گفتگوی ویژه

سازش خواهی نتیجه به بن بست رسیدن فتنه بود

امروز هم ضمن تجربه آموزی و عبرت آموزی از جریانات فتنه 78 و 88 باید با همان شور و نشاط 9 دی این مسائل را پیگیری کرد و اجازه نداد که دشمنان با شیوه‌های گوناگون به مقاصدشان برسند. هنوز برخی اصلاح طلبان می‌خواهند موضوع فتنه 88 را نادیده بگیرند و این موضوع را تمام شده فرض کنند. برخی‌ها نیز هنوز اصحاب فتنه هستند و بنابرمصلحت روزگار چهره عوض می‌کنند و به دنبال اصل کار فتنه می‌روند.
اشاره: بادامچیان معتقد است خط فتنه انگیزی دشمن از آغاز انقلاب آغاز شده و ادامه خواهد داشت؛ و از این رو 9 دی یک روز همیشه محک است برای شناخت انقلابی بودن یا نبودن افراد؛ حماسه «روز بصیرت» را از دریچه دیماه 1395 با نایب رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی به گفتگو نشسته ایم.

هفت سال از فتنه 88 گذشت. چرا همچنان نیاز به بازخوانی آن احساس میشود؟

در ابتدا طلب علو درجات می کنیم برای شهدایی که در دو فتنه 78 و 88 به رحمت الهی رفتند و از حضور عظیم مردم در مقابله با هر دو فتنه که توانستند این فتنهها را خنثی نمایند تجلیل می نماییم. هر جای جهان که از این نوع فتنهها راه بیفتد، مخصوصا اگر با پشتیبانی بیگانه باشد، طبیعی است که آسیبهای جدی و فراوانی به آن کشور وارد میآید و افراد زیادی کشته میشوند. ولی با تدبیر مقام معظم رهبری و هوشمندی ملت حاضر در صحنه این قضایا با کمترین آسیب پایان یافت و بعد از آن نیز برای آینده عبرت شد این عبرت را برای پیشگیری از تحمیل مجدد این هزینه ها نباید فراموش کرد.

فتنه 88، اولین توطئه علیه انقلاب نبود. چرا هر از گاهی شاهد تکرار چنین تنش هایی هستیم؟

در این 37 سال انقلاب مسئله اصلی ما حفظ ثبات نظام جمهوری اسلامی ایران، استقلال، آزادی و عزت این ملت است که در این زمینه نیز پیروزیهای گوناگون به دست آمده است. طبیعی است که استکبار جهانی، استعمار بین المللی، صهیونیست و همه قدرت طلبان و دنیا طلبان جهان با انقلابی که موجب بیداری، آگاهی یافتن و نجات ملتها میشود و از غارت ثروتهای آنها جلوگیری میکند، مخالف بودند. لذا از آغاز انقلاب تلاش نمودند که آنها را براندازند یا با بودن جریان لیبرالی، انقلاب را از انقلابی گری تهی نمایند. چون نتوانستند به هدف خود دست یابند، ترورها را راه انداختند و بعد که این ترورها هم جواب نداد، درگیریهای منطقه ای به نام خلقهای این و آن را در هر بخشی راه اندازی کردند. با این عمل نیز نتوانستند به جایی برسند. فکر کردند که با روی کار آمدن فردی که تصور میکردند باب میل آنها است یک جریان گورباچفیسم در ایران شکل میگیرد و بعد هم به یلتسین میرسد. علیرغم همه کارهایی که کردند به آن جایی رسیدند که مقام معظم رهبری فرمودند که این رئیس جمهور ما است اگر یلتسین هم پیدا شود مردم گوشش را میگیرند و بیرون می اندازند. با این سخن فهمیدند که آن طرح هم به جایی نمیرسد. از این جهت درصدد ایجاد فتنه برآمدند. در سال 78 در دولتی که خودش را دولت اصلاحات میدانست از جریان دانشجویی شروع کردند و به جای اصلاحات آن مصیبتها را پیش آوردند. وقتی آن پرونده را بررسی میکنیم متوجه میشویم که طرح توطئه پلیدی بود که استکبار هم از آن حمایت جدی میکرد و آن دستگیریها، جنجالها و قضایا به وجود آمد. سپس در سال 88 آنها انتظار داشتند که بتوانند در ایران عناصری که باب میل آنها عمل میکنند سرکار آیند. حالا در هر زمانی اسم این عناصر را اصلاحات یا چیزهای دیگر بگذارند که مقاصدشان را برآورده کنند و انقلابی بودن را در ایران براندازند و به جای آن یک دولت لیبرال آن چنانی سر کار آورند. در سال 88 ملاحظه کردیم که همه عناصر مسئله دار جمع شده بودند و هنگامی که موفق نشدند، درگیریها و فتنه را راه انداختند. اینها عبرت بسیار جالبی است که بدانیم استکبار آمریکار و غرب با ملت و نظام مستقل و آزاد ما سر سازگاری ندارند.

با این وصف باید منتظر تکرار یک دسیسه جدید بود. توطئه پس از فتنه را چه می دانید؟

بله، آنها دائم در فکر ایجاد فتنه هستند. اگر توطئههای گوناگون با انواع و اقسام عناوین در جهت فریب مردم را از اول انقلاب تا حال بررسی کنیم، مشاهده مینماییم که هیچ گاه آنها از فکر براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران و توطئه علیه ملت عزیز ما غافل نبوده اند. بعد از این که این فتنه هم به بن بست رسیده و شکست خورد، درصدد بر آمدند که ما را به سازش بکشانند. بحث نامههای اوباما به حضرت آقا و دیگران و بعد هم این ذهنیت که اگر مذاکره شود مشکلات مردم حل میشود، اگر مسائل هسته ای حل شود آنها با ما تفاهم خواهند کرد و روابط آرام بین المللی را دنبال خواهیم کرد را مطرح کردند که این هم بعد از جریانات مذاکرات 5+1 و برجام مشخص شد آنها به تعهداتشان عمل نمیکنند و تعهداتشان اجرایی نمیشود ولو این که ما به همه تعهداتمان عمل کنیم. ذهنیتهای ساده اندیشی که تصور میکرد اگر ما با آنها با این روش همراهی داشته باشیم و مقداری برد به آنها بدهیم، آنها هم به ما برد میدهند، متوجه شدند که این نگرشها و تفکرات غلط است و نمیشود از شیطان الشیاطین انتظار خیر و رحمت داشت. اکنون که نتوانستند از فرصت برجام علیه ما سوءاستفاده کنند و با تدابیر رهبری این قضایا خنثی شده است همه تلاششان این است که در انتخابات آینده چه در شوراهای اسلامی تهران و چه در انتخابات ریاست جمهوری وارد شوند و عناصری را بر سر کار آورند که انقلابی نباشند. حال ما در پشت بعضی از جریانات، تحرکات و تحریکات فتنه ای را مییابیم که شاید خود اینها هم متوجه نباشند در زمین چه کسی بازی میکنند.

به عقیده شما امتداد جریان 9 دی در سال 1395 چگونه باید بروز یابد؟

ملت ما از جمله کسانی که به آقای موسوی رأی داده بودند، زمانی که متوجه حقایق شدند، در جریان 9 دی نشان دادند که با وجود تبلیغات کسانی که جریان باطل را به حق آراسته بودند، اما چنان عمل میکنند که کسانی که فتنه را به پا کردند، پشیمان شوند. امروز هم ضمن تجربه آموزی و عبرت آموزی از جریانات فتنه 78 و 88 باید با همان شور و نشاط 9 دی این مسائل را پیگیری کرد و اجازه نداد که دشمنان با شیوههای گوناگون به مقاصدشان برسند. هنوز برخی اصلاح طلبان میخواهند موضوع فتنه 88 را نادیده بگیرند و این موضوع را تمام شده فرض کنند. برخیها نیز هنوز اصحاب فتنه هستند و بنابرمصلحت روزگار چهره عوض میکنند و به دنبال اصل کار فتنه میروند. ان شاءالله در آینده دولتی سرکار آید که در خط ولایت، ملت و اسلام ناب بتواند مشکلات فعلی را حل کند و دشمنان را بیش از گذشته به ناامیدی برساند.

https://www.shoma-weekly.ir/jfLl6c