گفته می‌شود که...

حاج‌قاسم چطور پوتین را برای آوردن نیرو به سوریه راضی کرد؟/AFC تره هم برای ما خرد نمی‌کند/اعتراف جدید پنتاگون درباره مصدومان حمله موشکی به عین‌الاسد/مجمع با خواست دولت برای تعویق در رأی‌گیری موافقت کرده است/ اتهام زنی های پسر پادشاه سعودی علیه ایران/مالکان کدام خودرو‌ها و خانه‌ها معاف از مالیات هستند؟ و...

به‌ دنبال حفظ وحدت نیروهای انقلابی هستیم

«حجت‌الاسلام پورمحمدی» دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز در یازدهمین نشست هم‌اندیشی جامعه روحانیت مبارز با احزاب و تشکل‌های ارزشی و انقلابی با بیان اینکه ما به دنبال این هستیم تا وحدت و ائتلاف در مجموعه نیروهای انقلابی حفظ شود، افزود: همه تشکل‌ها و احزاب تشکیل‌دهنده شورای ائتلاف نیز در فرایند طراحی شده ورود کرده و نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را دنبال کنند تا بتوانیم به نتیجه مورد نظر و مطلوب برسیم.

چاره‌ای جز ائتلاف در انتخابات نداریم
یک عضو فراکسیون امید مجلس با ابراز امیدواری از اینکه اعتراضات به ردّ صلاحیت نامزدها مورد توجه قرار گیرد، گفت: با توجه به وضعیت موجود چاره‌ای جز ائتلاف در انتخابات آینده نمی‌ماند. «سهیلا جلودارزاده» افزود: همان‌طور که رئیس مجلس هم چندی پیش مطرح کرد، ما همه نمایندگان رد صلاحیت شده را می‌شناسیم و می‌دانیم از باب دلسوزی برای نظام و مسلمانی مشکلی ندارند.

حاج‌قاسم چطور پوتین را برای آوردن نیرو به سوریه راضی کرد؟
معاون امور بین‌الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: «حاج‌قاسم استعداد عجیبی در مذاکره داشت. خیلی نمی‌توانم درباره‌اش صحبت کنم. بدون شک یکی از یل‌های سیاست در دنیا پوتین است، ولی سردار سلیمانی توانست پوتین را قانع کند که تو باید در سوریه نیرو بیاوری کنار ما بجنگی. این خیلی کار استحسین شیخ‌الاسلام افزود: «گاهی پیامی می‌دهی به کسی، اما گاهی او را به خط خود می‌آوری. این یعنی دیپلماسی. اینکه اردوغان را قانع کنی، اردوغانی که می‌گویی من می‌خواهم در مسجد امویان نماز بخوانم و با این استدلال با آمریکایی‌ها و جنایتکاران همراه شد، چون تمام تروریست‌ها و اسلحه‌های‌شان از مرز ناتو رفتند. حالا تو اردوغان را قانع کنی که باید بیایی در راه‌حل سیاسی‌اش و جنایت‌ها را متوقف کنی. اگر نه همه چیز را از دست می‌دهی. یک وقتی اردوغان به حاج‌قاسم می‌گفت: تو روی اسب بازنده شرط بسته‌ای و بعد دید که عملاً این طور نیست. خیلی مذاکره‌کننده قوی بود و کمبودش حتماً احساس می‌شود
AFC تره هم برای ما خرد نمی‌کند
محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال گفت: جلسه ما در کنفدراسیون آسیا هیچ دستاوردی نداشت. من خودم هنوز عضو
AFC هستم و در جریان اخبارش قرار می‌گیرم. شما با دبیرکل کنفدراسیون آسیا جلسه داشتید. مگر دبیر کل می‌تواند کاری کند؟ مگر شما به عنوان مدیر باشگاه‌های مطرح هنوز وظایف دبیر کل را نمی‌دانید؟ دبیرکل که نمی‌تواند به شما بگوید میزبانی می‌دهم یا نه. او باید حرف‌های شما را یادداشت کند و به مسئولان بالادست خود و کمیته مسابقات بگوید. پیروز چه شده‌اید؟ بازی‌های شما خارج از ایران است. وزارت ورزش هم مصاحبه می‌کند. پیروزِ چه؟
اعتراف جدید پنتاگون درباره مصدومان حمله موشکی به عین‌الاسد
«
جاناتان هافمن» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در یک نشست خبری تأیید کرد، تاکنون ۳۴ نفر از نظامیان آمریکایی طی حمله موشکی ایران به پایگاه نظامی عین‌الاسد در عراق دچار صدمات مغزی شده‌اند. وی افزود: «۸ نفر از آنها به آلمان اعزام شده و برای ادامه درمان وارد آمریکا شده‌اند؛ ۹ نفر به آلمان اعزام شده و هنوز در آنجا تحت ارزیابی یا درمان هستند؛ یک نفر به کویت اعزام شده که اکنون به عراق بازگشته است و ۱۶ نفر از آنها نیز در همان عراق باقی ماندند و اکنون به محل خدمت خود بازگشته‌اند.» پنتاگون پس از چند روز پنهان‌کاری درباره آمار تلفات حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد، به‌تازگی اعلام کرده بود ۱۱ نفر از نیروهای آمریکایی بر اثر این حمله موشکی دچار ضربه مغزی خفیف شده‌اند و حتی دونالد ترامپ این آسیب‌دیدگی‌ها را تا حد «سردرد» تقلیل داده بود.

هراس آمریکایی‌ها از نام «سلیمانی»
«
بابک سلیمانی» یک راننده کامیون ایرانی ساکن کانادا گفت: به‌ خاطر شباهت نام خانوادگی‌اش با سردار «قاسم سلیمانی» اجازه ورود به آمریکا را ندارد. این راننده ایرانی با گلایه از مختل شدن فعالیت شغلی خود به شبکه «سی‌بی‌سی» گفت: «تلاش کردم به مأموران مرزی آمریکا توضیح دهم و اکنون می‌خواهم به شما توضیح دهم که نام خانوادگی سلیمانی در خاورمیانه بسیار متداول است». وی افزود: «من یک راننده کامیون هستم. من نه برای دولتی کار می‌کنم و نه عضوی از هیچ نظام سیاسی هستم». بابک سلیمانی گفت: چهار سال است که در یک شرکت حمل‌ونقل بین مرزی کار می‌کند و تا یک ماه پیش مشکلی برای عبور از مرز نداشت.
رئیس‌جمهور شوم، به برجام بازمی‌گردم
«
جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در یادداشتی در نشریه «فارین پالیسی» وعده داد اگر رئیس‌جمهور شود، واشنگتن را به برجام بازمی‌گرداند. بایدن در این یادداشت مفصل سیاست‌های کلی دولت خود را در صورت پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا تبیین کرد و با تأکید بر اینکه دیپلماسی اولین اولویت دولتش در سیاست خارجی خواهد بود، نوشت: در موضوع عدم اشاعه و امنیت هسته‌ای، ایالات متحده نمی‌تواند هم از توافق‌هایی که خود آن را مذاکره کرده خارج شود و هم صدایی قابل اتکا باشد. معاون رئیس‌جمهور پیشین آمریکا افزود: ترامپ در سیاست‌هایش در قبال ایران تا کره شمالی، روسیه و عربستان سعودی، چشم‌انداز عدم اشاعه را به یک رقابت تسلیحاتی جدید تبدیل و حتی استفاده از تسلیحات هسته‌ای را محتمل‌تر کرده است.

توئیت حاشیه ساز مشاور رئیس جمهور
مشاور رئیس‌جمهور نوشت: شما که خود را «جبهه انقلاب» نامیده‌اید. کمی فکر کنید؛ هر ائتلافی آبستن اختلافی است. حال که رقابت را محدود به «جبهه انقلاب» کرده‌اند، مشخص کنید بر سر چه چیز رقابت خواهید کرد؟ «حسام‌الدین آشنا» مشاور امور فرهنگی رئیس‌جمهور روز جمعه در حساب شخصی خود در توییتر نوشت: «توصیه برادرانه: شما که خود را «جبهه انقلاب» نامیده‌اید. کمی فکر کنید؛ هر ائتلافی آبستن اختلافی است.» وی ادامه داد: «حال که رقابت را محدود به «جبهه انقلاب» کرده‌اند؛ مشخص کنید بر سر چه چیز رقابت خواهید کرد؟ لطفا نه بر سر «کمتر انقلابی» و «بیشتر انقلابی» بلکه بر سر صورت مسأله‌ها و راه‌حل‌های تقنینی رقابت کنید
مجمع با خواست دولت برای تعویق در رأی‌گیری موافقت کرده است
«
سردار وحیدی» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: پیوستن به FATF هیچ ربطی به مشکلات اقتصادی و تحریمی کشور ندارد، ما هفت سال در لیست سیاه آن بودیم؛ در همین شرایط بود که افرادی بدون داشتن هیچ گونه مجوزی مذاکراتی با آنها انجام دادند و تخفیفی از آنها گرفتند، ولی پس از آن هم هیچ تغییری در وضع کشور ایجاد نشد. وی افزود: مجمع تا یک سال فرصت نظر دادن راجع به مسائل را دارد؛ در غیر این‌صورت اگر نظری نداد، نظر شورای نگهبان حاکم می‌شود. حال اگر مجمع رأیی به این مسئله می‌داد قطعاً آن رأی منفی بود، پس با خواست دولت که تعویق در رأی‌گیری بود، موافقت کرد و رأی‌گیری را به تعویق انداخت.

اتهام زنی های پسر پادشاه سعودی علیه ایران
«
خالد بن سلمان» پسر پادشاه عربستان و معاون وزیر دفاع این کشور روز جمعه در یک مصاحبه تلویزیونی سخنانی را علیه ایران به زبان آورد. به گزارش شفقنا به نقل از الحدث، بن سلمان گفت: ایران می خواهد انقلابش را به کشورهای همسایه صادر کند و افکار توسعه طلبانه در سر دارد. ایران خواهان شراکت بین کشورهای منطقه نیست بلکه همه هدفش این است که آن کشورها جزو طرح توسعه طلبانه اش باشند. عربستان چشم انداز ۲۰۳۰ را دارد که باعث پپیشرفت کشور می گردد اما ایران از سال ۱۹۷۹ طرحی دارد که باعث پس رفت منطقه می شود. معاون وزیر دفاع سعودی در ادامه اتهام زنی هایش علیه ایران مدعی شد: بزرگترین تهدیدی که منطقه و جهان امروز با آن روبه رو هستند، ایران و شبه نظامیانش از یک طرف و سازمان های تروریستی نظیر داعش و القاعده از طرف دیگر هستند. هر دوی آنها دو روی یک سکه هستند؛ هرچند تفاوت ایدئولوژی داشته باشند.
اصلاح‌طلبان با کمبود نامزد برای بستن لیست مواجه‌اند

رسولی رییس ستاد مرکزی انتخابات جبهه ائتلاف اصلاح طلبان گفت: جریان اصلاحات به طرز بی‌سابقه‌ای در تهران و سراسر کشور با نبود یا کمبود نامزد تاییدصلاحیت شده برای بستن لیست انتخاباتی مواجه است. براساس اعلام وزارت کشور در ۱۵۸ کرسی اساسا رقابتی وجود ندارد و در بسیاری از استان‌ها فاقد یک نامزد اصلاح‌طلب هستیم
اجرای جنجالی ارکستر سمفونیک تهران
ارکستر سمفونیک تهران پنج‌شنبه شب به رهبری «منوچهر صهبایی» در تالار وحدت تهران اجرای جنجالی داشت. «منوچهر صهبایی» رهبر مهمان ارکستر قبل از آغاز برنامه اظهاراتی تندی علیه «شهرداد روحانی» رهبر دائم ارکستر انجام داد که این مساله در زمان استراحت موجب رنجش خاطر نوازندگان ارکستر از رهبر میهمان شد. در قسمت دوم اجرا و بعد از دقایقی طولانی «محمدرضا کریمی» یکی از اعضای گروه خطاب به تماشاگران نسبت به سخنان «منوچهر صهبایی» واکنش نشان داد و گفت: حرف‌هایی که آقای «صهبایی» به هیچ وجه مورد قبول ما نوازندگان ارکستر سمفونیک نیست و ما در حمایت از «شهرداد روحانی» و انتقاد به آقای «صهبایی» حاضر به حضور در صحنه نیستیم. بعد از این سخنان صدای اعتراضات از گوشه و کنار سالن بلند شد و تالار وحدت شاهد صحنه‌هایی از اعتراضات کلامی تند برخی و تشویق‌های حمایتی عده‌ای دیگر بود و به جرات می‌توان گفت: در تاریخ این نهاد فرهنگی بی‌سابقه بوده است. پس از این اتفاقات اعضای ارکستر به احترام حاضرین در سالن و بدون رهبر ارکستر قطعاتی را اجرا کردند

مالکان کدام خودرو‌ها و خانه‌ها معاف از مالیات هستند؟


اخذ مالیات از خانه و خودرو‌های لوکس می‌تواند برای دولت درآمدزایی چشمگیری داشته باشد که با تصویب این موضوع از سوی کمیسیون تلفیق بودجه سال
۹۹، می‌توان تا حدودی به جبران کاهش درآمد‌های نفتی در لایحه بودجه سال ۹۹ امیدوار بود. برخی کارشناسان اقتصادی، منابع درآمدی جایگزین برای درآمدزایی دولت را اخذ مالیات از گرو‌های ثروتمند جامعه، ماشین‌ها و خانه‌های لوکس عنوان می‌کنند که در نتیجه این امر، رشد و عدالت اجتماعی در جامعه محقق خواهد شد.

اخبار روزانه:
* «علیرضا رئیسی» معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در مراسمی آیینی فردی به نام «تبریزیان» تحت عنوان طب اسلامی، کتاب «اصول طب هاریسون» را که از کتب مرجع پزشکی است، به آتش می‌کشد! وی برخورد قاطع مراجع علمی، فرهنگی، دینی و قضایی با مدعی طب اسلامی که کتاب‌ پزشکی را به آتش کشیده، خواستار شد. گفتنی است، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه هم تعرض به یکی از متون مهم علم پزشکی را اقدامی ناروا دانسته و بیان داشته است، این‌گونه تفکرات و اقدامات در حوزه علمیه جایگاهی نداشته و انتسابی به حوزه و روحانیت ندارد.
* «محمدجواد ظریف» در واکنش به اظهارات وزیر مشاور در امور خارجه عربستان گفت: کشور‌های عادی کشتارگاه‌های‌شان را به جای کنسولگری جا نمی‌زنند، کشور‌های عادی به همسایگان‌شان حمله نمی‌کنند، باعث ایجاد بحران‌های بشردوستانه نمی‌شوند و از مذاکره سر باز نمی‌زنند. با تمام این اوصاف، ما هیچ پیش شرطی برای مذاکره تعیین نمی‌کنیم. گفتنی است، وزیر مشاور در امور خارجه عربستان در جلسه گفت‌وگویی در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس در اظهاراتی بی‌اساس گفت، زمانی که ایران مانند یک کشور عادی عمل کند، می‌توانیم با آن رابطه‌مان را احیا کنیم.
* «اصغر سلیمی» سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت:‌ آنقدر زمان ارسال لایحه جامع انتخابات به مجلس طول کشید که نمایندگان طرح استانی شدن انتخابات را برای اصلاح برخی امور پیشنهاد دادند. وی افزود: استانی شدن انتخابات طرح اولیه نمایندگان مجلس بود و حتی چند بار این موضوع از سوی شورای نگهبان رد شد و در نهایت این رد و بدل‌ شدن‌های بین صحن و کمیسیون سبب کنار گذاشته شدن این طرح شد؛ اما تعداد دیگری از نمایندگان بحث شفافیت هزینه‌های انتخاباتی را به منظور اصلاح قوانین پیشنهاد دادند.
* «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در پیامی خطاب به مرجعیت عالی، دولت، مجلس و ملت سلحشور عراق، ترور ناجوانمردانه سرداران پرآوازه جبهه مقاومت، شهیدان حاج‌قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را خطای راهبردی ترامپ و تیم شرور حاکم بر کاخ سفید دانست و گفت: برپایی تظاهرات میلیونی و تاریخی مخالفت با اشغالگری آمریکا، نشانه‌ای از پیشتازی و پرچمداری مردم پرافتخار عراق در مسیر اخراج آمریکا از منطقه است.
* ده‌ها هزار نفر از شهروندان سعودی ساکن شهر قطیف در شرق عربستان سعودی در مراسم تشییع شهدایی که به دست نظامیان رژیم سعودی شهید شدند، شرکت کردند و شعار مرگ بر آل‌سعود سر دادند.

https://www.shoma-weekly.ir/kOIBz6