
اسدالله بادامچیان در کرمانشاه در جمع خبرنگاران با اشاره به موضع مؤتلفه در خصوص جلسات اخیر با نام "همگرایی اصولگرایان" اظهار کرد: اصل وحدت و همگرایی همواره مورد توجه مؤتلفه بوده و پس از انقلاب همواره این موضوع را مدنظر داشتهایم. حتی قبل از انقلاب نیز با گروههای مبارز تعامل بر مبنای ارزشها داشته ایم و مشی ما تعامل با همه نیروها بوده و هست و خواهد بود.
وی افزود:طبیعی است که همگرایی بین نیروهای همهدف و همفکر صورت میگیرد و گروههایی که همدیگر را قبول ندارند نمیتوانند به همگرایی برسند.
بادامچیانیکسان نبودنعقاید اصولگرایان و لیبرالها را مانع طبیعی دستیابی به وحدت میان این دو طیف برشمرد و افزود: نیروهای خودی و غیرخودی نمیتوانند همراه باشند، بهطور مثال نیروهای نهضت آزادی که انقلاب را قبول ندارند نمیتوانند با انقلابیون همصدا شوند. حزب مؤتلفه اسلامی در زمانقبل از انقلابتعامل خوبی در چارچوب ارزشهای خودبا تمامی گروههای مبارز داشت، اما هیچگاه بحث سازش مطرح نبوده است.
نائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار کرد: در برهه اخیر نیز حجت الاسلام تقوی از همه دوستان اصولگرا با طیفها و سلیقههای مختلف که چارچوب اصولگرایی را قبول دارند دعوت کرده و جلساتی با نام همگرایی اصولگرایان داریم. معتقدیم میشود با حفظ ارزشها و سلیقهها در نکات مشترک با هم همگرایی داشت.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامیبا تأکید بر اعتقاد به وحدت وهمگرایی توسط حزب مؤتلفه، تصریح کرد: معتقدیم که در نکات مشترک میتوان همکاری داشت،ساز و کار وحدت بر مبنای ارزشهااست؛ در دیداری با جبهه پایداری و جمعیت ایثارگرانبا صراحت این موضوع را مورد تأکید قرار دادیم.
وی با بیان اینکه از نظر مؤتلفه سازوکار وحدت بر مبنای ارزشهاست گفت: وحدت محور میخواهد و محور ما درهمه امور جامعتین هستند.
این فعال سیاسی در پاسخ به اینکه آیا اصولگرایان در فرصت باقی مانده تا انتخابات به همگرایی میرسند، گفت: معتقدم بین اصولگرایان تعداد زیادی از گروهها به وحدت خواهد رسید. البته برخی گروهها هم ممکن است به همگرایی نرسند.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی جامعتین شامل جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز را محور وحدت خواند و گفت: این دو نهاد بر اساس منافع خود عمل نکرده بلکه بر اساس مصلحت عمل میکنند.
وی جامعتین را در موارد اختلافی فصلالخطاب مسائل عنوان کرد و بیان داشت: در مصادیقو نامزدها حکمیت با جامعتین است.
بادامچیان در خصوص پیش بینی از اقبال جامعه به اصولگرایان و اصلاحطلبان در انتخابات مجلس آتی نیز عنوان کرد: این شرایط در شهرهای کوچک و کلانشهرها با هم متفاوت است، اما این که در مجموع کدام جریان مورد پذیرش و توجه است، معتقدم اصلاحطلبان مورد توجه نیستند، چرا که اگر چنین بود در انتخابات اخیر ریاست جمهوری آقای عارف را مجبور نمیکردند که کنار بکشد و به سمت آقای روحانی که اصلاحطلب نبوده بروند و همین اعتراف تلویحی آنان است که اصلاحطلبان موقعیت لازم را ندارند.
وی ادامه داد: اکنون نیز وضعیت همینطور است و اصلاحطلبان دارای موقعیت لازم برای کسب اکثریت مجلس آتی را ندارند. البته شاید در آینده شرایط دیگری پیش آید، اما روی روال عادی اینگونه نیست.
وی با بیان اینکه جریان اصلاحطلبی مورد پذیرش عموم مردم نیست، عنوان کرد: اکثریت مردم ما به امام(ره)، نظام، رهبری و قانون اساسی معتقدند. اصلاحطلبان هر زمان روی کار آمدهاند آنچنان رفتار کردهاند که متاسفانه دور بعد کاملا منزوی شدهاند و نمونه آنرا در مجلس سوم و ششم دیدیم.
این مسئول اشارهای به نشریات اصلاحطلب در کشور داشت و افزود: ایننشریات کاملاً در چارچوب رسانههایی از قبیل صدای آمریکا و بیبیسی فعالیت میکنند.
بادامچیان بیان داشت: تقسیمبندی اصولگرایان به معتدل و غیر معتدل یک تقسیمبندی سیاسی است و اعتدال مفهوم روشنی ندارد، بلکه باید بر مبنای عمل به موازین باشد.
بادامچیان در خصوص اظهارات رییس جمهور در خصوص برگزاری رفراندوم نیز گفت: بحث مطرح شده از سوی رییس جمهور در این خصوص بصورت کلی بوده و اگر مورد خاصی را عنوان می کردند آنگاه میشد راجع به آن نظر داد. از نظر من این بحث خیلی بحث فوق العاده ای نیست، هر چند برخی دوستان اصلاح طلب خواستند از آن بهره بگیرند. اظهارنظر رئیس جمهور در مورد بحث رفراندوم موضوعات اساسیاگر بر طبق موازین قانون اساسی باشد، شدنیبوده و در غیر این صورت غیرقابل اعتناست.