
دام جدید اصلاح طلبان پیش پای مردم
مصطفی اقلیما از جمله فعالین اصلاح طلب طی مصاحبه ای که با روزنامه آرمان انجام داده مدعی شده است: «آقای رئیسی در مناظرههای انتخاباتی عنوان کردند مانع از افزایش گرانیها خواهند شد. این در حالی است که از زمانی که دولت سیزدهم روی کار آمده قیمتها همچنان در روند صعودی قرار داشته است...هنگامیکه فشار اقتصادی به مردم بیش از توانایی آنها میشود به صورت طبیعی این فشارها به اعتراضات خیابانی منجر خواهد شد».
این در حالی است که وضعیت اقتصادی موجود نتیجه ی سیاست اصلاح طلبان است و این جریان به جای عذرخواهی از عملکرد ضعیف خود که کشور را با بی تدبیری و سیاست غلط به این روز انداخته است، سعی می کند که با القا کردن این موضوع که اوضاع اقتصادی در آینده تغییری نخواهد کرد، مردم را به سوی شورش خیابانی و آشوب و اغتشاش سوق دهد، در واقع این جریان به جای عذرخواهی از خسارت 8 ساله ای که به کشور تحمیل کرده است ژست شاکی به خود گرفته و در حال حاضر به منظور بازیابی حیثیت از دست رفته خود مشغول تهیه و تدارک آشوب و اغتشاش خیابانی به بهانه نارضایتی مردم از سیاست های جریان تازه روی کار آمده ی جریان رقیب هستند.
این یک واقعیت است که ترمیم خرابی 8 ساله جریان اصلاح طلب در ظرف دوماه امکان پذیر نیست ضمن آنکه هیچگاه ایجاد اغتشاش و خسارت وارد کردن به اموال عمومی زمینه ی بهبود شرایط را فراهم نکرده است.
القای ناامیدی سیاست جدید اصلاح طلبان
«مصطفی هاشمی طبا» از جمله فعالین اصلاح طلب طی یادداشتی در روزنامه شرق نوشته است:«هرچند در زمان دولت آقای روحانی تورم بیش از 40 درصد را شاهد بودیم و نتواسته بودیم تورم را کنترل کنیم در دولت آقای رئیسی نیز شاهد افزایش قیمتها هستیم، پس «ما نمیتوانیم» تورم را کنترل کنیم پس بیجهت شعار «ما میتوانیم» سر ندهیم.
ناامید کردن مردم از بهبود شرایط اقتصادی موجود در کشور، سیاستی است که رسانه های اصلاح طلب از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم کلید زده اند، این در حالی است که با توجه به مدت زمان اندک از عمر دولت سیزدهم، این دولت در امر واکسیناسیون کرونا، اقدام جهادی در جهش تولید مسکن، مدیریت بازار مصالح ساختمانی، سفرهای مستمر و بازدیدهای میدانی و... به خوبی نشان داده که تمامی تلاش خود را برای بهبود و تحول اوضاع موجود که نتیجه ی عملکرد جریان اصلاح طلب است به کار گرفته است. با این حال جریان اصلاح طلب به صورت مداوم سعی دارد این موضوع را به مردم القا کند که چون در چند ماهه اخیر شاهد کاهش چشمگیر قیمت ها نبودیم، پس دولت جدید هم کاری از پیش نمی برد،این جریان به جای القا کردن روحیه ی یاس و نامیدی در بین مردم بهتر است بابت خسارت های 8 سالهای که به کشور زده اند از مردم طلب بخشش نمایند و برای یکبار هم که شده با مردم هم صدا شوند.
FATF و افزایش تورم!
روزنامه آرمان نوشت:«تکلیف لوایح FATF هنوز مشخص نشده و ایران بار دیگر در لیست سیاه FATF قرار گرفت، اگر بهزودی مذاکرات احیای برجام به نتیجه برسد و تحریم ها لغو شود عدم تصویب لوایح باز هم یک مانع است و به همین علت مشخصا FATF بر مسائل اقتصادی کشور تاثیرگذار است.
رسانه های اصلاح طلب در حالی بر طبل حمایت از FATF می کوبند و به فضاسازی کاذب در مورد آن دامن می زنند که در دولت روحانی مدعی بودند تا مسئله FATF حل نشده و تا برجام احیا نشود، ایران نمی تواند واکسن انبوه وارد کشور کند این در حالی است که با روی کار آمدن دولت سیزدهم ایران همچنان به FATF نپیوسته و برجام احیا نشده بود تحریم ها همچون گذشته در حال اجرا بود ، اما واردات واکسن به صورت انبوه صورت گرفت و واکسیناسیون سراسری به مرحله ی اجرا در آمد، اما رسانه های اصلاح طلب همچون گذشته به دروغ خود ادمه داده و معیشت مردم را به FATF گره می زنند. لازم به ذکر است در دولت حسن روحانی چیزی حدود 95 درصد از دستورات FATF به مرحله ی اجرا در آمد که نه تحریمهای مالی و بانکی از میان برداشته نشد بلکه به تورم موجود در بازار اضافه شد.
سیاست بنشین و تماشا کن دولت روحانی
محمد مهاجری» فعال سیاسی در یادداشتی اهانت آمیز در روزنامه اعتماد با عنوان «سیاست بنشین و تماشا کن» مدعی شده است که رویکرد دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی، سیاست «بنشین و تماشا کن» است. او می نویسد: متاسفانه دستگاه دیپلماسی کشور گمان میکند که الان امریکاییها از فراق برجام لهله میزنند و هر روز که ما آنها را سر کار میگذاریم، میلیاردها دلار زیان میبینند. ازسوی دیگر، آقای رییسجمهور میگوید، ما مذاکرهای را میخواهیم که به نتیجه منجر شود. گویی مثلا همه دنیا از روی بیکاری و برای تنوع با همدیگر مذاکره میکنند و دنبال نتیجه نیستند! گرهای که به کار معیشت و صنعت خورده قطعا از رهگذر تحریمها است حتی اگر ما بخواهیم اقتصاد را به برجام گره نزنیم، باید مذاکره کنیم تا دست حریف را بخوانیم.اگر دستگاه دیپلماسی کشورمان قلیان را خاموش کند و از صدای قلقل آن به خواب نرود، شاید بتواند راه به جایی ببرد وگرنه با سیاست «بنشین و تماشا کن» راه را بر محمود افغان باز میکند».
این فعال سیاسی در حالی سیاست دولت رئیسی را بنشین و تما شا کن می خواند که اتفاقا در دوران اصلاح طلبان و در دولت حسن روحانی این سیاست به صورت کامل به مرحلهی اجرا درآمد، به گونه ای که بعد از امضای برجام، دولت حسن روحانی تمامی تعهدات مربوط به خود را اجرا کرد و سپس در گوشه ای نشست و منتظر و خیره ماند و دست به دعا شد که طرف مقابل هم به تعهدات خود عمل کند.
برجامی که چه در دوران اوباما که از نظر جریان اصلاح طلب فردی مودب بود و چه از طرف ترامپ قمار باز و چه از سوی بایدن به صورت کامل نقض شد و دستاوردی جز خسارت برای کشور نداشت.