
داعش آب دجله را مسموم کرد
عناصر داعش مسیر گوگرد مایع را که در منطقه المشراق در جنوب موصل قرار دارد به سمت رود دجله تغییر دادند تا آب رود را به طور کامل مسموم کنند. در همین حال اهالی منطقه از دولت عراق و سازمان ملل خواستند برای جلوگیری از وقوع فاجعه انسانی به سرعت وارد عمل شوند.
کنگره آمریکا: ایران همچنان «دشمن» ماست
لایحه بودجه دفاعی تهیهشده توسط کنگره آمریکا که در چند روز آینده منتشر میشود حاوی مفادی خواهد بود که از دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا میخواهد همچنان ایران را بهعنوان دولت متخاصم بشناسد. در متن اولیهای که کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا روز ۲۱ آوریل منتشر کرد از پنتاگون خواسته شده راهبردی برای مقابله با «توانمندیهای رو به رشد ایران در زمینه جنگافزارهای غیر متعارف» در نظر بگیرد.
رژیم صهیونیستی در تدارک یک جنگ جدید است
کانال دو تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد «روون ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی از نیروهای ارتش خود خواست خود را برای هرگونه جنگ احتمالی با گروههای مقاومت فلسطین آماده کنند. این کانال صهیونیستی در ادامه گزارش خود به نقل از ریولین مدعی شد اسرائیل کاملا برای جنگ آینده آماده است.
ساخت ماکت تاسیسات هستهای ایران در آمریکا
وقتی که دیپلماتهای حاضر در گفتگوهای هستهای ایران، دانشمندان وزارت انرژی آمریکا را با سوالات دشوار خود - همانند حفظ تأسیسات هستهای ایران اما حصول اطمینان بابت اینکه همچنان یک بازه گریز هستهای یک ساله تا ساخت بمب فاصله وجود داشته باشد - روبهرو میکنند، این دانشمندان در مواردی برای یافتن پاسخ به سراغ تأسیسات محرمانهای که مشابه تأسیسات هستهای ایران در عمق جنگلهای ایالت تنسی تأسیس شدهاند، میروند. به نوشته نیویورکتایمز، این تأسیسات در «اُواک ریج» تنسی شامل ذخیره بزرگی از سانتریفیوژها است - برخی از آنها بیش از یک دهه پیش از سوی لیبی تسلیم شدهاند و برخی دیگر ساخته شدهاند - که به دانشمندان کمک میکنند تا بتوانند «معقولترین» تخمین را درباره توان واقعی ایران برای ساخت بمب هستهای براساس سناریوهای مختلف به رئیسجمهوری آمریکا ارائه کنند.
لاوروف: قبل از حمله به ایران، کمی فکر کنید
سرگئی لاوروف، وزیرخارجه روسیه، در یک گفتگوی رادیویی در پاسخ به سوالی پیرامون تحویل سیستمهای دفاع هوایی اس-۳۰۰ گفت: «پس از تحویل سامانههای روسی اس ۳۰۰ کسانی که بخواهند به ایران حمله کنند، بیشتر فکر خواهند کرد.» وی همچنین درباره اینکه چرا روسیه با استقرار سیستم دفاع موشکی توسط آمریکا مخالفت کرده؛ اما در همان زمان سامانههای اس۳۰۰ را تحویل ایران میدهد گفت: «سامانههای اس۳۰۰ سلاحی نیست که علیه موشکهای هستهای استفاده بشوند.» وی همچنین با رد ادعای حرکت ایران و روسیه به سمت اتحاد نظامی گفت که این کشورها نیازی به اتحادهای نظامی ندارند.
کره شمالی از ایران درس بگیرد!
سیدنی سیلر، فرستاده آمریکا به مذاکرات شش جانبه در خصوص برنامه هستهای کره شمالی، تصریح کرد که پیونگ یانگ باید از مذاکرات هستهای با ایران، این مسئله را فرابگیرد که واشنگتن حاضر است تا در صورت وجود یک شریک قابل اعتماد و معتبر، با دشمنان خود تعامل کند.
وی در ادامه افزود: کوبا و میانمار به پیشنهاد ما برای نرمش مواضع سخت خود پاسخ دادند ولی در دو سال گذشته هیچ نشانهای وجود نداشته است که نشانگر تمایل کره شمالی برای خلع سلاح اتمی باشد، در این شرایط رهبران کره شمالی همچنان بهدنبال توسعه برنامه اتمی خود علی رغم تحریمها و انزوای سیاسی هستند. سیلر تاکید کرد که کره شمالی احتمالا از مذاکرات هستهای ایران هیچ درسی را فرانگرفته است و اگر چنین چیزی وجود داشت ما احتمالا باید زودتر از این، مشاهده میکردیم. وی در پاسخ به سوالی در خصوص پیش شرط آمریکا برای مذاکره با کره شمالی، گفت: پیونگ یانگ باید برنامه اتمی و شلیک موشک را متوقف کند تا مذاکرات از سر گرفته شود. کل جامعه بینالمللی بهدنبال تغییر این نوع سیاست کره شمالی است و تغییر سیاست نیز با پاسخ مثبتی روبهرو خواهد شد.