نماینده مجلس را (حداکثر ١٠درصد تعداد نمایندگان) جابهجا کنند، ٤٠ تا ٦٠ نماینده (دو برابر آن تعداد) به نفع اصلاحطلبی و اعتدال را وارد مجلس کرده بودند، مجلسی که در چهار سال گذشته برای این کشور قانون نوشته، دولت را تعیین کرده و بسیاری از کارهای دیگر را انجام داده که همه اصلاحطلبان از آن ناراضی هستند .
اکنون وقت حسابکشی از آن رفتار است. آن سرمایهای را که خرج نکردند و رایی را که ندادند، اکنون کجا رفته است؟ چه نفعی از آن حاصل شده است؟ هیچ. ولی ضررهایش را همه میدانیم. مجلسی که با ٤٠ رای متفاوت به سمت اعتدال و اصلاحطلبان تشکیل میشد، بسیاری از مشکلات را ایجاد نمیکرد یا آنها را حل میکرد. چرا شرکت نکردند؟
عارف: یونسی وکیل من نیست
محمدرضا عارف، کاندیدای مجلس دهم عصر دیروز در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر اظهارات اخیر یونسی درباره احتمال کنار رفتن عارف به نفع لاریجانی در صورت حضور هر دو در مجلس دهم برای جایگاه ریاست مجلس، اظهار داشت: کسی از طرف من اصولاً وکالت ندارد. وی افزود: تا ترکیب مجلس مشخص نشود بحث درباره ریاست مجلس بحث حاشیهای است، بنابراین باید ببینیم چه فراکسیونی اکثریت را به دست میآورد و سپس بنشینیم درباره این موضوع صحبت کنیم. عارف در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اظهارات محتشمیپور درباره فعالیت کرباسچی در مرکز فعالیت انتخاباتی اصلاحطلبان و اینکه آیا این مسئله با مخالفت اصلاحطلبان با فساد در تضاد نیست، گفت: شما از کجا میدانید ایشان فعالیت دارد. آقای محتشمیپور اشتباه کردند، تمام احزاب اصلاحطلب در مجمع اصلاحطلبان عضو دارند و حزب کارگزاران نیز عضوی از این مجمع است و در شورا نمایندهای دارد که از طرف آنها رأی میدهد که نماینده آنها آقای طاهرنژاد است. عارف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما اعلام کردید با اصولگرایان ائتلاف نمیکنید، اما چند نفر از اصولگرایان مانند جلالی و نعمتی در لیست شما قرار دارند، گفت: این افراد به عنوان اصولگرا در لیست ما نیستند، بلکه حامیان دولت را نمایندگی میکنند. وی ادامه داد: قرار نیست ما دخالت کنیم که حامیان دولت را چه کسی نمایندگی میکند، همانطور که آنها نیز در کار ما دخالت نکردند .
شایعه عجیب درباره ی عزل معاون اول ظریف
جهان نوشت: یک مسئول بلند پایه دولتی، فشار مضاعفی را به وزارت خارجه وارد آورده و خواستار برکناری هر چه سریع تر این دیپلمات انقلابی وزارت خارجه شده است. این مقام بدون اشاره به تلاش این دیپلمات کهنه کار، مواضع انقلابی ایشان در قبال منطقه و همچنین هماهنگ نبودن با موضع دولت! را دلیل اصلی پیشنهاد خود ذکر کرده است.نزدیکی به قاسم سلیمانی اتهام دیگر امیرعبداللهیان بوده که باعث شده دولتی ها به فکر تعویض ایشان در این مقطع حساس باشند.برخی کشورهای عربی منطقه نیز از مواضع امیرعبداللهیان اظهار گله مندی کرده و آن را در راستای تنش زدایی دولت روحانی! ندانسته بودند.
غیبت رهروان در عکس دسته جمعی اصلاحطلبان
روزنامههای اجارهای تصویر دستهجمعی ائتلاف اصلاحطلبان را بدون حضور ۳ عضو فراکسیون رهروان منتشر کردند.علی مطهری، کاظم جلالی و بهروز نعمتی سه تن از اعضای فراکسیون رهروان هستند که در گذشته خود را اصلاحطلب معرفی میکردند اما مدتی است لابیهایی با اصلاحطلبان و دولت برقرار کردهاند و از جمله بنابر اظهارات جلالی، وی به اصرار جهانگیری و علوی و واعظی و رحمانیفضلی در تهران نامزد شده است.در تصاویر منتشره توسط روزنامههای شرق و اعتماد از ائتلاف ۳۰ نفره اصلاحطلبان، مطهری و جلالی و نعمتی در عکس دستهجمعی حضور پیدا نکردهاند.بهروز نعمتی در مصاحبه با ایسنا گفته است: مذاکرات کاظم جلالی با حزب اعتدال و توسعه منجر به همراهی در ائتلاف اصلاحطلبان شده است.محمدرضا عارف در این فهرست سرلیست است. علی مطهری در لیست دیگری که به نام صدای ملت (با حذف پسوند قبلی «منتقد دولت») منتشر شده، سرلیست است و کسانی چون حضرتی، محجوب، وکیلی، کواکبیان، جلودارزاده، غفوریفرد، سبحانی، خوشچهره، صالحیمنش، بیادی و شیخالاسلام در آن حضور دارند.اخیرا زمانی مشاور لاریجانی در اظهاراتی کنایهآمیز گفته بود عارف میتواند نایب رئیس خوبی باشد (البته بحث هیئت رئیسه مجلس منوط به راهیابی به مجلس است چه اینکه عارف در نظرسنجی اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری ۹۲ فقط ۸ درصد رأی داشت.)
انتشار اسامی داوطلبان انتخابات مجلس
سخنگوی وزارت کشور گفت: انتشار اسامی داوطلبان در بسیاری از حوزههای انتخابیه انجام شده است و در سایر حوزهها نیز در حال انجام است. حسینعلی امیری افزود: فهرست اسامی داوطلبان انتخابات مجلس در اختیار وزارت کشور قرار گرفت و این فهرست براساس تفکیک استانها در اختیار فرمانداریهای حوزههای انتخابیه قرار گرفته است. وی افزود: بر اساس آخرین گزارش از دبیر ستاد انتخابات وزارت کشور انتشار اسامی در بسیاری از حوزههای انتخابیه انجام شده و در سایر حوزهها نیز در حال انجام است. همچنین بر اساس برنامه زمانبندی انتخابات دهمین دوره مجلس، تبلیغات نامزدها از 8 صبح پنجشنبه (امروز) آغاز و تا 24ساعت قبل از روز رایگیری ادامه خواهد داشت.
توئیت حسن روحانی برای انتخابات خبرگان
رییس جمهور کشورمان که در پنجمین انتخابات مجلس خبرگان رهبری کاندیدا شده است، در یک پست توئیتری وظیفه نمایندگان خبرگان رهبری را برشمرد.به گزارش خبرآنلاین، متن توئیت حجتالاسلام حسن روحانی به شرح زیر است: مجلسخبرگانرهبری علاوه بر وظیفه انتخاب رهبر، باید طبق اصل۱۱۱ قانوناساسی همواره بر صفات رهبری به طور دقیق نظارت کند.
شیر تو شیر بیسابقه در روزنامه اجارهای
یک روزنامه اجارهای بعد از انتشار مطالب توهینآمیز علیه سپاه، اقدام به انتشار مطالب کپی شده از رسانههای سازمان سیا و MI۶ کرد.به گزارش دانا، روزنامه قانون سرمقاله خود را به مطلبی با عنوان ورود مصدق به انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا اختصاص داده که بلافاصله خبرنگاران رسانههای اپوزیسیون نسبت به انتشار مطلب خود در این روزنامه بدون اجازه آنها اعتراض کردند.کیوان حسینی، خبرنگار رادیو فردا در صفحه فیسبوک خود دراینباره نوشت: «روزنامه قانون در شماره روز سهشنبه، بعد از چند روز تاخیر به سراغ ماجرای سندرز و مصدق رفته و در صفحه یک هم عکسی از مصدق چاپ کرده. در مطلبی که درباره موضوع نوشته شده، بعد از یک مقدمه اغراقآمیز ملیگرایانه، از میانه پاراگراف دوم، آخرین نوشته من در وبسایت رادیو فردا کپی شده! بدون یک واو کم یا زیاد، نیمی از سرمقاله روزنامه قانون، آخرین نوشته من است که به نام «مهدی دلروشن» منتشر شده، نویسنده برای نیمه دوم مطلب هم تلاش خارقالعادهای نکرده. آن بخش هم کپی مطلب هادی نیلی است از وبسایت بیبیسی فارسی. اگر «قانون» به خودم مطلبی سفارش میداد، بدون پرداخت حقالتحریر و انتشار نامم، حتما مطلب بهتری برایشان مینوشتم که هم حرف تازهای توش باشد و هم خواندنیتر باشد.»!روزنامه قانون در شماره چند روز قبل خود نیز در مطلبی تحت عنوان «چرا اسیر آمریکایی میگریست؟» از اقدام نیروی دریایی سپاه در برخورد با ملوانان آمریکایی که وارد آبهای ایران شده بودند و همچنین انتشار فیلم گریه یکی از ملوانان انتقاد کرده و اقدامات سپاه را به جنایتهای داعش تشبیه کرده بود.پیش از این نیز روزنامه اعتماد برای ماههای متمادی تحلیلهای بیبیسی را بدون ذکر مأخذ عینا به عنوان تحلیلهای خود منتشر میکرد. برخی همکاران اعتماد هماکنون با شبکه بیبیسی همکاری میکنند.
رسانههایی که حق تبلیغات انتخاباتی ندارند؟
رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: رسانههای دولتی از فردا هشت صبح نباید له یا علیه داوطلبان انتخابات فعالیت و تبلیغ کنند.محمد حسین مقیمی عصر امروز در نشست خبری خود با اشاره به ماده ۵۹ قانون انتخابات که هر نوع فعالیت تبلیغی به وسیله امکانات و دستگاههای و دولتی و همچنین تبلیغات رسانههای دولتی را ممنوع میکند گفت: رسانهها و افرادی که این قانون را زیر پا بگذارند مجرم شناخته میشوند.وی افزود: موسسات مطبوعاتی اطلاعات، ایران، خراسان، کیهان و همشهری و روزنامههای اصفهان زیبا، تهران تایمز، حمایت، جام جم شهرآرا، شهروند، صمت، فرهیختگان، قدس، هگمتانه و خبرگزاریهای آنا، ایبنا، ایرنا، ایسنا، ایکنا، ایمنا، برنا، پانا، تسنیم، حوزه، خانه ملت، دانشجو، شبستان، فارس، مهر و میزان و صدا و سیما از ساعت هشت صبح فردا (پنجشنبه 29 بهمن) نمیتوانند له یا علیه نامزدهای انتخاباتی تبلیغاتی داشته باشند. همچنین هفتهنامهها، ماهنامهها و پایگاههای خبری مشابه نیز مشمول این قانون هستند.
نقدی آماده مناظره است
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: حاضرم با هر مقام مسئول تراز اولی که میخواهد از خرید ایرباس دولت دفاع کند، در هر زمان و هر مکانی که مشخص کنند مناظره زنده کنم. آفتاب نوشت؛ سردار محمدرضا نقدی در واکنش به سخنان معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: خصوصیات حزبا... در قرآن آمده است، وَلاَ یَخَافُونَ لَوْمَهَ لآئِمٍ؛ ما از سرزنش سرزنش کنندگان نمیترسیم و از گفتن حقیقت هم پرهیز نمیکنیم. وی افزود: دوستانی که در مسئولیتها قرار میگیرند بدانند اینها چند روزه است حالا ما یا دیگران فرقی نمیکند، اما باید یاد بگیریم که توهین نکنیم. اگر جوابی هست بفرمایند ما از جواب منطقی و علمی استقبال میکنیم لزومی نیست به توهین متوسل شوند. رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: بنده حاضرم با هر مقام مسئول تراز اولی که میخواهد از خرید ایرباس دولت دفاع کند در هر زمان و هر مکانی که مشخص کنند مناظره زنده کنم.
وزیر اطلاعات: مانع پیوستن ١٥٠٠ جوان به گروههای تروریستی شدیم
وزیر اطلاعات با بیان اینکه این وزارتخانه همواره با هدف ایجاد آرامش هموطنان شبانه روزی تلاش میکند، گفت: در دو سال و نیم گذشته دهها حادثه تروریستی در شهرهای سراسر کشور از جمله تهران شناسایی و خنثی شده است. به گزارش خبرنگارایرنا، حجتالاسلام سید محمود علوی تاکید کرد: ١٥٠٠ نفر از جوانان که قصد پیوستن به گروههای تروریستی داشتند با راهنمایی کارکنان خدوم وزارت اطلاعات از پیوستن به این گروههای شوم و خطرناک منصرف و هدایت شدند. وزیر اطلاعات با بیان اینکه نام این وزارتخانه برای برخی شهروندان اضطراب ایجاد میکند، افزود: سربازان خدوم این وزارتخانه شبانه روز در تلاش هستند تا آرامش و امنیت را برای مردم به ارمغان آورند.
توافق هستهای، حمله سایبری را بایگانی کرد
«نیویورک تایمز» در تازهترین گزارش خود، طرح حمله سایبری دولت امریکا به تأسیسات اتمی ایران را افشا کرد. به نوشته این روزنامه امریکایی، این طرح مفصل به عنوان «گزینهای غیر از جنگ»، درصورت شکست تلاشهای دیپلماتیک برای حل بحران هستهای طراحی شده بود اما با رسیدن به توافق هستهای ناکام ماند. «نیویورک تایمز» به نقل از مقامهای نظامی و اطلاعاتی مدعی شد: «برنامه «نیترو زئوس» با هدف فلج کردن سیستمهای دفاع ضدهوایی، سیستمهای ارتباطی و بخشهای مهم شبکه برق این کشور طراحی شده بود ولی با امضای توافق هستهای کنار گذاشته شد.» براساس این گزارش، «هرچند ارتش امریکا طرح های احتیاطی برای انواع سناریوها در جهان مثل حمله کره شمالی به کره جنوبی دارد، اما طرح مربوط به ایران جنبه اضطراری داشت، تا حدودی به این دلیل که مقامهای کاخ سفید باور داشتند احتمالش زیاد است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل تصمیم به حمله به تأسیسات اتمی ایران بگیرد و ایالات متحده به خصومتهای متعاقب آن کشیده شود.»
هر ماه ۵۳۵۲ نفر در دولت تدبیر بیکار شدهاند
در طول ۲۷ ماه فعالیت دولت تدبیر و امید، هر ماه ۵۳۵۲ نفر در ایران شغل خود را از دست دادهاند.به گزارش «الف» مقایسه نتایج طرح آمارگیری فصلی نیروی کار در پاییز ۹۴ با تابستان ۹۲ نشان میدهد در تابستان ۹۲، ۲۲/۱۹۱/۲۴۴ نفر در ایران شاغل بودهاند اما این آمار در پاییز ۹۴ به ۲۲/۰۴۶/۷۳۳ نفر رسیده است. به این ترتیب خالص ایجاد شغل از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون منفی ۱۴۴/۵۱۱ نفر بوده است و با احتساب ۲۷ ماه (دو سال و ۳ماه) از عملکرد این دولت، هر ماه ۵۳۵۲ ایرانی شغلشان را از دست دادهاند. این آمار براساس نتایج طرح آمارگیری نیروی کار در تابستان ۹۲ و پاییز ۹۴ (مرکز آمار ایران) استخراج شده است. نتایج طرح آمارگیری نیروی کار در سایت مرکز آمار ایران قابل دریافت و مشاهده است.
رقابت 39 نفر برای هر کرسی مجلس از حوزه انتخابیه تهران
فرماندار تهران گفت: بهازای هر یک کرسی مجلس 39 نفر از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با یکدیگر رقابت میکنند.عیسی فرهادی در گفتوگو با تسنیم، اظهار داشت: ستاد تخلفات انتخاباتی در دستگاه قضا تشکیل شده که تمام تخلفات انتخاباتی از طریق این ستاد مورد رصد و بررسی دقیق قرار دارد.وی تصریح کرد: تاکنون نیز هیچ مورد شکایت و یا تخلفی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گزارش نشده است.فرماندار تهران به آمار شرکتکنندگان برای هر کرسی مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران اشاره کرد و گفت: بهازای هر یک کرسی مجلس 39 نفر از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با یکدیگر رقابت میکنند.
توصیههای انتخاباتی «آیتالله مکارم شیرازی»
آیتالله مکارم شیرازی از انتخابات به عنوان آبروی نظام اسلامی یاد کرد و گفت: شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی، اجتماعی، اخلاقی و سیاسی است. به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم افزود: اگر شرکت کنیم، قدرت و قوت ما حفظ میشود، من تأکید میکنم کسانی که نظام را قبول نداشته باشند اما کشور خود را قبول دارند، برای ماندن این کشور به مسأله انتخابات توجه کنند؛ راهپیمایی روز 22 بهمن پشت دشمن را لرزاند؛ باید بار دیگر با حضور گسترده در پای صندوقهای رأی، پشت دشمن را بلرزانیم. وی اظهار کرد: اگر کسانی هم از برخی نهادها دلخور باشند و شاید دلخوری آنها هم بجا باشد، در عین حال نباید با انتخابات قهر کنند. آیتالله مکارم شیرازی تأکید کرد: مردم هم که انتخاب میکنند، باید سراغ افراد شایسته بروند و مسائل جناحی نباید در این موضوع دخالت داشته باشد؛ جناحبندی در انتخابات درست نیست، باید معیار ما شایستهسالاری باشد و کاری به احزاب نداشته باشیم.
انتشار نتیجه تحقیقات از تفنگداران امریکایی
سخنگوی وزارت دفاع امریکا ضمن اعلام آغاز تحقیقات از تفنگداران امریکایی که در آبهای ایران دستگیر شده بودند، گفت: «نتایج این تحقیقات بزودی در اختیار رسانهها و کنگره قرار میگیرد.» به گزارش «ایسنا»، «پیتر کوک»، سخنگوی وزارت دفاع امریکا در کنفرانس خبری روز سهشنبه خود در پاسخ به سؤالی درباره بازجویی از ملوانان دستگیر شده در آبهای ایران توسط سپاه پاسداران گفت: «تحقیقات از این ملوانان انجام گرفته و بخشی از آن به پایان رسیده است و با تکمیل آن، نتایج در اختیار سناتور «مک کین» و رسانهها قرار خواهد گرفت.» گفتنی است، سناتور «جان مک کین» در هفته جاری ضمن تأکید بر لزوم انجام تحقیقات درباره ماجرای دستگیری ۱۰ تفنگدار نیروی دریایی امریکا، تهدید کرد که اگر روند تحقیقات تا اول ماه مارس یعنی دو هفته دیگر به پایان نرسد، این ملوانان را به مجلس «سنا» احضار و خود درباره علت ورودشان به آبهای ایران و دستگیریشان از آنها بازجویی خواهد کرد.
یعلون: نفوذ و قدرت ایران چالشی بزرگ برای اسرائیل است
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت ایران چالش بزرگ ما در منطقه است.موشه یعلون ضمن سخنانی در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: ایران دنبال نفوذ و هژمونی در منطقه و چالشی بزرگ برای اسرائیل است. حمایت ایران از حزبالله و حماس و جهاد اسلامی برای ما خطرناک است.وی همچنین در مصاحبه با روزنامه آلمانی ولت گفت:ایران و حزبالله برای اسرائیل از داعش خطرناکتر است. در ۲ سال اخیر ما شاهد ۱۰حمله از بلندیهای جولان در سوریه بودیم. هیچ کدام از آنها از جانب داعش یا جبهه النصره نبود بلکه از طرف سپاه پاسداران صورت گرفته بود.وی افزود: ایران قدرتی منطقهای با صنعت نظامی پیشرفته است و در منطقه سلاح توزیع میکند.یعلون گفت: ایران در کنار مرز ما قرار دارد و این موجب شده است که بیشتر به ما سردرد بدهد تا داعش.وی در پاسخ به اینکه چه انتظاری از انتخابات آینده ایران دارد، مدعی شد: ایران یک دیکتاتوری است و هیچ چشماندازی برای تغییر تعیینکنندهای در این کشور وجود ندارد.
روایت مشاور رئیسجمهور از ترجیح لاریجانی بر عارف
حامیان دولتی عارف به سرعت از وی عبور کردند. اکنون علی یونسی مشاور ارشد روحانی میگوید عارف برای ریاست لاریجانی بر مجلس آینده مصلحتاندیشی کند.به گزارش شفاف، در حالی که لیست انتخاباتی اصلاحطلبان و حامیان دولت با اما و اگرهای حاشیهای و با سرلیستی محمدرضا عارف منتشر شد، مشاور رئیسجمهور پرده دیگری از برنامه حامیان دولت را برای ریاست مجلس آینده کنار زد. علی یونسی در گفتوگویی با روزنامه آرمان با اشاره به ریاست مجلس آینده تاکید کرد که «عارف برای ریاست لاریجانی مصلحتاندیشی میکند».وی در پاسخ به این پرسش که «اگر آقای عارف نیز کاندیدای ریاست مجلس شدند چه شرایطی پیش خواهد آمد؟» گفت: «بنده معتقدم قطعا همکاری میان آقای عارف و لاریجانی در مجلس آتی خواهد بود. به نظر من به همان دلیل که مصلحت بود آقای عارف به سود آقای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری کنارهگیری کند در مجلس دهم نیز مصالح اصلاحطلبی و مجلس را در ارتباط با مدیریت آن در اولویت قرار خواهند داد».عارف در انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۲ نیز نامزد بود که با فشار اصلاحطلبان و با دلخوری تمام بدون اینکه از روحانی حمایت کند، کنارهگیری کرد.
توصیه مرندی به انصراف کاندیداهایی که در لیست نیستند
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: با توجه به رکود، بیکاری، وضعیت بد معیشتی مردم و تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی در کشور، باید اولویت مجلس آینده مسائل اقتصادی باشد. علیرضا مرندی درباره اولویتهای مجلس دهم، گفت: با توجه به رکود، بیکاری، وضعیت بد معیشتی مردم و تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی که در کشور اتفاق افتاده باید اولویت مجلس آینده مسائل اقتصادی باشد همچنین مسائل فرهنگی نیز باید مورد توجه قرار گیرد. مرندی در ادامه به لیست ائتلاف 30 نفره اصولگرایان در انتخابات آتی اشاره کرد و گفت: برای تهیه این لیست زحمات زیادی کشیده شده و همه باید سعی کنیم این 30 نفر رای بیاورند، البته برخی افراد که شایستگی داشتند، در این لیست قرار نگرفتند که طبیعی است. وی در پایان به کسانی که در لیست اصولگرایان قرار نگرفتهاند توصیه کرد انصراف بدهند تا افراد نامناسب نتوانند به مجلس راه یابند.
اخبار روزانه:
*سه کاندیدای مجلس خبرگان از زمان نطق انتخاباتی خود در رسانه ملی استفاده نکردند.آیتا... محمد باقرکنی، آیتا... محمد یزدی و آیتا... محمدتقی مصباحیزدی سه کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان از زمان ۲۰ دقیقهای نطق خود در رسانه ملی استفاده نکرده و در مدت ۲ دقیقه این برنامه به معرفی زندگینامه این افراد پرداخته است.
*مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی امام جمعه مسجد مکی و مدیر حوزه علمیه دارالعلوم اهل سنت زاهدان گفت: حضور گسترده آحاد مردم ایران اعم از شیعه و سنی در انتخابات هفتم اسفند دشمنان را برای ایجاد تفرقه و ضربه زدن به انقلاب اسلامی مایوس می کند.