
وی که در نشست اعضای معاونت امر به معروف و نهی از منکر سخن می گفت اظهارداشت: در امور امر به معروف و نهی از منکر دو بخش وظیفه داریم. وظایف عمومی و وظایف حاکمیتی که هر دو نیاز به اقدام و عمل دارد.
حبیبی با اشاره به ارتباط معیشت با امر به معروف و نهی از منکر افزود: باید در رابطه با دستگاه هایی که با معیشت مردم در ارتباط هستند از اهرم احزاب و نخبگان برای پذیرش امر به معروف و نهی از منکر استفاده کنیم. اگر به معیشت کسی رسیدگی کردیم و بعد او را امر به معروف یا نهی از منکر کردیم، اثر بیشتری خواهد داشت.
وی درباره فعالیت های فرهنگی نیز تأکید کرد: تا فرهنگ اصلاح نشود، ما در امر به معروف و نهی از منکر به جایی نمیرسیم. اما فعالیت های فرهنگی در این زمینه کافی نیست و گاهی هم باید از قوه قهریه استفاده کرد.
حبیبی با اشاره به موضوع حجاب بیان داشت: تذکر به بخش حاکمیتی درباره حجاب ضروری است. مؤتلفه اسلامی مکاتباتی در این زمینه با دکتر احمدی نژاد و دکتر روحانی به عنوان رؤسای جمهور داشته که متأسفانه پاسخی دریافت نکرده و دولت ها اهتمام جدی نسبت به این موضوع ندارند.
وی تأکید کرد: مجموعه های امر به معروف و نهی از منکر باید تذکرات جدی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر به دستگاههای حاکمیتی بدهند.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در پایان گفت: ما خدا را سپاسگزاریم که در اجرای این دو فریضه، به نقل از ستاد امر به معروف و نهی از منکر، حزب شماره یک کشور هستیم.
بومیان معاون امر به معروف و نهی از منکر حزب مؤتلفه اسلامی نیز در این نشست گفت: باید به جایگاه مناسب برای امر به معروف و نهی از منکر در ساختار جدید حزب توجه جدی کرد.
وی افزود: معاونت امر به معروف و نهی از منکر حزب مؤتلفه اسلامی همواره پیشنهادات خود را برای ارائه در مواضع هفتگی دبیر کل این حزب اعلام می کند .
بومیان تاکید کرد: مسئولان و اعضای حزب در سراسر کشور باید اهتمام ویزه به موضوع امر به معروف و نهی از منکر داشته و عامل این فریضه الهی باشند.