
سرویس سیاسی شفاف: با نزدیک شدن به ایام انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تنور رقابت های انتخاباتی هر روز داغ تر از دیروز می شود. در این میان آشفتگی و چند دستگی در اردوگاه اصلاح طلبان مشهود است و به نظر می رسد آنها در حمایت از روحانی دچار شک و تردید شده اند تا جایی که ماجرای کاندیدای پوششی در کنار حسن روحانی بسیار جدی شده و حتی انتقاد اصلاح طلبان از دولت برای نزدیکی به افکار عمومی نیز شدت گرفته است. در این میان ناتوانی دولت یازدهم در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم کار را مشکل تر کرده و حسن روحانی را با چالشی سخت مواجه کرده است تا جایی که حمید رضا ترقی ، معاون حقوقی و بین المللی حزب موتلفه اسلامی نیز در گفت و گو با شفاف با اشاره به افزایش برخی اختلافات بین اصلاح طلبان تندرو و کارگزاران با دولت آقای روحانی گفت: به نظر می رسد ورود آقای روحانی به عرصه رقابت ورود بسیار سخت و با ریسک بالایی خواهد بود.
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت و گو با پایگاه خبری شفاف با بیان اینکه استراتژی اصلاح طلبان ابتدا حمایت یکپارچه از آقای روحانی بود اظهار داشت: در پیش گرفتن این استراتژی به دلیل آن بود که تنها گزینه ای که می توانست اصلاح طلبان را در قدرت حفظ کند همین گزینه آقای روحانی بود.
وی در ادامه افزود: بعد از اینکه اصلاح طلبان در نظرسنجی ها احساس کردند که آقای روحانی از رای مناسبی برخوردار نیست و وضعیت به گونه ای است که در رای آوردن وی تردید دارند و فکر کردند که ممکن است نتواند پاسخی به مطالبات مردم و نقدهای رقبا بدهد، استراتژی شان به اینکه ضمن حمایت از آقای روحانی افراد دیگری را هم در حاشیه نامزد کنند که در واقع بتواند ضربه گیر آقای روحانی باشند، تغییر کرد.
ترقی با بیان اینکه با مخالفت برخی افرادی که در این رابطه در نظر گرفته شد اختلافات بین اصلاح طلبان تندرو و کارگزاران با دولت آقای روحانی مقداری افزایش پیدا کرد گفت: به نظر می رسد که آقای روحانی از یک عقبه تشکیلاتی منسجمی در انتخابات آینده برخوردار نیست چون با فوت آیت الله هاشمی آن عقبه معنوی نیز وجود ندارد لذا ورود آقای روحانی به عرصه رقابت ورود بسیار سختی و با ریسک بالایی خواهد بود.
وی تاکید کرد: لذا به نظر می رسد اصلاح طلبان به دنبال راهکار جدیدی هستند که بتوانند از طریق آن راهکار یا مسیر خود را از ضعف ها و اشکالات آقای روحانی جدا کنند و منتقد شوند تا بتوانند در رقابت انتخاباتی شرکت کنند و یا اینکه به شکلی با اصولگرایان کنار آیند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: از مطالباتی که مردم در نظرسنجی ها بیان کردند این گونه استنباط می شود که اولا مردم به دنبال فردی هستند که واقعا بتواند مشکلات موجود در کشور بویژه مشکلات اقتصادی را حل و فصل کند، ثانیا فردی با نشاط، فعال، انقلابی و با روحیه جهادی باشد که بتواند امور را به سرعت پیش ببرد و عقب ماندگی های گذشته را جبران کند، همچنین با توجه به شرایط بین المللی از اقتدار مناسبی برای حفظ عزت ملی کشور در عرصه بین المللی برخوردار باشد.
ترقی با تاکید بر اینکه مشکلاتی که الان داریم مشکلات عدیده ای است که مربوط به روش و مشی دولت است افزود: چراکه در عرصه بین المللی آنچه در روند ویژگی های دولت در دیپلماسی لبخند بوده نتیجه مثبتی نداده جز آنکه دشمنان و غرب را علیه ما جریح تر کرده است .
وی همچنین خاطرنشان کرد: در عرصه اقتصادی هم به دلیل آنکه تیم اقتصادی به کسانی واگذار شده که چندان درکی از مشکلات مردم ندارند این امر سیاست اقتصادی را به سمت اقتصاد لیبرالی کشانده و باعث شده فشار بر روی اقشار ضعیف جامعه افزایش پیدا کند لذا چون دولت به لحاظ سنی یک دولت مسن و حرکتش بسیار کند است و آن شادابی لازم و حضور جدی را ندارد لذا به نظر نمی رسد که توفیقی برای ادامه داشته باشد.