
اسدالله عسگراولادی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در همین ارتباط در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه دولت چین سرمایه گذاری شرکتهای چینی در ایران را ممنوع نکرده است، اظهار داشت: حضور هیأت های سرمایه گذاری چین به کشور هر روز در حال افزایش است و اعلام این صحبت ها فقط موانع پیش روی سرمایه گذاری را در کشور بیشتر میکند.
وی با بیان اینکه 4 هیأت چینی از نیمه اول بهمن ماه امسال عازم ایران خواهند شد، افزود: این هیأت متشکل از فعالان خودروسازی، معدن و مواد غذایی هستند که برای ارزیابی و سرمایه گذاری به کشور خواهند آمد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در پاسخ به این پرسش که چرا مشکلات بانکی ایران و چین هنوز حل نشده است، گفت: متأسفانه هنوز در تبادلات بانکی با مشکل روبه رو هستیم که قرار است نمایندگان بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در قالب سفری به چین این موضوع را بررسی و برطرف کنند تا از محل فروش نفت به فاینانس ها عمل شود.