گفته می‌شود که...

حمله کفتارهای مجازی به یک مجری تلویزیون با خط‌دهی از تل‌آویو/روی‌آوردن ضد انقلاب به تصاویر آرشیوی!/برادرزاده عراقچی از بانک مرکزی رفت/برنامه ‌موشکی‌ و ‌هسته‌ای کره‌ شمالی متوقف ‌نشده است/کنایه بازیگر سریال پدر به مسئولین/وطن فروش اصلاح طلبی که نام خود را دیپلمات گذاشته است و ...

حمله کفتارهای مجازی به یک مجری تلویزیون با خط‌دهی از تل‌آویو

به دنبال انتقاد یک مجری تلویزیون از اقدامات وطن فروشانه در فضای مجازی، سیاهی لشکر صهیونیست‌ها در فضای مجازی علیه وی دست به کیبورد شدند. پس از آنکه المیرا شریفی در صفحه شخصی خود نوشت: «شرم کنید. چندچندید با خودتون که میرید زیر پستهای توهین آمیز و احمقانه ترامپ و نتانیاهو خواهش و تمنا مینویسید؟!؟ دِ آخه چقدر وطن فروشی؟ محترمانه میگم : سکوت کن».وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با انتشار مطلبی و حمله به این خبرنگار صدا و سیما، خط را به سیاهی لشکر این رژیم در فضای مجازی برای حمله به وی داد. نکته جالب‌تر آنکه کانال‌های ضدانقلاب که ادعای انعکاس صدای مردم در فضای مجازی را دارند، عین مطلب وزارت خارجه رژیم صهیونیستی را بازتاب دادند تا یک بار دیگر نشان دهند از کجا تغذیه می‌شوند و در واقع شیپورچی رژیم کودک‌کش اسرائیل هستند.یکی از برنامه‌های روتین این سیاهی لشکر در فضای مجازی، حمله کفتار گونه به هر کسی است که کوچک‌ترین حرکتی در مخالفت و افشای مزدوران آمریکا و رژیم اسرائیل از وی سربزند تا به این وسیله افراد را به خیال خود دچار ارعاب و خودسانسوری در بیان افکار و اعتقادات خود کنند.
روی‌آوردن ضد انقلاب به تصاویر آرشیوی!
رسانه‌های ضد انقلاب دور جدیدی از فعالیت‌های خود را همزمان با برخی تجمعات در شهرهای کشور کلید زدند. آنها برای کمک کردن به آشوب در ایران و برهم زدن آرامش جامعه به هر کاری دست می‌زنند. سیاه‌نمایی، بزرگ‌نمایی، دروغ، استفاده از تصاویر فتوشاپی یا قدیمی و فیلم‌های جعلی ابزارهایی هستند که آنها در دستور کار خود قرار می‌دهند. در آخرین این موارد، آمدنیوز و برخی شبه‌رسانه‌های ضد انقلاب با انتشار تصویری مدعی تجمعات گسترده در ساری شدند، که در آن تصویر افراد لباس گرم و کاپشن بر تن داشتند. غافل از اینکه در اوج گرمای تابستان کسی در ساری کاپشن نمی‌پوشد! پیش از این نیز آمدنیوز با انتشار فیلم کوتاهی از آتش‌سوزی بندر لنگه در استان هرمزگان مدعی شده بود معترضان به وضعیت اقتصادی پمپ بنزین شهید حججی را در اصفهان به آتش کشیده‌اند!


ادعای یک روزنامه کویتی درباره مذاکره ایران و آمریکا!
روزنامه کویتی «الجریده» ادعا کرد، ایران به هفت شرط پذیرفته بوده که با آمریکا مذاکره کند. هفت شرطی که پیش‌بینی می‌شد آنقدر سخت باشند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا آنها را نپذیرد. به نوشته الجریده این شروط عبارت بودند: از بازگشت واشنگتن به توافق هسته‌ای و اجرای تمامی تعهداتش، توقف تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران، ارائه تضمین در جهت عدم تلاش آمریکا برای براندازی نظام، پایان دادن به اختلاف‌افکنی میان ایران با کشور‌های عربی، پایان دادن به تحریم‌های جدید اقتصادی، توقف فشار‌های اقتصادی و توقف فشار به شرکت‌های اروپایی تا آ‌نها به تهران بازگردند. به گفته روزنامه الجریده ناظران و مسئولان در کشور‌های گوناگون از اعلام آمادگی دونالد ترامپ برای دیدار با رئیس‌جمهور ایران بدون هیچ گونه پیش‌شرطی شوکه شدند.
برادرزاده عراقچی از بانک مرکزی رفت

احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی، در حالی که کمتر از یک سال از انتصاب او به این سمت می گذرد، برکنار شد. احمد عراقچی، هفده مردادماه سال گذشته به این سمت منصوب شده بود اما اوضاع نابسامان ارزی کشور، در همین مدت انتقادات زیادی را متوجه بانک مرکزی کرده بود. در زمان انتصاب عراقچی به معاونت ارزی بانک مرکزی، قیمت دلار با ثبات نسبی خود، آرامش قابل قبولی را در بازار حکمفرما کرده بود اما چند ماه بعد، تلاطم در این بازار آغاز شد. با شروع سال 97، اوضاع بازار ارز بیش از پیش به هم ریخت و در نهایت، قیمت دلار، از مرز 10 هزار تومان نیز عبور کرد. احمد عراقچی کمی قبل از حضور در معاونت ارزی بانک مرکزی به عنوان عضو هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار انتخاب شده بود.

برنامه ‌موشکی‌ و ‌هسته‌ای کره‌ شمالی متوقف ‌نشده است
بر اساس گزارش 149 صفحه‌ای محرمانه سازمان ملل که نتیجه تحقیق و بررسی شش ماهه کارشناسان مستقلی است که بر اجرای تحریم‌های سازمان ملل نظارت دارند، کره شمالی برنامه‌های هسته‌ای و موشکی خود را متوقف نکرده و همچنان به نقض قطعنامه‌های شورای امنیت و انتقال غیر قانونی فرآورده‌های نفتی از طریق کشتی به کشتی و همین طور انتقال محموله‌های زغال سنگ در سال 2018 میلادی ادامه داده است. کره شمالی همچنین تحریم‌های مربوط به ممنوعیت فروش منسوجات را نقض کرده و طی اکتبر 2017 تا مارس 2018 میلادی بیش از 100 میلیون دلار کالا به چین، غنا، هند، مکزیک، سریلانکا، تایلند، ترکیه و اروگوئه صادر کرده است.
آیت الله صافی گلپایگانی: اقدام کنید که فردا دیر است

حضرت آ‌یت الله صافی با اشاره به فشار مشکلات اقتصادی بر قشرهای ضعیف جامعه گفت: مسئولان با کنارگذاشتن منافع حزبی و با وحدت و نیت خالص، همین امروز در رفع مشکلات مردم، همت جهادی کنند که فردا دیر است. حضرت آیت الله صافی گلپایگانی امروز در دیدار جمعی از مردم با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: آیا وقت آن نرسیده است که مسئولان، به وضعیت بد اقتصادی مملکت، سر و سامان داده و قشر ضعیف جامعه را از این مشکلات طاقت فرسا نجات دهند؟ وی در قسمت دیگری از توصیه های خود خطاب به مسئولان افزود: اینجانب بارها و بارها در ملاقات ها و پیام ها و نامه های خود درباره این مشکلات و راه حل آن تذکر داده ام و اکنون هم تذکر می دهم که زندگی برای بسیاری از مردم دشوار شده است. این مرجع تقلید با بیان این که عدم ثبات اقتصادی، گرانی، بیکاری، طلاق و مفاسد اخلاقی روز به روز بیشتر می شود، اظهار داشت: ربا و رشوه و منکرات بجای احقاق حق و عدالت در بعضی از ادارات به طور سرسام آوری وارد شده است.

اصلاح‌طلبان نمی‌توانند جا خالی بدهند!
صادق زیباکلام، فعال سیاسی اصلاح‌طلب طی یادداشتی در روزنامه «سازندگی» با اشاره به حمایت تمام و کمال اصلاح‌طلبان از دولت روحانی گفته است: «در حالی که روحانی نتوانسته خیلی از انتظارات را برآورده کند، اصلاح‌طلبان نمی‌توانند جا خالی کنند. اصلاح‌طلبان نسبت به رأی‌دهندگان و بدنه اجتماعی خود تعهد اخلاقی و اجتماعی دارند و تمام مسئولیت عملکرد روحانی بر عهده آنهاست.» وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دولت دوازدهم بخش عمده‌ای از ۲۴ میلیون رأی خود را مدیون اصلاح‌طلبان است، خاطرنشان کرده است: «ما بودیم که به مردم گفتیم بیایید به روحانی رأی دهید؛ الآن نمی‌توانیم به آنها بگوییم که به ما مربوط نیست
تذکر موحدی‌کرمانی به قوه‌قضائیه

آیت الله موحدی کرمانی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نوسانات اخیر بازار ارز و طلا که موجب افزایش تورم و بروز مشکلات ونگرانی هایی برای خانوارها شده است، خواستار ورود جدی‌تر دولت و مجلس و مسئولان امر ، برای ساماندهی اقتصادی کشور شد و گفت: گرانی ، تورم و بی‌ثباتی اقتصاد ، باعث بروز مشکلات معیشتی بویژه برای طبقات متوسط و ضعیف جامعه شده و لازم است مسئولان برای رفع این معضلات اقدام عاجل نمایند. امروز همان گونه که از دولت و مجلس انتظار می‌رود مشکلات اقتصادی و وضع موجود را ساماندهی کنند، از قوه قضاییه هم این توقع هست که با جدیت و قاطعیت با مفسدان اقتصادی برخورد کند.

روزی دو میلیون کلمه خبرپراکنی علیه ایران
بیژن نوباوه، روزنامه‌نگار پیشکسوت در شانزدهمین نشست شنبه‌های انقلاب گفت: در گذشته جریان استکباری غرب برای مقابله با کمونیسم رادیویی به نام «زندگی برتر» داشت و تنها همین یک رادیو برای پیشبرد اهداف آنها کافی بود، اما پس از انقلاب اسلامی بیش از 100 رادیو و تلویزیون تنها به زبان فارسی علیه جمهوری اسلامی تبلیغ می‌کنند. وی افزود: بر اساس تحقیقات من در طول 20 سال گذشته، سه خبرگزاری رویترز، فرانس‌پرس و آسوشیتد‌پرس روزی دو میلیون کلمه علیه جمهوری اسلامی خبرپراکنی می‌کنند که بیشتر آن در جهت تغییر در سبک زندگی و تغییر نگرش‌های مردم ایران بوده است.


اولتیماتوم ده روزه مجلس به شریعتمداری

نماینده مردم جیرفت در مجلس از اولتیماتوم ده روزه مجلس به شریعتمداری برای انتشار لیست کسانی که غیرقانونی و خارج از عرف به سامانه ورود کرده و خودروهای خارجی و گرانقیمت خریده‌اند،‌ خبر داد.

یک شبکه آمریکایی: ایران کابوسی برای آمریکاست

«اظهارات قاسم سلیمانی، پرنفوذترین چهره عملیاتی در خاورمیانه که اخیرا آمریکا را به جنگ تهدید کرده، صرفا تهدید به رویارویی مستقیم نظامی نیست، بلکه ایران با استفاده از حملات سایبری، نمایندگان خود در منطقه و همچنین قدرت موشکی نیز سبب ایجاد نگرانی‌های شدیدی برای آمریکا شده است و کابوسی برای ایالات متحده است.»پایگاه سی ان بی‌سی در نوشتاری با ‌اشاره به مطلب فوق، به قدرت و نفوذ ایران در منطقه و همچنین تهدیدات آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت و نوشت: ایران ابزارهایی در اختیار دارد که باعث شده ایالات متحده منافع خود را در مخاطره ببیند و این موضوع اکنون به دغدغه شماره یک آمریکا تبدیل شده است.این پایگاه خبری در ادامه نوشت: ایران با گسترش دادن مرزهای نظامی‌اش و در اختیار داشتن نیروهای نظامی در عراق، لبنان، سوریه و حتی یمن در حال تغییر قوانین بازی‌ای است که توسط اسرائیل و ایالات متحده برای آینده خاورمیانه طراحی شده بود.لازم به ذکر است، بعد از خروج آمریکا از برجام رسانه‌های آمریکایی و صهیونیستی سعی در القای این نکته داشتند که ایران، را در موضع ضعف نشان دهند؛ اما با مواضع محکم ‌جمهوری اسلامی ایران، اکنون تحلیل‌های این رسانه‌ها به سمت اقتدار و نفوذ منطقه‌ای ایران سوق پیدا کرده و از واکنش جمهوری اسلامی ایران به تهدیدهای آمریکا، شدیدا ابراز نگرانی می‌کنند.
کنایه بازیگر سریال پدر به مسئولین

مهدی سلطانی بازیگر معروف سینما و تلویزیون در اینستاگرام خود با انتشار تصویری نوشت: گرسنگی و فقر چیزی نیست که بشه جمعش کرد؛ فقط و فقط باید حلش کرد؛ باچی؟ با آدمای درست،مدیریت درست،تدبیر و سیاست درست وگرنه کشور ما فقیر نیست.

وطن فروش اصلاح طلبی که نام خود را دیپلمات گذاشته است

یکی از مدیران ارشد وزارت خارجه دولت اصلاحات در یک وطن فروشی آشکار، به دشمن پیشنهاد کرده است که فشارهای اقتصادی کارساز نیست و باید شوک نظامی به ایران وارد کرد!قاسم محبعلی از مدیران وزارت امور خارجه در دولت اصلاحات در مصاحبه با القدس العربی گفت: چرخش اساسی در سیاست خارجی ایران جز از طریق وارد کردن شوک نظامی ایجاد نخواهد شد. او گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن را در کوتاه و میان مدت بعید دانست.محبعلی افزود: همه قدرت‌های بزرگ بر ضرورت چرخش اساسی در سیاست خارجی ایران تاکید دارند تا شرایط برای آغاز مذاکرات جدید با واشنگتن فراهم شود. وی در ادامه گفت: نظام ایران رفتار و سیاست خود را صرفا زیر فشار تحریم‌های اقتصادی تغییر نخواهد داد.مدعیان اصلاحات که گرا دادن به دشمن برای تحریم‌های فلج‌کننده در فتنه 88 را در کارنامه خود دارند، حالا پا را فراتر گذاشته و در یک وطن فروشی آشکار، به دشمن پیشنهاد می‌کنند که فشارهای اقتصادی کارساز نیست و باید شوک نظامی به ایران وارد کرد.اگر گزینه شوک نظامی به ایران، قابلیت اجرایی داشت، واشنگتن لحظه‌ای در اجرای آن تاخیر نمی‌کرد. مقامات ارشد و فرماندهان نظامی آمریکایی بارها اذعان کرده‌اند که در مقابله با ایران، گزینه نظامی را روی میز ندارند. پیشنهاد خائنانه شوک نظامی به ایران، بیش از پیش بر وطن فروشی جماعت مدعی اصلاحات صحه گذاشت.
نمایندگان با رئیس جمهور فالوده نخورند
!

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با اشاره به اینکه اداره امور کشور فَشَل شده و شاهد نارضایتی مردم هستیم، گفت: نمایندگان با رئیس جمهور فالوده نخوردند که بخواهند رودربایستی کنند. محمدجواد ابطحی با اشاره به اعلام وصول سؤال از رئیس جمهور، گفت: متاسفانه کوتاهی قابل ملاحظه ای از سوی قوه مقننه رخ داده زیرا نقش نظارتی فدای تعاملات سیاسی شده و منافع ملت به منافع جناحی ترجیح داده می شود.

بعید می‌دانم مجلس از پاسخ‌های رئیس جمهور قانع شود

مصطفی کواکبیان عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به طرح سؤال از رئیس‌جمهور از سوی نمایندگان اظهار داشت: آقای رئیس‌جمهور به صحن مجلس خواهد آمد اما دو، سوم رای می‌خواهد تا نتیجه بگیرد که بعید می‌دانم. سؤال، استیضاح و تحقیق و تفحص حق مجلس است و مجلس باید از حق خود استفاده کند. اینکه سؤال از رئیس‌جمهور، در وضعیت تهدید و تحریم‌های اقتصادی، جا داشت یا خیر، بحث جدایی است اما به نظر من، خود آقای حسن روحانی هم در ایجاد این شرایط، تقصیر دارد. ما بارها به آقای روحانی پیغام فرستادیم که بیایید و در جلسات غیرعلنی مجلس با نمایندگان گفت وگو کنید اما کمتر توجه شد. بسیار دوست داشتم کار به چنین شرایطی (طرح سؤال از رئیس‌جمهور) نمی‌کشید اما الان معتقدم اگر سؤال نمایندگان جنبه حل مشکلات مردم را داشته باشد، به نفع کشور خواهد بود.

ارگان دولت نگران وظیفه غیردولتی‌ها

روزنامه ایران، ارگان دولت که از روز اعلام وصول طرح سؤال از رئیس جمهور نگران روز سؤال شده و علیه مجلس و امضاکنندگان سؤال می‌نویسد، این بار تلاش کرده تا بگوید همه چیز تقصیر دولت نیست و وظایف سایر ارگان‌ها و نهاد‌ها را یادآور شده است. این روزنامه در تیتر یک خود با عنوان «چه باید کرد؟» از «وظیفه مجلس»، «افزایش اعتماد مردم»، «رفتار رسانه‌ها»، «نقش نخبگان» و «گفتار وعاظ و ائمه» می‌گوید. در بخشی از متن این مطلب آمده که «برخی کارشناسان و تحلیلگران معتقدند که راه برون‌رفت از وضعیت موجود و بخصوص غلبه بر جنگ روانی که براندازان هم حالا دستی بر آتش دارند، نه وظیفه یک قوه و نهاد که اهتمام ملی و عمومی می‌طلبد. در کنار حاکمیت که انتظار است با رصد تحولات و اتفاقات، چاره‌جویی‌های درست و به‌موقعی داشته باشد، دیگر تأثیرگذاران بر افکار عمومی و از جمله گروه‌های مرجع هم آستین‌ها را بالا بزنند. احزاب و گروه‌های سیاسی، نخبگان، رسانه‌ها و تریبون‌های نمازجمعه، مجلس، دولت، نهاد‌های نظامی، قضایی و... همه باید خود را درگیر در ماجرا بدانند و به میدان بیایند و راهکار‌های خود در پاسخ به چه باید کرد را مطرح کنند.»روشن نیست در این میان، رسانه دولت در وضعیت اقتصادی کنونی چه نقشی برای دولت قائل است. در حالی که بنیان اقتصاد کشور دست قوه مجریه است و گرچه بتوان نقش‌هایی برای سایر نهاد‌ها تعریف کرد و مطالباتی داشت، اما نقش دولت آن‌قدر پررنگ است که سایر نقش‌ها را به حاشیه خواهد برد. اما در مطلب روزنامه ایران نقشی برای دولت درنظر گرفته نشده و واقعاً اگر دولت اختیار چندانی در امور اقتصادی ندارد، آن همه وعده و وعید اقتصادی را شب انتخابات به پشتوانه کدام اختیارات می‌داد؟

هرچه مسئولان کمتر سخن بگویند، بهتر است

حسین مرعشی در گفت‌وگو با ایلنا، در خصوص نقدهایی که در مورد سکوت رئیس‌جمهور و بعضی از افراد در هیأت دولت مطرح می‌شود، اظهار داشت: به اعتقاد من خیلی هم خوب است که مسئولان در دولت سخن نمی‌گویند. به تشخیص من هرچه مسئولان کمتر سخن بگویند، بهتر است. ما از آنها تشکر هم می‌کنیم که کمتر صحبت می‌کنند. جامعه در حال حاضر به حرف مسئولان اعتماد ندارد و هرچه آنها کمتر صحبت کنند بهتر است. چراکه مسئولان برحسب وظیفه سعی دارند شرایط را عادی جلوه دهند اما مردم این موضوع را باور نمی‌کنند و خشمگین‌تر می‌شوند. درواقع عادی جلوه دادن مسائل، مردم را قانع نمی‌کند و بی‌اعتمادی را تشدید می‌کند. مسئولان باید زمانی سخن بگویند که جو اعتماد را در جامعه نهادینه کند، نباید به دولت برای سخن گفتن فشار بیاوریم، باید زمانی بخواهیم مسئولان صحبت کنند که حرف جدیدی برای گفتن داشته باشند.

اخبار روزانه:
* شرکت یونیپک چین واردات نفت از آمریکا را به دلیل تشدید جنگ تجاری میان واشنگتن و پکن، به حال تعلیق درآورده است. اطلاعات تجاری نشان می‌دهد، میانگین واردات نفت چین از آمریکا در هشت ماه امسال، ۳۳۴ هزار بشکه در روز خواهد بود. پیش‌بینی می‌شود این رقم در ماه سپتامبر امسال به حدود ۱۹۷ هزار بشکه در روز کاهش یابد. تعرفه‌های وضع شده از سوی دولت چین برای واردات نفت از آمریکا، دیگر شرکت‌های نفتی چینی، از جمله شرکت پتروچاینا را از خرید نفت آمریکا باز داشته است.
* ری یونگ هو، وزیر خارجه کره شمالی با بیان اینکه ایالات متحده «صدای خود را بالا می‌برد تا تحریم‌ها علیه کره شمالی را حفظ کند»، گفت: در حالی که کره شمالی «اقدامات نیکخواهانه خود را آغاز کرده است»، از جمله «توقف موقت آزمایش هسته‌ای و آزمایش پرتاب موشک و تخلیه زمین‌های آزمایش هسته‌ای»، ایالات متحده به «قدیم و به آنچه دور از قصد رهبرش است»، بازگشته است.
* امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: هشداری که آقای روحانی دادند، هشدار جدیدی نیست؛ ملت و نیروهای مسلح ما سال‌هاست این حرف را می‌زنند. امروز هم مثل گذشته همین حرف را می‌زنیم که تنگه هرمز یا باید برای همه باز باشد یا برای هیچ‌کس و هر زمان که اراده کنیم، این تنگه را می‌بندیم.
* وزارت بازرگانی و صنعت هند در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده است، واردات طلای این کشور در سال مالی 2018 میلادی با رشد 22/43 درصدی روبه‌رو شده و به بیش از 955 تن رسیده است. بر اساس این گزارش، واردات طلای هند طی سال مالی 2017‌ـ 2016 به 780 تن رسیده بود.
* حسین سلیمی، رئیس انجمن سرمایه‌گذاری خارجی اتاق بازرگانی ایران با تأکید بر اینکه مشکلات اقتصاد ایران ساختاری است، گفت: در دو سال گذشته با وجود اینکه بحث تحریم‌ها مطرح نبود؛ اما برای تولید و هدایت نقدینگی به سمت تولید هیچ اقدامی نشده است.
* چاوش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در سخنرانی خود در شهر آلانیا درباره تحریم اخیر واشنگتن علیه این کشور خطاب به آمریکا تأکید کرد: مردم ترکیه تسلیم نخواهند شد و اگر تحریم کنید، تحریم خواهید شد.

https://www.shoma-weekly.ir/V1CByD