

* دولت موانع صادرات را رفع کند
دبیر استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: دولت باید به صادرات و واردات استان توجه بیشتری کند و موانع موجود را بردارد.
وی به قوانین و مقررات موجود و مشکلات مرزی به عنوان بخشی از موانع صادرات در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: رفع این موانع بستر صادرات و واردات را در استان آماده میکند.
طاهری در خصوص ظرفیتهای صادرات استان مطرح کرد: میوههای گرمسیری، خرما و صید و صیادی و ماهی و میگو در چابهار و کنارک از جمله این ظرفیتهاست.
وی با اشاره به وجود معادن مختلف در استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از جمله معادن این استان مس، آنتیموان، تیتانیوم، سنگ آهن و آهن پلاسری، سرب، روی، طلا، منگنز، کرومیت، قلع، تنگستن و کانسارهای غیرفلزی نظیر تالک، منیزیت، گل سفید، فلدسپات، کائولن، سیلیس و سنگهای ساختمانی بهویژه گرانیت هستند. سیستان و بلوچستان سومین پهنه کرومیتی خاورمیانه را دارد.
دبیر استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: مهم است بهرهبرداری از معادن استان منحصر به خامفروشی نشود. وجود کارخانهها و صنایع تبدیلی برای فرآوری و تولید محصولات با ارزش افزوده در استان حائز اهمیت است.
وی به تعاونیهای مرزنشین در این استان اشاره کرد و گفت: حدود 100 تعاونی مرزنشین با تقریباً یک میلیون عضو در این استان وجود دارد. اگر این تعاونیها فعال شوند و بتوانند صادرات و واردات داشته باشند اینها پتانسیل خیلی خوبی هستند.