

وی همچنین تاکید کرد: با این وجود به نظر نمی رسد که در شرایط فعلی این نوع ادبیات و رفتار به مرحله جنگ میان دو طرف منجر شود و در دعواهایی لفظی، رقابت هایی منطقه ای و اقداماتی از قبیل تحریم اقتصادی و یا قطع روابط سیاسی محدود بماند.
لاسجردی در پاسخ به سوالی در مورد واکنش احتمالی ناتو به شرایط مذکور افزود: اگر ناتو می خواست کاری انجام دهد تاکنون دست به اقدامی زده بود. ولی اگر روسیه و ترکیه علیه یکدیگر وارد جنگ شند ناتو به دلیل همپیمانی با آنکارا وارد این نبرد خواهد شد البته در حال حاضر همان طور که گفته شد بیشتر ادبیات دو طرف صرفا تهدید است و در این اوضاع ناتو تنها اقدام به حمایت های حاشیه ای و از راه دور می کند.
این استاد دانشگاه در پایان به تاثیر اختلاف میان روسیه و ترکیه در تعیین تکلیف آینده سوریه اشاره کرد و گفت: اختلاف مسکو و آنکارا بر آینده سوریه بی تاثیر نیست ولی آنچه مسلم است این است که تاثیر مذکور خیلی عمیق و موثر نخواهد بود؛ زیرا در بحران سوریه علاوه بر ترکیه و روسیه کشورهای بزرگ و مختلف دیگری نیز دخیل هستند. با این وجود اختلاف این دو کشور می تواند مذاکرات و بده بستان ها را کمی با تاخیر رو به رو کند ولی نمی تواند کلیت حوادث سوریه را تغییر دهد.