دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان با تاکید بر اینکه اعضای شورا باید بدانند که در حال حاضر، هیچ بهانه ای برای کارنکردن پذیرفته شده نیست و در برابر کوچکترین خطایی در پیشگاه الهی و مردم مسئول خواهند بود، تشریح کرد: این شورا اولین شورای چله دوم انقلاب و اولین شورا پس از بیانیه گام دوم انقلاب است لذا باید در راستای بیانیه گام دوم حرکت خود را تنظیم کند و در جهت محقق شدن بندهای ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب، گام های موثر و مفیدی بردارند بطوری که تمام شهروندان با چشم دل و جان خدمات آن ها را ببینند و حس کنند.
وی ادامه داد: بنابراین به نظرمی رسد برای محقق شدن اهداف با توجه به اینکه اعضای شورا، در حوزه های مختلف مورد نیاز شورا تخصص لازم را ندارند باید حتما کمیته های تخصصی مشورتی، جدای از کمیسیون های شورا، متشکل از افراد متخصص، متعهد و دلسوز و فارغ از گرایش های جناحی تشکیل دهند تا برنامه ها و طرح ها دقیقا کارشناسی شده، و پس از تصویب به مورد اجرا گذاشته شود تاخدای نکرده، به علت انجام کارهای غیرکارشناسی و هزینه کردهای بیهوده، بیت المال به هدر نرود.
مقدم گفت: شورا باید در ابتدای شروع به کار، به مردم گزارش دهد که شورا و شهرداری را با چه وضعیتی تحویل می گیرد و در پایان هم اعلام کند که با چه وضعیتی تحویل می دهد لذا شفافیت باید یکی از اقدامات مهم شورا و شهرداری باشد زیرا شفافیت کلید نجات است و موجب جلوگیری از رانت خواری می شود؛ شفاف سازی یعنی عملکرد ها در ویترین شیشه ای قرارگیرد بطوریکه در دید همگانی گذاشته شود البته همه عملکردها، مصوبات، جلسات علنی شورا، نطق های قبل از دستور، همچنین دریافتی ها، پرداخت ها اعم از پرداخت ها و پاداش ها به اعضا وعوامل دست اندر کار از جمله شهرداری ها و… البته نه فقط فیش های حقوقی بلکه کل دریافتی های ماهیانه را مشمول شود و درمعرض دید همگان قرارگیرد.
