
حجت الاسلام و المسلمین شهاب مرادی- ماجرا یک نسل کشی دولتی است؛ جنایت هولناکی که واکنشهای جهانی اصلا تناسبی با حجم این فاجعه انسانی ندارد! سکوت رسانهای غربی و مجامع بین المللی.
نسل کشی در میانمار (برمه) این روزها با نهایت خشونت و وحشیگری در جریان است و مسلمانان بیدفاع و مظلوم به دست سربازان کشورشان با بیرحمانهترین روشها قصابی و کباب میشوند! و براساس گزارشهای محدود خبری تاکنون بیش از ۵۲ هزار نفر کشته شدهاند و به بیش از ۵ هزار زن مسلمان تجاوز شده و کودکان معصوم زنده زنده کباب میشوند و منازل آنان و بیش از ۲۲ مسجد سوخته و ویران شده است.
غیر از این کشتهها و حدود ۳۰ هزار نفری که ربوده شدهاند که ظاهرا پس از چند روزی شکنجه، فرجامی جز گورهای دسته جمعی -مانند آنچه در بوسنی اتفاق افتاد! - یا سوختن در آتش و... برای آنها نمیشود تصور کرد. تازه این بخشی از فاجعه است بخش دیگر ۲۰۰ هزار مسلمان مصیبت دیده، گرسنه، بیپناه و آواره و رانده شدهای هستند که کشورهای همجوار از پذیرش آنها خودداری میکنند.
واقعا باور این همه خشونت و وحشیگری سخت است.
اما کافی است شما چند تصویر از این فجایع را ببینید تا بیتاب و بیقرار اشک بریزید و از خدای بزرگ...
رسول خدا فرمودهاند: مَن سَمِعَ مُنادیا یُنادی یا للمسلمین فلم یَجبه فلیسَ بِمُسلم؛ای کاش مسلمین یدواحدهای بودند و از قدرت خود برای حمایت از هر مظلومی استفاده میکردند اما به هر حال سکوت و بیتفاوتی گناهی است بزرگ و مغایر با مسلمان بودن. ماجرا یک نسل کشی دولتی است؛ جنایت هولناکی که واکنشهای جهانی اصلا تناسبی با حجم این فاجعه انسانی ندارد! سکوت رسانهای غربی و مجامع بین المللی.
ابتدا از وزارت خارجه انتظار میرود تا از به کارگیری کمترین ظرفیت دیپلماتیک خود کوتاهی نکند و بسیار فعال تمام ظرفیت خود را در انجام رایزنیهای فشرده با سایر کشورها به ویژه کشورهای اسلامی و سازمانهای بین المللی مانند سازمان ملل و سازمان کنفرانس اسلامی به کار گیرد مثلا خیلی جدی از سازمان کنفرانس اسلامی بخواهد تا این موضوع مهم را در دستور کار آنی خود قرار دهد و نشست اضطراری را برگزار کند.
همچنین یک راهکار دیگر برای مقابله با این جنایات اقناع افکار عمومی مردم جهان به ویژه مسلمانان است به منظور جلب حمایت آنها به منظور ایجاد مطالبهای جدی از سوی دولتمردانشان جهت اقدامات دیپلماتیک به هم پیوسته و همسو که در این امر نقش رسانههای ما به ویژه صدا و سیما، گروهها و سازمانهای مردمی (NGO)، تشکلهای دانشجویی، شبکههای اجتماعی، خطباء و علماء عظام و برجستگان علمی، سازمانهای دینی بین المللی از جمله مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام و تقریب مذاهب و مانند آن و نیز چهرههای بین المللی علمی، هنری، ورزشی و... و هرکس در هر موقعیتی که هست حتی اگر صدایش به جایی نمیرسد سکوت نکند.
البته باید تعجیل کرد زیرا حجم اخبار بازیهای المپیک و افتتاحیه پر سرو صدای آن مثل همیشه حواس افکار عمومی جهان -از جمله مسلمین- را بیش از سایر امور به خود جلب خواهد کرد و مانند مواقع مشابه فرصت برای ادامه و تشدید این نوع خشونتها فراهم میشود.
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان فرصت مناسبی است برای آگاهی مسلمین و جلب کمکهای موثر مادی و معنوی (سیاسی و اجتماعی) و به ویژه دعا برای آوارگان میانماری و سایر مسلمانان مظلوم این جنایات هولناک یادآور نسل کشی مسلمانان در بوسنی است و قطعا بیارتباط با موج بیداری اسلامی و بهار عربی نیست.
اللهم عجل لولیک الفرج