سیاسی

خطر نفوذ جریانی در دستگاه های دولتی

نفوذخود به تنهایی به معنای رخنه غیر آشکار و به منظور اهداف و نیاتی درون سازمان ها و نهادها پدیدار می شود که عواقب و خطراتی را قطعا به همراه خواهد داشت.
اسدالله بادامچیان نایب رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در "گفت و گوی سیاسی" رادیو گفت وگو اظهارداشت: نفوذخود به تنهایی به معنای رخنه غیر آشکار و به منظور اهداف و نیاتی درون سازمان ها و نهادها پدیدار می شود که عواقب و خطراتی را قطعا به همراه خواهد داشت.

"گفت و گوی سیاسی" این هفته با موضوع واکاوای مفهوم نفوذ جریانی و چگونگی تاثیر سازی دشمنان بر قضای تصمیم سازی کشور با حضور اسدالله بادامچیان قائم مقام حزب موتلفه اسلامی و کامران غضنفری پژوهشگر ارشد حوزه انقلاب به روی آنتن رفت.

اسدالله بادامچیان در این رابطه اظهار داشت: جریانات فراماسونری در ایران یک نفوذ استکباری غرب شناخته شده و از زمان فتحعلی شاه آغاز شده و تا میرزا صالح شیرازی ادامه داشته است.

وی عنوان کرد: این جریان به مرور زمان و تدریج یافته و به یک شبکه سازمانی گسترده تبدیل شده است چرا که همین نفوذ جریانی فراماسونری بود که نهضت مشروطه را از مسیر خود خارج کرده و آن را به عنوان یک جریان غرب زده دچار درگیری ها و اختلافات کرده و در بین مردم معرفی کرده است.

بادامچیان با توجه به فشار ها و حمله های حزب توده نسبت به فروپاشی خاطر نشان کرد: حزب توده که یک تشکل وابسته به شوروی سابق است ،حزبی است که با حیله و فریب و با نام اسلام وارد این مجموعه شده است و به روی کار آمده است.

وی در خصوص اهداف این حزب گفت:این حزب اهدافی جز تخریب اهداف و آرمانهای اسلام و انقلاب اسلامی به همراه نخواهند داشت. برای مثال نفوذ جریانی بنی صدر، لیبراریسم، سازش کار با غرب و امثال این ها که مجموعه نفوذ جریانی قبل از پیروزی انقلاب را تشکیل می دهند.

https://www.shoma-weekly.ir/9G9QFJ