مجلس

موضوع مُد و لباس باید دانش‌بنیان و تجاری‌سازی‌ شود

عضو فراکسیون زنان مجلس تاکید کرد: امروز بخشی از قانون مد و لباس نیازمند یک بازنگری کلی است و با اینکه 10سال از زمان آن می گذرد اما به درستی اجرا نشده است.
لاله افتخاری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به مد و لباس در جامعه بیان کرد: لباس در گام نخست نشان دهنده ی هویت فردی است و بعد از آن معنای پوشیدگی به خود می گیرد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: لباس اهمیت بسیار زیادی دارد به همین علت اقوام مختلف لباس مخصوص خود را دارند و به نوعی لباس نشانگر زیبایی ذاتی در انسان هاست که نوع پوشش زیبایی درون را نشان می دهد و هرچه پوشیده تر زیبایی درونی فرد نیز بیشتر است.

افتخاری با بیان اینکه با داشتن زیبایی درونی نیازی به جلوه گری نیست، اظهار داشت: فردی که افکار زیبایی دارد آن را به نمایش می گذارد ئ احتیاجی به جلوه گری و بی حجابی ندارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس مطرح کرد: زمانی که در مجلس هفتم موضوع مد و لباس مورد بحث و بررسی قرار گرفت برخی معتقد بودند پوشش همه باید مانند یونیفرم یکسان باشد.

وی ادامه داد: ما معتقدیم در عین وحدت در ایران اسلامی، هر قومی لباس و ارزش‌های خود را دارد و ما باید بر همین ارزش ها و توانمندی های خود تکیه کنیم.

افتخاری یادآور شد: قانونی که در خصوص مد و لباس تصویب شد بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری و نظرات مختلف در این زمینه بود.

عضو فراکسیون زنان مجلس تاکید کرد: امروز بخشی از قانون مد و لباس نیازمند یک بازنگری کلی است و با اینکه ۱۰سال از زمان آن می گذرد اما به درستی اجرا نشده است.

وی گفت: موضوع مُد و لباس باید دانش‌بنیان و تجاری‌سازی‌ شود و طراحان، تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و مصرف‌کنندگان مُد و لباس باید به یک مجموعه یکپارچه دیده شوند تا خروجی کار پوشش اسلامی و فراخور فرهنگ کشورمان باشد.

https://www.shoma-weekly.ir/tPxOvz