
او تصریح کرد: این اقدام امام، حاکی از این حقیقت بود که هیچ حرکت انقلابی و جنش اجتماعی بدون کار تشکیلاتی و سازماندهی نیروهای معتقد و برنامه ریزی برای استفاده از این نیروها در راستای تحقق آن انقلاب امکان پذیر نیست.
قائم مقام حزب مؤتلفه کشور ادامه داد: ضرورت کار تشکیلاتی و سازماندهی نیروها برای رسیدن به هدف و آرمانی بزرگ از تاکیداتی بود که امام همواره مورد تاکید قرار میدادند.
ترقی عنوان کرد: این تشکل با پخش اعلامیههای امام، ایجاد ارتباط بین امام و دیگر مراجع، نامه نگاری و پیگیری نامههای بین امام و دیگر مراجع، ساماندهی اصناف و بازاریان و ...توانست قیام خونین ١٥ خرداد را به گونهای رقم بزند که رژیم در فشار گسترده و عمیقی از انقلابیون، روحانیت و حوزه مواجه شود.
او خاطرنشان کرد: زمانی که امام و ملت قهرمان ایران، دیدند که شاه ندای مخالفت با روحانیت و علما را همچنان با طرح موضوع انجمنهای ایالتی و ولایتی ادامه میدهد، تصمیم گرفتند جو خفقان و رعب و وحشتی که شاه در کشور ایجاد کرده بود را بشکنند و مسیر مبارزه برای تغییر نظام ستمشاهی و جایگزین حکومت اسلامی را هموار کنند.
قائم مقام حزب مؤتلفه کشور عنوان کرد: در این مسیر بهترین جوانان مومن، آموزش دیده، با تقوا، اسلام شناس و تابع مرجعیت و رهبری دینی دست به دست هم دادند و با شهامت و شجاعت و از خودگذشتگی پیمان بستند تا آخرین قطره خون خود پای آرمانها بایستند و راه را برای مجاهدت دیگر جوانان باز کردند.
ترقی با بیان اینکه اگرچه این حرکت به شهادت آنها ختم و بسیری از آنها به زندان افتادند اما راه کادر سازی برای امام باز و هموار شد، گفت: موتلفه اسلامی پس از شهادت این عزیزان، در مسیر تحقق آرمانهای امام، مبارزه سیاسی خود را توسط شهیدان رجایی و باهنر ادامه داد و شخصیتهایی مانند شهیدان بهشتی، مطهری و مرحوم عسکر اولادی و شهید لاجوری و... با حرکت سیاسی در راستای نشر اندیشه و فقه سیاسی امام تلاش و فعالیت کردند.
باید به دولت سیزدهم فرصت داد
ترقی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه حزب موتلفه اسلامی معتقد است باید از مسئولان خدمت گذار و صادق به کشور تقدیر و از کسانی که با ترک فعل، غرب گرایی و ...مشکلاتی را برای کشور ایجاد کردهاند، بازخواست کرد، عنوان کرد: همچنین این تشکیلات معتقد است که باید از نصب مدیران اجرایی که در به وجود آوردن شرایط موجود در کشور نقش داشتند، پرهیز کرد.
او گفت: معتقدیم که باید به دولت سیزدهم فرصت داد، چرا که همچنان که توانست با مدیریت و تدبیر بر ویروس کرونا غلبه پیدا کند، بر مشکلات و بحرانهای اقتصادی و معیشتی هم غلبه پیدا خواهد کرد و با جراحی اقتصادی و اصلاح نظام اقتصادی کشور، طعم شیرین عدالت و رفاه ر اسایش را برای مردم ایران پدید بیاورد.