نگاه

دشمن درونی

رفتار بد بعضی دولت مردان و تنگ نظری های سیاسی کارگزاران کشور و اختلافات مکرری که بین مسئولان قوا پیش می آید و دشمن را دست کم گرفتن و حیله های اورا اغماض کردن و به موقع عمل نکردن از جمله مواردی است که بعنوان دشمن درونی بدترین ضربه هارا به رشد و تعالی کشور وارد می سازد.
حمیدرضا ترقی- همزمان با سالگرد 19 دی مردم قم با رهبر معظم انقلاب دیدارکردند . معظم له در این دیدار با اشاره به وقت مخصوص هرفریضه در اسلام ؛ که انجام آن در اول وقت است , قیام بهنگام مردم قم در 19 دی سال 56 رازمینه سازپیروزی انقلاب اسلامی دانستند که در صورت تاخیر این فریضه مثل قیام توابین بعد از قیام عاشورا بی تاثیر بود

علت دشمنی آمریکا,انگلیس,صهیونیسم وزرسالاران بین المللی

خیز بلند ملت ایران برای رهائی از وابستگی و عقب ماندگی ؛ با ایستادگی و مخالفت کسانی که نفع آنها در وابستگی و عقب ماندگی ملت ایران است مواجه شد.

وجود یک کشور مستقل و آزاد در این منطقه که توانسته است راه پیشرفت و ترقی و تعالی را بدون تکیه به قدرتهای بزرگ جهان طی کند و در برابر همه توطئه ها و دشمنی ها و جنگ و تهدیدو تحریم آنها بایستد و مقاومت پیروزمندانه داشته باشد .برای قدرتنهای سلطه گر بین المللی بسیار سنگین و غیر قابل تحمل است , زیرااین انقلاب به الگوئی برای ملتهای بیدار جهان تبدیل شده و از نفوذ آنها خواهد کاست .

رهبر معظم انقلاب اسلامی قبل ازاینکه به اهداف دشمنان خارجی پرداخته و راههای مقابله با آنها را تبیین فرمایند به نکته مهم و ظریفی اشاره کردند که باید مورد واکاوی قرار گیرد وآن این نکته بود که :

البته علاوه بردشمنان خارجی ( دشمن درونی) هم داریم .که عبارتند از :

1- بی انگیزگی

2- ناامیدی

3- بی حالی

4- بی نشاطی

5- تنبلی

6- سیاستهای اجرائی غلط

7- رفتارهای بد ,دراجرا

8- اختلافات گوناگون

9- تنگ نظری

10- به وقت عمل نکردن

11- دشمن رااشتباهی گرفتن

12- دشمن اصلی رانادیده گرفتن

یکی از عوامل ضروری برای موفقیت در زندگی انگیزه برای انجام و ادامه ی کاری است که در حال انجام آن هستیم. چگونه می توان بر نبود این انگیزه غلبه یافت؟

نداشتن انگیزه باعث می‌شود که تمایلی برای برداشتن قدم های مورد نیاز برای رسیدن به آنچه که می‌خواهید را نداشته باشید. اگر راهی برای باانگیزه ماندن تا زمان رسیدن به هدف خود پیدا نکنید، شما انرژی مورد نیاز برای رسیدن به هدف را نخواهید داشت.

به دست آوردن انگیزه درباره کاری که می‌خواهید انجام دهید همیشه آسان است؛ اما باانگیزه ماندن بعدازآن، به مراتب چالش‌برانگیزتر است. به دست آوردن انگیزه به‌مراتب ساده‌تر از باانگیزه ماندن است.

علت کاهش انگیزه و ناامیدی در چند موضوع زیر است :

1-هدف رادور از دسترس بداند

یکی از رایج‌ترین دلایل برای شروع از دست دادن انگیزه، این است که کار از آن چیزی که انتظار داشتید سخت‌تر می‌شود. آیا تابه‌حال برای شما پیش آمده است که واقعاً احساس کرده باشید که برای شروع کاری باانگیزه هستید، اما باگذشت زمان و هنگامی که متوجه می‌شوید که آن کار واقعاً چقدر چالش‌برانگیز است، به‌سرعت انگیزه‌تان از بین رفته باشد؟ اگر مطمئن نباشید که می‌توانید کاری را که می‌خواهید انجام دهید، و هدف شما بیش‌ازحد دور از دسترس به نظر برسد، شما احساس انگیزه زیادی برای اقدام کردن نخواهید داشت.اگر شما به خاطر بیش‌ازحد دشوار شدن مسائل از هدفتان دست بکشید، در زندگی خود از بسیاری از چیزهای خوب دست کشیده‌اید.

2-نتیجه سرمایه گذاری را نمی بیند

شما باید بتوانید یک ارتباط روشن و تحریک‌کننده بین تلاش‌هایی که انجام داده‌اید و آنچه از آن حاصل می‌شود را مشاهده کنید. زمانی که متوجه می‌شوید تلاش شما برای رسیدن به هدف، از چیزی که فکر می‌کنید در نهایت به دست خواهید آورد بیشتر خواهد بود، و آن نتیجه ای را که خواستید نمیگیرید ؛ شروع به از دست دادن انگیزه و امید می‌کنید.

بیحالی و بی نشاطی هم محصول همان موارد فوق است .

اما تنبلی و سهل انگاری در انجام وظیفه و فقدان تلاش لازم برای دستیابی به هدف ناشی از فقدان احساس مسئولیت

وتعهد اجتماعی و نوعی رفاه طلبی وسربار جامعه بودن است که باید در انسان به حداقل برسد وگرنه جز فلاکت و بدبختی ثمره ای ندارد.

سیاستهای اجرائی غلط دشمن درونی است :

سیاست های غلط اجرایی در کشورمانع پیشرفت فعالیت های کشور است.

سیاست‌های غلط وارداتی،مانع رونق تولید داخلی است

بخشی از مشکلات واحدهای تولیدی به دلیل سیاست‌های غلط دولت است

طرح رهایی صنعت خودرو از رکود یک سیاست غلط بود

مسئله گورخوابی ناشی از سیاست‌های غلط اقتصادی دولت است

عدم برخورداری از درمان رایگان ناشی از سیاست های غلط کشوراست

ادامه سیاست غلط "پرداخت نقدی یارانه‌ها" به همه ,به نفع کشور نیست

مشکل کمبود آب در حوزه کشاورزی بر اثر سیاست غلط وزارت جهاد وکشاورزی است.

سیاست های نفتی روحانی، درآمد کشور را به نصف کاهش داد

سیاستهای غلط دولت در واگذاری کارخانجات به بخش خصوصی کارگران را خانه نشین کرد

سیاست های غلط و افت قیمت ها 6000 شغل معدنی را نابود کرد

رشد ساخت‌و‌ساز در حاشیه شهرها به دلیل سیاست‌های غلط

برخی وزارتخانه‌ها با سیاستهای غلط کشور را وابسته می‌کنند

سیاستگذاری غلط مالیاتی، فاجعه اقتصادی آینده؟

اتخاذ سیاست های غلط موجب از بین رفتن محیط زیست اطراف تهران شده است

اینها نمونه هائی از سیاستهای غلط اجرائی هستند که توسط دولتهااجرا و ضربه آنها به رشد و توسعه کشور کمتر از دشمن خارجی نبوده است .دور از دسترس است

دیگر موارد دشمن داخلی نیز هرکدام قابل واکاوی و ریز کردن است ؛ بویژه رفتار بد بعضی دولت مردان و تنگ نظری های سیاسی کارگزاران کشور و اختلافات مکرری که بین مسئولان قوا پیش می آید و دشمن را دست کم گرفتن و حیله های اورا اغماض کردن و به موقع عمل نکردن از جمله مواردی است که بعنوان دشمن درونی بدترین ضربه هارا به رشد و تعالی کشور وارد می سازد.

اگر این دشمنان درونی را از بین ببریم یقینا میتوا نیم مسیر رشد و پیشرفت کشور را با سرعت طی کنیم . والسلام

https://www.shoma-weekly.ir/SiTj17