
بازتاب رسانه ای شرکت مردم در انتخابات
بازتاب انتخاباتی امسال ایران در رسانههای مشهور جهان تغییر محسوسی با انتخابات گذشته داشت و این رسانهها به حضور گسترده مردم راحتتر از گذشته اذعان کردند. رسانههای خبری، مانند رویترز، فرانسپرس، نیویورکتایمز، آسوشیتدپرس از جمله این رسانهها هستند، اما در این میان و درست در همین انتخابات، تلویزیون دولتی عربستان «الاخباریه» گزارشی مضحک در این زمینه منتشر کرد. الاخباریه در اقدامی ناشیانه تلاش کرد فضای آزاد انتخاباتی و آرام امروز ایران را به شدت امنیتی نشان بدهد تا جایی که دولت و نظام ایران از شورش مردم در بیم و هراسند و مراکز رأی را محاصره کردهاند! الاخباریه میگوید: «تشدید امنیتی و محاصره نظامی مراکز و حلقه زدن پیرامون مناطق، دلیل روشنی از ترس رژیم [ایران] از اعتراضات مردمی و علت تحمیل حالتی از رعب و وحشت و ممانعت از بروز خشم مردمی است.»
ابراز تمایل ترکیه برای بهبود روابط با ایران
به گزارش روزنامه «ملیت» چاپ استانبول، مولود چاووشاوغلو، وزیر خارجه ترکیه در سخنانی در کمیسیون روابط خارجی مجلس این کشور، ضمن اشاره به تلاش ترکیه برای بهبود روابط با کشورهای همسایه از جمله ایران، گفت: دیدگاههای ما درباره سوریه و عراق با ایران یکسان نیست. چاووشاوغلو در ادامه با ابراز خشنودی از لغو تحریمهای بینالمللی وضعشده علیه ایران، گفت: این موضوع به نفع برادران ایرانی ماست. ما به منظور توسعه روابط دوجانبه با ایران امسال نخستین جلسه را در سطح دستیاران معاون وزیر امور خارجه با ایرانیها برگزار کردیم. وی افزود: وزیر امور خارجه ایران به ترکیه سفر خواهد کرد. رئیسجمهور ایران نیز برای شرکت در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی که ۱۳ و ۱۴ آوریل برگزار میشود، به ترکیه سفر خواهد کرد. وزیر خارجه ترکیه همچنین گفت: ما و ایران شورای همکاریهای راهبردی داریم و سومین نشست مشترک کابینههای ایران و ترکیه با حضور حسن روحانی، رئیسجمهور ایران نیز در ترکیه برگزار خواهد شد. بر اساس این گزارش، رسانههای نزدیک به حزب حاکم ترکیه در یک سال گذشته دیپلماسی ایران را از منظر مسائل غرب آسیا، مورد انتقاد قرار داده و در مواقعی مداخلهجویانه خواندهاند؛ اما بهتازگی انزوای ترکیه، تحولات سوریه و نقش مؤثر روسیه و ایران، به نوعی رهبران آنکارا را به سمت واقعیات منطقه سوق داده است.
تاکید یونسی بر ریاست لاریجانی
دستیار ویژه رئیسجمهور در امور اقلیتهای دینی معتقد است لاریجانی در قضیه برجام بزرگترین خدمت را به دولت کرد بنابراین دولتیان و اصلاحطلبان باید خدمت لاریجانی را پاس بدارند.یونسی در پاسخ به این پرسش که شما گفتهاید که عارف در ریاست مجلس به نفع لاریجانی کنار خواهد رفت، گفت: من چنین چیزی نگفتم، من گفتم که عارف به نفع لاریجانی برای ریاست مجلس مصلحتاندیشی میکند.یونسی درباره ریاست مجلس دهم گفت: لاریجانی در قضیه برجام بزرگترین خدمت را به دولت کرد بنابراین دولتیان و اصلاحطلبان باید خدمت لاریجانی را پاس بدارند.یونسی ادامه داد: اینکه آقای عارف مصلحتاندیشی کند که کار خوبی است.وی در پاسخ به این سؤال که نظر خودتان در مورد ریاست مجلس دهم چیست و به نظرتان چه کسی بهتر است رئیس شود، گفت: آقای لاریجانی در حمایت از برجام خدمت بزرگی کرد، بنابراین ازاینرو دولت و اصلاحطلبان باید پاس این خدمت را داشته باشند.این اظهارات یونسی در گفتگو با فارس بیان شده است.
آغاز رسمی آتشبس در سوریه
آتشبس میان گروههای درگیر در سوریه، رسماً بر اساس توافق مسکو- واشنگتن آغاز شد. اجرای توافق میان آمریکا و روسیه برای توقف خصومتها در سوریه، بر اساس توافقات مقرر رأس ساعت ۲۴:۰۰ به وقت دمشق برابر با ۱:۳۰ بامداد شنبه به وقت تهران آغاز شد. مطابق توافقات قبلی بین آمریکا و روسیه قرار بود، توقف خصومتها میان طرفهای درگیر در سوریه از ساعت ۲۴:۰۰ جمعه به وقت دمشق آغاز شود. این آتشبس گروههای داعش، جبهه النصره و سایر گروههای تروریستی را شامل نخواهد شد. در صورتی که این توافق آتشبس با موفقیت اجرایی شود، این اولین بار در طول جنگ پنج ساله سوریه است که قدرتهای جهانی با مذاکره موفق میشوند درگیریها را در این کشور متوقف کنند. بشار اسد، رئیسجمهور سوریه و گروههای اصلی معارضان مسلح این کشور قبلاً با این توافق اعلام موافقت کردهاند. پیش از آغاز آتشبس، شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه شماره ۲۲۶۸ به اتفاق آرا از تمامی طرفهای درگیر در سوریه خواسته بود، به توافق مسکو - واشنگتن برای برقراری آتشبس در سوریه پایبند بمانند. در صورت پابرجا ماندن آتشبس، مذاکرات بینالمللی سوریه از ۷ مارس (۱۷ اسفند ماه) آغاز خواهد شد.
اظهارات جدید فائزه هاشمی
فائزه هاشمی در پاسخ به این پرسش که بیبیسی از لیست پدرتان برای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری حمایت کرده است، آیا نمیخواهید اعلام برائت کنید؟ گفت: این صحبتها فرافکنی و کمآوردن است. این حرفها مسخره است، اگر بخواهیم اینگونه بگوییم، همین انگلیس در انقلاب 57 از مردم ایران حمایت میکرد، پس باید بگوییم انقلاب اسلامی ایران، انگلیسی بود. فرزند رئیس تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اصلاً اعلام برائت چیز مسخرهای است، حالا بیبیسی حرفی زده است، همه بیایند اعلام برائت کنند؟ فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سال 92 انتخابات 88 را جبران کرد، گفت: روز انتخابات جبران سال 88 بود، چرا که دیدند نظام هزینههای زیادی بر سر آن اتفاقات پرداخت کرد و البته در این دوره شانس دیگری داریم که مجری انتخابات یعنی وزارت کشور و ناظر انتخابات شورای نگهبان همسو با هم هستند و این خود حسن بزرگی است که سلامت انتخابات را تضمین میکند. فائزه هاشمی درباره ردصلاحیتها نیز گفت: بخش عمدهای از ردصلاحیتها سیاسی، غیرواقعی، غیرقانونی و جناحی بود، اینها رقبای خودشان و چهرههای شاخص اصلاحطلب را زدند، بنابراین کاملاً شخصی بود و هر آنچه در مورد آن گفته شد دروغ بود.
دعوت زیباکلام به صندوق های شکسته انتخابات
وی که گویا از معروف نشدن رنج میبرد و چندی پیش در گفتوگو با یک روزنامه گفته بود: اگر نامم به جای صادق، آلفرد یا دیوید و نام فامیلی من هم به جای زیباکلام، جانسون یا اسمیت بود، شهره خاص و عام میشدم! در این فایل تصویری خطاب به آن دسته از کسانی که بهزعم او دلیلی برای رأی دادن ندارند و دچار ناامیدی شدهاند، پرسیده است: ما چه گزینه دیگری داریم؟ چه آلترناتیو (جایگزین) دیگری به جز صندوق رأی داریم؟ سپس گفته است: بنده به عنوان یک استاد علوم سیاسی میگویم: هیچ گزینه دیگری نداریم. هیچ آلترناتیو دیگری نداریم. زیباکلام در ادامه افزوده است: بنابراین هیچ چاره دیگری نداریم، الا اینکه با همین صندوق رأی شکستهپکسته وزارت کشور، با همین مقدار، سعی کنیم که ببریم جلو. ببریم به سمت تغییر و اصلاحات، آشتی کردن با دنیا، توسعه سیاسی، رفرم اقتصادی. صادق اسمیت در پایان تصریح کرده است: گزینههای دیگر (بخوانید تحریم انتخابات) اگرچه خیلی شیک به نظر میرسند ولی سر به ناکجاآباد میبرند. بنابراین باید با این احساس و وسوسه که رأی دادن فایدهای ندارد، بجنگیم. زیباکلام توضیح نداده است اگر سرنوشت کشور از طریق صندوقهای رأی رقم میخورد (که میخورد) اگر ساختار سیاسی کشور با مشارکت ملت در انتخابات تغییر میکند، چرا دوستان اصلاحطلب وی در سال 88 آن فتنه نابخشودنی را مرتکب شدند و ساختارهای قانونی کشور را به چالش کشیدند و حاضر به پذیرش رأی اکثریت نشدند. اگر تقلب واقعیت داشت، ساختارهای قانونی برگزارکننده کشور (شورای نگهبان و وزارت کشور) که تغییری نکردهاند. بنابراین تنها یک گزینه باقی میماند و آن اینکه بهزعم جریان مورد حمایت زیباکلام، انتخابات تا زمانی مشروع است که نامزدهای آنها از درون صندوقهای رأی بیرون بیایند، در غیر این صورت باید دست به شورش و نافرمانی زد!
اعتراف کری به حمایت اوباما از فتنه 88
«استیو چابوت»، نماینده جمهوریخواه ایالت «اوهایو» در بخشی از نشست استماع کنگره با جان کری وزیر امور خارجه امریکا از موضع دولت «باراک اوباما»، رئیسجمهوری امریکا در قبال اغتشاشات پس از انتخابات ریاستجمهوری ایران در سال 1388 انتقاد کرد و دلیل آنچه را که عدم حمایت دولت اوباما از «دانشجویان و اصلاحطلبان طرفدار دموکراسی در جنبش سبز» خواند، از «جان کری» جویا شد. رئیس دستگاه دیپلماسی امریکا در پاسخ گفت: «تا آنجا که یادم میآید اوباما در حمایت از آنها صحبت کرد و انتقادات زیادی هم از طرف ایران به همین دلیل روانه ما شد و همین موضوع یکی از موانعی بود که ما در طول مذاکرات هستهای مجبور به عبور از آن بودیم.» وزیر خارجه امریکا اضافه کرد: «آنها معتقد بودند ما نه تنها حامی (این حوادث) بلکه مقصر آن بودیم.» «کری» در بخش دیگری از این نشست گفت سپاه در واقع نیروهایش را از سوریه عقب رانده است و حضور آنها در سوریه کم شده است.» وزیر خارجه امریکا در ادامه ادعاهای خود گفت: «این به معنای آن نیست که آنها در این کشور درگیر نیستند و در انتقال سلاح از سوریه به لبنان فعالیت نمیکنند. ما از این نگرانیم و این نگرانی ادامهدار است.»
نزدیک به 60 درصد منتخبان مجلس دهم اصولگرا هستند
با شمارش آرای بیش از 40 هزار صندوق اخذ رای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، آمار غیررسمی و ابتدایی راه یافتنگان به خانه ملت در حال انتشار است.بر اساس آخرین آمار دریافتی از نتایج شمارش آراء دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزههای انتخابیسراسر کشور،تا کنون قریب 60 درصد راهیافتگان قطعی به پارلمان اصولگرا هستند.همچنین حدود 30 درصد منتخباناصلاحطلب و اعتدالی و بقیه نیز مستقل هستند که گرایش اکثر آنها به سمت اصولگرایان است.در ادامه با مشخص شدن نتایج آمار حوزه های انتخابیه دیگر، آمار ارائه شده تا کنون قابل تغییر خواهد بود.
رای کفاشیان لو رفت
علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان یکی از 207 نفری بود که امروز (جمعه) پای صندوق اخذ رأی ریاست فدراسیون جهانی فوتبال رفت. کفاشیان در این رقابت انتخاباتی به جیانیاینفانتینو رأی داد، به مانند 114 نفر دیگری که با رأی دادن به دبیرکل پیشین یوفا زمینه حضور او روی کرسی ریاست فیفا را فراهم آوردند. علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم این خبر را تأیید کرد.
حدادعادل: انتخابات، جشن سیاسی ملی است
غلامعلی حدادعادل پس از انداختن رای خود به صندوق انتخابات در مسجد لرزاده گفت: به نتیجه این انتخابات خوشبینم و اطمینان دارم ملت ایران با همان عزم، اراده و بصیرت همیشگی خود در راه امام راحل و پشت سر مقام معظم رهبری راه خود را ادامه خواهند داد.
وی در خصوص پیام حضور مردم در انتخابات اظهار کرد: انتخابات را یک جشن سیاسی ملی میدانم؛ یعنی همه ملت در یک جشن سیاسی شرکت میکنند و این پیام بسیار خوبی برای همبستگی و افزایش عزت و اقتدار ملی است.
نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: تنها کافی است بدانیم در چند ماه گذشته در یکی از کشورهای منطقه که جمعیت آن نزدیک به جمعیت ایران است انتخابات برگزار شد و در مرحله اول آن تنها 2 درصد ملت شرکت کردند. پس اگر میخواهید بفهمید که مردم سالاری دینی در ایران چه کرده حضور مردم ما را با کشورهای مسلمان منطقه که تحت تسلط آمریکا هستند مقایسه کنید. این تفاوت مردم سالاری دینی و دیگر کشورهای دنیاست.
«کری» خطاب به «کنگره»: عجله نکنید
وزیر خارجه امریکا از اعضای کنگره خواست تا برای تجدید قانون تحریمهای ایران عجله نکنند. به نقل از خبرگزاری «رویترز»، «جان کری» روز پنجشنبه در سخنرانی خود در کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان افزود: «قانونگذاران فرصت بیشتری بدهند و برای تمدید تحریمها علیه ایران عجله نکنند تا ببینیم این کشور با توافق هستهای بینالمللی که ماه گذشته اجرای آن آغاز شده است، چگونه رفتار خواهد کرد.» وی با بیان اینکه «اگر ایران مفاد توافق هستهای یا دیگر توافقها را نقض کند، حتی اگر قانون تحریمهای ایران تمدید نشود، تحریمها میتواند بلافاصله علیه این کشور بازگردانده شود.«
مشارکت انتخاباتی گسترده ایرانیها آمریکا را در وضع بدی قرار میدهد
یک سناتور سابق آمریکا گفت: میزان مشارکت در انتخابات بسیار زیاد خواهد بود و این امر سبب قرار گرفتن آمریکا در وضع بدی میشود.به گزارش پرستیوی، سناتور سابق آمریکایی تصریح کرد مشارکت در انتخابات ایران بیشتر از آمریکا است.
مایک گراول در گفتوگو با این شبکه گفت: اگر هفتاد و پنجدرصد مردم ایران در انتخابات شرکت کنند، میزان مشارکت در انتخابات بسیار زیاد خواهد بود و سبب قرار گرفتن آمریکا در وضع بدی میشود. میزان مشارکت در انتخابات آمریکا، حدود پنجاه درصد است. علت مشارکت بالا در انتخابات ایران، جوان بودن جمعیت کشور است. این جوانان به آینده امیدوارند.
رقص و پایکوبی مختلط در مقابل ستاد کاندیدا
در ساعتهای پایانی آخرین روز تبلیغات انتخاباتی در مقابل بعضی ستادهای مرکزی کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در اردبیل برای اولین بار در تاریخ این شهر بعضی از جوانان به صورت مختلط اقدام به رقص و پایکوبی کردند. این اقدام خلاف شرع و قانون در شهری که دارالمومنین است تعجب مردم را برانگیخت بطوری که از همدیگر میپرسیدند چرا مسئولین با چنین اقداماتی برخورد نمیکنند؟ و کسانی که با این قبیل تبلیغات میخواهند به مجلس بروند آیا میتوانند فرهنگ جامعه اسلامی را حراست کنند؟!
اهانت به رئیسجمهور کار دست فوتبالیست معروف میدهد؟
هاکان شوکور، ستاره معروف فوتبال ترکیه به دلیل برخی پستهای توئتریاش که از ان توهین به رجب طیب اردوغان برداشت شده بهزودی در دادگاه حاضر میشود. خبرگزاری روسی اسپوتنیک مدعی شده که خود شوکور اطلاع ندارد به خاطر کدام پستاش قرار است در دادگاه حاضر شود و میگوید: پیام وی اصلا به اردوغان و پسرش مربوط نمی شد. سایت خبری عصر ایران این خبر را منتشر کرده است.
اسراف باورنکردنی در تبلیغات برخی کاندیداها
اسراف باورنکردنی در تبلیغات برخی کاندیداها و راهاندازی کارناوالهای انتخاباتی و ستونهای خودرویی که به نوعی قشون کشی محسوب میشود تصاویر بسیار تلخی را در آخرین شب تبلیغات در خیابانهای اکثر شهرها رقم زد. به گزارش خبرنگار ستون جهت اطلاع از شیراز نمونه بارز بیعدالتی و اسراف در جامعه اسلامی در شب آخر تبلیغات انتخابات با ایجاد چهره بسیار زشت شهر با فرش شدن خیابانها با کاغذهای تبلیغاتی که به پرچم ایران و آرم مقدس جمهوری اسلامی ایران مزین شدهاند مشاهده شد. مردم میپرسند اینهایی که احترام به کوچکترین موارد قانونی و شرعی را بلد نیستند چگونه میخواهند در مجلسی که راس همه امور است برای مردم تصمیمگیری کنند؟ و چرا کسی تصمیم درستی برای مقابله با این اسراف و هدر رفتن بیتالمال نمیگیرد؟
نه مهران رجبی به انگلیس
این روزها بازار موضعگیری سیاسی چهرههای غیرسیاسی داغ داغ است. مهران رجبی بازیگر سریالهای تلویزیونی تصویری را در صفحهی اینستاگرامش به اشتراک گذاشته که در آن از کمپین نه به انگلیس حمایت کرده است. رجبی در کنار این تصویر نوشته: «سلام به دوستان نازنینم که عمرشان دراز باد...به مناسبت حضرت امروز.» این خبر را خبرگزاری خبرآنلاین منتشر کرده است.
حراج شماره تلفنهای 13 میلیون تومانی
حراج شمارههای رند از سوی همراه اول ادامه دارد، در لیست فروش این شماره تلفنها، سیمکارت های 13 میلیون تومانی نیز وجود دارد.در پی حراج شمارههای رند همراه اول به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، این شرکت اعلام کرده است که در حال حاضر تعدادی شماره تلفن رند گلچین از استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، فارس و سیستانو بلوچستان به مزایده گذاشته شده است.در لیست منتشر شده شماره تلفنهایی با قیمت ۱۳، ۸ و ۵ میلیون تومان به چشم میخورد که همگی این شمارهها به قیمت پایه در سایت هماره اول منتشر شده است، از این رو ممکن است هر شماره تلفن حتی بیش از مبالغ تعیین شده به فروش برسد. این خبر در سایت خبری اقتصاد نیوز منتشر شده است.
اولین گزارش آژانسبعد از اجرائیشدن «برجام»
آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش فصلی خود که روز جمعه منتشر شد پایبندی ایران به توافق هستهای را تأیید کرد. با وجود این در گزارش آژانس، موجودی ذخایر آبسنگین ایران در روز ١٧ فوریه برابر با ١٣٠,٩ تن تعیین شده که اندکی از حد ١٣٠ تن مجاز براساس توافق هستهای بیشتر بوده است.
آژانس تأیید کرده ایران با انتقال ٢٠ تن دیگر از این ذخایر میزان آن را به پایینتر از حدود تعیینشده رسانده است. این اولین گزارش فصلی آژانس بینالمللی انرژی اتمی از زمان اجرای «برجام» است .
سفارت انگلیس برای هیئت ایرانی ویزا صادر نکرد
نشست «ازسرگیری روابط میان بانکها و موسسات مالی ایران و انگلیس» که قرار بود در لندن برگزار شود به علت خودداری دولت انگلیس از صدور روادید برای مهمانان ایرانی لغو شد. چند روزی از شروع بهکار مجدد اداره کنسولی سفارت انگلیس در تهران میگذرد ولی گویا مشکلات صدور ویزای جزیره برای ایرانیها هنوز تمام نشده است.بر اساس گزارش اسکاینیوز، نهادی انگلیسی به نام «یورومانی» (EuroMoney) هتل روچستر لندن را برای برگزاری کنفرانسی با موضوعیت ایران اجاره کرده بوده و از مهمانان ایرانی هم برای حضور دعوت کرده بوده، ولی این نشست به دلیل «مشکلات ویزایی» لغو شده است.موضوع این کنفرانس «ازسرگیری روابط میان بانکها و موسسات مالی ایران و انگلیس» عنوان شده بوده ولی یورومانی گفته که با توجه به امکانپذیر نشدن حضور ایرانیان، نشست در تاریخ مقرر یعنی 18 اسفند برگزار نخواهد شد.پیش از این هم انگلیسیها نشستی برای برقراری رابطه با فعالان بخش انرژی ایران تدارک دیده بودند که بنا به گفته «علی کاردور» معاون شرکت ملی نفت ایران، به دلیل تأخیر سفارت انگلیس در صدور روادید، کلاً لغو شد.
اثبات مظلومیت نظام/ سران فتنه رای دادند
مرصادنیوز نوشت: موسوی و رهنورد که از سال 88 تا هشت ماه و بعد از آن تا مدتها به پیاده نظام سرویسهای جاسوسی برای بر اندازی انقلاب اسلامی تبدیل شده بودند، در انتخابات شرکت کردند.
موسوی، کروبی، خاتمی، رفسنجانی و رهنورد با متهم کردن نظام اسلامی به تقلب و جابه جایی میلیون ها رای!! بزرگترین خسارتهای مالی و معنوی را به نظام از ابتدای انقلاب تا کنون تحمیل و مسبب مرگ ده ها نفر شدند.
لجاجت سران فتنه در زدن اتهام تقلب در حالی است که آنها در انتخابات هفتم اسفند ماه شرکت کردند!
دعوت «سلام» به وحدت لبنانیها در مقابل عربستان
نخستوزیر لبنان در پی تعلیق کمک ۴ میلیارد دلاری ریاض به بیروت، خواستار وحدت ملی در قبال فشارهای عربستان سعودی شده است. رمزی جریج، وزیر اطلاعرسانی لبنان گفت تمام سلام در جلسه روز پنجشنبه کابینه، بر اهمیت وحدت ملی تاکید کرد. در همین حال وزرای لبنانی از عذرخواهی از عربستان سعودی امتناع کردند. محمد فنیش، وزیر کشور در امور پارلمانی لبنان گفت بیروت «اقدام اشتباهی انجام نداده است که به خاطر آن عذرخواهی کند». همچنین حزبالله لبنان تعلیق کمکهای ریاض به بیروت را محکوم کرده و گفته است این اقدام چهره واقعی عربستان سعودی را نمایان کرده است
اخبار روزانه:
*فرجالله سلحشور» کارگردان متعهد و انقلابی کشورمان که مدتی به دلیل ابتلا به بیماری سرطان ریه در بیمارستان بستری بود، دار فانی را وداع گفته و به لقاءالله پیوست. سلحشور که متولد سال ۱۳۳۱ در شهر قزوین بود، کارگردانی مجموعههای تلویزیونی تاریخی- مذهبی، چون ایوب پیامبر، مردان آنجلس و یوسف پیامبر(ع) را در کارنامه خود دارد. او قصد داشت مجموعه موسی پیامبر را هم کارگردانی کند. سلحشور نامی آشنا در کشورهای اسلامی است و وجهه بینالمللی او نیز به دلیل کارگردانی سریال جهانی یوسف پیامبر است که تاکنون چندینبار از تلویزیونهای مختلف کشورهای اسلامی روی آنتن رفته است.
*شیخمحمد البحرانی» معارض سرشناس سعودی به یورش مجدد نیروهای آلسعودی به استانهای شرقی این کشور، به ویژه شهر العوامیه اشاره کرد و گفت: همانطور که اطلاع دارید، رژیم آلسعود نتوانست کوچکترین موفقیتی در کشورهای مختلف منطقه، مانند عراق، سوریه، یمن و لبنان به دست آورد؛ از این رو تلاش میکند بر شدت اقدامات امنیتی در داخل کشور بیفزاید. این کارشناس سعودی گفت: به شما بشارت میدهم که کشور عربستان و کل منطقه در آستانه یک تغییر بسیار بزرگ قرار دارد و طی چند ماه آینده شاهد این تغییرات خواهیم بود.
*یک دادگاه تجدیدنظر فدرال در آمریکا میگوید: ۱۰ نفر از افراد اصطلاحاً موسوم به «قربانیان تروریسم ایران» میتوانند از محل بدهیهای یک شرکت نظامی آمریکایی به ایران غرامت دریافت کنند. این دادگاه در حکم نهایی خود اعلام کرده است: پرداخت این غرامت، نقض توافقات میان ایران و آمریکا برای حلوفصل بحران اشغال سفارت نخواهد بود. دادگاه تجدیدنظر حوزه نهم تصریح میکند، این پول که رقم آن با احتساب نرخ سود و دستمزد وکیلان ۲/۹ میلیون دلار است، جزء داراییهایی به شمار میآید که بر اساس یک حکم اجرایی توقیف شده است.
*بهتازگی شش زندانی زن زندان نیویورک با تنظیم شکایتی علیه سوءاستفاده جنسی کارمندان و نگهبانان این زندان اعتراض کردند. بر اساس گزارش «آرتی»، موارد متعددی از تجاوز جنسی به زندانیان زن در زندانهای آمریکا گزارش شده است که تمامی آنها حاکی از تعرض نگهبانان زندانها به زندانیان زن است.