
وی افزود: توجه به طبقات محروم و رسیدگی به آنها باید در اولویت کار دولتها باشد و در کنار این باید نسبت به مبارزه با فساد اهتمام بورزند و مبارزه با فساد و مفسدان یکی از محورهای اصلی فعالیت آنها باشد و آن را در عمل هم نشان دهند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: دور بودن دولتمردان از فساد اقتصادی و اشرافیگری لازمه حرکت سالم دولتها در مسیر مبارزه با مفاسد اقتصادی است.
ترقی گفت: دولت باید به گونهای در مسیر مبارزه با فساد اقدام کند که هیچ شخصی در داخل دولت جرات ورود به عرصه فساد و لابیگری را نداشته باشد و از طرفی هم با کمک رسانهها و دستگاههای مختلف فرهنگسازی لازم در زمینه مبارزه با فساد اقتصادی در جامعه انجام شود.
وی ادامه داد: این کار میتواند نقش بسیار مهمی در سالمسازی فضای دولت داشته باشد و هر مقدار که دولتها سالم باشند جامعه هم به همان میزان سالم خواهد بود.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در خصوص خط قرمزی که برخی مسئولان در زمینه مبارزه با فساد برای خود قائل میشوند گفت: قطعا همانگونه که در قانون اساسی تاکید شده همه باید در برابر قانون یکسان باشند و این برابری را خود دولتمردان که مجری قانون هستند باید رعایت کنند و نباید خط قمرزی برای خودشان قائل شوند.
ترقی در پایان گفت: مسئولان اگر در زمینه مبارزه با فساد برای خودشان خط قرمزی قائل شوند، فساد در جامعه رواج پیدا میکند و دولتمردان در مقابله با آن ناتوان میشوند.