گفته می‌شود که...

هدیه خاص فرهاد ظریف به یک خیریه/اعتراف وزیر اقتصاد فرانسه به نمایشی بودن سفر فابیوس/ دستگیری دو نفر از متخصصان صنعت هسته ای به جرم انتقاد از برجام/ کنایه جالب جناب خان به کلید/ روایت جلیلی از نقش انگلیس در ترور شهید شهریاری/ ضرب و شتم مهدی هاشمی کذب است و ...

ضرب و شتم مهدی هاشمی کذب است

در ادامه شانتاژهای رسانه‌ای، پایگاه معاند «کلمه» مدعی شد، یکى از زندانیان زندان اوین به مهدى هاشمى حمله‌ور شده و قصد ضرب و جرح وى را داشته است! پس از انتشار این خبر، فاطمه هاشمی، دختر بزرگ آقای هاشمی‌رفسنجانی در گفت‌وگو با پایگاه ضدانقلابی کلمه گفت: «دو شب پیش مهدی با ما تماس تلفنی گرفت و گفت: یک گوسفند قربانی کنید. ما نگران شدیم و علت را پرسیدیم. گفت: اتفاقی نیفتاده؛ اما گوسفند قربانی کنید؛ تا اینکه مطلع شدیم فردی در زندان می‌خواسته به مهدی حمله کند. الآن هم به‌شدت نگران هستیم و از وکیلش خواسته‌ایم تا قضیه را پیگیری کنند و درخواست ملاقات کند تا او را ببینیم. امیدواریم اتفاقی برای او نیفتد»!

بیانیه چهار اتحادیه بزرگ دانشجویی در واکنش به بازگشایی مجدد سفارت انگلیس در ایران

چهار اتحادیه بزرگ دانشجویی در واکنش به بازگشایی مجدد سفارت انگلیس در ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند: آنچه هیچ‌گاه از تاروپود وجودی مردم کشور ایران بیرون نخواهد رفت، نفرت از انگلیس و عمال آن است. اتحادیه‌های بزرگ دانشجویی دفتر تحکیم وحدت، بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان و جنبش عدالتخواه دانشجویی در واکنش به بازگشایی سفارت انگلیس در ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند: درصورت فتنه‌انگیزی مجدد جاسوسان انگلیسی، این مرکز فتنه را به «پارک استقلال» تبدیل خواهیم کرد.

مقامات انگلیسی واکنش تشکل‌های دانشجویی به بازگشایی سفارت‌شان در ایران را باید عمق نگاه مردم ایران به سیاست‌های انگلیس بدانند و کاملاً مراقب رفتارشان باشند.

توصیه رهبری به ضرغامی

عزت‌الله ضرغامی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: عصا و ماشین مدل بالا هر دو وسیله‌اند. معلوم نیست، کدامیک ما را به مقصد می‌رساند! برای کلمه "کنتراست" معادل جامعی در زبان فارسی پیدا نکرده‌ام.کلماتی چون "تضاد" و "تقابل" حق مطلب را ادا نمی‌کند.مثل کلمه‌ی "کمیسیون" در مجلس که هنوز در فرهنگستان زبان، معادل آن را پیدا نکرده‌اند! رهبری به ما توصیه می‌فرمودند تا زنده‌اید برای آخرت خود آذوقه فراهم کنید. بعد از مرگ دیگران هر چه همت کنند، "چیزکی"! برای شمامی فرستند! (نقل به مضمون)
اگر پدر و مادر در قید حیات‌اند، خدمت‌شان کنید. ذخیره‌ی آخرت خودتان!
اگر نیستند، شب جمعه ٢ رکعت نماز، ویژه آنان سفارش شده؛
در رکعت اول بعد از حمد ١٠ بار:
رَبِّ اغفِرلی و لِوالِدَی وَ لِلمُؤمنینَ یَومُ یَقُومُ الحِسابُ
در رکعت دوم بعد از حمد، ١٠ بار:
رَبِّ اغفِرلی و لِوالِدَی وَ لِمَن دَخَلَ بَیتی مُؤمِناً وَ لِلمُؤمِنینَ وَ المُومِناتِ
و بعد از سلام، ١٠ بار:
رَبِّ ارحَمهٌما کَما رَبَّیانی صَغیراِّ ... دعای خیرشان پشت و پناه‌تان.

مجید انصاری کاندیدای مجلس خبرگان؟

مجید انصاری افزود:در دوره سوم از استان تهران در مجلس خبرگان حضور داشتم و مجلس خبرگان را جای مهمی می‌دانم. او تأکید کرد: «مجلس خبرگان هم در حمایت از رهبری و هم به‌عنوان لنگرگاه اعتماد و اطمینان مردم مهم است.
ما فراموش نکردیم مجلس خبرگان چه نقشی بعد از ارتحال حضرت امام ایفا کرد، در فاصله چند ساعت و بعد از گذشت چند روز از رحلت امام، همه خواب و خیالات دشمنان انقلاب و پیشگویی آنها را نقش‌برآب کرد و با یک اقدام شایسته و به‌موقع کشتی انقلاب را در مسیر آرام خود قرار داد و اجازه نداد تلاطم امواج بدخواهی‌ها کشور را از این ضایعه، دچار آسیب کند.
بنابراین مجلس خبرگان نقش بی‌بدیلی در مواقع حساس دارد، نظارت کلی این مجلس بر نهاد رهبری هم موجب تقویت نهاد رهبری و هم عامل آرامش مردم خواهد بود

روایت جلیلی از نقش انگلیس در ترور شهید شهریاری

صفحه اینستاگرام سعید جلیلی بخشی از سخنان وی خطاب به کاترین اشتون در آذر ماه سال ۸۹ را بازخوانی کرد.

در آن برهه مسئول سابق تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در جریان مذاکرات هسته ای با اشاره به نقش مستقیم انگلیس در ترور شهید شهریاری به اشتون می گوید:

ﺟﺎﻥ ﺳﺎﻭﺭﺯ ﺭﯾﯿﺲ دستگاه ﺍﻃﻼ‌ﻋﺎﺕ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﻪ قبل اﺯ ﺗﺮﻭﺭ ﺷﻬﯿﺪ ﻣﺠﯿﺪ ﺷﻬﺮﯾﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺻﺮﺍﺣﺖ ﺍﻇﻬﺎﺭﺍﺕ ﺧﺎﺻﯽ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺍﻃﻼ‌ﻋﺎﺗﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺮ ﺯﺑﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺷﯿﻮﻩ‌ﻫﺎﯼ ﺍﻣﻨﯿﺘﯽ ﻣﺎﻧﻊ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﻫﺴﺘﻪ‌ﺍﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺸﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﺑﻼ‌ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺳﺨﻨﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺎﻡ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ، ﺷﻬﯿﺪ ﺷﻬﺮﯾﺎﺭﯼ ﺗﺮﻭﺭ ﺷﺪ.

همزمان ﺳﺎﯾت ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺧﺎﺭﺟﻪ ﺍﺳﺮﺍﯾﯿﻞ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺍﯼ ﺭﺳﻤﯽ ﻧﻮﺷﺖ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﻭﺭ ﺑﺎ ﻫﺪﻑ ﺿﺮﺑﻪ ﺯﺩﻥ ﺑﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﯽ ﺷﺪﻥ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺩﺳﺖ ﺯﺩﻥ ﺑﻪ ﺍﻗﺪﺍﻣﺎﺕ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﯽ ﺑﺎ ﻫﺪﻑ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﻠﻢ، ﺗﻠﻔﯿﻘﯽ ﺍﺯ ﺭﻭﺣﯿﻪ ﻓﺎﺷﯿﺴﺘﯽ ﻭ ﺭﻭﺣﯿﻪ ﻗﺮﻭﻥ ﻭﺳﻄﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯽ ﺷﮏ ﻣﺴﺘﺤﻖ ﻣﺤﮑﻮﻣﯿﺖ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﻫﯿﭻ ﯾﮏ ﺍﺯ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﻏﺮﺑﯽ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ

فعال فتنه در دفتر ریاست جمهوری چه می کند؟

حمد رضا اسد زاده که چندی پیش با چاپ کتاب موهن «من این نسل» در خارج کشور و توزیع آن در خارج کشور با واکنش و انتقد بسیاری از اهالی فرهنگ و نمایندگان مجلس روبرو شده بود اینبار بر اساس نامه ای که توسط جمعی از فعالان فرهنگی انقلاب نوشته شده است به عنوان عامل اصلی توقیف هفته نامه 9 دی معرفی شد.ایشان که از فعالین ستاد میرحسن موسوی یکی از سران فتنه سال 88 می باشند پس از برکناری از سمت خود در وزارت ارشاد، توانسته است ارتباطات بسیاری را با برخی از عناصر دولت و همچنین دفتر رئیس جمهور برقرار نماید.در اسناد سال 88 وی از جمله امضا کنندگان بیانیه های مختلف برای میرحسین موسوی بوده و در نشریات کلمه و راه سبز قلم می زده است. اسدزاده اگرچه درقالب یک چهره فرهنگی ظاهر می شود اما از حمایت های چهره های سیاسی برخوردار است.در سوابق دیگر اسدزاده آمده است که وی در سال 85 با حمایت یکی از آقازاده ها – محسن هاشمی – به فعالیت برای مترو می‌پردازد. سال 86 با جمعی از آقازاده ها، ایران را به مقصد آذربایجان- باکو ترک می کند و در دوره آموزشی یکی از رسانه های بیگانه شرکت می کند. او پس ازآن به فعالیت در کشورهایی از جمله کویت و امارات می پردازد.اسدزاده پس از بازگشت به ایران در روابط عمومی فرهنگستان هنر مشغول می شود و با میرحسین موسوی ارتباط می گیرد. پس از آن با دستور میرحسین موسوی در طبقه سوم ساختمان شیخ هادی مشغول به کار می شود و نشریات و وبلاگ های استانی را به نفع جریان یک جریان سیاسی فعال می کند.
عجیب تر آنکه پس از جریان فتنه از سال 89 در مجلس مسئولیت های گوناگونی از جمله مدیرکل روابط عمومی کتابخانه مجلس و مدیرکل نشریات استانی مجلس به وی داده می شود. سال 93 پس از تلاش های گوناگون جریان های مختلف فرهنگی دلسوز نظام، وی از مدیریت وزارت ارشاد کنارگذاشته شد اما این روزها حضور او در ریاست جمهوری و فعالیتش عجیب تر به نظر می رسد. حال مسئولان باید پاسخ بدهند که فعال فتنه 88 که در ستاد سران فتنه فعالیت داشته، این روزها در ریاست جمهوری چه می کند؟

گشت و گذار امیر سابق قطر با لباس نامناسب

روزنامه دیلی میل در گزارشی تصویری با نگاهی طنزآلود به شیوه پوشش شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی پرداخت و نوشت، آیا همه اموالت را برای خرید قایق گرانقیمتت هزینه کرده ای؟ در این گزارش تصویری آمده است:« امیر سابق قطر پس از آنکه با قایق گرانقیمت خود به کرواسی رسید به گشت و گذار در شهر دوبروونیک در ساحل جنوبی این کشور پرداخت امیر سابق قطر در این تصاویر با لباسی راحت شامل تی شرت سفید رنگ و شلوارک سبز رنگ دیده می شود؛ در نتیجه دیلی میل نوشت:« فردی که از سالهای 1995 تا 2013 بر قطر حکومت کرد تصمیم گرفت با لباس غیر رسمی به گشت و گذار در شهر بپردازد، این اتفاق بر خلاف روند طبیعی پوشش او در دوران حاکمیت بر قطر است

حذف 700 پست مدیریتی

سرافراز رییس سازمان صدا وسیما گفت : رسانه در دور جدید مدیریتی قائل به این است که وضعیت خود را به ساختاری رسانهای تغییر دهد، بنابراین در اولین گام، به این نتیجه رسیدیم که باید ساختار سازمانی خود را اصلاح کنیم، لذا بیش از ۷۰۰ پست مدیریتی حذف شدند و این روند اصلاح ساختار ادامه خواهد داشت.

تنبک نوازی مهاجم استقلال در کنسرت موسیقی

محمد معتمدی خواننده سنتی عصر روز گذشته در حاشیه رونمایی از «آلبوم کنسرت عبور» گفت: آرش برهانی، فوتبالیست باشگاه استقلال قبل از اینکه فوتبالیست شود، یک نوازنده حرفه ای ساز «تنبک» بود و جالب تر اینکه با بنده کنسرت مشترک هم داشته است.
وی ادامه داد: خانواده آرش برهانی یک خانواده هنرمند هستند و برادر بزرگ ایشان سال‌هاست که به عنوان یک هنرمند در کنار بنده حضور دارد.

نصیحت انتخاباتی فومنی به اصلاح طلبان

محمدزارع فومنی دبیر کل حزب مردمی اصلاحات ، با بیان اینکه بعضی از گروه‌های اصلاح‌طلب هنوز دست از انحصار برنداشته‌اند، گفت: انحصار به هر شکلی محکوم است. در جریان اصلاحات یکسری افراطی وجود دارند که هدف‌شان فقط ضربه زدن به اصلاحات است.
وی خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان نباید برای انتخابات پیش رو با همان نسخه‌های قدیمی ورود کنند بلکه باید از سرمایه‌گذاری بر روی افرادی که در گذشته تندروی کردند و توسط شورای نگهبان احراز صلاحیت نشدند پرهیز کنیم.دبیرکل حزب مردمی اصلاحات با بیان اینکه باید با مهره‌های سفید به کارزار انتخابات ورود کنیم، گفت: زمان فرصتی برای ریسک کردن باقی نگذاشته است بنابراین افرادی به انتخابات وارد شوند که حساسیتی بر روی آنها وجود نداشته باشد.فومنی خطاب به اصلاح‌طلبان گفت: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات سریع‌تر تکلیف را روشن کنند. اگر نمی‌خواهند ائتلاف کنند گروه‌های دیگر تصمیم‌ خود را بگیرند و با لیست مستقل در انتخابات حضور یابند.

انتحاری های داعش چه کسانی هستند؟

داعش چنین تبلیغ می کند که بیشتر جنگجویان این گروه تروریستی از نیروهای بومی هستند. ولی اگر ترکیب جوخه های انتحاری این گروه را در نظر بگیریم، باید گفت که چنین تناسبی وجود ندارد و بیشتر این افراد خارجی هستند.روزنامه سوئیسی "نویه تسورشه" گزارش مفصلی درباره نیروهای انتحاری گروه تروریستی "داعش" منتشر کرده است. این گزارش تصریح می کند که عاملان انتحاری به سلاح استراتژیک تبدیل شده اند. بیشتر آنان جنگجویان خارجی هستند که دو ویژگی "نادانی و تعصب" شاخص آنان است.داعش" به این می بالد که بیشتر جنگجویان اش، از نیروهای بومی هستند. ولی این تناسب در ترکیب جوخه هایی که به عملیات انتحاری دست می زنند، کاملا بر عکس است. برای نمونه می توان به "احمد س." دانش آموز دبیرستانی اشاره کرد که یک آلمانی ترک تبار بود. او تابستان گذشته با یک خودروی انباشته از مواد منفجره خود را در منطقه شیعه نشین بغداد منفجر کرد و همراه خود ۵۴ تن را به کام مرگ فرستاد.در میان قربانیان این حادثه کودکان خردسال نیز به چشم می خوردند. البته "احمد س." یک مورد استثنایی نیست. تا کنون بیش از ۱۰ شهروند آلمان در عراق یا سوریه به عملیات انتحاری دست زده اند.در یک رشته عملیات انتحاری در ماه مارس سال جاری فقط در یک روز ۱۳ عامل انتحاری خود را منفجر کردند که در میان آنان یک بلژیکی، یک استرالیایی، یک ازبک، یک چچنی، یک مصری، یک مراکشی و دو تونسی به چشم می خوردند. این ترکیب انسانی نشان می دهد که "سلاح استراتژیک" داعش، عمدتا محصولی وارداتی از سراسر جهان است.آمریکایی ها در اکتبر سال ۲۰۰۷ در جریان تجسسی در نزدیکی شهر سنجار (در شمال عراق) به اسنادی حاوی داده های شخصی ۷۰۰ جنگجوی خارجی القاعده در عراق دست یافتند. حدود نیمی از این افراد شهروند عربستان سعودی و یک پنجم شهروند لیبی بودند. در این اسناد وظایف این جهادگرایان نیز تعیین شده بود. ۵۶ درصد آنان برای عملیات انتحاری در نظر گرفته شده بودند. اگر چه شمار شهروندان سعودی در این لیست بیشتر از دیگر ملیت ها بود، ولی سعودی ها اکثریت عاملان انتحاری را تشکیل نمی دادند. بیشترین عاملان انتحاری شهروندان لیبی و مراکش بودند. این افراد فقط به عراق آمده بودند تا بمیرند.

کنایه جالب جناب خان به کلید

امیر حسین مدرس در برنامه شنبه شب «خندوانه» یک ترانه‌ای فولکلور تهرانی را اجرا کرد که در آن از کلمه کلید استفاده شده بود.

جناب خان از مدرس خواست تا این ترانه را که پیش از این هم اجرا کرده بود، بخواند. جناب خان پس از پایان اجرای مدرس به او گفت که می توانی با همین ترانه که کلید دارد رئیس جمهور شوی.

بخشی از ترانه‌ای که امیر حسین مدرس خواند بدین شرح است:

کلبت قفل،کلیت مِجری داریم

اگه مِجریت شیکسته

اگه در خونه بسته

کلید قفل و مِجری هم داریم

کلید می‌سازیم

کلیت میندازیم

در سال 2010 و 2011، نتانیاهو دستور حمله هوایی به ایران را داد

وزیر جنگ سابق اسرائیل گفت: بنیامین نتانیاهو می خواست به تاسیسات هسته ای ایران درسالهای دوهزار و ده و دوهزار و یازده حمله کند اما برخی از همکاران من در ارتش اسرائیل مانع او شدند.به گزارش «انتخاب»، ایهود باراک وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی اظهار داشت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در سالهای دوهزار و ده و دوهزار و یازده می خواست به تاسیسات هسته ای ایران حمله کند اما همکاران وی(ایهود باراک) جلوی نتانیاهو را گرفتند.وی افزود: من و نتانیاهو چندین بار به نیروی هوایی دستور حمله به تاسیسات هسته ای ایران را دادیم، اما گابی اشکنازی رئیس ستاد مشترک اسرائیل در سال 2010 مانع از آن شد و گفت ارتش اماده ی عملیات نیست.باراک اضافه کرد: دفعه ی بعد موشه یعالون و یوووال استینتز مانع حمله به ایران شدند.وی سپس ضمن انتقاد از یعالون و استیتر که هم اکنون از وزرای کابینه نتانیاهو هستند، گفت: این دو اکنون وقتی بحث ایران پیش می آید، جنگ طلب ترین هستند. اگر این دو نظرشان مثبت بود، آرا بیشتری در جلسه تصمیم گیری در مورد حمله به ایران بدست می آوردیم، و نهایتا عملیات انجام می گرفت.

از پاسخ بدون حجت ایوبی تا فحاشی میرکریمی به یک گزارش ساده تلویزیونی

پخش یک گزارش در بخش خبری 20:30 روز 29 مرداد که در حد دو سه دقیقه، تنها نظر چند فیلمساز را درباره حذف نام «فجر» از بخش بین‌الملل جشنواره فجر منعکس می‌کرد، مدیران سینمایی دولت را برافروخت!حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، با نگارش نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس سازمان سینمایی، گزارش مذکور را کذب توصیف کرد. در نامه بدون حجت ایوبی، هیچ استدلالی درباره اینکه کدام بخش از گزارش مذکور کذب بوده نیامده است.
همچنین سیدرضا میرکریمی فیلمسازی که معمولا در مواجهه با انتقاداتی که به فیلم‌هایش می‌شود، منطقی برخورد می‌کند، این بار و به عنوان یک مدیر دولتی عصبانی شد. وی با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی خودش به عوامل بخش خبری 20 و 30 فحاشی کرد، اما هیچ پاسخ و توضیحی درباره انتقادات مطرح شده نسبت به حذف عنوان فجر از بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر بیان نکرد.
جا دارد شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نسبت به این موضوع هر چه سریع‌تر رسیدگی نمایند.

افشاگری داعش درباره طالبان!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از عناصر داعش در این ویدیو با ادعای اینکه این پیام را از پالایشگاه بیجی فرستاده است، به عناصر خود در افغانستان توصیه می کند که از فتنه های داخلی پرهیز کنند.وی افزود: "پس از آنکه دریافتیم آنچه درباره مرگ ملا عمر می دانستیم - و اینکه او چندین سال قبل مرده است - واقعیت دارد؛ اکنون راز سردرگمی مستمر طالبان را می دانیم."این عضو داعش، طالبان را به ارسال پیامهایی اطمینان بخش برای سازمان ملل متحد و آمریکا و اروپا، و اعزام سفرا و نماینگان خود برای این کشورها متهم کرد.داعش در این پیام تأکید کرد که اکنون دروغ طالبان افغانستان درباره اهداف خود و ارتباط این گروه با غرب کاملا مشخص شده است

دستگیری دو نفر از متخصصان صنعت هسته ای به جرم انتقاد از برجام

مسئول سیاسی بسیج شریف در مصاحبه با خبرگزاری دانشجو با اشاره به مصاحبه روز 27 مرداد خود با این خبرگزاری گفت: بنده در آن مصاحبه گفته بودم دو تن از متخصصین هسته ای کشور به علت نقد علمی برجام بازداشت شده اند که البته در بعضی از سایت ها، خبر طوری بازتاب داده شد که به اشتباه تصور شد دو تن از اساتید بازداشت شده اند در حالی که این طور نیست و این دو نفر خودشان از استادید هیچ یک از دانشگاه ها نیستند. وی در ادامه گفت: دستگیری 2 نفر از متخصصان صنعت هسته ای به جرم انتقاد از برجام اقدامی شتاب زده و بر خلاف شعار همدلی و همزبانی است.شعبان جولا خاطر نشان کرد: یک اهرم تیم مذاکره کننده برای اعمال فشار بیشتر به طرف مقابل برای امتیاز گیری، وجود منتقدان داخل کشور است. ولی متاسفانه تصور اشتباهی وجود دارد که سرکوب صداهای مخالف در جامعه به نفع دولت و مذاکرات است.وی در انتها با بیان این که: ما تلاش میکنیم تا اطلاعات بیشتری از این ماجرا بدست آوریم، گفت: قطعاً برای حل و فصل موضوع از طریق مجاری قانونی اقدام خواهیم کرد.

دلیل لغو کنسرت شجریان

کنسرت محمدرضا شجریان در استانبول ترکیه لغو شد.درحالی که برخی از رسانه‌ها از سود میلیاردی ترکیه به خاطر برگزاری کنسرت این خواننده خبر داده بودند، سایت رسمی شجریان از لغو این برنامه خبر داد!نکته قابل تأمل این است که سایت شجریان هیچ دلیل قانع کننده‌ای برای عدم برگزاری این کنسرت به رغم برنامه‌ریزی قبلی نداده است.با توجه به این مسئله، تنها دلیل لغو برگزاری کنسرت شجریان، بی‌محلی مردم به این خواننده در استانبول است.

درامد میلیاردی تلگرام

تلگرام که یک پروژه‌ متن‌ باز است خیلی زود توانست به یکی از اپلیکیشن‌های محبوب کاربران تبدیل شود و این محبوبیت تا حدی رسیده که تلگرام در وبلاگش اعلام کرد که بیش از 50 میلیون کاربر فعال دارد. نیکولای و پاول دوراو توسعه‌دهندگان و پایه‌گذاران این اپلیکیشن امروز اعلام کرده‌اند که ترافیک روزانه‌ تلگرام به 10 میلیارد پیام رسیده است.

این رقم بسیار جالب توجه است چرا که تا 8 ماه پیش روزانه اندکی بیش از یک میلیارد پیام در سرورهای این اپلیکیشن پیام‌رسان رد‌ و‌ بدل می‌شد. با عرضه‌ تلگرام سیل عظیمی از کاربران فیسبوک، واتس‌آپ و وایبر به این اپلیکیشن کوچ کردند که این نیز عاملی برای افزایش کاربران و ترافیک تلگرام است. اپلیکیشن واتس‌آپ تا ماه ژانویه روزانه 30 میلیارد پیام رد و بدل می‌کرد.

ادعای سردار نقدی در مورد قدرت نیروهای موشکی ایران

سردار سرتیپ محمدرضا نقدی روز شنبه در همایش گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی با عنوان آب یا سراب افزود: امروز درگیر جنگی همه جانبه با دنیای استکبار هستیم و مساله هسته ای بهانه ای بیش نیست زیرا موضوع خیلی فراتر از آن به نام انقلاب اسلامی و شکست دنیای استکبار است. رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در هر عرصه ای که خط مقاومت ایجاد کردیم منجر به ایجاد یک قدرت در نظام شد که به صراحت باید گفت که امروز، ایران، دارای قوی ترین نیروهای موشکی دنیا است.

هدیه خاص فرهاد ظریف به یک خیریه

فرهاد ظریف که به همراه تعداد زیادی از اعضای آکادمی خودش به آسایشگاه معلولین فتح المبین مشهد رفته بود ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این مرکز و تبریک ولادت امام رضا(ع) به آنها، پیراهن خودش که بر روی آن امضای سایر بازیکنان ملی‌پوش تیم ملی والیبال بود را به آنها اهدا کرد تا در بازارچه خیریه این مرکز به فروش برسانند و عوایدش به این مرکز برسد.
ظریف که به تازگی اقدام به تاسیس آکادمی برای جوانان و نوجوانان علاقه‌مند به این رشته پرهیجان کرده است در یک اقدام فرهنگی به همراه بازیکنان این آکادمی از موسسه خیریه توانبخشی دختران بی‌سرپرست و کم‌توان ذهنی فتح‌المبین بازدید و با کودکان این آسایشگاه دیدار کرد.

20 سال جاسوسی انگلیس از برنده نوبل ادبیات!

انتشار اسنادی محرمانه از سازمان جاسوسی انگلیس نشان می‌دهد که دوریس لیسنگ قریب به ۲۰ سال در دو دهه ۱۹۴۰ و ۵۰ توسط ماموران این سازمان تحت نظر بوده است. این سازمان علت این جاسوسی ۲۰ ساله را احتمال گرایش‌های کمونیستی لیسنگ اعلام کرده است.بر اساس داده‌هایی که سازمان جاسوسی بریتانیا منتشر کرده است در دو دهه ۴۰ و ۵۰ میلادی تمامی ملاقات‌ها، برنامه‌ها، مکاتبات و مکالمه‌های تلفنی این نویسنده تحت نظر بوده و هیچ یک از فعالیت‌های وی از نظر سازمان جاسوسی بریتانیا مخفی نمانده است. این جاسوسی و تفحص در فاصله زمانی ۱۹۵۱ تا ۵۶ دقیق‌تر و بیشتر بوده است.در این فاصله زمانی تمامی دوستان و بخشی از خانواده لیسنگ نیز تحت نظارت نیروهای mi5 بوده تا برای این سازمان مشخص شود که او به طور کامل ارتباط خود را با اعضای حزب کمونیست قطع کرده و هیچ ارتباطی با آنها یا اعضای زیرمجموعه آنها ندارد.مهمترین دلیل سازمان جاسوسی بریتانیا برای جاسوسی از دوریس لیسنگ ازدواج وی با یکی از کمونیست‌ها در سال ۱۹۴۰ است. لیسنگ در آن سال با یکی از اعضای بسیار فعال و سرکرده‌های کمونیست در انگلیس با نام گاتفردلیسنگ ازدواج کرد و از همان زمان مورد توجه نیروهای mi5 قرار گرفت.

آمار کاربران شبکه های اجتماعی در تهران

«٨٧‌درصد افراد ١٨ تا ٢٩ساله در تهران، حداقل عضو یک شبکه اجتماعی هستند.» این را نتایج یک نظرسنجی که در خردادماه امسال انجام شد، نشان داد. قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام جزییات بیشتر از این نظرسنجی، گفت: «نتیجه این نظرسنجی همچنین نشان داد که ٦٣‌درصد از کاربران این شبکه‌ها مرد هستند.»ابوالحسن فیروزآبادی به تسنیم گفت: «یافته‌های این نظرسنجی که از سوی یکی از موسسه‌های نظرسنجی کشور، انجام شد نشان می‌دهد عضویت شهروندان تهرانی با جنسیت آنها ارتباط معناداری دارد و مردان بیشتر از زنان از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند چنانکه براساس نتایج این گزارش ٦٣‌درصد کاربران مرد هستند.» او ادامه داد: «وضعیت تأهل شهروندان تهرانی نیز با استفاده از شبکه‌های اجتماعی ارتباط معنادار داشته و ‌درصد بیشتری از مجردان، نسبت به سایر گروه‌ها عضو شبکه‌های اجتماعی بوده‌اند. بیشترین شبکه مورد استفاده شهروندان تهرانی، شبکه وایبر بوده و شبکه‌های لاین، واتس‌آپ و تلگرام در رده‌های بعد جای می‌گیرند.»

هزینه ۶ میلیون دلاری عربستان برای شکست توافق هسته ای

یک سایت آنلاین آمریکایی از به راه افتادن گروهی ویژه در این کشور با حمایت مالی عربستان سعودی در راستای به شکست کشاندن برجام خبر داد.اینترسپ در گزارش خود می نویسد: به تازگی گروهی ویژه با نام «ابتکار امنیت آمریکایی» راه اندازی شده که اقدام به تبلیغات گسترده در شبکه های رادیویی و تلویزیونی آمریکا کرده است.این تبلیغات همگی در یک راستا هستند و آن درخواست از مردم و قانونگذاران آمریکایی برای مخالفت با توافق هسته ای ایران و کشورهای ۱+۵ است.این گروه توسط یکی از سناتورهای جمهوریخواه سابق آمریکا به نام «نورم کلمن» هدایت می شود. کلمن در زمان حضورش در سنا به عنوان یکی از اعضای اصلی لابی عربستان سعودی در آمریکا محسوب می شد.بر اساس این گزارش، هزینه هایی که این گروه برای تبلیغات ضد ایرانی خود کرده شش میلیون دلار است که عربستان سعودی آن را تامین می کند.

بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه مصرف کشور!

حجت‌الاسلام سیدمهدی موسوی‌نژاد نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به انتشار خبری مبنی بر بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه مصرف کشور پس از حدود 2 سال وقفه به علت آنچه سرطان‌زا بودن آن خوانده می‌شد، گفت: بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه مصرف، اذعان به بطلان ادعای سرطان‌زا بودن این بنزین است.وی خاطرنشان کرد: ما از همان اول هم گفتیم بنزین پتروشیمی واجد کیفیت و استاندارد لازم است، اما مخالفان به‌کارگیری این بنزین، بدون هیچ دلیل قانع‌کننده‌ای شروع به واردات بنزین از خارج کردند.نماینده مردم دشتستان در خانه ملت با تأکید بر اینکه اساساً امکان واردات بنزین یورو 4 وجود ندارد، گفت: هیچ کشوری به میزانی بنزین یورو 4 تولید نمی‌کند که بتواند مازاد بر نیاز خود صادر کند و همه بنزینی که وارد کشور شده است، نه تنها یورو 4 نیست بلکه بعضاً حتی استاندارهای اولیه را هم ندارد.عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: ما تقاضای تحقیق و تفحص از بنزین وارداتی را به هیأت‌رئیسه کمیسیون داده‌ایم اما ترتیب اثر نمی‌دهند.

اعتراف وزیر اقتصاد فرانسه به نمایشی بودن سفر فابیوس
چند هفته پس از سفر نمایشی فابیوس به تهران، وزیر اقتصاد فرانسه از شرکت‌های این کشور خواست برای رفتن به ایران عجله نکنند.
به گزارش پایگاه اینترنتی نشریه لزاکو، امانوئل ماکران روز پنجشنبه تأکید کرد نباید ضعف نشان داد اما با توجه به شرایط موجود، شرکت‌های فرانسوی برای انعقاد قرارداد به شرکت‌های ایرانی عجله نکنند.وزیر اقتصاد فرانسه تأکید کرد: «من نمی‌خواهم موضوع بانک ب.ان.پ پاریباس یک بار دیگر تکرار شود.» آمریکا سال 2014 این بانک فرانسوی را به علت نقض تحریم‌های ایران هشت میلیارد و 900 میلیون دلار جریمه کرد.لزاکو در ادامه نوشت: هیئتی متشکل از نمایندگان 80 شرکت فرانسوی به ویژه در بخش‌های انرژی و خودروسازی قرار است اواخر ماه سپتامبر به ایران سفر کند. لزاکو می‌افزاید: تعجیل در عزیمت شرکت‌های فرانسوی به ایران اشتباه است.

پاسخ شیخ الازهر به نامه آیت‌الله مکارم شیرازی
منابع موثق در قم اطلاع دادند که پس از ارسال نامه‌ای از سوی آیت‌الله مکارم شیرازی خطاب به احمد الطیب، شیخ الازهر، وی به این نامه پاسخ داده است.بنابر این گزارش، منابع موثق در قم عنوان کرده‌اند که «احمد الطیب، شیخ الازهر، پاسخ محترمانه‌ای به آیت‌الله مکارم شیرازی ارسال کرده است».به گزارش فارس، آیت‌الله مکارم شیرازی در ماه رمضان گذشته طی نامه‌ای به احمد الطیب شیخ الازهر، ضمن انتقاد از برخی سخنان احمد الطیب در برنامه تلویزیونی‌اش در مصر، بر حرمت سب و لعن صحابه بر شیعیان تاکید کرده بود.
ابلاغیه دولت برای لغو تصمیم نمایندگان ویژه احمدی نژاد
بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به تعدادی از اعضای کابینه، اعلام شده حسب تصمیم وزیران عضو کمیسیون لوایح دولت که به استناد ماده 69 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت اتخاذ شده، مقرر شده است ضمن لغو تصمیم سال 87 نمایندگان ویژه رییس جمهور سابق، زمین 21 هزار متر مربعی موجود در بوشهر برای رفع نیازهای اداری و توسعه شهری در اختیار استانداری قرار بگیرد.

جدال رسانه ای بازیگر و کارگردان

محمدرضا گلزار در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران گفته بود که «اگر بخواهم در خصوص جزئیات جدا شدن از پروژه خانگی «عشق تعطیل نیست» بگویم همین کافى است که همه با هم انصراف دادیم، یعنی قبل از شروع قسمت ششم من به‌شخصه و به خاطر خواسته جمعی گروه، کارگردان را صدا کردم و از او خواستم متن را به خاطر عدم علاقه مردم به آن عوض کند و نویسنده جدیدی به گروه اضافه کند که کارگردان زیر بار چنین کاری نرفت و ترجیح داد که کار را متوقف کند. این شد که همه باهم انصراف دادیم و پروژه متوقف شد اما بیژن بیرنگ، نویسنده و کارگردان این سریال هم در گفت‌وگو با تماشاگران و در واکنش به اظهارات گلزار گفته است: «این مشکل را آقای گلزار به وجود آوردند و سرمایه‌گذار. آقای گلزار از طرف سرمایه‌‌گذار به من تحمیل شد. آقای گلزار این سبک بازی را بلد نیست، در لحظات عاطفی مشکل دارد، در خنداندن مشکل دارداو کار سایر بازیگران این سریال را تحسین کرده و گفته که تنها کسی که این میان مانع کار بود به نظر من آقای گلزار بود و اضافه کرده: «آقای گلزار به نظر من باید یاد بگیرد که با سوپراستار بودن و با طمطراق و یراق وارد صحنه شدن و گوش به حرف کارگردان نسپردن و اینکه من همین هستم و باید باشم، چون از من در بیرون چنین انتظاری است، نمی‌تواند یک کار جدید را به وجود بیاورد

ماجرای اخراج «امیر تتلو» از تیم «هنرمندان»

امیرحسین مقصودلو معروف به «امیر تتلو» خواننده زیرزمینی که قصد داشت در تمرین تیم «هنرمندان» حاضر شود، حسین یاریار سرمربی این تیم مانع از این کار شد و اجازه تمرین به این فرد نداد.تتلو که هوای فوتبالیست شدن به سرش زده، بلافاصله پس از این اتفاق در صفحه شخصی اینستاگرام خود واکنش نشان داد و نوشت: «دارم برمیگردم از تمرین «هنرمندان»، تمرینى که اینبار خیلى زود تمام شد، چون دیگر احتیاجى به «امیر تتلو» نداشت، تیمى که من در آن بازى میکردم حتى یک هنرمند هم نداشت اما امروز که رفتم سر تمرین همه هنرمند و پیشکسوت بودنئ و صفحه ى اینستاگرامشونم بالاى ۶٠٠٠ تا فالور داشت و با منتخب ستارگان دنیا هم بازى داشت و به من گفتن برو…»شایان ذکر است که این خواننده همواره حواشی بسیار زیادی را در عرصه موسیقی و ورزش ایجاد کرده است. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حسین یاریار مدیرعامل باشگاه هنرمندان درباره ممانعت از حضور امیر تتلو در تمرین تیم فوتبال هنرمندان که هفته گذشته اتفاق افتاد گفت: «این اتفاقی که افتاد به خاطر سوء تفاهم بود. تمرینات تیم هنرمندان در این شرایط برگزار نمی شود. این تیم برای ستارگان است. امیر تتلو یکی از هنرمندان خوب است که فوتبالش هم خوب است. قطعا در روزهای عادی او می تواند در تمرین تیم هنرمنددان شرکت کند و ما هم از او ممنونیم که در تمرینات حاضر می شود.»یاریار ادامه داد: «یک ناهماهنگی اتفاق افتاد که باعث شد او نتواند در تمرین شرکت کند. قرار بود در این چند روز فقط بچه هایی تمرین کنند که قرار است روز جمعه در مسابقه با ستارگان جهان حضور داشته باشند. یک تعدادی از بچه ها برای حضور در آن مسابقه گلچین شده اند و جمعه به میدان می روند که در این چند روز، تمرینات با حضور همین نفرات انجام می شود.»بازی تیم های ستارگان ایران و ستارگان جهان جمعه این هفته با حمایت جمعیت حمایت از بیماران ام اس برگزار می شود.

خالد مشعل: روابط ما با ایران همچنان ادامه دارد

خالد مشعل رئیس دفترسیاسی حماس درگفت‌وگو با روزنامه«العربی الجدید»درپاسخ به سوالی درباره روابط حماس با تهران گفت:«ما روابطی تاریخی باایران داریم واین روابط همچنان ادامه دارد؛درسال‌های اخیر این روابط تحت تاثیراختلافات با موضوع سوریه قرارگرفت اما ماخواستار روابط خوب با تمام کشورهای عربی واسلامی درراستای حمایت از مسئله فلسطین هستیم.از همه می‌خواهیم که روابطشان رابراساس این نزاع تنظیم نکنندواین ازعقلای امت می‌طلبد که باروحیه‌ای ورزشکاری در راستای تحقق منفعت همه گام بردارند بدون اینکه کسی تحت‌الشعاع فرد دیگری قرار بگیرد

ادامه تلاش‌های اوباما در دفاع از برجام

باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا همچنان مشغول قانع کردن اعضای کنگره برای دادن رای مثبت به برجام است. گفته می‌شود او تنها به رای هشت سناتور برای دفاع از حق وتوی خود در برابر رد احتمالی توافق وین در کنگره نیاز دارد و شاید برای کسب همین تعداد رأی، در نامه‌ای خطاب به جرالد نادلر، نماینده دموکرات نیویورک، به قانون‌گذاران دموکرات وعده داده واشنگتن، پس از تصویب توافق هسته‌ای نیز، فشارهای اقتصادی علیه ایران را ادامه داده و گزینه‌های نظامی را روی میز نگه خواهد داشت.

رفع فیلتر فیسبوک قابل بررسی است

عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه فضای مجازی معتقد است در صورت برطرف شدن ایرادات گذشته فیسبوک که منجر به فیلتر شدن این فضای مجازی شده بود، می‌توان آن را رفع فیلتر کرد.به گزارش خانه ملت، محمدعلی اسفنانی در خصوص چگونگی روند رفع فیل‌تر فیسبوک، گفت: اگر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یا کسانی که از این دست فضاهای فیل‌تر شده استفاده می‌کنند درخواست دهند، احتمالا موضوع رفع فیلتر فیسبوک نیز بررسی می‌شود.نماینده مردم فریدن، فریدون شهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در صورتی که ایرادات گذشته فیسبوک که منجر به فیل‌تر شدن آن شده بود برطرف شده باشد می‌تواند نسبت به رفع فیلتر آن نیز اقدام کرد.عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه فضای مجازی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان فناوری فیل‌تر محتوای مجرمانه که هم اکنون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات روی اینستاگرام اعمال کرده را روی فیسبوک نیز اعمال کرد یا خیر، خاطرنشان کرد: این فناوری مراحل آزمایشی خود را در اینستاگرام طی می‌کند که در صورت موفقیت آمیز بودن می‌توان آن را روی سایر فضاهای مجازی نیز اعمال کرد.

دستور ویژه به زنگنه برای توسعه میدان گازی کیش
بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر دولت به وزیر نفت، مقرر شده حق بهره برداری از 447 هکتار از اراضی واقع در منطقه گرزه و کلات شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان، با رعایت قوانین و مقررات مربوط جهت احداث تأسیسات پالایشگاهی طرح توسعه میدان گازی کیش به این وزارتخانه واگذار و وزارت نفت مکلف است ضمن اجرای طرح مذکور در اسرع وقت، نسبت به اختصاص بخشی از زمین های مذکور برای تأمین فضاهای سبز و آب شرب روستاهای واقع در محدوده این میدان گازی اقدام کند.

بزرگ‌ترین تهدید صلح جهانی کیست؟

نوام چامسکی، تحلیلگر مسائل بین‌المللی و از منتقدان سیاست خارجی آمریکا در مقاله‌ای تحت عنوان «چه کسی بزرگ‌ترین تهدید صلح جهانی است؟»، به تحلیل و بررسی انتقادهای مطرح شده علیه توافق‌نامه هسته‌ای ایران و 1+5 پرداخت. چامسکی در این مقاله نوشت: این جمله کلیشه‌ای در محافل سیاسی آمریکا شنیده می‌شود که ایران بزرگ‌ترین تهدید برای صلح جهانی است. اما نتایج مهم‌ترین مراکز نظرسنجی (همچون گالوپ) نشان می‌دهد به نظر مردم، آمریکا بزرگ‌ترین تهدید به شمار می‌رود. بر این اساس، پاکستان با فاصله فراوانی در رتبه دوم قرار دارد. نوام چامسکی با بیان این‌که بزرگ‌ترین تهدید خاورمیانه اسرائیل است نه ایران، نوشت: در حالی‌که ایران معاهده ان‌پی‌تی را امضا کرده و بازرسان آژانس بین‌المللی بر فعالیت‌های هسته‌ای این کشور نظارت دارند، اسرائیل نه تنها این معاهده را امضا نکرده بلکه به هیچ بازرسی و نظارت از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم تن نمی‌دهد.

روایتی متفاوت از آسمانخراش بنیاد مستضعفان

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران، ساخت آسمانخراش 121 طبقه در تهران را تکذیب کرد. به گزارش ایسنا، محمدسالاری درنشست خبری صبح امروز خود در واکنش به مصاحبه یکی از معاونان بنیاد مستضعفان درخصوص ساخت اسمانخراش121طبقه در تهران و به‌کارگیری مشاور طرح تفصیلی در این پروژه گفت: فلسفه چنین خبری این است که یکی از مهندسان ایرانی‌الاصل مقیم امریکا از دوستان نزدیک سعیدی‌کیا رییس بنیاد مستضعفان است که به دعوت وی برای شرکت در یک سمینار درتهران شرکت می‌کند و پس از ان معاون رییس بنیادمستضعفان دراین سمینار درجمع خبرنگاران خبرساخت اسمانخراش را می‌دهد اما اساسا این خبرصحت ندارد. وی ضمن تکذیب این خبر با بیان اینکه مطالعات مربوطه در خصوص ضوابط بلندمرتبه سازی در شهر تهران در حال بررسی نهایی است گفت: بنیاد مستضعفان در چشم انداز خود ساخت آسمان خراشها را دارد تا از این صنعت خود به نفع شهر بهره ببرد اما تا نهایی شدن این ضوابط اجازه ساختی صادر نخواهد شد.

اخبار روزانه:

* «ابراهیم جعفری» وزیر امور خارجه عراق در مراسم هفدهمین سالروز شهادت محمدصادق صدر در بغداد گفت: عناصر داعش که در عراق می‌جنگند، از 80 کشور جهان آمده‌اند و جامعه جهانی باید بفهمد که عراق به نمایندگی از تمام جهان می‌جنگد.

* «صالح آل‌طالب» مزدور تبلیغی آل‌سعود در خطبه‌های نماز جمعه به‌شدت از نظام سوریه انتقاد کرد و بشار اسد، رئیس‌جمهور این کشور را «جنایتکار» خواند. شیخ آل‌طالب در ادامه مدعی شد: «نظام سوریه با ذلت تمام، اختیار امور خود را به ایران واگذار کرده است. سوریه و ایران دشمن امت اسلامی هستند»! ادعاهای این مبلّغ سعودی در حالی است که کارشناسان، عربستان سعودی را به‌دلیل حمایت مالی و تبلیغاتی و لجستیکی از گروه‌های مسلح و تروریستی، یکی از مسئولان اصلی بحران‌ها در منطقه می‌دانند.

* روزنامه ترکیه‌ای دیلی‌صاباح خبر داد، گذرگاه مرزی «اسندره» میان ایران و ترکیه درپی حملات شبه‌نظامیان پ‌.ک‌.ک بسته شده است. مناطق مرزی میان ایران و ترکیه نیز همزمان با تشدید تنش‌ها میان شبه‌نظامیان پ.‌ک.‌ک با ارتش ترکیه شاهد ناآرامی بوده است، به‌گونه‌ای‌که براساس گزارش‌های رسانه‌ای، نُه کامیون ایرانی هدف حمله شبه‌نظامیان قرار گرفته است.

* با اعلام موافقت «جان تستر» سناتور ایالت «مونتانا» با برجام، تعداد حامیان توافق نهایی با ایران در سنا به ۲۷ نفر رسیده است. ازسویی، با توجه به اینکه رأی مثبت جان تستر در جلب آرای مثبت حداقل دو سناتور دیگر که از وی تبعیت می کنند، مؤثر است، عملاً تاکنون ۲۹ سناتور دموکرات حمایت خود را از برجام اعلام کرده‌اند.

* رئیس کمیته نفت، گاز و پتروشیمی مجلس از ارائه طرح استیضاح وزیر نفت در هفته جاری به هیئت‌رئیسه مجلس خبر داد. موسوی گفت: پیگیر استیضاح وزیر نفت در مجلس هستیم. وی افزود: احتمالاً طرح استیضاح وزیر نفت فردا (یکشنبه) یا حداکثر تا پایان جلسه روز (سه‌شنبه)، تحویل هیئت‌رئیسه مجلس خواهد شد. رئیس کمیته نفت، گاز و پتروشیمی مجلس همچنین در ادامه متذکر شد: در رابطه با استیضاح وزیر نفت تا به حال، 40 امضا از نمایندگان مجلس جمع‌آوری شده است که مطمئناً تعداد امضاها در روزهای جاری به عدد 50 خواهد رسید.

* اشتون کارتر،وزیر دفاع آمریکا با بیان اینکه ترکیه باید در جنگ علیه داعش اقدامات بیشتری انجام دهد، گفت: آنکارا باید قدم‌هایی بیش از اجازه دادن به هواپیماهای آمریکایی برای استفاده از پایگاه‌های ترکیه انجام دهد.

* عضو انجمن قطعه سازان گفت: برخی خودروسازان به جای مطالبات خود به قطعه‌سازان خودروی چینی داده‌اند. فرهاد به‌نیا در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران گفت: کمبود نقدینگی سبب ورشکستگی و تعطیلی بسیاری از قطعه‌سازان شده است و بنابراین بسیاری از قطعه سازان حاضر شده اند که به جای مطالبات خود از خودروسازان و دریافت نقدی آن، خودرو دریافت کرده و در بازار به فروش برسانند.

* مجتبی نظری، وکیل سازمان تأمین اجتماعی در پرونده شکایت علیه سعید مرتضوی در خصوص اخبار منتشره مبنی بر رضایت این سازمان از حکم صادره گفت: سازمان تأمین اجتماعی به عنوان شاکی، حکم صادره را متناسب با تخلفات و جرایم ارتکابی از سوی سعید مرتضوی در ایام تصدی سمت مدیر عاملی سازمان تأمین اجتماعی نمی داند و در مهلت قانونی به آن اعتراض خواهد کرد.

* سید علی اصغر میرمحمد صادقی در گفت‌وگو با فارس، با بیان اینکه کل مانده تسهیلات پرداختی قرض‌الحسنه تا پایان خردادماه امسال 327 هزار میلیارد ریال بوده است، اظهارداشت: کل منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها تا پایان خرداد ماه امسال پس از کسر سپرده قانونی 308 هزار میلیارد ریال بوده است.مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی در خصوص این شائبه که بانک‌ها بخش عمده منابع قرض‌الحسنه را به کارکنان خود تسهیلات پرداخت می‌کنند، اظهارداشت: ما به بانک‌ها تاکید کردیم که باید به کارکنان خود از منابع داخلی و غیر سپرده‌ای تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کنند که در حال حاضر بسیاری از بانک‌ها از همین منابع داخلی و غیر قرض‌الحسنه‌ای به کارکنان خود تسهیلات می‌پردازند.

*یک مقام‌ پنتاگون، که خواست نامش فاش نشود، در گفت و گو با یو‌اس‌نیوز اعلام کرده که آمریکا می‌داند که عربستان سعودی در یمن از بمب‌های خوشه‌ای استفاده کرده است.

* عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در بازدید از منطقه مرزی در غرب کشور لباس نظامی به تن کرد.رحمانی فضلی در صفحه اینستاگرام خود این عکس را از بازدیدش از ارتفاعات 3000متری قندیل در غرب کشور منتشر کرده است.

* «دوری گلد» مدیر کل وزارت خارجه رژیم‌صهیونیستی که به آلمان سفر کرده، مدعی شد که تهران در تلاش است تا سامانه دفاع هوایی «اس‌ای-22» و همچنین موشک‌های ضدکشتی «یاخونت» را که در انبارهای نظامی سوریه هستند، به حزب‌ا... لبنان منتقل کند.

* دکتر روحانی خیلی قبل از مکالمه تلفنی شان با آقای اوباما و حتی قبل از قبول مسئولیت وزارت خارجه، طی حکمی مسئولیت این پرونده را به من واگذار کردند. اگر خاطرتان باشد گفتگوی تلفنی آقای دکتر روحانی و باراک اوباما در مسیر برگشت به تهران اتفاق افتاد، درصورتی که مذاکرات من با آقای جان کری و 1+5 قبلا تصویب شده بود و همچنین رشته تحصیلی ما هم در همین راستا است. برای دانشجویانم در کلاس درس توضیحاتی درباره پرونده هسته ای می دادم. لذا ناآشنا با پیچیدگی این کار نبودم و می دانستم که در چه وادی خطرناکی وارد شده ام.

*روزنامه فایننشال تایمز از تسلیم اعتراض دیپلماتیک رسمی رژیم صهیونیستی به توافق هسته‌ای ایران و 1+5 به این ۶ کشور خبر داد.

* حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در همایش گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی حرف راه‌اندازی مک‌دونالد احمقانه است، چرا که مک‌دونالد نماد حاکمیت، نفوذ و حضور آمریکا است و باید جلوی این نمادهای آمریکایی را گرفت؛ برخی دهانشان آب نیفتد که شرایط برای رفاقت با ایران فراهم شده است. آنها اراده عادی سازی روابط با ما را ندارند. چرا مسئولان می‌گویند که ما باید مسائل دیگر را حل کنیم و مشکلات ما فقط هسته‌ای نیست؛ راه، راهی است که مقام معظم رهبری فرمودند.

* ولید معلم وزیرخارجه سوریه در گفت وگو با پایگاه خبری «الاخبار مصر»، گفت: سوریه هرگز حاضر نیست، ائتلاف راهبردی خود با ایران را بشکند.

* احمد مسجد جامعی، عضو شورای شهر تهران با اشاره به نزدیک شدن انتخابات شورای شهر تهران گفت: هنوز تصمیمی برای نامزدی در این دوره نگرفته‌ام.

https://www.shoma-weekly.ir/7UT8nS