
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: این اتاق فکر از سال ۸۹ بعد از سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به قم به منظور پیگیری مصوبات سفر، با حضور جمعی از کارشناسان باتجربه و متخصص و آشنا با طرحهای مطالعاتی استان و مطالعات بالادستی شکل گرفت.
رئیس اتاق فکر توسعه استان قم با اشاره به برگزاری جلسات این اتاق به صورت هفتگی اظهار کرد: تاکنون حدود ۱۲۵ جلسه در این اتاق فکر برگزار شده و بر اساس فرمایشات و مطالبات مقام معظم رهبری با ۱۱ کمیته کاری مثل حمل و نقل، معماری و شهرسازی، آب و کشاورزی، بازرگانی و فرش، فرهنگی و گردشگری، سرمایه گذاری و... شروع به کار کرد و اخیراً بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص محیط زیست، این کمیته نیز به ۱۱ کمیته قبلی اضافه شد و این اتاق با ۱۲ کمیته کاری مباحث اولویتدار استان قم را دنبال میکند.
حجتالاسلام بنایی تأکید کرد: خوشبختانه این اتاق فکر توانسته در ابعاد مختلف که مورد توجه بوده، گزارشها و مطالعات ارزشمندی را تهیه کند و مطالبی را ارائه دهد که واقعاً تازه و دست اول باشد، به گونهای که وقتی این مطالعات را خدمت مراجع معظم تقلید یا مسئولان ارشد ارائه میکنیم، آنها احساس میکنند که ما یک خلأیی را پر کرده و به نیاز مهمی پاسخ دادهایم.
دبیر مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم در مورد برگزاری این نشست صمیمی گفت: اساس این نشست صمیمی بر انس و دوستی و استفاده از مباحث اخلاقی به عنوان یک نیاز مبرم مجموعههای سیاسی و فکری است. نیاز به مباحث اخلاقی، اعتقادی و خودسازی همواره وجود دارد چون عدم توجه به خود و نفس خود، انسان را از معارف دور میکند.
حجتالاسلام بنایی افزود: ما که دور هم هستیم بعد از اخلاص و توکل بر خداوند متعال و استمداد از حضرت ولی عصر(عج)، تمام فکر و اندیشه ما این است که راههای رشد و ترقی استان قم را شناسایی کرده و فکر کنیم که چگونه میشود استان را به این سمت و سو و راههای روشن و درستتری رهنمون کنیم.