
وی افزود :خوشبختانه در هنگامی که قرارداد برجام در حالنهایی شدن بود ، مقام معظم رهبری نامه ای را به دولت نوشتند که در این نامه با آوردن ۹ بند شروط لازم برای مذاکرات بیان شده بوداما دولت نتواست به آن شروط عمل کند و همانطور که ولایتی مشاور عالی مقام معظم رهبری اعلام کردند نظرات مقام معظم رهبری در روند مذاکرات مورد توجه کامل قرار نگرفته است.
عضو مرکز بینالملل حزب مؤتلفه اسلامی خاطر نشان کرد : بنابراین با توجه به این که در مقاطع گوناگون نظر مقام معظم رهبری صراحتا مغایر با نظرات تیم مذاکره کننده بوده است و تیم مذاکره کننده خود اعلام کرده که نتوانسته نظرات رهبری را اعمال کند لذا منتصب کردن برجام به رهبری و نظارت رهبری یک فرافکنی است و یکی از دروغ های دیگری است که دولت مطرح می کند.
ترقی یادآور شد : حال که نتیجه برجام با بدعهدی آمریکاها ظهور پیدا کرده استو هشدارهای مقام معظم رهبری در مورد این بدعهدی هابه مرحله عمل رسیده و دولت در به نتیجه رسیدن برجام در حال شکست خوردن است برای منحرف کردن افکار عمومی جامعه برجام را بر گردن رهبری می اندازندتا رهبری را در این نتیجه شریک بدانند .
وی تشریح کرد : اگر دولت و تیم مذاکره کننده شروط مورد نظر مقام معظم رهبری را رعایت می کردند و عجله ای در کار نبود وبر اساس توصیه مقام معظم رهبری نظرات منتقدین را مورد توجه قرار می دادند و از کارشناسان مجرب برای متن توافق استفاده می کردند اکنون دوگانگی ها در متن توافق وجود نداشت و آن ها نمی توانستند خلاف آن عمل کنند.
عضو مرکز بینالملل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به نبود تضمین های لازم در بندهای توافق یادآور شد : اگر تضمین های لازم همانطور که مقام معظم رهبری در نامه خود به آن اشاره کردند در بندهای توافق وجود داشت ما می توانستیم از این بندها برای فشار آوردن بر طرف های مقابل استفاده کنیم و قطعا این نتیجه حاصل نمی شد .
ترقی در پایان اظهار داشت : اگر دولت به جای خوشبینی بی حد و حصر طبق فرمایشمقام معظم رهبریبه آمریکا اعتماد نمی کرد اکنون فریب نیرنگ ها را نمی خورد و قطعا نتیجه غیر از این بود لذا مردم نمی پذیرند که این توافق مورد نظر رهبری بوده است.