
عباس عبدی در توئیتی نوشت: پیشرفت هستهای که هست، نفت هم با کارمزد کمتر! میفروشید و پولش را هم میگیرید. پس مذاکره برای چیست؟ چرا وضع اقتصاد و تورم چنین است؟ پس مذاکره برای چیست؟
ظاهرا اقای عبدی از یاد برده است که در زمانی که دولت مورد حمایت ایشان سکان اداره ی کشور را در دست گرفت حجم نقدینگی ۴۷۰ هزار میلیارد تومان بود و بعد از اتمام 8 سال حکومت اصلاح طلبان در کشور این رقم به بالای ۴۱۰۰ هزار میلیارد تومان چیزی معادل ۹ برابر رسید و باعث به وجود آمدن تورم بیسابقه در کشور شد . وانگهی دولت مورد حمایت جریان اصلاحات ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی باقی از خود برای دولت رئیسی به یادگار گذاشته است. در واقع دولت جدید دولتی گرفتار کسری بودجه را تحویل گرفته است، تنها به یک نمونه از صدها نمونه دولت مدعی تدبیر نگاهی می اندازیم. در دولت تدبیر 10 میلیارد دلار از بودجه ارزی کشور که به منظور حمایت از کالاهای اساسی در سال جاری اختصاص یافته بود در همان پنج ماه اول سال (ماههای آخر دولت تدبیر) پیشخور شد. خب حال باید پرسید
دولت رئیسی در این شرایط دشوار میکوشد با کاهش هزینهها، و هدایتبخشی از نقدینگی به سمت تولید، از شتاب عوامل تورمساز بکاهد.
چشم های نابینای اصلاحات از دستاوردها
روزنامه جمهوری اسلامی بعد از سه هفته از سفر رئیس جمهور کشورمان به مسکو، می نویسد: تردیدی نیست که سفر رئیسجمهور رئیسی به مسکو از نظر زمانی (اصل دوم) بسیار زود بود. فقط پنج ماه بعد از استقرار در کرسی ریاست جمهوری برای کسی که سابقه اجرایی نداشته، زمان کافی برای رسیدن به موقعیت مناسب یک سفر خارجی مهم از نوع دوم نیست.
صرف نظر از ایرادی که از بنیان غلط است یک سوال پیش می آید و آن این است که چرا رسانه های اصلاح طلب به دستاوردهای سفر رئیسی به مسکو هیچ اشاره ای نمی کنند؟
این سفر حاوی دستاوردهای مهمی چون افزایش تجارت میان دو کشور تا سقف ۱۰ میلیارد دلار بود که می تواند تا حد قابل توجهی تحریم ها را کاهش دهد ، اختصاص ۵ میلیارد دلار وام از سوی روسیه برای پروژههای مشترک اقتصادی دوجانبه با ایران و حذف دلار از مبادلات بین دو کشور از جمله دستاوردهای سفر رئیسی به روسیه است که توسط رسانه های اصلاح طلب کاملا نادیده گرفته شده است.