گفته می‌شود که...

زندگی اسف‌بار خواهر شهید در روستای مرزی/ کدام عضو "یکتا" در افطاری احمدی‌ نژاد شرکت کرد؟/ فحاشی مجری شبکه من‌‌وتو به احسان علیخانی/ کشتار کودکان به دست داعش به اتهام روزه‌خواری/ انتقاد ارجمند از مدل گل کلمی موی جوانان/ دور ریختن ۱ میلیارد تن غذا در کشورهای عربی و ...

دور ریختن ۱ میلیارد تن غذا در کشورهای عربی

دور ریختن سالانه یک میلیارد و 300 تن غذا در سطل‌های زباله توسط اعراب هم‌زمان با گرسنگی 795 میلیون انسان در جهان سوژه رسانه‌های خبری شده است.سایت خبری "الشعب الجدید" مصر در این‌باره گزارش داد، خیابان‌های کشورهای عربی در ماه مبارک رمضان، مملو از غذاهای اضافه‌ای است که می‌تواند شکم میلیون‌ها گرسنه را در دنیا سیر کند.براساس اعلام جمعیت حمایت از مصرف عربستان، میزان اسراف مواد غذایی در عربستان و دیگر کشورهای عربی خلیج فارس، بین 50 تا 70 درصد در روز است.مصر از کشورهای عربی است که در آن میزان قابل توجهی از غذاهای 13 هزار سفره الرحمن با هزینه نیم میلیون پوندی به سطل آشغال ریخته می‌شود و به دست فقرای این کشور نمی‌رسد.در این میان می‌توان از امارات نیز نام برد که 20 درصد از آشغال‌های خانه‌های مردم ابوظبی پایتخت این کشور را غذا تشکیل می‌دهد و این وضع در کشورهایی مثل عربستان بدتر نیز هست.سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو) نیز در گزارشی از حجم بالای هدر دادن غذا در کشورهای عربی با وجود 795 میلیون گرسنه در جهان خبر داد و ضمن انتقاد از این روند، خواستار مقابله با پدیده اسراف در این کشورها شد.

اعتراف به کارسازنبودن گزینه نظامی!

یک پایگاه خبری آمریکایی در یادداشتی با اشاره به دانش بومی برنامه هسته‌ای ایران، گزینه نظامی و استفاده از بمب‌های سنگرشکنی را که این روزها مطرح می‌شود، برای مقابله با این برنامه غیرمؤثر توصیف کرد.

بیزینس اینسایدر در گزارشی با عنوان «طرح جایگزین آمریکا برای ایران با دو مشکل بزرگ مواجه است»، بر کارسازنبودن گزینه نظامی و استفاده از بمب‌های سنگرشکن در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران تأکید کرد.

در این گزارش آمده است: «درنهایت هرگونه بمباران اهداف هسته‌ای ایران با دو مشکل و مانع اصلی مواجه است. اول اینکه نفوذگر مهمات انبوه می‌تواند کار اندکی در ریشه‌کن‌کردن دانش هسته‌ای ایران انجام دهد».

پایگاه آمریکایی در ادامه به اظهارات «آنگوس کینگ» سناتور ایالت مین آمریکا در این‌باره اشاره کرد؛ جایی که عضو مستقل کنگره آمریکا در اظهاراتی گفته بود: «شما نمی‌توانید دانش آنها را بمباران کنید». بیزینس اینسایدر در توضیح علت و مشکل اصلی دوم حمله نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران هم نوشت: «مانع اول به مشکل دوم مرتبط است و آن، نداشتن ضمانت در این‌باره است که نفوذگر مهمات انبوه توان نابودی زیرساخت هسته‌ای را داشته باشد. هیچ ضمانتی نیست که یک دور از حملات هوایی برای چنین منظوری کافی باشد».

زندگی اسف‌بار خواهر شهید در روستای مرزی

سایت شهدای ایران نوشت: یکی از خادمان شهدای پاوه از زندگی اسف بار خواهر یک شهید و 3 جانباز در یک روستای مرزی با 80 درصد کم توانی مغزی خبر داد که متاسفانه بنیاد شهید و امور ایثارگران حقوق‌شان را قطع کرده و هم اکنون با صدقه مردم زندگی می کند.

یکی از خادمان شهدای شهرستان پاوه در این رابطه اظهار داشت: شمسیه وطن دوست ساکن یک روستای مرزی به نام دزاور از توابع نو سود شهرستان پاوه است که به دلیل 80 درصد معلولیت مغزی و کم توانی فکری تحت کفالت پدرش که پدر یک شهید و 3 جانباز دفاع مقدس بود قرار داشت که بعد از فوت پدر بنیاد شهید مستمری این خانواده را قطع کرده است.این خادم شهدا افزود: این خواهر معلول شهید شب ها را در خانه های اقوام و آشنایان سر می کند و هیچ مستمری و کمکی از دستگاه های دولتی دریافت نمی کند و فقط کمیته امداد ماهیانه 25 هزار تومان به وی مساعدت می کند و مردم منطقه به این خواهر شهید صدقه می دهند.خادم الشهدای شهرستان پاوه گفت: باعث شرمساری است که این خواهر شهید در هلاکت و بدبختی زندگی می کند در حالی که تمام برادرانش فرزندان خمینی بوده و جانشان را برای این کشور داده اند.

بی.بی.سی طرف داعش را گرفت

بنگاه سخن پراکنی دولتی انگلیس ( بی بی سی) درخواست دیوید کامرون نخست وزیر و نیز 120 تن از نمایندگان پارلمان این کشور را برای عدم استفاده از عبارت 'دولت اسلامی ' برای گروه تروریستی داعش به بهانه رعایت 'بی طرفی '، رد کرد.' تونی هال ' مدیر کل بنگاه سخن پراکنی دولتی انگلیس که بودجه اش به صورت اجبار از سوی خانواده های انگلیسی تامین می شود، در توجیه این اقدام گفته است که بایستی در قبال گروه داعش 'منصفانه ' رفتار شود.روزنامه تایمز روز پنجشنبه در این خصوص نوشت: تونی هال مدیر کل 'بی بی سی' گفته است که واژه 'داعش ' به عنوان جایگزین ' دولت اسلامی'، واژه ای تحقیر آمیز بوده و 'بی بی سی' نیاز دارد که مواضع 'بی طرفی اش' را حفظ کند.به نوشته این روزنامه، گروه داعش که هزاران شهروند بیگناه را قتل عام کرده و هفته گذشته باعث مرگ 30 شهروند انگلیس شده است، از سوی دیوید کامرون نخست وزیر به عنوان یک ' فرقه مرگ و مسموم ' یاد شده است.

کدام عضو "یکتا" در افطاری احمدی‌ نژاد شرکت کرد؟
ضیافت افطار محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق چهارشنبه شب در حالی در ساختمان ولنجک برگزار شد که دولتمردان و مسئولین سابق دولت‌های نهم و دهم در این مراسم حضور داشتند.بر اساس نقل اعضای حاضر، در این مراسم محمود احمدی نژاد در سخنانی از انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی گفته است.علی نیکزاد، شمس الدین حسینی، غلامحسین الهام، شیخ الاسلامی وزیر کار، مجتبی ثمره هاشمی، محمد شیخان، محمدرضا میرتاج الدینی، نسرین سلطانخواه، بهروز مرادی،محمدرضا فرزین، مرتضی تمدن و عباس امیری فر امام جماعت نهاد ریاست جمهوری و برخی دیگر از مدیران دولت سابق در این مراسم افطاری شرکت کرده‌اند.به گفته برخی اعضای حاضر، محمد عباسی وزیر ورزش دولت دهم، عضو جبهه "یکتا" نیز در این مراسم شرکت کرده است. محمدرضا میرتاج‌الدینی نیز که در این مراسم افطاری احمدی‌نژاد شرکت داشته، در اولین همایش جبهه یکتا نیز شرکت کرده بود.

پخش شبانه کنسرت پاپ در نمایشگاه قرآن!

شب‌های شیدایی عنوان مراسمی شاد و پر طرب است، که هر شب در نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود. مراسمی که بنرهای تبلیغاتی آن بیش از تبلیغات نمایشگاه قرآن در سطح شهر وجود دارد و با شعار «آنچه نادیدنیست» دعوت به مشارکت می‌کند.در این مراسم پرطرب یک خواننده پاپ با خواندن ترانه‌هایی شاد و طرب انگیز تماشاچیان نمایشگاه را به کف‌زنی دعوت می‌کند.البته برای شنیدن موسیقی ویژه برنامه شب های شیدایی لازم نیست زحمت چندانی به خود بدهید چراکه این صدا اجباراً تا چند صد متری قابل شنیدن است. تعدادی بازدیدکنندگان معتقد بودند این آهنگ‌ها تناسب چندانی با فضای نمایشگاه قرآن ندارد، اگرچه همه آهنگ های استفاده شده در این برنامه دارای مجوز هستند.در همین راستا حجت الاسلام حشمتی معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد معتقد است به جهت آنکه ماه رمضان به نوعی جشن محسوب می شود چنین آهنگ‌هایی را متناسب با فضای قرآنی نمایشگاه دانست و تصریح کرد: ما این برنامه را اجرا نمی کنیم و این برنامه سالهای زیادی است که در باغ موزه برگزار می‌شود.

فحاشی مجری شبکه من‌‌وتو به احسان علیخانی

برنامه امسال ماه عسل نسبت به سال های قبل با جنجال بیشتری آغاز شد. این حاشیه ها علاوه بر برخی موارد اجرا از سوی علیخانی، حتی به دکور برنامه هم کشید تا زحمات و طراحی زیبای این برنامه تحت الشعاع برداشت های منتقدان قرار گیرد.این روزها گمانه های بسیاری در مورد افراد پشت پرده حاشیه‌سازی و شایعات علیه ماه عسل مطرح می شود که تنها گذشت زمان می تواند چهره مدیران شایعه‌ساز و تخریب کنندگان و یا مقصران را نشان دهد.در این بین اما رقبای ماهواره‌ای این برنامه هم که گویا در رقابت میدان را وا داده اند، از آن سو شروع به حاشیه‌سازی کرده و با مدیریت شایعات سعی در به حاشیه کشاندن آن دارند.شبکه تلویزیونی "من و تو" که دچار افت و افول شدید مخاطب شده، هر از چند گاهی برای جبران این نقص، به این و آن چنگ می زند تا بلکه بتواند با تخریب دیگران خود را مطرح کند.چند روز پیش "سالومه سیدنیا" یکی از مجریان این شبکه با حمله به "احسان علیخانی" وی را با عباراتی زشت و بی ادبانه مخاطب قرار داد!سالومه سیدنیا که اکنون کمتر از سابق نوبت آنتن در شبکه من و تو به وی می رسد در پستی در فیس‌بوکش با توهین به احسان علیخانی و برنامه محبوب او چنین نوشت: «لذت شهوانی است در پسِ آن چهره سراسر پلاستیکی ات وقتی از دردناک ترین وجوه زندگی یک بچه 8 ساله می پرسی و دست محبت کثیف ات را به سرش می کشی و دوربین ات جوراب پاره اش را نشان می دهد و اشک های تمساح دروغین ات.»آنچه از موضع گیری های شبکه های ماهواره ای و عوامل آن در مورد ماه عسل احسان علیخانی روشن است، مردمی بودن و پر مخاطب بودن این برنامه است که گویا در این کسادی بازار مخاطب به مذاق شبکه های ماهواره ای خوش نیامده و از ابتدا با مدیریت شایعات علیه این برنامه سعی در تخریب آن دارند.اگرچه بعضی سوژه های این برنامه نسبت به سال های قبل با افت چشمگیری مواجه بوده؛ اما به نظر می رسد اینگونه فضای توهین و فحاشی علیه این برنامه منطقی و طبیعی نیست.

مسیر معکوس در تک نرخی کردن ارز
گزارشها حاکی از آن است که بانک مرکزی در حال افزایش نرخ دلار دولتی برای فراهم کردن مقدمات ارز تک نرخی است. بانک مرکزی افزایش نرخ دولتی دلار را در ماه های اخیر در دستور کار خود قرارداده است به طوری که نرخ دلار طی سه ماهه اخیر روندی تصاعدی به خود گرفته و از نرخ ۲۸۰۸ تومان به ۲۹۴۰ تومان در حال حاضر رسیده و از نرخ رسمی دلار در بودجه ۹۴ هم فراتر رفته است.نرخ دلار در روز یازدهم فروردین ماه ۹۴ یعنی سه ماه پیش ۲۸۰۸ تومان بود که با روندی افزایشی یک ماه بعد یعنی روز یازهم اردیبهشت ماه به ۲۸۳۶ تومان رسید، بانک مرکزی همچنان با افزایش نرخ رسمی دلار این نرخ را در تاریخ یازدهم خردادماه به ۲۸۸۹ تومان افزایش داد و این نرخ دیروز یازدهم تیرماه آخرین روز کاری هفته جاری به ۲۹۴۰ تومان رسید

میزبانی ایران در مسابقات سال بعد والیبال لغو میشود؟

محمدرضا داورزنی می گوید احتمالا به خاطر مشکل ورود بانوان به ورزشگاه ها ، سال بعد میزبانی مسابقات لیگ جهانی را به تهران نمی دهند. وی در مصاحبه ای با وب سایت 90 گفته: محمد رضا داورزنی به عنوان بالاترین فرد پاسخگو در فدراسیون والیبال از نگرانی هایش بگوید.او که گفت و گوی مفصلی را با وبسایت برنامه نود انجام داده بود در بخشی از حرف هایش در این مورد گفته است:«ما اصلا نمی خواهیم مقابل fivb موضع بگیریم.باید دست به دست هم بدهیم و کاری کنیم که در آینده درخواست بانوان که نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند محقق شود و آن‌ها بتواند برای دیدن بازی تیم ملی به سالن‌های والیبال بیایند . البته این مقوله نیازمند هماهنگی، کار بیشتر، سالم سازی محیط و فضای مناسب‌تر است.»داورزنی در مورد عدم حضور بانوان گفته که شک نکنید که تبعات زیادی را به همراه خواهد داشت.حتی ممکن است سال آینده از میزبانی محروم شویم.

اعلام مبلغ دستمزد احسان علیخانی

مجری ماه عسل اعلام کرد که دستمزد وی برای کل ماه رمضان و برنامه ماه عسل مبلغ ٤٥ میلیون تومان است که این مبلغ برای یک سال تلاشش برای آماده سازی و تهیه سوژه و بررسی و فیلمبرداری برای ماراتن یک ماهه رمضان است و اعضای تهیه برنامه در طول یکسال درگیر پیش تولید و ساخت این مجموعه هستند.وی گفت که حتی هزینه لباس و کت شلوارهای برنامه نیز از هزینه شخصی است.احسان علیخانی با انتقار تلویحی از موج گسترده شایعات و موج سواری برخی در خصوص دستمزد و درآمد حامیان مالی برنامه گفت: درآمد ناشی از حامیان مالی برنامه و آگهی ها مستقیم به خزانه دولت و حساب صدا و سیما واریز می شود و ماه عسل هیچ عایدی از این محل ندارد.
گفتنی است، پیش تر شایعاتی در شبکه های اجتماعی حاکی از دریافتی یک میلیارد و دویست میلیون تومانی علیخانی حکایت داشت! که البته میهمان برنامه نیز به آن اشاره کرد.

سردر جدید و سه میلیاردی دانشگاه شریف

در آستانه پنجاهمین سال تأسیس دانشگاه صنعتی شریف سه میلیارد تومان صرف ساخت سردر جدید این دانشگاه خواهد شد. طرح سردر جدید دانشگاه صنعتی شریف توسط شهاب الدین ارفعی طراحی شده است و تا اوایل مهرماه اجرا می‌شود و مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

شیخ الاسلام، مدیر امور ساختمان و تأسیسات دانشگاه در خصوص ویژگی‌های سردر جدید دانشگاه شریف گفته: سردر جدید دانشگاه شریف با 30 متر طول، 12 متر ارتفاع و 10 متر عرض دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است و طراح آن هویت معماری دانشگاه را حفظ کرده است.

توهین مجدد مهرجویی به جامعه ی منتقدان

مهرجویی که پیش از این با «خر» خطاب کردن منتقدان طرفدار خود باعث ایجاد حاشیه‌های جالبی بین حامیانش شده بود، شب گذشته در مراسم کانون کارگردانان و هنگام تقدیر از خود، با اشاره به وضعیت نقد سینما در ایران و با درخواست برای محدود کردن دایره منتقدان آثار خود گفته است: «کسانی که می‌خواهند درباره آثار سینمایی پیشکسوتانی مانند من،‌ کیمیایی‌، تقوایی و ...که کارمان را انجام داده‌ایم بنویسند باید منتقدانی را انتخاب کنند که شعور هنری بالایی داشته باشند و بتوانند خوب را از بد تمییز بدهند جالب است که سازنده «نارنجی‌پوش» و «چه خوبه که برگشتی» محدود شدن دایره منتقدان خود را از «حقوق» کارگردانان دانسته و گفته است: اینها مسائلی است که خانه سینما می‌تواند به عنوان حقوق اعضای خود از آن دفاع کند. مهرجوئی در حالی آثار خود را خارج از حد و شعور منتقدین تلقی می‌کند که ساخته‌های اخیرش، حکایت از پسرفت وی دارد.

لزوم مجوز و زمانبندی برای بارداری در یک شرکت چینی
یک شرکت در چین در نظر دارد بارداری بدون اجازه را ممنوع کند.رسانه‌های خبری در استان هنان، در مرکز چین، متن بخشنامه یک شرکت تعاونی تولید واقع در شهر جیائوزئو را منتشر کرده‌اند که در آن، به کارکنان زن شرکت اطلاع داده شده است که قبل از تصمیم به بارداری، مجوز لازم را از شرکت دریافت کنند. در بخشنامه این شرکت آمده است که "تنها کارکنان زن متاهل که بیش از یک سال سابقه کار دارند می‌توانند برای قرار گرفتن نامشان در فهرست زمانبندی شده حاملگی درخواست بدهند و پس از تایید درخواستشان هم، لازم است این برنامه را دقیقا دنبال کنند." کسانی که از جدول زمانی مورد تایید تخلف کنند و به این ترتیب، به کارشان آسیب برسد، مبلغ ١٠٠٠ یوآن (حدود ١٦٠ دلار) جریمه می‌شوند.

منوهای چندصدهزارتومانی افطار برای اعیان!

ماه رمضان 1436 هجری قمری در ایران با سیلی از ریخت و پاش‌ها همراه می‌شود که هر سال بر گستره‌اش افزوده می‌شود، به گونه‌ای که منوی افطاری امسال تا 180 هزار تومان افزایش یافته و قریب به اتفاق رستوران‌ها که منوهای افطاری را نیز در نظر گرفته‌اند، با تدبیری خاص، منوهایشان را از کف چند ده هزار تومان شروع می‌کنند.روش معمول این است که معمولاً منوی افطار مختصر در نان و پنیر و گردو و سبز و چای می‌شود و سایر موارد به صورت جداگانه محاسبه می‌شود اما رستوران‌هایی نیز هستند که بشقاب افطارشان را بسیار گران در نظر می‌گیرند اما حتی شامل غذای گرم نیز می‌شود و در واقع منوهای چندصدهزارتومانی نیز از در همین راستا شکل می‌گیرد که طبیعتاً رقم سنگینی برای طبقه متوسط ایران است و عمدتاً مربوط به طبقه اعیان می‌شود.

بر اساس بررسی‌ها با جمع بندی منوی افطار ده‌ها رستوران تهران، رقم واقعی افطار در حدود 40 هزار تومان است اما در عین حال گروهی از رستوران‌ها نیز که خدمات‌شان را با بشقاب افطار در هم آمیخته‌اند، رقم‌های کلانی را مطالبه می‌کنند که برای یک میهمانی کوچک معادل چند ده میلیون تومان خواهد بود. بوفه‌هایی که انواع سوپ، چند نوع حلیم با ترکیبات متفاوت، چند نوع آش، چند نوع سالاد و همچنین مجموعه‌ای از غذاها را در کنار نان و پنیر و سبزی و گردو و... سرو می‌کنند و در نهایت مشتری تنها یک رقم ثابت ورودی پرداخت می‌کند، رفتار منصفانه‌تری به نسبت رستوران‌هایی دارند که با محاسبه تک به تک این اقلام خوراکی، رقمی کلان را طلب می‌کنند.

فهرست درخواستی فروزنده از دولت و تیم هسته ای
لطف‌الله فروزنده معاون پارلمان رئیس جمهور سابق پیرامون لزوم رعایت خطوط قرمز در مذاکرات گفت: یکی از مباحثی که امروزه مطرح است، این است که ملت ایران به حقوق واقعی‌شان برسند.وی افزود: ما از تیم مذاکره‌کننده توقع داریم خطوط قرمزی که مقام معظم رهبری فرمودند را رعایت کنند، خصوص درباره موضوع لغو تحریم‌ها که باید همزمان با امضای توافق لغو شوند.عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: تیم مذاکره کننده کشورمان به هیچ وجه زیر بار بازرسی‌ها چه مدیریت شده و چه غیر مدیریت شده نرود و اجازه ندهد طرف مقابل از مراکز نظامی ما بازرسی کنند. همچنین حق تحقیق و توسعه ما نیز به رسمیت شناخته شود.معاون پارلمانی دولت دهم ادامه داد: ما از دولت توقع داریم بطور شفاف و روشن برنامه‌اش را برای اقتصاد کشور، چه توافق بشود و چه نشود، اعلام کند. فروزنده افزود: اگر دولت برنامه اقتصادی‌اش‌ را براساس مبانی اقتصاد مقاومتی شکل دهد و به توانمندی‌های داخلی توجه کند، ما این ظرفیت را خواهیم داشت که کشور را به خوبی اداره کنیم.عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به دغدغه جدی مردم در خصوص برنامه اقتصادی دولت گفت: نگرانی جدی که امروز وجود دارد این است که آیا دولت چه توافق بشود چه نشود می‌خواهد کشور را با پول نفت و واردات اداره کند و یا از واحد‌های تولیدی حمایت کند و واردات را کاهش دهد

درخواست پناهندگی آسانژ از فرانسه

جولیان آسانژ بنیانگذار سایت افشاگر ویکی لیکس درنامه ای سرگشاده از فرانسوا اولاند رییس جمهوری فرانسه درخواست پناهندگی سیاسی کرد.شبکه روسی 'راشاتودی' روز جمعه گزارش داد: آسانژ در نامه سرگشاده به رییس جمهوری فرانسه که در روزنامه 'لوموند' انتشار یافت ، نوشت که وی قربانی شکنجه و آزار دولت آمریکا برسر افشای نقض حقوق بشر و دیگر اقدامات بحث برانگیز (واشنگتن) است.به دنبال افشای جاسوسی 'آژانس امنیت ملی آمریکا' NSA از مقامات عالی فرانسوی، مقامات این کشور نشانه هایی از اعطای پناهندگی به آسانژ را بروز دادن؛ وی نیزدر پی این نشانه های موافق، درخواست پناهندگی از رئیس جمهورفرانسه را بطور رسمی ارایه کرده است .این درحالی است که آسانژ از ژوئن سال 2012 میلادی به سفارت اکوادور در لندن پناهنده شده و دراین مکان به سر می برد.دولت انگلیس میلیون ها پوند صرف مراقبت از خروج وی از ساختمان سفارت اکوادور در لندن نموده تا به محض خروج ، وی را بازداشت و به سوئد بازگرداند.

دستور دولت برای تشکیل یک کارگروه ملی

بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به تعدادی از اعضای کابینه، اعلام شده است که با تشکیل یک کارگروه ملی جدید در دولت، تشکل جدیدی با عنوان کارگروه ملی محیط زیست به ریاست سازمان حفاظت محیط زیست و شرکت نمایندگان دستگاه های عضو شورای عالی محیط زیست، حداقل در سطح مدیرکل، تشکیل می شود . همچنین بر اساس بخش دیگر این ابلاغیه، مسئولان وزارت کشور و سازمان مدیریت نیز وارد مباحث ارزیابی محیط زیستی برنامه های منطقه ای در استان ها می شوند.

کودتا برای کشتن البغدادی

منابع عراقی و سوری از نخستین عملیات کودتای واقعی داخل گروه داعش برای سرنگونی سرکرده خود به نام «عواد البدری» معروف به ابوبکر البغدادی خبر دادند.این منابع اعلام کردند: در عملیات کودتای نافرجام سیزده نفر از رهبران برجسته این گروه اعدام شدند که در میان آنان پنج نفر از آنها مناصب بالایی در شورای نظامی داعش برعهده داشتند.این منابع خاطر نشان کردند: اغلب کسانی که که اعدام شدند ملیت های عربی، مراکشی، سوری، یمنی، کویتی، کرد و چچنی داشتند.این کودتا به دنبال اختلافات شدید میان گروه داعش درباره روند عملیات نظامی این گروه رخ داد زیرا داعشی ها به دنبال این بودند تا گروههای مختلف بیشتری در سوریه، لیبی و افغانستان به کار گیرند.یک منبع آگاه در موصل که خواست نامش فاش نشود در مصاحبه با پایگاه العربی الجدید گفت: عملیات کودتایی که از قبل از تولد در نفطه خفه شد قصد داشت در راه کاروان ابوبکر البغدادی به جنوب شهر الرقه بمب گذاری کند و او را از بین ببرد زیرا البغدادی با تصمیم گیریهای فردی خود در داخل این گروه یکه تازی می کند و هئیت شرعی و قانونی این گروه را که سه سال بر اساس آن فعالیت می کرد به یک هیئت نمایشی تبدیل کرده است.

هشدار حقوقی به یک مسئول مهم اجرایی

بر اساس ابلاغیه مسئولان یکی از نهادهای نظارتی به رئیس یکی از سازمان های مهم دولتی، تاکید شده است که با توجه به مقررات قانونی و الزامات اداری مصوب، صورت های مالی این سازمان باید در زمان مقرر قانونی به دستگاه های مربوط و نظارتی ارائه شود که این موضوع در سال های گذشته با تاخیر همراه بوده و با توجه به اهمیت رعایت انضباط مالی در قوه مجریه، در صورت تکرار این موضوع، این تخلف برای رسیدگی، به دادسرا ارجاع خواهد شد.

عکس متفاوت ظریف و واکنش کاربران

تیم مذاکره کننده هسته ای در این چند روز مذاکرات سخت و فشرده ای داشته است و در این بین، عکسی متفاوت از محمدجواد ظریف، توجه رسانه ها و مخاطبان را جلب کرده است. باشگاه خبرنگاران نوشت؛ نظر به اینکه مذاکرات هسته ای اکنون در بالاترین سطح خود در وین دنبال می شود، شاهد برگزاری جلسات فشرده در سطوح مختلف به منظور دستیابی به توافق جامع هستیم. اما این مذاکرات حاشیه هایی هم به همراه دارد. صفحه اینستاگرام منتسب به دکتر محمدجواد ظریف عکسی را منتشر کرد که توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرده است. برخی کاربران که این صفحه را در اینستاگرام دنبال می کنند، در ذیل عکس ظریف، نوشته اند: «یا علی»، «حق نگهدارت مرد، چشم 80 میلیون به شماست»، «خدا پشت و پناهت بزرگمرد، ان شاءا... همیشه شاد و خندان باشی دکتر ظریف عزیز»، «دوستت داریم مرد»، «خدا بهت قوت بده مرد، لبخندت بهمون جون می ده، خدا به خانوادت هم توان زیاد بده»، «خسته نباشید دکتر. به امید آینده ای روشن»، «چشم یک ملت به شماست»، «خسته نباشی، چشم دشمنات کور» و ... .

انتقاد آیت الله سبحانی از عمل زیبایی بینی

آیت الله جعفرسبحانی از مراجع تقلید گفت: مردم ما سعی می کنند بینی خود را که آفریده خداست، به شکل غربی ها در بیاورند، لذا این کار به هیچ عنوان درست نیست. به گزارش مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید ظهر روز چهارشنبه در جلسه تفسیر سوره احزاب در مدرسه علمیه حجتیه قم افزود: متاسفانه امروز مردم ما چیزهایی از غربی ها یاد می گیرند که جای تأسف دارد و جراحی بینی از جمله آن است.وی با اشاره به آیه اسوه حسنه بیان کرد: قرآن و خداوند ما را به اسوه و الگوگیری از پیامبر اکرم(ص) سوق داده و ما باید به ایشان تاسی کنیم، ولی متاسفانه غربی ها در ایران و جوامع اسلامی الگو سازی می کنند، آنها در قدیم هم با عناوینی چون بیتل ها در ایران الگوسازی می کردند ولی امروز شیوه آنها تغییر کرده است.

فریدمن: بیشترین عقب نشینی ها از سوی امریکا بود

«توماس فریدمن» ستون نویس مشهور روزنامه «نیویورک تایمز» با نگارش مقاله ای در این روزنامه توافق نهایی هسته ای در شرف امضا بین ایران و گروه 1+5 را یک تحول بسیار بزرگ در خاورمیانه دانست. به گزارش «عصر ایران»، فریدمن در این یادداشت، به نقل از« مایکل مندلبوم» متخصص سیاست خارجی در دانشگاه «جان هاپکینز» نوشت:« در مذاکرات هسته ای بین ایران و امریکا ، با وجودی که واشنگتن می توانست دست بالا را داشته باشد اما بیشترین عقب نشینی ها از سوی امریکا بود». به نوشته این کارشناس امریکایی: «مذاکرات هستهای امریکا و ایران با درخواست واشنگتن به منظور بسته شدن تمامی تاسیسات هسته ای و متوقف کردن تمامی فعالیتهای ایران آغاز شد اما در نهایت امریکا رضایت داد تأسیسات هستهای و فعالیت های هسته ای ایران در چارچوبی مورد توافق دو طرف به فعالیت خود ادامه دهد».

وجود 8100 زندانی جرایم غیرعمد در زندان‌های کشور
سید اسدالله جولایی در حاشیه جشن گلریزان در جمع خبرنگاران در شیراز افزود: حدود یکهزار نفر به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی بابت دیه ناشی از تصادف در زندان به سر می‌برند.وی افزود: تا سال 93، هشت هزار و 498 زندانی جرایم غیرعمد با کمک 725 میلیارد تومانی خیرین از زندان‌ها آزاد شدند. البته شاکیان نیز با گذشت 300 میلیارد تومانی از طلب‌های خود به آزادی این زندانیان کمک کردند.وی محکومان مالی و مهریه را در صدر فهرست زندانیان جرایم غیرعمد کشور دانست و ادامه داد: بیشترین شمار زندانیان جرایم غیرعمد کشور به استان‌های تهران، خراسان رضوی و خوزستان تعلق دارد. استان فارس با برخورداری از فرهنگ غنی، وضعیتی معمولی از نظرآمار زندانیان جرایم غیرعمد را دارد.مدیرعامل ستاد دیه کشور با اشاره به این‌که «امسال 260 جشن گلریزان آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد در سراسر کشور برگزار می‌شود»، از پیشتازی خیرین اصفهان و فارس در این جشن‌ها خبر داد و گفت: استان‌های اصفهان و فارس به ترتیب رتبه‌های اول و دوم کشور در جمع آوری کمک‌های مردمی برای آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد در سال 93 را به خود اختصاص داده‌اند.

کشتار کودکان به دست داعش به اتهام روزه‌خواری

سایت شبکه خبری "فاکس نیوز" با انتشار گزارشی خبر داده که 74 کودک و زن به اتهام روزه‌خواری در طول ماه رمضان توسط نیروهای داعش کشته شده‌اند. به گزارش خرداد، این شبکه خبری با اشاره به میزان کشته شدگان توسط داعش می‌نویسد: از زمان اعلام تأسیس خلافت توسط داعش در مجموع 3027 نفر توسط نیروهای داعش کشته شده‌اند. این میزان ارقامی است که گروه ناظران حقوق بشر در سوریه که مقر آن در لندن قرار دارد در گزارش ماه ژوئن گذشته خود ارائه کرد."در این گزارش اشاره شده که بسیاری از کشته‌شدگان جان خود را به دلیل اتهاماتی تحت عنوان "توهین به مقدسات، جاسوسی، جادوگری، لواط و یا شیعه‌ بودن از دست داده‌اند." این سایت در ادامه اشاره می‌کند که تنها در هفته جاری، دو کودک که سن آن‌ها مشخص نیست در "میادین" در استان "دیرالزور" در شرق سوریه پس از آن که داعشی‌ها آنان را به روزه نگرفتن متهم کردند توسط اعضای آن گروه کشته شدند. این گزارش در ادامه اشاره می‌کند که اجساد این کودکان کشته شده در معرض نمایش عموم قرار گرفته و آنان به صلیب کشیده شده‌اند.

آماده باش فرانسه به شرکت هایش:از بازار ایران جا نمانید

«رویترز» در گزارشی به نقل از یک دیپلمات فرانسوی گفت که به شرکت های این کشور برای رفتن به ایران آماده باش داده شده است. به گزارش «عصر ایران»، این خبرگزاری نوشت: «یک دیپلمات فرانسوی به شرکت های این کشور گفته است که شرکت هایی از کشورهای دیگر از جمله امریکا و آلمان آماده ورود به بازار ایران هستند و زمانی برای هدر دادن باقی نمانده است.» «رویترز» با انتشار نقل قول منبع دیپلماتیک خود مبنی بر اینکه «در صورت دستیابی به توافق هسته ای، لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه بعد از گذشت مدت کوتاهی از دستیابی به توافق هسته ای به تهران سفر خواهد کرد»، افزوده است: «فرانسه با موضع سرسختانه خود وضعیت شرکت های این کشور را هنگام برداشته شدن تحریم های ایران به خطر می اندازد. در صورت برداشته شدن تحریم های ایران، این کشور می تواند مبلغی به رقم 150 میلیارد دلار از پول های خود را از بانک های جهان دریافت و شرکت های خارجی را برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف از بخش انرژی گرفته تا حمل و نقل و ساخت و ساز جذب کند.»

دریافت وام 300 میلیونی با مدارک جعلی!

فرمانده انتظامی استان ایلام از دستگیری فردی خبر داد که با مدارک جعلی اقدام به دریافت وام بانکی سه میلیارد ریالی در شهرستان آبدانان کرده بود. پایگاه خبری پلیس نوشت؛ سردار علی دولتی گفت: متهم با جعل مدارک پروانه بهره برداری یک شرکت اقدام به اخذ وام بانکی کرده بود. وی ادامه داد: با ارائه مدارک جعلی توسط این فرد به بانک، مسئولان بانک به واقعی بودن مدارک مشکوک که برای روشن شدن موضوع مدارک را در اختیار پلیس قرار می دهند. وی افزود: با بررسی های صورت گرفته جعلی بودن مدارک محرز و با دستگیری متهم پرونده، راز این کلاهبرداری سه میلیارد ریالی فاش شد. وی خاطرنشان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان آبدانان با استفاده از توانمندی های تخصصی و اشراف اطلاعاتی جاعل مدارک را نیز شناسایی و متهم را دستگیر کردند. موضوع این پرونده جهت رسیدگی تحت بررسی پلیس و محاکم قضایی قرار دارد.

انتقاد ارجمند از مدل گل کلمی موی جوانان

داریوش ارجمند در مراسم گلریزان زندانیان جرائم غیرعمد با حضور مسئولان و خیران اصفهان گفت: من مدتها درباره وضعیت جوانان و جامعه‌مان فکر کردم و در این میان یک گپ مهم در جامعه پیدا کردم و آن فرم‌‌گراییِ بدون محتوا و پشتوانه‌ جوانان است؛ فرمی که از غرب می آید؛ جوان ما خواننده‌ای را می بینند که دور سرش را سفید کرده و چیزی مانند کلم به جای مو روی سرش درست کرده است از آن تقلید می کند. شلوارش را با تیغ یا سنگ پا پاره ‌ و با سنجاق قفلی قفل می‌زند! این فرم‌گرایی از کجا آمده است؟! این یکی از دردهای ماست.

مصریان پرچم داعش را آتش زدند

جمعی از نمازگزاران مصری پس از برگزاری نماز جمعه، تظاهراتی روبروی یک مسجد در شهر الاسکندریه، اقدامات تروریستی علیه ارتش مصر را در صحرای سینا را محکوم کردند. آنها پرچم گروهک تروریستی داعش را در محکومیت این حملات آتش زدند.

بازداشت یکی از مدیران بانک سپه

مدیر روابط عمومی بانک سپه گفت: بازداشت یکی از مدیران این بانک ناشی از تخلف مالی یا مسائل مرتبط با بانک نبوده و به نظر می رسد علت بازداشت، مسائل شخصی بوده است .فارس نوشت؛جلالی با اشاره به انتشار خبرهایی مبنی بر بازداشت یکی از مدیران بانک سپه، اظهارداشت: یکی از مدیران بنا به دلایلی که تاکنون جزئیات آن برای بانک مشخص نشده، بازداشت شده است. وی افزود: تاکنون هیچ گونه تخلف مالی یا مسائل مرتبط با بانک از سوی واحدهای نظارتی درباره علت بازداشت نامبرده گزارش نشده است. مدیر روابط عمومی بانک سپه گفت: به نظر می رسد علت بازداشت نامبرده مسائلی شخصی بوده که ارتباطی با بانک سپه ندارد.

سخنان تفرقه آمیز حزب گلبدین حکمتیار علیه ایران

حزب اسلامی گلبدین حکمتیار در افغانستان اعلام کرده است ایران «اسرائیل دیگری برای امت اسلامی» است. در بیانیه حزب اسلامی، که در سایت آژانس اسلامی افغانستان منتشر شده، آمده است: «اغراق نیست اگر بگوییم که ایران در واقع اسرائیل دیگری برای امت اسلامی است، هم از این نظر که در آتش جنگ های فرقه ای و درگیری ها می دمد و هم از این نظر که جنگ های داخلی را شعله ور می کند». این بیانیه حزب اسلامی گلبدین حکمتیار در واکنش به انتشار گزارشی در خبرگزاری فارس منتشر شده است که در آن ادعا شده عربستان سعودی از حزب اسلامی گلبدین حکمتیار خواسته مقام های پاکستانی مخالف حمله عربستان به یمن را ترور کنند. فارس مطلب خود را به نقل از وبسایت «الوعی نیوز» منتشر کرده بود. حکمتیار، در دوران حاکمیت کمونیست ها بر افغانستان در تهران اقامت داشت، اما پس از آزادی افغانستان و بازگشت به کشور خود، علیه ایران موضع گرفت. حزب اسلامی گلبدین حکمتیار در فروردین ماه امسال اعلام کرده بود که آماده است برای همکاری با نیروهای عربستان سعودی نفرات خود را به یمن بفرستد.

100 هزار درخواستی که از فتح الله زاده شد!

مدیر عامل سابق آبی ها می گوید هواداران از طریق پیامک از او خواسته اند تا به استقلال برگردد.علی فتح الله زاده که این روزها در خانه بستری است در گفت و گویی که با ورزش و مردم داشت از هزاران پیامکی که هواداران برای بازگشتش به استقلال به او زده اند خبر داد.او دو تلفن همراهش را به گزارشگر این برنامه نشان داد و گفت:«ببینید اینجا 70 هزار تا و در این گوشی هم بیش از 20 هزار تا که در حدود 100 هرا تا پیامک می شود.همه این ها را هواداران فرستاده اند که من به استقلال برگردم.اما هنوز زمانش نیست و من به آقای افشارزاده هم گفته ام که هر کمکی خواستند به من بگویند تا برایشان انجام بدهم.

پایان نامه عربستان با موضوع تکفیر شیعیان

دولت عربستان در اقدامی غیربشری، دفاع یکی از پایان نامه های خود با موضوع تکفیر شیعیان را پذیرفت و به دانشجوی آن مدرک کارشناسی ارشد داد. به گزارش شفقنا، سازمان دیده بان حقوق بشر شیعه، در بیانیه ای تصریح کرد: از آن جا که دولت سعودی با در پیش گرفتن فرقه گرایی و حمایت مادی و معنوی از گروه های تروریستی در تمام کشورها باعث گسترش تروریسم شده است، بنابر این دادن گواهینامه کارشناسی ارشد به پایان نامه ای که گروهی از شهروندان را تکفیر کند، امری عجیب به نظر نمی رسد. این پایان نامه، بر ضرورت مبارزه با شیعیان تاکید می کند. گزارش های «جمعیت علمی علوم عقیدتی و ادیان عربستان» نشان می دهد که دانشگاه های سعودی در طول 20 سال گذشته به بیش از 139 پایان نامه با موضوع دشمنی با شیعیان و ضرورت مبارزه فکری، فرهنگی و مادی علیه آنان، مدرک کارشناسی ارشد داده اند. این سازمان با تاکید بر ضرورت توجه سازمان های بین المللی مختلف از جمله شورای جهانی حقوق بشر و هیات ها و حکومت های بین المللی، تصریح کرد: از آن جا که جامعه بین المللی بر خطرناک بودن وجود گروه های تروریستی و افکار افراطی گرانه یقین کامل دارد بنابر این تلاش کند تا راه هایی جهت خشکاندن ریشه های فکری و مالی آنان بیابد.

نظرجدید درباره فسادهای میلیاردی قشم

وزیر دادگستری درخصوص ادعای فساد ۱۲ هزار میلیارد تومانی و ۵۰ هزار میلیارد تومانی فروش قسمت هایی از منطقه آزاد قشم گفت: بر سر قیمت زمین فروخته شده اختلاف وجود دارد. پورمحمدی که درمراسم افطار اصولگرایان به میزبانی محمدرضا باهنر حضور یافته بود در خصوص پرونده این فساد افزود: با توجه به بررسی هایی که صورت گرفته، متهمان دستگیر و پرونده به دادگاه ارسال شده است، اما برای شفافیت بیشتر موضوع همچنان باید صبر کرد زیرا درمورد قیمت های مختلف همچنان بحث هایی وجود دارد و ادعاهای مختلفی نیز مطرح شده است.

برج میلاد تعطیل شد

همزمان با شب های لیالی قدر در ماه مبارک رمضان و همچنین به مناسبت شهادت حضرت علی (ع) جشنواره رمضانی شهر خدا در برج میلاد به مدت پنج روز از تاریخ ۱۴ تا ۱۸ تیرماه تعطیل خواهد بود تا شهروندان بتوانند بخوبی از شب های پربرکت لیالی قدر بهره مند شوند.جشنواره رمضانی شهر خدا کار خود را دوباره از روز جمعه ۱۹ تیرماه در قالب برپایی محلات مختلف سلامت، فرهنگ و هنر، کودک، زندگی و طهرون تا پایان ماه بندگی خدا ادامه می دهد.سومین جشنواره رمضانی شهر خدا از ۱۹ تا ۲۶ تیرماه همه روزه با حضور گسترده هنرمندان از ساعت ۱۸ تا ۲ بامداد میزبان علاقه مندان و بازدیدکنندگان است.

اخبار روزانه:

* «آلن ایر» سخنگوی فارسی‌زبان وزارت خارجه آمریکا برای دومین‌بار بیت شعری را به زبان فارسی نوشت؛ اما همزمانی این مطلب با 12 تیر، سالگرد حمله جنایتکارانه ناو جنگی ایالات متحده به هواپیمای مسافربری ایرباس موجب شد تا کاربران ایرانی پاسخ‌‌های جالب و قابل تأملی به سخنگوی فارسی‌زبان کاخ سفید بدهند. یکی از کاربران ایرانی نوشت: دوست عزیز بهتره این جمله رو خیلی خوش خط تمرین کنی و بنویسی. 27 سال پیش در چنین روزی ما (دولت آمریکا) 290 آدم بی‌گناه را در آسمان کشورشان منفجر کردیم (نقطه سر خط)!

* سرهنگ علیرضا لطفی، رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی از دستگیری یک فروشنده اسلحه در منطقه مرکزی تهران و کشف ۱۰۰ سلاح گرم و سرد از مخفی‌گاه وی خبر داد. وی اظهار داشت: در پی اخبار و گزارشات به‌دست‌آمده درباره خرید و فروش سلاح گرم و سرد ازجانب فردی به نام «داریوش» در محدوده کریمخان، موضوع به سرعت در دست بررسی قرار گرفت و مأموران پایگاه سوم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ متوجه شدند، این فرد به‌صورت حرفه‌ای به خریدوفروش سلاح و اسلحه اقدام می‌کند.

* خبرگزاری اسپوتنیک نوشت؛ یکی از مشکلاتی که سبب بلاتکلیفی مذاکرات ایران با گروه1+5 است، بی‌اختیاربودن نماینده مذاکره‌کننده ایالات متحده و بی‌تکلیف‌بودن دیگر نمایندگان کشورهای غربی در این مذاکرات است. این گزارش افزود: عرف مذاکرات بین‌المللی این‌گونه است که هر کشور یک نماینده تام‌الاختیار به‌عنوان نماینده خود برای مذاکرات اعزام می‌کند و آنچه آن نماینده تصمیم می‌گیرد، تعهد آن کشور به حساب می‌آید؛ اما درنهایت ناباوری، شاهد آن هستیم که کنگره آمریکا اعلام می‌کند، نتیجه این مذاکرات (مذاکرات ایران و گروه 1+5) مورد قبول آنها نیست و باراک اوباما و دولت وی، ایالات متحده را در مذاکرات نمایندگی نمی‌کنند! و در صورت تغییر رئیس‌جمهوری در این کشور، آمریکا به این توافقات پایبند نخواهد بود. این مسئله به این معنی است که امضای آقای جان کری بی‌ارزش است!

با کدام استدلال و نشانه می‌توان وضعیت حاضر را با وضعیت دوران امام حسن(ع) مقایسه کرد، درحالی‌که بیشتر مردم ایران خواهان برخورداری کامل از حقوق هسته‌ای خود هستند.

https://www.shoma-weekly.ir/VGwsHy