
در این دیدارها دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با ارائه تحلیل جامعی ازاوضاع سیاسی کشوردر ارتباط با مسائل مربوط به انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی گفت: در سال جاری دو انتخابات بسیار مهم و حساس را در پیش رو داریم و امیدواریم به لطف و مدد الهی از این امتحان بزرگ سرافراز بیرون آییم وی وحدت را ضرورتی انکار ناپذیر و تنها راه رسیدن به آرمانهای اصولگرایی دانست و با اشاره به اهمیت امر انتخاب خبرگان رهبری گفت :موتلفه اسلامی سربازان اجرایی خبرگان هستیم .
وی با اشاره به موفقیتهای اصولگرایان در جریان انتخابات هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی شرایط فعلی را بسیار متفاوت از شرایط آن موقع ارزیابی کرد وگفت :در حال حاضر اصلاح طلبان در حال برقراری انسجام هم در بین خودشان و هم بین خود و اعتدالیون و طرفداران دولت هستند،زلفشان به هم وگره خورده !وبنا برآنچه خودشان اعلام کرده اند فهرست واحد خواهند داشت.وی با تاکید بر موضوع وحدت قطعی اصولگرایان و فصل الخطاب بودن جامعتین و روحانیون اصیل انقلاب افزود : موتلفه اسلامی به تنهایی و مستقل از اصولگرایان کسی را معرفی نخواهد کرد .
دبیرکل کل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد ما از عقل جمعی حمایت می کنیم و تعدد کانیداداها را قطعا به زیان اصولگرایان خواهد بود لذا اصولگرایان نباید با تعدد کاندیداها وارد میدان رقابت شوند. و ائتلاف آنها با ید با محوریت جامعتین و روحانیت اصیل انقلاب افزایش یابد.وی افزود تمام ظرفیت موتلفه اسلامی در ظرف یکسال گذشته صرف محوریت قرار گرفتن جامعتین و روحانیت و شورای هماهنگی اصولگرایان که زیر نظرهمان روحانیت است شده است. و خوشبختانه این موضوع پیشرفت بسیار خوبی کرده است.وی با اشاره به به آنچه در مجلس ششم گذشت گفت:می خواهند تفکر استبداد خواندن ولایت فقیه و به حاشیه راندن رهبری وزیر سوال بردن مسائلی همچون حکم حکومتی رهبری را احیاء کنند.