
لاله افتخاری در گفتوگو با ایکنا با اشاره به مشکلات و چالشهای مؤسسات قرآنی، گفت: مؤسسات نمیتوانند نیازسنجی کنند چون جایگاه و امکانات لازم را ندارند؛ زیرا ممکن است فعالیتهایی که انجام میدهند بعضاً در منطقهای اشباع شده باشد و نتوانند موفق عمل کنند.
وی گفت: این مسئولیت برعهده شورای توسعه فرهنگ قرآنی است به همین منظور مسئولان و کمیسیونهای مربوطه باید گردهم آمده و نیازسنجی انجام دهند تا مشخص شود در هر منطقهای، چه رشتهای با تراکم یا خلأ مواجه است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه عمده مؤسسات در کسب منابع و تامین اجارهبها و هزینههای جاری چالشهایی دارند، افزود: عمدتاً از مؤسسات قرآنی انتظار میرود که کلاسهای قرآن را به صورت رایگان یا با حداقل هزینه برگزار کنند لذا در صورت تداوم این وضعیت اداره مؤسسات بدون تزریق بودجه با مشکل روبرو می شود.
رئیس هیئت اندیشهورز بانوان قرآنی با اشاره به بحث مالیات مؤسسات نیز گفت: مؤسساتی که از جیب هزینه میکنند و گردش مالی آنچنانی ندارند، مجبور هستند با وقتگذاری بسیار و طی مراحل پیچیدهای که در بحث پرداخت مالیات وجود دارد، اظهارنامههایی را پر کنند و اگر درست این کار انجام شود، نهایتاً از پرداخت مالیات معاف میشوند اما برای این کار باید بسیار زحمت کشیده و هزینه کنند.
وی همچنین درخصوص بیمه مؤسسات قرآنی اظهار کرد: این مسئله نیاز دارد که مجلس، دولت، تشکلهای قرآنی و حتی غیرتشکلها و نخبگان به صورت مستمر نسبت به آن توجه داشته باشند تا بتوانند بهترین راهکار را برای آن ارائه دهند.