
وی گفت: اصولاً مناظرات باید به فرصتی برای تشویق مردم در مشارکت حداکثری تبدیل شود اما نظرسنجیها نشان میدهد که مناظرات نتوانسته مردم را راضی نگاه دارد و نه به تشخیص مردم کمک کرده است. متأسفانه در هیاهوی درگیری و تنش اگر یک کاندیداها دارای برنامه باشد، به چشم نخواهد آمد.
نماینده مردم خلخال در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: صداوسیما تجربه برگزاری چندین مناظره زنده تلویزیونی را داشت و باید خوب عمل میکرد.
نظری در بخش دیگری از این گفتگو به دلایل عدم رغبت دولت در گرم کردن تنور انتخابات و انتخاباتی کردن فضاهای شهری و روستایی اشاره کرد و افزود: متأسفانه این دولت منفعلانه عمل میکند و به خاطر عملکرد ضعیف روحانی و دولت او، دلسردی شدیدی در میان مردم به وجود آورده است. به باور من این دولت چندان مشتاق نیست که انتخابات پرشور و با مشارکت بالا برگزار شود؛ زیرا احساس میکند که کاندیدای مورد نظرش پیروز انتخابات نخواهد شد و به همین دلیل تمام اظهارنظرها و اقداماتی که در رابطه با انتخابات انجام میدهد، رفع تکلیف است مانند دانشآموزی که نمره 10 را برای قبولی میخواهد. پس از دولت روحانی برمیآید که به عمد تنور انتخابات را گرم نکند.
نظری به ظاهرسازی عبدالناصر همتی در مناظرات اشاره کرد و گفت: آقای همتی تلاش میکند با ظاهرسازی و عوامفریبی خود را منتقد دولت و جریان اصلاحات نشان دهد، اما در حقیقت او از گوشت، پوست و استخوان اصلاحطلبان است. او از زمانیکه به برکت سفارشات مرحوم هاشمی رفسنجانی وارد صداوسیما شده تا ریاستش بر بانک مرکزی، جیرهخوار اصلاحطلبان بوده است و نباید خود را جدا از دولت و جریان اصلاحات بداند و بهتر است درباره عملکرد ضعیفش در بانک مرکزی توضیح دهد. وقتی در مورد بدهکاران بانکی از همتی پرسش میشود، نباید سر خود را بخاراند و از ارائه پاسخ طفره رود. همتی باید در خصوص پولهای بلوکه شده ایران در کره و عراق و سایر کشورها پاسخگو باشد و اینکه اگر مخالف ارز 4200 تومانی است، پس چرا استعفا نداده است. امکان ندارد رئیس کل بانک مرکزی باشد و نتواند در رابطه با بدهکاران بانکی توضیح دهد.