
واقعیت این است که حزب موتلفه اسلامی به عنوان قدیمی ترین حزب فعال کشور و دارای سابقه درخشان پنجاه ساله، نمی تواند در باره تحولات سیاسی کشور و از جمله انتخابات ریاست جمهوری آینده، ساکت و غیر فعال باشد. به همین نسبت هم جامعه رسانه ای کشور اشتیاق دارد که برنامه های این حزب را درباره این انتخابات، از زبان مسوولین آن بشنود.
اصحاب مطبوعات خودشان خوب می دانند که در چندماهه اخیر چقدر تلاش داشته اند که از مواضع انتخاباتی حزب موتلفه اسلامی مطلع شوند و برخی از رقیبان انتخاباتی حزب موتلفه اسلامی نیز بخوبی واقفند که چقدر سعی کرده اند از خلال این سوال پیچ کردنها، زعم خودشان مستمسکی برای اثبات وجود اختلاف در حزب موتلفه اسلامی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری آینده پیدا کنند.
اکنون آنها ظاهرا به یک کشف تازه رسیده اند که چرا آقای حبیبی دبیرکل این حزب از تلاش برای وحدت اصولگرایان برای رسیدن به یک نامزد واحد در این جریان سخن می گوید و آقای بادامچیان نایب رییس شورای مرکزی حزب از عزم حزب موتلفه اسلامی برای معرفی یک نامزد حزبی و نیز توانایی های حزب در داشتن نامزدهای توانا و کارآمد سخن می گوید.
طبیعی است که حزب موتلفه اسلامی به عنوان یک تشکل اصولگرا "وظیفه" دارد که در وحدت اصولگرایان نقش جدی داشته باشد. این همان چیزی است که آقای حبیبی درباره انتخابات ریاست جمهوری آینده بر آن تاکید می کند. به اعتراف همگان، ایشان و آقای بادامچیان نقش جدی در وحدت اصولگرایان داشته اند و اگر این تلاشهای خالصانه نبود؛ جریان اصولگرا نمی توانست در انتخابات مجلس شورای اسلامی اخیر به یک فهرست واحد دست پیدا کند.
همچنین طبیعی است که حزب موتلفه اسلامی "حق" دارد که به عنوان یک حزب قدیمی، نامزد خاص خود را در این انتخابات معرفی کند. همچنانکه این حزب در مذاکرات مربوط به انتخابات مجلس شورای اسلامی اخیر بیش از بیست نامزد حزبی را به شورای تصمیم گیرنده برای وصول به یک فهرست واحد پیشنهاد کرده بود.
برخی از اصحاب مطبوعات گمان نکنند که به کشف مهمی در اثبات اختلاف انتخاباتی در موتلفه نائل آمده اند. موضوع این است که یکی از مسوولین حزب در پاسخ به سوال یک خبرنگار بیشتر بر "تکلیف" حزب تاکید کرده است و مسوول دیگر حزب نیز در پاسخ به سوال یک خبرنگار دیگر بر "حق" حزب موتلفه اسلامی اصرار داشته است. برآیند این حق و تکلیف، چیزی جز مصلحت اصولگرایان نخواهد بود.