سیاسی

عملکرد دولتها در فرهنگ بدتر از رفتار بنی صدر در جنگ

روزنامه های امروز را دقت نمایید.وزیر محترم ارشاد فرمودند که لازمه شکوفایی فرهنگ،آزادی است،و همیشه 30 سال از دنیا عقب هستیم،لا اقل با دنیا حرکت کنیم. در جواب ایشان باید گفت ما زمانی که انقلاب کردیم آزادی را بدست آوردیم،و فرهنگی که مد نظر ایشان است که با آن حرکت کنیم فرهنگ ابتذال است. فرهنگی که در آن به ازدواج همجنسگرایان احترام میگذارند ،فرهنگی که در ان بنیان خانواده از بین رفته است هیچگاه مورد نظر ما نیست که بخواهیم از آن عقب بمانیم و یا حداقل با آن حرکت کنیم.
فضل الله فرخ- رهبر انقلاب اسلامی امسال را با عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری فرمودند . ایشان در قسمت دیگری از فرمایشات خود از اهمیت بیشتر فرهنگ نسبت به اقتصاد سخن گفتند و همچنین در جلسه ای که با خبرگان رهبری برگزار نمودند نگرانی خود را از وضعیت فرهنگی کشور اعلام داشتند.

در سال 1370 معظم له اعلام کردند که تهاجم فرهنگی شروع شده است.دشمنانی که تا آن سال نتوانسته بودند با تهاجم نظامی و انواع ترورها موجب عقب نشینی نظام جمهوری اسلامی ایران شوند با تهاجم فرهنگی وارد شدند.حضرت آقا هشدار دادند اما مسئولین توجه نکردند . ایشان بطور مکرر در سالهای بعد از شبیه خون فرهنگی،قتل عام فرهنگی و ناتو فرهنگی صحبت به میان آوردند اما بازهم مسئولین توجهی ننمودند و جالب است که در برخی موارد مسئولین کشور با نشان دادن چراغ سبز موجب گستردگی این تهاجم نیز گردیدند.

برای جلوگیری از چنین تهاجماتی ،اسلام راه و روش بسیار خوبی را پیشنهاد نموده است، امر به معروف و نهی از منکر که از واجبات دین اسلام است ،سد محکمی است در برابر تهاجم فرهنگی .

حضرت علی (ع) می فرمایند:تمام خوبیها ،حتی جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف مانند یک نم است در برابر اقیانوس.

متاسفانه در حالی از اهمیت امر به معروف و نهی از منکر سخن می گوییم که مسئولینی که هم اکنون به قدرت رسیده اند هیچ نوع توجهی به این مسائل ندارند و حتی رئیس جمهور محترم در سخنانی میفرمایند که "دولت به دین مردم کاری ندارد"و یا "با زور و شلاق نمیشود مردم را به بهشت فرستاد، بگذارید خودشان انتخاب کنند." آقای روحانی در جای دیگر در برابر انتقادها میفرمایند:"عده ای بیکارند و فکر آخر و عاقبت مردم را می کنند در حالی که نمیدانند عاقبت مردم چه است"

در جواب ایشان باید گفت ما برای چه انقلاب کردیم و برخی منتقدین مراجع دینی ما هستند، حضرت آیت الله مکارم شیرازی میفرمایند اگر نمیخواهیم به زور کسی را به بهشت بفرستیم حداقل راه جهنم را باز نکنید.

برای چه اینهمه شهید دادیم ،پیامبر اسلام میفرمایند:اگر شخصی روزگار بگذراند و به امور مسلمین اهمیت ندهد،مسلمان نیست.

روزنامه های امروز را دقت نمایید.وزیر محترم ارشاد فرمودند که لازمه شکوفایی فرهنگ،آزادی است،و همیشه 30 سال از دنیا عقب هستیم،لا اقل با دنیا حرکت کنیم.

در جواب ایشان باید گفت ما زمانی که انقلاب کردیم آزادی را بدست آوردیم،و فرهنگی که مد نظر ایشان است که با آن حرکت کنیم فرهنگ ابتذال است. فرهنگی که در آن به ازدواج همجنسگرایان احترام میگذارند ،فرهنگی که در ان بنیان خانواده از بین رفته است هیچگاه مورد نظر ما نیست که بخواهیم از آن عقب بمانیم و یا حداقل با آن حرکت کنیم.

نباید شرایط را به جایی برسانیم که بجای امر به معروف و نهی از منکر، امر به منکر و نهی از معروف شود.

وضعیت حجاب در کشور بسیار اسفناک است.

قانون حجاب و عفاف 9 سال قبل تصویب و ابلاغ شد در این قانون حدود 26 ارگان دخیل هستند پس چرا اجرا نمیشود؟

خداوند نشانه مومن و منافق را در قرآن بیان نموده اند: مومنین و مومنات دوست و سرپرست یکدیگرند و همدیگر را امر به معروف و نهی از منکر مینمایند و منافقین بجای امر به معروف،امر به منکر و بجای نهی از منکر ،نهی به معروف می کنند.

رئیس جمهور کشور در هنگام سوگند خود اعلام میدارد که از اسلام و مذهب و ارزشهای اسلامی دفاع و پاسداری مینماید ،اما در حضور علما و رهبری سخنان انحرافی را میشنویم.

این یعنی چه که امانت پیغمبر عقلانیت و اجتهاد است مگر بر اساس حدیث ثقلین امانت پیامبر در میان ملتش مشخص نیست؟

نباید ارزشها را پایمال کرد و نباید بی تفاوت باشیم. متاسفانه آمران معروف ما امنیت جانی ندارند و طبق اخبار از امسال 3 نفر شهید شدند.

دولتی که ادعای قانونمندی دارد چرا در جهت اجرای قانون حجاب و عفاف نمیرود؟

بنی صدر 2 تا 3 روز جنگ را رها کرد و با شعار زمین بدهیم و زمان بگیریم همین مسئله موجب شد جنگ 8 سال طول بکشد.

ما از سال 1370 تا کنون باعث وروددشمن در جبهه فرهنگ هستیم و کاری نیز انجام ندادیم.

بنده امیدوارم مسئولین بخود آیند و هرچه سریعتر در جهت بهبود اوضاع فرهنگی بکوشند.

https://www.shoma-weekly.ir/sErVZE