
عبدالرضا مصری در گفتگو با «مرصاد »اظهار داشت: از برنامه دولت برای حضور در کرمانشاه خوشحالیم و دوست داریم که این سفر یکی از ماندگار ترینها برای استان کرمانشاه باشد.
وی ادامه داد: ما خواست مردم را به عزیزان مسئول منتقل کردیم که چه انتظار و توقعی وجود دارد. انتظارات و توقعاتی که صد در صد هم به جاست.
مصری ادامه داد: اولین انتظار ما برای خروج از رکود اقتصادی، ایجاد منطقه آزاد تجاری بوده که ما این را یک حق می دانیم نه امتیاز. ما هشت سال منطقه آزاد جنگی بودیم یعنی از فشنگ کلاشینکف تا هواپیماهایی که هرجا را که نمی توانست به دلیل پدافند بالای استانهای دیگر بزند، بمب هایش را در برگشت روی سر کرمانشاه می ریخت آزادانه به کرمانشاه وارد می شد.
نماینده کرمانشاه در مجلس ادامه داد: اگر استانهای دیگر رزمندگان فداکار آنها با درخواست خودشان می آمدند در منطقه و می جنگیدند در کرمانشاه همه مردم درگیر جنگ بودند و البته نداشتن مهاجر جنگی از کرمانشاه به خارج از استان نشان می دهد که مردم این دفاع را انتخاب کرده بودند.
مصری با اشاره به وضعیت امروز استان گفت: دیروز که منطقه آزاد جنگی بودیم و امروز هم منطقه آزاد ریزگردها هستیم. سهم مردم ما از مرزها آن زمان گلوله و خمپاره و توپ بوده امروز هم گرد و خاک و مریضی. می بینیم که منطقه آزاد را در این دولت و در گذشته به جاهایی دادند که نه فشنگی دیدند نه آلودگی.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی به اشاره به حق بودن مطالبات مردم اظهار داشت: اگر عرضه دارند ظرف 6 ماه گرد و خاک را ریشه کن کنند ما هیچ چیز نمی خواهیم. حداقل سلامت مردم و طبیعت کرمانشاه حفظ می شود. اما حالا که قرار است همه مصائب را مردم ما تحمل کنند و زمانی که قرار است امتیازی به استان داده شود مردم ما نادیده گرفته شوند عرض می کنم که اگر حق مردم کرمانشاه داده نشود نه تنها در این سفر شرکت نخواهیم کرد که ما مجمع نمایندگان از مجلس هم استعفا می کنیم و البته اصلا چنین علاقه ای نداریم. اگر قرار باشد نتوانیم از حق مردم دفاع کنیم، بودن ما در آنجا موضوعیتی ندارد.
وی افزود: بنده اعلام می کنم انتظارات مردم نجیب کرمانشاه حداقلی است. کارخانه ذوب آهن و خودرو اینها که نخواستیم. چند کار بی هزینه است. منطقه آزاد یک ریال برای دولت هزینه ندارد. ما در جلسات تضمین دادیم تمام زیرساختهای منطقه آزاد را بخش خصوصی و مردم خود کرمانشاه می سازند. پولی از دولت نخواستیم. یک مجوز خواستیم والسلام. اگر در حد یک مجوز هم به ما اعتنا نکنند خب برای کسی میمیریم که برای ما تب کند. قرار باشد ما همیشه بمیریم و کسی خم به ابرویش نیاید این رویه یک طرفه عاقبتی ندارد.
مصری با آرزوی موفقیت برای دولت در همه زمینه ها تصریح کرد: انتظار داریم حق مردم کرمانشاه ادا شود و مناطق آزاد و ویژه و راه آهن کرمانشاه را نهایی کند.
نماینده کرمانشاه با تاکید براینکه استانش در حال حاضر یکی از استان های کشور است که با معضل بیکاری دست و پنجه نرم می کند، افزود: این استان رتبه یک بیکاری را در کشور دارد و نرخ بیکاری در بعضی از شهرستان های این استان به بالای 40 درصد می رسد و در مجموع استان بالای 24 درصد نرخ بیکاری داریم.
وزیر اسبق رفاه با تأکید براینکه تا زمانی که با قاچاق در کشور مواجهیم شاهد اشتغال افراد خارج از ایران و ایجاد بازار کار برای آنها خواهیم بود، بیان داشت: زمانی برای ما بازار کار ایجاد می شود که تولیدات در کشور رونق یابد که این مهم در سیاست اقتصاد مقاومتی به صراحت آمده است که بر تولید داخل و نگاه به بیرون تاکید دارد؛ از سوی دیگر باید بتوانیم علاوه بر مصرف داخلی به تقویت صادرات تولیدات داخلی بپردازیم. اگر کالای قاچاق در کشور نداشته باشیم و آن مقدار کالا در کشور ایجاد شود حداقل با 25 میلیارد دلار برای 2.5 میلیون نفر شغل ایجاد می شود این در حالی است که بازار قاچاق مانع از ایجاد اشتغال در کشور شده است.
وی در پایان گفت: مردم کرمانشاه در انتخابات 80 درصد به آقای روحانی رای دادند. هر سلامی پاسخی دارد و قرار نیست این فضای یکطرفه ادامه داشته باشد.