
به گزارش تسنیم عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی افزود: در طرح مراقبتهای اولیه در حاشیه شهر دسترسی مردم به خدمات بهداشتی تسهیل مییابد و در این طرح کارشناسان مربوطه به خانوارهای حاشیهنشین مراجعه میکنند که سبب کاهش دغدغه بیماری برای آنها میشود.
مصری با بیان اینکه در سبد هزینه خانوارهای کمدرآمد به خاطر گرفتاریهای اقتصادی و اجتماعی بخش بهداشت جایگاهی ندارد، گفت: هزینه بخش بهداشت برای خانوارهای حاشیهنشین به عنوان هزینه لوکس مطرح میشود و در درجه اول این خانوارها به دنبال تأمین نیازهای اولیه زندگی هستند که این امر سبب کم توجهی به بهداشت شده است.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی از سه سطح در طرح جامع مراقبتهای اولیه در حاشیه شهر کرمانشاه خبرداد و افزود: در سطح اولیه کارشناسان، در سطح دوم پزشکان عمومی و در سطح سوم پزشک متخصص قرار دارد که با حضور فعال کارشناسان در سطح اول و شناسایی بیماران بستر درمانی برای آنها فراهم میشود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آلودگیهای فیزیکی در رابطه با آب، غذا و محیط زیست در مناطق حاشیهای وجود دارد، گفت: از وظایف اصلی پایگاههای بهداشتی علتیابی آلودگیها و تلاش برای رفع چنین آلودگیهایی است زیرا این قبیل آلودگیها سبب ایجاد فضایهای ناباوری، خودزنی و غیره میشود.
مصری موفقیت در طرح جامع مراقبتهای اولیه در حاشیه شهر را به شرط وجود اعتماد دانست و بیان کرد: در طرح مذکور فرصتهای مناسبی برای برقرای ارتباط مطلوب در جهت رفع مشکلات مناطق حاشیه نشین وجود دارد که به کمک کارشناسان سطح اول میتوان در این راستا گامهای خوبی برداشت.
وی هزینه کردن بودجه تخصیص یافته را شرط موفقیت این طرح ندانست و بیان کرد: با هزینه کردن بودجه برای طرح مراقبتهای اولیه در حاشیه شهر باید به نتیجه طرح توجه شود و نباید به دنبال صرف تمامی اعتبار تخصیص یافته بود و در جامعهای که فضای فرهنگی مطلوبی حاکم است اعتماد بین افراد برقرار است.
رییس فراکسیون حزب مؤتلفه اسلامی درباره اختصاص اعتبار به هر استان گفت: براساس شاخصهای عملکردی هر بخش در استان بودجه مربوطه اختصاص مییابد که در این زمینه برای دریافت بودجه بیشتر تلاش مضاعف مسئولان هر بخش ضروری است.