
وی با بیان اینکه من در مناطق محروم چند شبانه روز در خدمت استاد پرورش بین کپَرها می گشتیم که محروم بیابیم؛ اما در همه این مراحل تَهَجُد ایشان و
شبزنده داری برای خدا را مشاهده می کردم، افزود: یکی از ویژگیهای پرورش، شب گرفتن و روز رساندن بود، آنچه از نزد خود بافته و از دیگران یافته داشت شب هنگام برای برنامه روزش استفاده می کرد، آن چنان که خدا به پیامبر (ص) میفرماید: «فانّ لک فی النهارسبحا طویلا».
دبیرکل سابق حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اینکه من در شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی و دو دوره از مجلس شورای اسلامی نیز در خدمت ایشان بودم، تصریح کرد: از امتیازات «پرورش» تهجد و توسل و خود فراموشی اش بود و با توجه به توفیقات ایشان در برخورداری از ویژگیهای والای تهذّب، توسل و به ویژه تهجد، همه مسئولان باید بدانند اگر شب نگیرند روز کفگیرشان به تهِ دیگ می خورد.
وی گفت: از ویژگیهای مرحوم پرورش، این سردار بزرگ فرهنگی کشور و انقلاب اسلامی، معلم، قاری قرآن و مفسر قرآن بودن است.
مرحوم استاد عسگر اولادی در مورد درست کاری و وظیفهشناسی مرحوم پرورش خاطر نشان کرد: همراه استاد پرورش در روزنامه رسالت بودم و در آن جا همه شاهد بودند که ایشان چگونه دلسوزی می کرد و چگونه در شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی تلألؤ و درخشش داشت و در شورای مرکزی مؤتلفه اسلامی خاضعانه جلسات را اداره می کرد.
وی گفت: قبل از انقلاب در زندان به سر می بردم و توفیق آشنایی با ایشان را نداشتم و به واسطه شهید دکتر بهشتی با مرحوم پرورش آشنا شدم و دراین مدت معاشرتها، نامی که برای پرورش در ذهنم هست عارف سالک است، انسانی که به واقع در گرفتن معارف از چشمههای اصلی تلاش می کرد.
عضو مؤسس حزب مؤتلفه اسلامی در بیان خوابی که مستقیم از مرحوم پرورش شنیده بود، اظهار کرد: ایشان یک بار در عالَم خواب به آیت الله علامه طباطبایی گفتند «شما در یک کتابتان رسیدید به یک جایی و گفتید این را نمی دانم، در یک کتاب دیگرتان هم باز به چیزی رسیدید و فرمودید این را نمیدانم، حالا پس از این همه گذشت آیا می دانید آن اولی و آن دومی چه بود؟
وی در ادامه افزود: استاد پرورش می گفت مرحوم آیت الله علامه طباطبایی در خواب عنایتی به من کردند و گفتند» آنی که در آن کتاب نوشتم نمیدانم، حالا هم نمیدانم، آنی را که در کتاب دوم نوشتم که نمی دانم، حالا هم نمی دانم؛ اما شما بدانید من این نمی دانم را هم، نمی دانم.
مرحوم استاد عسگر اولادی گفت: در حقیقت اثر تربیتی علامه طباطبایی در مرحوم پرورش به صورتی بود که ایشان خود را فراموش می کرد، در تهجد می گرفت و در توسل ساماندهی می کرد، حال باید گفت پروردگارا آن چه این بنده صالح تو در راه دین و سامان بندگان تو کوشش کرده به احسن وجه قبول بفرما.