سیاسی

فجایع انسانی پیش آمده در میانمار نشان آشکاری از تروریسم نژادی است

فجایع انسانی پیش آمده در میانمار که نشان آشکاری از تروریسم نژادی است ،بیش از گذشته ضرورت اتخاذ سیاست های همگرایانه میان امت اسلامی را گوشزد می نماید.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: سکوت تاسف بار رسانه های صهیونیست نسبت به کشتار مسلمانان در میانمارواقعیت دروغین  شعار ادعایی جریان آزاد اطلاعات دولت های غربی را بیش از پیش آشکار ساخته است. در جهانی که دولت های استکباری با داعیه حقوق بشر ،آزادی و برابری، سیاست های یکجانبه گرایانه خود را به دیگران تحمیل می نمایند، فجایع انسانی پیش آمده در میانمار که  نشان آشکاری از تروریسم نژادی است ،بیش از گذشته ضرورت اتخاذ سیاست های همگرایانه میان امت اسلامی را گوشزد می نماید.
مهدی صولی از سکوت کشورهای مسلمان بویژه مسلمانان شرق آسیا در برابر این جنایات انتقاد کرد و افزود:این اتفاقات در منطقه ای رخ داده است که بیشترین جمعیت مسلمانان جهان را در خود جای داده است.به همین جهت کم تحرکی جمعیت انبوه مسلمانان اندونزی، مالزی و بنگلادش جای تعجب و گلایه دارد. ضروری است تا مردم این کشورها که از یک سو دارای منافع مشترک منطقه ای با میانمار بوده و دارای ریشه های نژادی بعضا مشترکی هستند، و از سوی دیگر در قالب اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آ.سه.آن) برای تشکیل یک جامعه واحد تلاش می کنند ،نسبت به وقایع میانمار واکنش جدی تری از خود نشان دهند.
این فعال سیاسی در باب اقدامات دولت نیز در این باره اظهار داشت: در بعد سیاسی و دیپلماتیک هم ضروری است تا دولت جمهوری اسلامی که به زودی ریاست غیر متعهد ها را برعهده خواهد گرفت ،فعالانه تر با این موضوع برخورد کند.نداشتن سفارت در کشور میانمار شاید یکی از دلایل مهم تاخیر در اتخاذ سیاست های پیشگیرانه موثر در این قضیه باشد.
وی همچنین در بعد فعالیت های مردمی و حزبی نیز با توجه به همسایگی این کشور با چین ، از حزب موتلفه اسلامی به دلیل روابط خوبی که با حزب کمونیست چین دارد خواست تحرکات دیپلماتیک موثری رابرای جلوگیری از کشتار و نسل کشی مسلمانان میانمار ساماندهی نماید و عنوان کرد: فراموش نباید کرد که اتفاقات اخیر می تواند در دراز مدت امنیت چین و ثبات را هم با مخاطرات جدی مواجه نماید.چرا که آمریکایی ها علاوه بر اینکه به دنبال ایجاد پایگاهی منطقه ای در میانمار به عنوان یکی از مهمترین   همسایگان دارای مرز مشترک طولانی با چین هستند،تلاش می کنند تا محوریتی قومی و مذهبی برای مخالفین بودایی دولت چین فراهم نمایند.
صولی در پایان هشدار داد: فراموش نباید کرد که ترکیب جمعیتی بیشتر کشورهای شرق آسیا به گونه ای است که  چنانچه کشتار مسلمانان در یک کشور به صورت یک رویه در آید، آتش اختلافات نژادی در بسیاری از کشورهای منطقه شعله ور خواهد شد.

https://www.shoma-weekly.ir/JeD5fQ