
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر مسئلهای است که برعهده تک تک افراد جامعه ومسئولین است. در این امر ابتدا خود افراد از نحوه امر به معروف و نهی از منکر آگاه میشوند و هم میتوانند دیگران به این امر مهم دعوت کنند و این امر را ترویج دهند.
افتخاری خاطر نشان کرد: در واقع احیای این امر خدمت بزرگی به افراد جامعه است، زیرا افرادی که توجه ندارند و یا کارهای ناپسندی انجام میدهند به زیان و زشتی کار خود آگاه میشوند.
نماینده مردم تهران در ادامه افزود: به نظر میآید افراد به صورت گروههای مختلف باید بعد مثبت امر به معروف و نهی از منکر، که وجه سلبی و ایجابی آن وجود دارد، را با نگاه تشویقی و تبیین موضوع، مطرح کنند تا هر یک از این حلقههای جدا از هم، به هم بپیوندد ونتیجه بخش باشد.
وی تاکید کرد: در این امر نقش مردم متعهد خیلی پررنگ است، هم نسبت به خودشان که باید مسایلی را رعایت کنند، هم نسبت به افراد خانواده و اقوام که باید آنها را نصیحت کنند، و هم نسبت به جامعه توجه کافی داشته باشند.
لاله افتخاری در پاسخ به این پرسش که اگر در حین انجام این فریضه، فرد آمر و یا ناهی با زد و خورد مواجه شد، آیا از این افراد حمایت میشود یا خیر؟ تصریح کرد: بالاخره مسئولان باید قوانینی که در این زمینه وجود دارد، را اجرا کنند و حمایتهای لازم از این عزیزان صورت بگیرد. از طرفی هم ما نمایندگان طرحی در حمایت از آمرین به معروف و ناهین از منکر داریم. امیدواریم بتوانیم آن را زودتر به تصویب برسانیم تا انجام بشود.
وی افزود: البته باید یک بازنگری کلی انجام شود و برخی موارد در بخشنامهها انجام شود. وقتی دستور قوه قضائیه میآید باید صورت بگیرد. همچنین نشستهایی مختلفی با کمیسیونهای مرتبط در این خصوص مهم داشتهایم که امیدواریم به نتیجه برسد.