گفته می‌شود که...

نگاهی به رسانه های اصلاح طلب

سکوت اصلاح طلبان مقابل توهین آمریکا

محمد ایمانی فعال اصلاح طلب در کانال تلگرامی خود نوشت: "اگر جای آقای امیرعبداللهیان بودم، به خاطر ندانمکاری و ضعف تشریفات سفر غیر عزتمندانه آقای رئیسی به روسیه، همین امروز استعفاء میدادم. کسی که نتواند حرمت رئیسش را حفظ کند در عزیز کردن ایران هم لنگ میزند".

این سخنان در حالی مطرح می شود که در دولت روحانی، وقتی رئیس جمهور وقت حمید ابوطالبی را به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل انتخاب کرد آمریکا ابوطالبی را تروریست نامید و به او ویزا نداد. اما در آن زمان از سنگ صدا در آمد و از این آقایان نه! آن زمان برای آقایان عزت ایران معنی نداشت؟ و یا چون دولت توهین کننده آمریکا بود آقایان سر تعظیم فرود اوردند؟

چه کسی زیر میز برجام زد؟

سایت اصلاح طلب عصر ایران در مطلبی نوشت: به هر حال در موضوع هستهای، مذاکره با آمریکا نه یک انتخاب، بلکه یک اجبار است. دیر یا زود هم باید با آمریکا مذاکره میشد زیرا تحریمهای اصلی علیه ایران از سوی آمریکا اعمال شدهاند و برای برداشته شدن تحریمها باید با عامل آن گفتگو کرد. گفتگو هم به معنی تایید طرف مقابل نیست. ضمن اینکه مذاکره با آمریکا در دولت رئیسی نسبت به دولت روحانی، تضمین شدهتر و مصونتر از سنگاندازی و کارشکنی است. البته این نکته صحیح است که فرصتهای زیادی به دلیل تاخیر در مذاکرات مستقیم با آمریکا در دولت روحانی از دست رفته است (میرود کنار همه فرصتهای از دست رفته دیگر) اما باید توجه داشت در صورت مذاکره با آمریکا در دولت روحانی، ضمانت اجرایی جدی و محکمی برای اجرای توافقات و تصمیمات اتخاذ شده در این مذاکرات نبود و کارشکنی هم به شدت زیاد و تاثیرگذار بودند اما در دولت رئیسی، این تضمین وجود دارد و از کارشکنیها هم خبری نیست. کفنپوشان و لباس شخصیها احتمالا یا پست و مقام گرفتهاند یا مشغول کار دیگریاند و فعلا غایب اعتراضاند.

این سایت حامی اصلاح طلبان درحالی راه حل همه ی مشکلات اقتصادی کشور را مذاکره با آمریکا می داند که این اتفاق یکبار در دولت حسن روحانی افتاده است در آن زمان روحانی ادعا می کرد به واسطه مذاکره و توافق با آمریکا، همه تحریمها لغو خواهند شد، اما با روند برجام، تحریمها به بیش از 2 برابر افزایش یافت.

با این اوصاف جالب این است که وفتی حتی خود اروپایی ها به این امر معترف هستند که آمریکا برجام را زیر پا گذاشته و بنبست ایجاد کرده است باز هم اصلاح طلبان اصرار دارند که عناصر داخل کشور برای برجام کارشکنی کرده اند!

تخریب هایی که دیده نمی شود؟

داریوش قنبری از جمله فعالین اصلاح طلب در مصاحبه ای با خبرآنلاین ادعا می کند" اکنون اصلاحطلبان سکوت کردهاند تا دولت آقای رئیسی بتواند در مذاکرات موفق عمل کند، زیرا اصلاحطلبان میدانند نباید دعواهای سیاسی را به حوزه دیپلماسی کشاند و امیدوارم اصولگرایان هم یاد بگیرند تا بعد از این اگر روزگاری در قدرت نبودند همه چیز را زیر پا نگذارند"

این فعال اصلاح طلب در حالی از سکوت اصلاح طلبان در قبال دولت رئیسی سخن به میان می آورد که تنها در سفر اخیر رئیسی به مسکو صدها مطلب دروغین و تحلیل های تخریبی علیه دولت رئیسی و ارتباط با روسیه در رسانه های اصلاح طلب منتشر شده است و اما در مورد مذاکرات وین اصلاح طلبان سطح تخریب را تا بدانجا پیش بردند که شخصی ترین رفتار تیم مذاکره کننده را مورد تمسخر قرار دادند و نوشتند علی باقری به خانم ها مستقیم نگاه نمی کند و این می تواند فضا را بسته و در روند مذاکرات تاثیر گذار باشد!

باید پرسید به راستی کدام دروغی ناگفته مانده است و کدام تخریب تا به امروز انجام نشده است؟

https://www.shoma-weekly.ir/lymMES