گفته می‌شود که...

حذف و اضافه های تحصیلی داعش/ سرودهای اسلامی بدعت است!/ خاطره ای شنیده نشده از رئیس جمهور/ هاشمی: از ما گذشته فهرست انتخاباتی بدهیم/ حمله موش های آدمخوار به تهران!/ حضور این استقلالی در اطراف تیم ممنوع شد! و ...

فرقه منحرف و ضد دین شیرازی!

به‌تازگی با نزدیک شدن ایام محرم، برخی از هیئت‌ها به دنبال جمع‌آوری کمک‌های مالی برای برگزاری هرچه با‌شکوه‌تر عزاداری سیدالشهداء هستند. بر اساس این گزارش، جریان سیدصادق شیرازی برای کمک به برخی از هیئت‌های مذهبی شروطی را گذاشته است که مخالف فرهنگ شهادت و محرم است. شروط این جریان انحرافی در تشیع برای هیئت‌های مذهبی، استفاده نکردن از نام شهدا و حتی عکس شهدا در هیئت‌های مذهبی است. پیش از این نیز طرفداران طیف انحرافی صادق شیرازی به یکی از مداحان اهل بیت حمله کرده و وی را مجروح کرده بودند. سیدصادق شیرازی، برادر سیدمحمد شیرازی، یکی از نزدیکان به ساواک و مخالفان سرسخت امام خمینی(ره) است که در این موارد، گوی سبقت را از برادر خود ربود و مؤسس فرقه شیرازی شد. او ساز مخالفت با نظام و انقلاب ایران را کوک کرد و علناً شروع به بدگویی در مورد نظام اسلامی در داخل و خارج کشور کرد. جریان شیرازی‌ها که از ابتدا قصد تخریب وجهه تشیع را داشتند، 13 شبکه ماهواره‌ای به نام‌های مرجعیت، شبکه جهانی امام حسین 1،2،3، الانوار، بقیع و شبکه‌های دیگر را راه‌اندازی کردند و در این شبکه‌ها علناً به بدگویی از رهبری و مراجع معظم تقلید پرداختند. در این میان، حتی کار به جایی رسید که در این شبکه و شبکه‌های طرفدار آن‌ها مانند شبکه فدک که طلبه‌نمایی به نام یاسر الحبیب آن را در لندن مدیریت می‌کند، به‌صورت علنی مقدسات اسلامی وهن می‌شود و به یکی از همسران پیامبر(ص) توهین می‌کنند. از دیگر کارهای سیدصادق شیرازی، ترویج قمه‌زنی و کارهای خلاف شعائر حسینی در شبکه‌های ماهواره‌ای تحت مدیریتش است که حتی در ایام محرم، کلیپ‌های بسیاری از قمه‌زنی‌ها که موجب وحشت مردم جهان از آیین مهربان شیعه می‌شود، می‌سازند و در این شبکه‌ها بارها و بارها پخش می‌کنند.

کواکبیان: اگر وزارت علوم به من پیشنهاد شود قبول میکنم

مصطفی کواکبیان، رئیس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و دبیرکل حزب مردم‌سالاری، درباره اینکه آیا برای تصدی وزارت علوم با شما صحبتی شده‌ است، گفت: والله کسی با ما در این باره صحبت نکرده است. چیزی هم در فیس‌بوک در این زمینه راه افتاده و ما نمی‌توانیم به این بنده‌های خدا بگوییم این کارها را نکنید. من خودم هم خیلی فیس‌بوکی نیستم. وی در پاسخ به پرسش «اگر این مسئولیت به شما پیشنهاد شود، می‌پذیرید؟»، گفت: تصورم این است که ما بالاخره نظام را از خودمان می‌دانیم. اگر پیشنهاد شود، نمی‌شود که آدم جواب منفی بدهد.

فرانسه آری، آمریکا نه!

کری روز جمعه در آنکارا، پایتخت ترکیه، به خبرنگاران گفت از او در این باره که آیا ایران باید در جلسه (جبهه جنگ مشترک علیه داعش) شرکت کند یا نه، رسماً سؤال نشده است؛ اما با توجه به حمایت ایران از بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه، نباید حضور داشته باشد. مخالفت آمریکا با حضور ایران در جبهه جنگ مشترک علیه داعش در حالی است که خبرگزاری آسوشیتدپرس روز جمعه از قصد فرانسه برای دعوت از تهران برای حضور در نشست پاریس خبر داد و گزارش کرد که فرانسه مایل نیست تا ایران را از جبهه مبارزه با شبه‌نظامیان خلافت اسلامی خارج کند.

در عین حال «کارل لوین» سناتور دموکرات آمریکایی هم روز پنجشنبه در نشستی در شورای روابط خارجی گفت، هرنوع همکاری با ایران در ارتباط با داعش، مذاکرات هسته‌ای با آن کشور را پیچیده می‌کند، چرا که این دو موضوع ممکن است در نقطه‌ای با هم تداخل پیدا کنند. لوین گفت معتقد است که واشنگتن نباید با همکاری با تهران برای مقابله با داعش، سطح انتظارات مقام‌های ایرانی را بالا ببرد تا جایی که آن‌ها انتظار داشته باشند در ازای این همکاری، آن‌گونه که باید، آمریکا در مذاکرات هسته‌ای با آن کشور موضع قاطعی را اتخاذ نکند!

ندا پنجاه‌ویکمین تشکل اصلاح‌طلب‌ها است؟!

صادق خرازی، از فعالان اصلاح‌طلب، در حاشیه ختم خواهر محمدعلی نجفی، سرپرست وزارت علوم، در جمع خبرنگاران درباره تشکل ندا و آینده این تشکل گفت: ان‌شاءالله خبرهای مربوط به ندا به‌زودی منتشر می‌شود. وی در پاسخ به این پرسش که برخی معتقدند تشکل ندا مربوط به نسل دوم اصلاح‌طلبان است و آیا این تحلیل درست است؟ گفت: خیر، ندا هم مربوط به نسل اول و هم مربوط به نسل دوم اصلاح‌طلبان است؛ مگر می‌شود نسل دوم از نسل اول مجزا باشد. خرازی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه تأسیس ندا موجب اختلاف بین اصلاح‌طلبان شده است، گفت: خیر، این‌گونه نیست، اصلاح‌طلب‌ها پنجاه تشکل دارند و ندا هم پنجاه‌ویکمین تشکل است. خبرنگاری از خرازی پرسید اعضای تشکل ندا اکثراً جوان هستند و بهتر بود بعدها و پس از پخته شدن دست به تأسیس یک حزب بزنند که وی در پاسخ گفت: خیر، چه کسی گفته جوان هستند؟ جوان‌ها الآن پیر شده‌اند.

سخنان افراد مختلف اصلاح‌طلب پس از اعلام موجودیت «ندا» حاکی از بلاتکلیفی و اختلاف در موضع‌گیری آن‌ها است. برخی علناً آن را نفی و با آن مخالفت و برخی دیگر با لحنی انتقادی شکل‌گیری آن را توجیه کرده‌اند. به نظر می‌رسد فعلاً این وضعیت ادامه خواهد داشت.

تجدید چاپ کتابی خواندنی درباره نگاه رهبر انقلاب به امام خمینی(ره)

دیدگاه‌های معرفتی امام خمینی(ره) در زمینه راه و رسم زندگی صحیح بر اساس رهنمودهای الهی و روایات اهل ‌بیت(ع) در کتابی با نام «پژواک ولایت؛ امام‌ خمینی(ره) در نگاه مقام معظم رهبری» منتشر شد.

توصیف ویژگی‌ها و خصوصیات اخلاقی حضرت امام(ره) به مثابه الگوی عملی برای همه کسانی است که معنویت را سرلوحه زندگی خویش قرار داده‌اند، لیکن شنیدن وصف ایشان از زبان نایبشان، رهبر معظم انقلاب که سال‌ها در جوار ایشان زندگی کردند و در فراز و نشیب‌های مبارزه و پیروزی حکومت اسلامی از نزدیک‌ترین یاران و شاگردان امام(ره) بودند، لطافت دیگری دارد که «پژواک ولایت» به این امر پرداخته است.
پژواک ولایت مجموعه سخنرانی‌های سالانه مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) است که تا پیش از این به صورت منسجم و مدون منتشر نشده‌اند. این کتاب به کوشش مدیریت پژوهش‌های بنیادین معاونت پژوهشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و از سوی دفتر نشر معارف منتشر شد.
چاپ دوم کتاب «پژواک ولایت؛ امام ‌خمینی(ره) در نگاه مقام معظم رهبری» از سوی دفتر نشر معارف روانه بازار کتاب شده است.

حمله موش های آدمخوار به تهران!
"پرویز قاضی سعید" مجری و مفسر سیاسی شبکه ماهواه ای ضدانقلاب "پارس" در راستای سیاه نمایی علیه جمهوری اسلامی این بار دست به دامن "موش ها" شد.
وی با ادعای اینکه پایتخت ایران را موش فرا گرفته است گفت: «موش پایتخت جمهوری اسلامی ایران را فرا گرفته است! موش یکی از مشکلات مهم اجتماعی ایران است
قاضی سعید افزود: «موش های بسیار پروار و بسیار بزرگ در همه جای تهران رخنه کرده اند و حتی به خوردن بچه های شیر خواره می پردازند
این فعال ضدانقلاب برای اینکه قدرت دفاعی- نظامی ایران را تضعیف کند تصریح کرد: «کشوری که نمی تواند موش های پایتخت را از بین ببرد چگونه می تواند در منطقه خاورمیانه و جهان حرفی برای گفتن داشته باشد

هاشمی: از ما گذشته فهرست انتخاباتی بدهیم

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جریان سفر به مشهد در پاسخ به این پرسش که آیا در انتخابات آینده خبرگان و مجلس فهرست انتخاباتی خواهید داد، اظهار کرد: دیگر از ما گذشته است که فهرست انتخاباتی بدهیم.

به گزارش مهر، وی همچنین در پاسخ به این پرسش که واکنش ایران به تحریم های جدید آمریکا بعد از توافق ژنو چیست، گفت: آنها هر چند ماه یک بار مصادیق نقض کردن تحریم های گذشته را پیدا و آنها را تحریم می کنند.

خنده رهبری از دیدن مهران رجبی

مهران رجبی بازیگر سینما وتلویزیون درباره عیادت هنرمندان از مقام معظم رهبری گفت: در آنجا باید به نوبت می‌رفتیم و من هم انفرادی به حضور ایشان رفتم. بنده را که دیدند، خندیدند که شاید به خاطر سابقه طنز من است. رجبی افزود: ایشان در سخنانی کوتاه فرمودند: «بازی شما را دوست دارم و خیلی طبیعی بازی می‌کنید»، این جمله کامل ایشان بود و بنده هم آرزوی سلامتی برای ایشان کردم و گفتم:«خدا سایه شما را بالای سر من و امت حفظ کند

ارزیابی الهام از حضور احمدی‌نژاد در انتخابات

شنیده شد که غلامحسین الهام، سخنگوی دولت دهم در پاسخ به این سوال که آیا احمدی‌نژاد قصد حضور در انتخابات آینده مجلس را خواهد داشت، گفت: هنوز تا انتخابات راه درازی باقی مانده است. مهر نوشت؛ وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره فعالیت‌های دفتر ولنجک نزدیکان احمدی‌نژاد گفت: ترافیک ولنجک زیاد است و افرادی می‌روند و می‌‌آیند. احمدی‌نژاد و نزدیکانش زمستان ۹۲ به ولنجک و ساختمانی در این منطقه نقل مکان کرده‌اند و تمام برنامه‌ها، دیدارها و برنامه‌ریزی‌ها برای دانشگاه ایرانیان و فعالیت‌های سیاسی در ساختمان ولنجک صورت می‌گیرد.

دادگاه ساجده عرب‌سرخی 25شهریور
وکیل ساجده عرب‌سرخی گفت: دادگاه موکلم 25شهریور در شعبه 15 دادگاه انقلاب برگزار می‌شود. سیدمحمود علیزاده طباطبایی با اعلام این خبر درباره اتهام موکل خود گفت: اتهام عرب‌سرخی فعالیت تبلیغاتی علیه نظام است که قرار است بیست و پنجم همین ماه در شعبه 15 دادگاه انقلاب به‌ آن رسیدگی شود.

نامه اعتراضی ایران روی میز آژانس

گیل تودور، سخنگوی آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد که این سازمان نامه ارسالی تهران درباره تجاوز پهپادهای رژیم صهیونیستی به حریم هوایی ایران به منظور جاسوسی از تاسیسات هسته ای را در دست بررسی دارد و به درخواست دولت ایران آن را در اختیار تمام کشورهای عضو نیز گذاشته است.

به گزارش تسنیم، رضا نجفی، سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی، نوزدهم شهریور با ارسال نامه ای اعتراض آمیز به یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس، تجاوز اخیر پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته ای صلح آمیز کشورمان در نطنز را قویا محکوم و خواستار محکومیت آن از سوی جامعه بین المللی شد.

ائتلاف علیه داعش یا مقابله با تهران و دمشق؟!

پایگاه اینترنتی ورلد سوسیالیست در گزارشی به قلم بری گری با عنوان جنگ برای تغییر رژیم در سوریه تاکید کرده است: داعش در واقع بهانه آمریکا برای تغییر نظام سوریه است.بری گری در این تحلیل می‌نویسد: با گذشت زمان این موضوع روشن‌تر می‌شود که هدف اصلی جنگ جدید دولت باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا، سرنگونی رژیم هوادار ایران و روسیه در سوریه و روی کار آوردن یک دولت دست نشانده آمریکایی است.این پایگاه اینترنتی در تحلیل خود آورده است: گروه داعش که خود حاصل مداخلات امپریالیستی آمریکا در عراق، لیبی و سوریه است بهانه جدیدی را برای تجاوز آمریکا در خاورمیانه فراهم کرده است.ورلد سوسیالیست در ادامه با تاکید بر این که تشکیل ائتلاف کشورها تحت سازماندهی واشنگتن با هدف مقابله با دولت بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه و متحد آن ایران دنبال می‌شود نوشت: این حقیقت با اظهارات روز جمعه گذشته جان کری وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر این که ما به دنبال خارج کردن ایران و سوریه از مذاکرات دیپلماتیک روز دوشنبه در پاریس هستیم، نمایان‌تر شد.

این پایگاه اینترنتی به میانداری عربستان سعودی در ماجرای مبارزه آمریکا با داعش نیز اشاره کرده و می‌نویسد: این موضوع در واقع اهداف واقعی جنگ ضد داعش را نشان می‌دهد [چرا که] سعودی‌ها جزء بزرگترین حامیان گروه داعش بوده‌اند و به همراه دیگر شیخ نشینان حوزه خلیج فارس و سیا به این گروه کمک مالی و تسلیحاتی قابل توجهی ارائه کرده‌اند.

گزارش رسانه‌های بیگانه از ممنوع الخروج شدن خاتمی
رسانه های بیگانه مصاحبه "محمدرضا خاتمی" و خبر دادن وی از ممنوع الخروج شدنش را مورد توجه قرار دادند.

بی بی سی فارسی گزارش داد: «این فعال سیاسی اصلاح طلب، چهارشنبه 19 شهریور (10 سپتامبر) به خبرگزاری ایلنا گفت نمی داند که مرجع و دلیل صدور این حکم چیست
رسانه دولتی انگلیس افزود: «آقای خاتمی ابراز تعجب کرده است که "عده‌ای بدون توجه به قوانین و مقررات، کسانی را از حقوق شهروندی‌شان محروم می‌کنند و حتی آنها را از این محرومیت مطلع نمی‌کنند... این در حالی است که ممکن است این افراد برای آن مسأله [سفر] هزینه‌هایی نیز کرده باشند
رادیوفردا نیز در همین زمینه از قول محمدرضا خاتمی تأکید کرد که نامبرده در فرودگاه از ممنوع‌الخروج شدن خود مطلع شده و مأموران فرودگاه نیز از اینکه وی باید از چه مرجعی این مسأله را پیگیری کند، ابراز بی‌اطلاعی کرده‌اند.
این رسانه امریکایی اضافه کرد: «نائب رئیس مجلس ششم شورای اسلامی همچنین خبر داده که پیش‌تر نیز حکم ممنوع‌الخروجی داشته، اما این حکم لغو شده است
دویچه وله هم اینگونه خبر فوق را روی خروجی فرستاد: «محمدرضا خاتمی دبیرکل جبهه مشارکت ایران اسلامی، نایب‌رئیس مجلس ششم و برادر محمد خاتمی رئیس‌جمهور اسبق، روز 19 شهریور (10 سپتامبر) در حالی که قصد خروج از کشور را داشت، با ممانعت از خروج روبرو شد
رسانه دولتی آلمان ادامه داد: «خاتمی گفته که خود او هم خبر از ممنوعیت خروجش نداشته است... وی که همسر زهرا اشراقی (نوه آیت‌الله خمینی) است، تأکید کرده که به عنوان شهروندی که از یکی از حقوق شهروندی خود محروم شده، می‌بایست از این مسأله اطلاع می‌داشت و دلیل آن را می‌دانست
گفتنی است همه رسانه های بیگانه بعد از ذکر خبر ممنوع الخروجی محمدرضا خاتمی، یادآور ممنوع الخروج شدن برادر او یعنی «سیدمحمدخاتمی» رئیس دولت اصلاحات نیز شده اند.

دواتگری: بررسی پرونده بورسیه ها فله ای نیست

مهدی دواتگری، عضو کمیته بررسی بورسیه های غیرقانونی وزارت علوم با تاکید بر حکمفرمایی قوانین در بررسی پرونده های بورسیه می گوید که این پرونده ها قرار نیست به صورت فله ای مورد بررسی قرار گیرد.

او به ایلنا گفت: جلسات این کمیته ادامه خواهد داشت و پرونده بورسیه هایی که دارای تخلف است، یک به یک مورد بررسی قرار می گیرد. او ارائه آمار درباره تخلف در بورسیه ها را منوط به پایان بررسی این پرونده ها کرد.

عذرخواهی مرضیه برومند برای حرف‌هایش
مرضیه برومند، در نشست مطبوعاتی جشنواره تئاتر عروسکی گفت «ما اهل فرهنگ نباید به جان هم بیفتیم. در واقع باید به مسئولان اعتراض کنیم نه اینکه خودمان را زیر سوال ببریم. »خبرآنلاین نوشت، مرضیه برومند در نشست مطبوعاتی جشنواره تئاتر عروسکی، گفت: «در جلسه قبلی من خیلی خسته بودم چون کارهای نهایی فیلمم ناگهان خیلی سخت شد، در نتیجه حرف‌هایی زدم که خوب نبود و باید معذرت‌خواهی کنم. » برومند چندی پیش در یک نشست خبری، بودجه تئاتر را با رقم مهریه مهناز افشار مقایسه کرده بود. وی ادامه داد: «ما اهل فرهنگ نباید به جان هم بیفتیم. در واقع باید به مسئولان اعتراض کنیم نه اینکه خودمان را زیر سوال ببریم. »

دستگیری دخترانی که قصد پیوستن به داعش را داشتند
الکساندر ماراکوویتس سخنگوی وزارت کشور اتریش اعلام کرد: این دو دختر نوجوان در شهر گراز (Graz) در جنوب اتریش بازداشت شدند و قصد عزیمت به سوریه را داشتند.
روزنامه کرونن زایتونگ در این باره نوشت: این دو دختر از طریق اینترنت با هم آشنا شدند و یکی از آنها پس از بازداشت گفته است که می خواهد از "داعش" حمایت کند.
مادر یکی از این دو دختر، پس از ناپدید شدن دخترش به پلیس وین مراجعه کرده بود و آن دو در منزل دختر دوم در شهر گراز بازداشت شدند.
سخنگوی وزارت کشور اتریش اعلام کرد: این دو دختر مرتکب جرمی نشده اند و با آنها به عنوان "قربانیان فریب خورده" برخورد خواهد شد.

الکساندر افزود: پلیس درباره چگونگی اغفال این دختران از طریق اینترنت یا افرادی خاص، تحقیق می کند.
دو دختر بوسنی تبار هم در ماه می 2014 برای پیوستن به گروه های تروریستی، اتریش را به مقصد سوریه ترک کرده بودند.
الکساندر افزود: تاکنون صد و چهل و دو تبعه اتریشی از جمله 12 زن و دختر احتمالاً به گروه های مسلح فعال در سوریه پیوسته اند.
پلیس اتریش از اوت 2014 تاکنون، 10 نفر را پیش از سفر به سوریه بازداشت کرده است.

سرنخ های جدید از عوامل انتشار مطالب توهین آمیز در وایبر

سردار حسین اشتری، جانشین رئیس پلیس کشور گفت: سرنخ های جدیدی از عوامل توهین به مقدسات و حضرت امام(ره) در شبکه اجتماعی وایبر به دست آورده ایم.

به گزارش مهر، او اظهار کرد: در صورت موافقت دستگاه قضایی، این افراد را به مردم معرفی می کنیم.

معاون روحانی: از چادر برای زنان زندانی استفاده نکنید

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده از استفاده چادر برای زنان زندانی انتقاد کرد. به گزارش فارس شهیندخت مولاوردی گفت: ما هم‌اکنون در فیلم‌هایی که در تلویزیون و سینما نیز ارائه می‌شود می‌بینیم که نقش‌هایی برای زنان چادری تعریف شده است که در حقیقت نه تنها تبلیغی برای گسترش استفاده از حجاب برتر در جامعه نیست بلکه این تولیدات به عنوان یک ضد تبلیغ عمل می‌کنند و نتیجه معکوس می‌دهد. وی افزود: هم‌اکنون باید این روند در دادگاه‌ها، زندان‌ها و همینطور در تولیدات رسانه‌ای تغییر کند. اخیراً در جلسه‌ای که در شورای فرهنگی، اجتماعی زنان داشتیم این موضوع مورد بررسی مجدد قرار گفت و در پی اتخاذ راهکاری برای حل این تناقض هستیم.

جزئیات پرونده بهرام رادان تقلبی
در پی اعلام رئیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ از دستگیری فردی که با ایجاد صفحات جعلی به نام یکی از سوپراستارهای سینمای ایران از دختران جوان اخاذی می‌کرد، توضیحاتی از زبان وکیل این پرونده منتشر شد. تماشاگران نوشت؛ ساخت صفحات تقلبی و تقلید صدای شگفت‌انگیز این فرد در کنار ناآگاهی جامعه، باعث فریب خوردن دختران شد. الهه شریف، وکیل بهرام رادان گفت: «مدتی بود که شایعاتی مبنی بر مورد کلاهبرداری قرار گرفتن دختران جوان از سوی شخصی که خود را بهرام رادان معرفی می‌کرد شنیده می‌شد که با افزایش این شایعات و حساسیت موضوع، اقدام به بررسی و تحقیق نموده و متوجه شدیم شخصی با ساخت صفحات جعلی در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی به نام بهرام رادان و دستیابی به اطلاعات شخصی وی و درج در این صفحات، خود را بهرام رادان معرفی نموده و پس از شناسایی و انتخاب طعمه‌ها به آنها نزدیک شده و به عناوین مختلف از ایشان کلاهبرداری می‌نماید. »

محاکمه پیروان پیامبر دروغین در عربستان!
دادگاه ویژه کیفری عربستان، پنج شهروند سعودی را به جرم ایمان آوردن به فرد مدعی پیامبری به نام "رسول الله المهدی السفاح" و تبلیغ برای افکار و اعتقادات کفرآمیز او، به زندان محکوم کرد.

"فهد بن عبدالله" سخنگوی وزارت دادگستری عربستان درباره زندانیان که 15 تا 25 سال سن دارند، اعلام کرد: اتهام های متعددی از جمله ایمان آوردن به شخصی به نام المهدی السفاح ، به این افراد وارد شده است.
افراد دستگیر شده با سفر به کویت، حضور در جلسات سخنرانی، شنیدن مطالب و خواندن نوشته های المهدی السفاح ، پیامبری اش را باور کرده و در پایگاه های اینترنتی به تبلیغ او پرداختند.
این افراد همچنین با حمایت مالی از السفاح از طریق شبکه اینترنت با مدعی دروغین تماس داشتند و کتاب ها و مقاله های او را در اینترنت به اشتراک می گذاشتند.
به گزارش العالم، سخنگوی وزارت دادگستری عربستان در ادامه گفت: یکی از اتهام های افراد دستگیر شده ، تکفیر همگان است، به این صورت که آن ها حکومت، حاکمان، قضات، مردم و هر کسی که ندای نبوت رسول الله المهدی را شنیده اند و ایمان نیاورده اند را کافر می دانند.
وی گفت که احکام متفاوت قابل استیناف برای متهمان صادر شده است.

تاجیک: «ندا» صدای نو اصلاح طلبی نیست

به دنبال طرح موضوع راه اندازی تشکل تازه ای به نام ندا، واکنش های انتقادی اصلاح طلبان به این تشکیلات ادامه دارد.

در همین باره دیروز محمدرضا تاجیک، مشاور خاتمی در گفت وگو با هفته نامه صدا، با تأکید بر این که «ندا» صدای نواصلاح طلبی نیست، گفته است: به نظر من احزاب اصلاح طلب عمدتا نگاه شکسته ای به حزب و بازی حزبی داشته اند. این در حالی است که محمدجواد حق شناس در گفت وگو با تابناک گفته که موافق تقابل با جریان موسوم به نسل دوم اصلاح طلبان نیستم.

الماس‌های «رضا ضراب» در جیب وزیران اردوغان

رضا ضراب به«ظفر چاغلایان» وزیر پیشین دولت ترکیه الماسی به ارزش 4. 3 میلیون لیره و پنج ساعت به قیمت حدوداً 60 هزار دلار و 600 هزار یورو رشوه داده است. به گزارش تدبیر «علی اوزگوندوز» معاون حزب جمهوری خلق در گفت‌و‌گو با روزنامه «تودی زمان» ترکیه این خبر را اعلام کرد.

سکوت سوال‌برانگیز کاربران داعش در توییتر
کاربران توییتری داعش که در فضای مجازی و با استفاده از این شبکه مجازی اقدام به تبلیغ و جلب نیروهایی از سراسر جهان می‌کردند، پس از مسدود شدن حساب‌های کاربری‌شان در چند روز گذشته سکوت اختیار کرده‌اند. ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز نوشت؛ بنابر گزارش‌های دولت آمریکا تعداد بی‌شماری از حساب‌های کاربری اعضای داعش به نظر بدون استفاده مانده و همین امر باعث شده تا سوالاتی در این باره مطرح شود. چرا که سکوت اعضای داعش در فضای مجازی عجیب است. این سکوت ناگهانی چند روز پس از انتشار این اخبار صورت گرفته که برخی از اعضای داعش در حساب‌های کاربری خود در توییتر کارمندان این شبکه اجتماعی را به ترور و مرگ تهدید کرده بود.

آمریکا باید با سپاه همکاری کند
داگلاس اولیوانت، مدیر پیشین شورای امنیت ملی برای امور عراق در دولت‌های باراک اوباما و جرج بوش، در مقاله‌ای در بخش نظرات وبسایت شبکه خبری الجزیره، که روز سه‌شنبه منتشر شد، نوشته است که آمریکا باید از پیوستن سپاه پاسداران به ائتلاف علیه داعش استقبال کند؛ به باور او این اقدام می‌تواند فراهم آوردن اطلاعات، پشتیبانی هوایی و دیگر کمک‌های نظامی برای ایران، که نیروهای کمکی به عراق فرستاده است، را شامل شود.
به گزارش صدای آمریکا(VOA)، اولیوانت در ادامه مقاله خود می‌گوید ایالات متحده باید با نزدیک شدن به گروه‌های شیعه، مانند ایران، سوریه و حتی حزب‌الله لبنان، تلاش‌ها علیه پیکارجویان داعش را هماهنگ کند.
او استفاده از سربازان آمریکایی را منتفی می‌داند، اما می‌گوید آمریکا می‌تواند قدرت هوایی، اطلاعات، برنامه‌ریزی و هماهنگ کردن عملیات نظامی پیچیده را فراهم آورد و باید این کار را انجام دهد.
به باور مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید، آمریکا همچنین باید آمادگی فروش اسلحه و تجهیزات به قیمت بازار را به دولت عراق داشته باشد؛ درآمدهای نفتی عراق برای تأمین هزینه‌های جنگ کافی است و مهم است جنگ علیه داعش، تا حد امکان گسترده و قاطع باشد.

نظر ایرانی ها درباره داعش به روایت نیویورک تایمز

پس از آن که گفته شد ایران در ائتلاف ضد داعش حضور نخواهد داشت، بسیاری از رسانه های بین المللی از ضرورت همراهی اوباما با ایران در جنگ علیه داعش سخن گفتند.

در همین رابطه رویترز، مقابله آمریکا با داعش را مستلزم همکاری با کشورهایی در خارج از ائتلاف کشورهای دوست و هم پیمان آمریکا دانست و بر ضرورت هماهنگی با ایران تاکید کرد.

الجزیره هم نوشت: پیروزی بر داعش بدون حضور ایران امکان پذیر نیست. نیویورک تایمز نیز در گزارشی نوشته است که بیشتر ایرانی ها، داعش را دست ساخته آمریکا می دانند.

مجوز دولت برای واگذاری مجموعه 13 هکتاری به یک موسسه فرهنگی

بر اساس ابلاغیه چندی پیش یک مسئول ارشد دولتی، مقرر شده حق استفاده از ۱۳ هکتار از اراضی موجود در غرب کشور که یک مجموعه ورزشی بزرگ را تشکیل می دهد، مطابق محدوده و مختصات جغرافیایی مشخص شده برروی نقشه تأیید شده به مهر دفتر هیئت دولت، با حفظ کاربری موجود به مدت ۱۰ سال به یک موسسه فرهنگی با نام "ع" واگذار شده و تمدید حق استفاده یاد شده منوط به تصویب هیئت وزیران خواهد بود.

پیشنهاد سایت الف درباره حجاب زنان در کارتون‌ها
سایت الف وابسته به احمد توکلی با انتشار یادداشتی به صدا و سیما پیشنهاد داد «مادران» را در کارتون‌ها و برنامه‌های انیمیشنی بدون حجاب و آراسته نشان دهند. این سایت در گزارشی با عنوان «حجاب، بچه‌ها، تلویزیون» با تأکید بر رعایت حجاب در سریال‌ها و فیلم‌ها نوشت: « کارتون نقاشی متحرک است و تا به حال فتوایی مبنی بر رعایت حجاب در کارتون نیست. چرا در انیمیشن‌های ساخت داخل دختران در هر سنی بالغ یا نابالغ در خانه مقنعه به‌سر دارند؟ اگرهدف آموزش است باید به بچه‌ها یاد بدهیم دختران بالغ در خانه اجباری به حجاب ندارند. در کارتون‌ها نشان دهیم دختر وقتی از خانه خارج می‌شود یا در برابر نامحرم باید حجاب داشته باشد. حتی مادران در این برنامه‌ها می‌توانند در خانه آراسته باشند. باید قبول کنیم نحوه آموزش غلط مخرب و سبب دین گریزی می‌شود سیما و سایر نهادهای ذیربط اصل را بر آموزش دین داران گذاشته‌انداین سایت می‌افزاید: «کارتون‌های فعلی حجاب را به بدترین شکل نمایش می‌دهند. مادر در خانه خلوت خودش با چادر مشغول خیاطی است آخر در منزل کدام آدم این‌گونه است؟ اگر در سریال نمی‌شود درون منزل را واقعی نشان دهیم در کارتون لااقل بابچه‌ها جذابتر عمل کنیم

هشدار دستگاه قضا درباره صادرات یک محصول
بر اساس نامه یک مقام مسئول قضایی به مبادی ذی ربط در امر صادرات کالا، اعلام شده است که با توجه به تشکیل پرونده ای با هزاران شاکی در این نهاد مبنی بر کلاهبرداری فردی به نام "الف.ش" به همراه تعدادی از اعضای خانواده خود در پوشش تولید یک محصول خاص، تا اطلاع ثانوی، هرگونه صادرات محصولات مربوط به این تولیدی تنها با مجوز دستگاه قضایی مجاز بوده و در غیر این صورت جرم خیانت در امانت محسوب می شود.

استاندار اوکراینی: من حامی و طرفدار احمدی‌نژادم
پاول گوباروف استاندار خودخوانده استان دونتسک در شرق اوکراین و رییس سازمان نیروی بسیج مردمی دونتسک در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی در خصوص روابط ایران و روسیه اظهار داشت: به نظر من ایران و روسیه باید دوستی استراتژیک خود را حفظ کنند.
رهبر جنبش سیاسی "روسیه جدید” و "مردمی” در خصوص احمدی نژاد گفت: من طرفدار و حامی احمدی نژادم و احمدی نژاد را ترجیح می دهم و نگاه ضداستکباری و ضد صهیونیستی او را ارج می نهم، او شخصیت بزرگ و قابل احترامی برای من است. فعالیت های مستحکم و رگبار گونه ی او بر علیه نظام امپریالیستی آمریکا قابل تحسین است و آرزوی موفقیت و حضور دوباره او در فعالیت ها و عرصه جهانی را دارم.
گفتنی است دو استان لوگانسک و دونتسک اوکراین که همه پرسی استقلال از این کشور را برگزار کردند، به طور رسمی از سازمان ملل خواستند آنها را به عنوان کشور مستقل به رسمیت بشناسد. میزان مشارکت در دونتسک نزدیک به 75 درصد و در لوگانسک 81 درصد بود.
در این دو منطقه نزدیک به 90 درصد شرکت کنندگان به استقلال رأی دادند.

گلایه بروجردی از سازمان اطلاعاتی پاکستان

علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از سازمان اطلاعاتی پاکستان گفت: متاسفانه این سازمان عملا با نوعی چتر حمایتی نسبت به تروریست های فراری و متهمان شرایطی را ایجاد کرده که این معضل در منطقه همیشه ادامه داشته باشد.

وی در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران تاکید کرد: سازمان اطلاعاتی پاکستان (ISI) هیچ گاه برخورد صادقانه ای با جمهوری اسلامی ایران نداشته است.

تکذیب اظهارنظر برادر رئیس جمهور درباره کی روش
شنیده شد که رئیس فدراسیون فوتبال گفت : برادر و پسر رئیس جمهور هیچگاه درباره قرارداد کارلوس کی روش اظهارنظری نکرده اند. ایرنانوشت؛ هفته گذشته برخی رسانه ها مطالبی به نقل از علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال منتشر کردند، مبنی بر اینکه پسر و برادر دکتر حسن روحانی خواستار باقی ماندن کارلوس کی روش در تیم ملی شده‌اند. کفاشیان با تکذیب این مسئله،گفت: تنها دیدار من با برادر رئیس جمهوری، مراسم بدرقه تیم ملی به جام جهانی بود. وی ادامه داد: حضور برادر رئیس جمهوری در آن مراسم به دلیل مشغله دکتر روحانی و برای احترام به تیم ملی بود و این مسئله معنای حمایت از فرد خاصی را نداشت.

خاطره ای شنیده نشده از رئیس جمهور
سردار یوسف فروتن از فعالان قبل از انقلاب و فرمانده سپاه لرستان بعد از انقلاب بود. وی جزو شورای مرکزی تاسیس سپاه پاسداران بود و مسولیت اولین روابط عمومی و سخنگویی این نهاد انقلابی را بر عهده داشت. سردار فروتن به ذکر خاطراتش از دوران انقلاب و حضورش در سپاه پرداخت. در ادامه بخشی از این گفت‌وگو را که خاطره ای است از شهید رجایی می‌خوانید
بنده آقای رجایی را خیلی دوست می‌داشتم. ایشان خیلی مرتب و منظم بود و خیلی کم حرف اما جدی و قاطع. من چند خاطره با ایشان دارم. آقای رجایی وقتی رئیس جمهور شدند از من خواستند دو مسئولیت در کابینه‌شان بگیرم، اول اینکه وزیر کشاورزی شوم و دوم اینکه مدیر بخش صنایع ملی باشم. راستش در هر دو مورد تنم لرزید چون خودم را خیلی کوچکتر از این دو مسئولیت می دانستم. اما او با صراحت گفت: نه من تو را می شناسم و مدیریت تو را می خواهم.
اما خاطره‌ای که باعث شد از شهید رجایی درس بیاموزم این بود که: بنده مدتی فرمانده سپاه لرستان بودم و همان زمان از او دعوت کردم که به لرستان بیاید. شهید رجایی گفت: اگر می خواهی بیایم باید همه چیز خیلی ساده باشد. اگر بیایم ببینم تشریفات کردی یا عده ای سرباز گذاشتی ایست بله قربان بگویند از همانجا بر می گردم. چون می‌دانستم آنقدر قاطع هست که به حرفش عمل کند گفتم: قول می دهم ساده باشد.
در جلسه ای داخل دورود گفت: فروتن غذا هم معمولی باشد، من نون و پنیر و انگور خیلی دوست دارم. گفتم: همین غذا باشد؟ گفت: بله. ما هم همین را گذاشتیم.
بچه ها که دیدند همه چیز خیلی ساده است، انگور را با همان جعبه آب گرفتند و گذاشتند سر سفره. آنجا ایشان ناراحت شد و گفت: من گفتم ساده اما نه بی سلیقه.
این خاطره هیچ وقت از ذهن من فراموش نمی‌شود چرا که ایشان در عین ساده‌گی به تمیزی و زیبایی هم بسیار اهمیت می‌دادند. شخصیت‌هایی مانند شهید رجایی واقعا کم بودند

عارف: انتخابات مجلس دهم یکی از مهم ترین انتخابات بعد از انقلاب است

محمدرضا عارف گفت: انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی یکی از مهم ترین انتخابات بعد از پیروزی انقلاب است.

به گزارش ایرنا، عارف در دیدار جمعی از اصلاح طلبان استان گلستان و تعدادی از دانشجویان دانشگاه های کشور، با اشاره به اظهارات برخی از حاضران درباره انتخابات مجلس آینده، گفت: یکی از آفت های فعالیت های سیاسی نبود برنامه ریزی است؛ در مقاطعی اصلاح طلبان به دلیل عدم برنامه ریزی صحیح و مشخص با مشکل روبه رو شدند به همین دلیل ما بعد از انتخابات خرداد 92، برای انتخابات مجلس آینده در حال برنامه ریزی هستیم و به صورت شفاف هم فعالیت هایمان را به اطلاع افکارعمومی می رسانیم.

رئیس بنیاد امید ایرانیان افزود: هرگونه ائتلاف و تعامل با جریان رقیب با حفظ هویت اصلاح طلبی خواهد بود.

روایت پروین از ملاقات با رهبر انقلاب
علی پروین درباره عیادت از مقام معظم رهبری اظهار داشت: خیلی خوشحال شدم که مقام معظم رهبری را برای نخستین بار از نزدیک دیدم. آرزو داشتم یک بار این اتفاق رخ دهد اما نه در شرایطی که ایشان ناخوش‌احوال هستند. البته مقام معظم رهبری آنقدر سرحال و شاد بودند که ما هم شاد شدیم و روحیه گرفتیم. وی ادامه داد: من پیش از این با امام (ره) دیدار کرده بودم و دوست داشتم مقام معظم رهبری را هم از نزدیک ببینم. امیدوارم ایشان هرچه زودتر سلامتی کامل خود را به دست بیاورند. پیشکسوت فوتبال ایران تصریح کرد: آقای آقازمانی مدیر ورزش شبکه 3 با من تماس گرفت و گفت، می‌خواهی به ملاقات رهبر معظم انقلاب بروی که من هم با کمال میل قبول کردم و از خدایم بود که این اتفاق رخ دهد. خوشحالم که آقایان رضازاده، سلیمی، جدیدی، دبیر و شمار زیادی از هنرمندان هم در این ملاقات حضور داشتند. سرمربی پیشین پرسپولیس با امتناع از صحبت درباره مسائل این باشگاه تاکید کرد که ترجیح می‌دهد در این مقطع در این باره سکوت کند.

سرودهای اسلامی بدعت است!
یک مبلّغ عربستانی با بدعت و فتنه خواندن سرودهای اسلامی ، موجی از اظهار نظر های مختلف در سایت های ارتباط اجتماعی خصوصاً تویتر به راه انداخت.
روزنامه المرصد نوشت؛ شیخ صالح الفوزان عضو مجمع علمای عظام عربستان معتقد است که سرودهای اسلامی دسته جمعی حتی اگر بدون ادوات موسیقی باشد ، باز هم جایز نیست و می گوید " سرودهای اسلامی دسته جمعی در گذشته وجود نداشت، در عصر معاصر به وجود آمده است و در تاریخ اسلام چیزی به نام سرودهای دسته جمعی وجود نداشته است.
یکی از کاربران عربستانی به نام طلال الشریف در واکنش به اظهارات شیخ الفوزان گفت : با وجود همه احترامی که برای شما قائل هستم باید بگویم که سرودهای اسلامی چگونه بدعت محسوب می شود در حالی که مردم یثرب (مدینه) هنگام استقبال از پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) سرود می خواندند.

شیخ الفوزان گفته بود : سرودها اگر غیراسلامی باشد ، تضییع وقت است و اگر اسلامی باشد ، بدعت است زیرا چیزی به نام سرودهای اسلامی در تاریخ اسلام وجود ندارد.

حضور این استقلالی در اطراف تیم ممنوع شد!
رضا رجبی اخیرا در تمرین استقلال حاضر شد ولی با برخورد قابل توجه امیر قلعه نویی روبرو شد.
مصاحبه حسن روشن در چند روز گذشته علیه اطرافیان امیر قلعه نویی به خصوص رضا رجبی باعث شده تا امیر قلعه نویی نسبت به این اتفلاقات واکنش نشان دهد.
در همین راستا وقتی رضا رجبی در تمرین حاضر شد امیر قلعه نویی به وی گفت که در تمرینات حضور پیدا نکند و دیگر اطراف باشگاه استقلال نباشد.
قلعه نویی معتقد است که اختلاف رجبی با روشن ممکن است باعث شود تا بحث به استقلال کشیده شود و حاشیه به تیم وارد شود. همین مسئله باعث شده تا قلعه نویی از رجبی بخواهد دیگر در کنار آبی پوشان نباشد.

حذف و اضافه های تحصیلی داعش
داعش، آغاز سال تحصیلی جدید در مدارس و دانشگاه‌های مناطق تحت تصرف خود در عراق و سوریه را با حذف بسیاری از دروس و رشته‌ها و جایگزینی دروس جدید اعلام کرد.
سایت خبری "بوابه فیتو" مصر در این باره گزارش داد؛ این گروهک تروریستی در صفحات فیس‌بوک خود اعلام کرد، رشته‌ها و دروس هنر، موسیقی، تاریخ، فلسفه، جامعه‌شناسی و روان‌شناسی را حذف می‌کند.
همچین دروس جغرافیا، ادبیات و تربیت دینی مسیحی نیز به طور کامل حذف شده و دروسی دیگر توسط این گروهک جایگزین خواهد شد.
داعش تصریح کرد نام جمهوری عراق و سوریه از تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و کتب درسی حذف شده و نام دولت اسلامی جایگزین آن می‌شود و وزارت آموزش و پرورش نیز به دیوان آموزش تغییر نام می‌یابد.

اخبار روزانه:

* آیت‌الله «جعفر سبحانی» از مراجع تقلید، گفت: عزت و پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مرهون ولایت فقیه است که خود فرع وجود مبارک حضرت ولی‌عصر(عج) است. وی شنبه‌شب در مراسم افتتاحیه سال جدید تحصیلی مرکز تخصصی مهدویت در قم افزود: امروز دشمنان توطئه‌ها و دسیسه‌های بسیاری برای از میان برداشتن اصل انتظار و مهدویت به کار بسته‌اند تا فرع آن یعنی ولایت فقیه را نیز از بین ببرند؛ زیرا همه انقلاب‌ها و فریاد آزادی‌خواهان از ایران اسلامی سرچشمه گرفته است.

* روزنامه وال‌استریت ژورنال آمریکا از سردی روابط بین این کشور و ترکیه خبر داد. این روزنامه از پاسخ منفی کشورهای اروپایی به همکاری نظامی با آمریکا برای حمله به مواضع داعش در عراق خبر داد و نوشت: ترکیه از کشورهای اروپایی نیز در این رابطه فراتر رفته است. بر این اساس، در حالی که انگلیس و آلمان مخالفت خود را با مشارکت در حمله هوایی به عراق اعلام کرده‌اند، ترکیه ضمن رد انجام حملات مذکور از طریق مرزهای مشترک خود با سوریه، نشان داد که دیگر هم‌پیمان آمریکا در منطقه به‌شمار نمی‌رود. دولت ترکیه تأکید کرده است اجازه نخواهد داد در طول 160 کیلومتر مرز مشترکش با سوریه حمله هوایی انجام گیرد.

* دولت انگلیس در واکنش رسمی به گزارش کمیته امور خارجی مجلس عوام این کشور درباره ایران اعلام کرد از وضع حقوق بشر در ایران نگران است. در گزارش دولت انگلیس از برخورد با فرقه ضاله بهائیت در ایران انتقاد و تصریح شده است محدود بودن آزادی بیان و مجازات اعدام، انگلیس را نگران می‌کند. این گزارش می‌افزاید: نباید برای پیشرفت در مذاکرات در دیگر حوزه‌ها، هیچ امتیازی در بحث حقوق‌بشر به ایران داده شود!

* روزنامه «بلفاست تلگراف» با انتشار گزارشی، به‌شدت از انفعال خانواده سلطنتی انگلیس در قبال همه‌پرسی اسکاتلند انتقاد کرد. این روزنامه با نگرانی از پیشتازی اخیر حامیان استقلال اسکاتلند و عدم اقدام جدی خانواده پادشاهی انگلیس، با انتقاد از اظهارات اخیر ملکه که گفته بود «تصمیم همه‌پرسی موضوعی مربوط به اسکاتلندی‌ها است و ملکه به دور از سیاست است»، نوشته است: «اگر اسکاتلند جواب آری به همه‌پرسی استقلال بدهد، این تصمیمی برای چندین قرن خواهد بود و راه بازگشتی نیست.» مردم اسکاتلند کمتر از یک هفته دیگر برای تعیین آینده این کشور و تصمیم‌گیری در مورد استقلال از پادشاهی متحد بریتانیا، پای صندوق‌های رأی می‌روند.

* پس از انتشار وسیع نخستین فیلم تروریست‌های داعش که با خدمات ویژه رسانه‌ای پنتاگون همچون توئیتر، فیس‌بوک و یوتیوب، در سراسر جهان منتشر شد، این گروه تروریستی تصمیم گرفت قسمت دوم فیلم خود را در سینماها و اماکن عمومی به نمایش بگذارد! این فیلم «فشرد بهم خلفهم 2» به معنی پشتشان را بلرزانید شماره دو نام دارد و در ادامه طرح «صدور وحشت» که به‌تازگی مرکز رسانه‌ای داعش مطرح کرده، تولید شده است که حاوی هولناک‌ترین تصاویر از کشتار انسان‌هاست که کاملاً واقعی، بدون حقه‌های سینمایی و با جدیدترین امکانات تصویربرداری ساخته شده است.

* گفته می‌‌شود «ابوالحارث» مسئول امور توبه گروه تروریستی «داعش»، روز گذشته در یک حمله هوایی ارتش عراق در شمال تکریت به هلاکت رسید. به گزارش «شبکه رسانه‌های عراق»، در این حمله هوایی که سحرگاه جمعه به محل اقامت ابوالحارث در منطقه القلعه شهرستان شرقاط در شمال تکریت صورت گرفت، دو معاون وی نیز به هلاکت رسیدند.

* دولت قطر از هفت نفر از رهبران اخوان‌المسلمین که در این کشور حضور داشتند، خواست تا قطر را ترک کنند. قطر از رهبران اخوان‌المسلمین مصر از جمله «وجدی غنیم»، «جمال عبد الستار»، «عصام تلیمه»، «محمود حسین عمرو»، «دراج حمزه زوبع» و «أشرف بدرالدین» خواسته تا در یک هفته، دوحه را ترک کنند. قطر به دلیل حمایت از اخوان‌المسلمین در مصر و دیگر کشورهای حاشیه خلیج‌فارس تحت فشار قرار دارد و دولت‌های ریاض و قاهره تلاش دارند مانع حمایت دوحه از اخوان شوند. این اقدام قطر در حالی انجام می‌شود که دو هفته پیش، در جده در نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج‌فارس، دوحه به پذیرش طرح کشورهای شورای همکاری درباره این کشور وادار شد و پس از این پذیرش بود که امارات، عربستان و بحرین قبول کردند سفرای خود را به قطر بازگردانند.

* کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که «کمال اللبوانی» هم‌اکنون برای مشارکت در چهاردهمین نشست مرکز سیاست‌های ضدتروریستی وابسته به مرکز هرتزلیا، به سرزمین اشغالی سفر کرده است. اللبوانی در مصاحبه با این کانال گفت: اسرائیل می‌تواند به ملت سوریه در بسیاری از زمینه‌ها از جمله رهایی از نظام سوریه کمک کند. اللبوانی همچنین اظهار داشت: بسیاری از فرماندهان «ارتش آزاد» با من تماس برقرار کرده و اعلام داشته‌اند که با داعش که هم‌اکنون بر ۴۰ درصد اراضی سوریه سیطره پیدا کرده است، بیعت خواهند کرد. وی مدعی شد که دشمن حقیقی، داعش نیست، بلکه نظام سوریه و حزب‌الله است.

* درحالی که طی ماه‌های گذشته منابع خبری مختلف در تحلیل‌ها و گزارش‌های خود از شرایط حضور احزاب و جریان‌های مختلف در انتخابات‌های مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری سخن گفتند و از ارائه فهرستی توسط هاشمی برای انتخابات مجلس خبرگان ‌دادند؛ اما وی به‌تازگی و در سفر چهار روزه خود به مشهد در واکنش به این موضوع گفته است: «حالا دیگر از ما گذشته است که لیست انتخاباتی ارائه کنیم»!

*علی مهرعلیزاده مدیرکل اموراجتماعی استانداری ایلام گفت: براساس برخی برآوردها چنانچه دریاچه ارومیه احیا نشود، بیش از 10 میلیارد مترمکعب نمک به صورت طوفان درمی‌آید و تهدیدی جدی علیه 14 استان کشور خواهد بود.

* حسین محمدی مدیرکل حفاظت از محیط ‌زیست استان البرز از کاهش آب پشت سد کرج خبر داد و گفت: بیشتر آب پشت سد کرج به مصرف پایتخت می‌رسد و خروجی آن سه برابر آبی است که به سد وارد می‌شود. این کاهش شدید ذخیره پشت سد در کنار کاهش 30 درصدی بارندگی امسال در استان شرایط وخیمی را برای وضعیت سد کرج به وجود آورده است. وی گفت: سد طالقان نیز یکی از منابع تامین آب پایتخت است که وضعیت آن در مقایسه با سد کرج بسیار وخیم‌تر است.

* نادر قاضی‌پور نماینده مجلس گفت: عدم ساماندهی اقتصادی در دولت بحث عدم پیشرفت چشمگیر آن در یک سال گذشته شده و وضعیت بازار خود بیانگر این مطلب است که کشور از رکود اقتصادی خارج نشده است.

*حسینعلی امیری سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه احتمال دارد به زودی جلسه کمیسیون ماده احزاب با حضور وزیر کشور برگزار شود، گفت: وزارت کشور در حال بررسی صدور پروانه تشکل «ندا» است.

*جمشید مغازه‌ای دبیر انجمن شیرینی و شکلات گفت: سال گذشته 211 هزار تن شیرینی و شکلات صنعتی به 60 کشور دنیا صادر شد که بخش اعظم این صادرات به آمریکا بوده است.

*سیدجعفر تشکری هاشمی معاون حمل و نقل ترافیک شهردار تهران ضمن تشریح دلایل آتش‌سوزی‌های اخیر قطارهای مترو گفت: هر واگن مترو یک عمر کارکردی دارد و زمانی که قطعاتش مستهلک می‌شود طبیعی است که نقایصی بروز کند، مجموع نقایص‌مان درحد استاندارد است و اتفاق غیرمتعارفی رخ نداده ولی بروز برخی خرابی‌ها نیز امری طبیعی است.

* عبداللطیف آل شیخ، رئیس سازمان امر به معروف و نهی از منکر عربستان سعودی، گروه های القاعده، داعش و جبهه النصره را فتنه گر و گمراه خواند و مدعی شد که اخوان المسلمین در به وجود آمدن این گروههای تروریستی نقش داشته است.

*علی‌محمد مختاری رئیس سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با اشاره به هجوم مگس‌های سفید به تهران، گفت: این آفات ضرری برای فضای سبز شهری ندارند اما مبارزه مکانیکی با آنها در حال انجام است.

* سردار معصوم بیگی جانشین رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به عملیات بزرگ حج، همراه داشتن هرگونه مواد مخدر یا قرص‌های دارای ممنوعیت توسط زائران را خط قرمز پلیس اعلام کرد.

*علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از سازمان اطلاعاتی پاکستان گفت: متأسفانه این سازمان عملا با نوعی چتر حمایتی نسبت به تروریستهای فراری و متهمان، شرایطی را ایجاد کرده که این معضل در منطقه همیشه ادامه داشته باشد.

https://www.shoma-weekly.ir/UBRJ2S