
***
سال 76 آرامشی در کشور برقرار بود. آیا بعد از اینکه اصلاحطلبان سر کار آمدند، به بهانه شور و هیجان و پویایی جامعه این آرامش بهم خورد؟
آرامش را به هم زدند. هر روزی یک نفر در گوشهای از کشور موج منفی ایجاد میکرد.
چه تحرکاتی بیشتر باعث برهمزدن آرامش میشد؟
اینها بر اساس تفکرات خودشان هر روز مجلس را متشنج میکردند یا در شهرهای مختلف یک نفر را علم میکردند، مصاحبه میکرد. در کشور تشنج ایجاد کرده بودند و ذهن مردم را بهم ریخته بودند.
موضوعی که روی آن خیلی مانور میکردند مردم سالاری بود. و این در مقابل صحبت رهبری بود که مردم سالاری دینی را تأیید کردند. حرف آنها در مورد مردم سالاری چه بود؟
جهتگیری اینها انحرافی بوده و هست. مردم سالاری آنها به آن معنا بود که همه چیزمان را، اصالتمان، اعتقاداتمان و تشیعمان، همه را کنار بگذاریم و به نظرات چند نفر بچسبیم که بخش اعظم آن هم وارداتی بود. اینها با این حرفها میخواستند نوگرایی کنند که جای آن گونه نوگرایی در کشور ما نبود. کشور ما یک کشور دینی است. تاریخ را ببینید. سوابق آن از زمان امیرالمؤمنین(ع) است. بعدها رضاخان هم آمد با آن سفر که در طول عمرش یک بار بیشتر نرفته بود و با آن سوغات که از آن سفر آورده بود میخواست به نوعی کشور را به سمت و سوی سکولار حرکت دهد.
شبههای را بعد از دوم خرداد 76 وارد میکنند و آن این است که نظام خود خواهان این بود که چنین افرادی سرکار بیایند. پاسخ شما به این شبهه چیست؟
اصلا نظام چنین نمیخواست. امام با آن اعتقاداتش که رأس آن خدامحوری بود، با اسلام به صحنه آمد. شما ببینید بیگانگان سابقه دارند، از زمان گذشته تا زمان کنونی با صور مختلف مردم را به سمت و سوی بی بند و باری بکشند که بتوانند منافعشان که غارت بیت المال بود را به دست بیاورند.
آیا از همان سالها هجمه به سمت رهبری آغاز شد که از روزنامههای زنجیری شروع شد و تا الان هم ادامه دارد؟
بله! اینها هر روز یک طراحی جدید میکردند. اگر با یک طراحی موفق نمیشدند با یک فکر دیگری وارد میدان میشدند. با عناوین مختلف میخواستند مردم را جهت دهند. این هم یکی از همان نقشهها بود که توسط اینها پیاده میشد.
امروز در جریان فعلی مسئولین کشور ردپایی از آن دولت اصلاحطلب میبینید؟
بله! صحبتش همچنان هست. مثلا در تهران آرایی که آوردند، تفکرشان این است که هر حرکتی که میکنند در مجلس پیگیری شود. میخواهند با پیگرفتن آن ردپاها چه کنند؟ میخواهند جهتها را هم جهت با اهداف مادی خودشان قرار دهند. زمزمههایی که امروز در مورد رهبری میشنوید، مانند شوراییکردن، نشانه وجود همان ردپا است. باید اصولگراها خیلی هوشیار و بیدار باشند و صحنه را ترک نکنند.
فرمودید اصولگراها هوشیار باشند و صحنه را ترک نکنند. الان باید حواسمان به چه چیز جمع باشد؟
اینها در ذهنیت و اعتقاداتشان مشکل دارند. مثل سابق که فرنگرفتهها در زمان رضاخان، عناصری که فرنگ رفته و نوکیسه بودند را به صحنه آوردند که جهت را عوض کنند و بتوانند راه خودشان را ادامه دهند تا بتوانند به چپاول و غارت خودشان برسند. الان هم مردم ما باید هوشیار باشند. جهتشان را حفظ کنند و مراقب باشند که حوادث 78 و 88 به وجود نیاید. به وجود هم نمیآید، هیچ وقت مردم ما این را بر نمیتابند که دوباره این قضایا تکرار شود.
بعد از سالهای اصلاحطلبی افرادی که حضور داشتند خیلی راحت به کمکهای خارجی که از کشورهای دیگر به کشور ما میآمدند، اعتراف میکردند و خیلی هم دردشان نمیگرفت و راحت راجع به آن حرف میزدند. این جرأت از کجا پدید آمد؟
اینها وابسته هستند و نباید خیلی هم تعجب کرد و این صحبتها وابستگی ایشان را نشان میدهد.